Rothschilds och Rockefellers försöker kapitulera när Tyskland går med i planetarisk befrielseallians

2022-11-07
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KM = Khazariska maffian
WDS = White Dragon Society


Den khazariska maffians strypgrepp på planeten jorden tar äntligen slut. Tyskland och Japan har anslutit sig till Ryssland, Kina och England i den planetariska befrielsealliansen. Detta har tvingat familjerna Rothschild och Rockefeller som gömmer sig i Zug, Schweiz för att kontakta White Dragon Society (WDS) för att förhandla fram en kapitulation.

Men tills USA befriats från den khazariska maffian kommer kriget att fortsätta. Nyckeln är att förhindra stöld av mellanårsvalet i USA av KM under valdagen under blodmånförmörkelsen den 8 november. Den amerikanska militärens vita hattar lovar att förklara krig mot KM om valet blir stulet.

Här kan du inte rösta på republikaner

Det pågår också ett odeklarerade krig i Brasilien, Pakistan, Israel och på andra håll som kommer att behöva lösas. Sedan måste förstås kriget i Ukraina och Khazakstan också avslutas. Men det råder inget tvivel om att planetarisk befrielse är nära förestående.

Låt oss börja med situationen i Tyskland. Där leder Donatus, (bilden) prinsen och landlorden av Hessen, Tyskland till självständighet för första gången sedan andra världskriget. Donatus är en ättling till drottning Victoria, den tyske kejsaren Fredrik III, Caesar Victor Emmanuel III av Italien etc.

Donatus skickade förbundskansler Olaf Scholz till Kina i förra veckan för att förhandla om Tysklands inträde i alliansen. Det faktum att han nådde en överenskommelse kan ses i rapporter i de officiella kinesiska och ryska statliga nyhetsbyråerna.

Enligt källor sa Xinhua Sholz till Kinas president Xi Jinping ”det behövs en multipolär värld”...Tyskland ”motsätter sig blockkonfrontation” och stöder ”fredssamtal och att bygga en balanserad, effektiv och hållbar säkerhetsarkitektur i Europa.” Tyskland är med andra ord redo att dumpa Nato och ersätta det med något mer inkluderande.

Xi meets German Chancellor Olaf Scholz

Ryska nyhetsbyrån Tass bekräftar å sin sida att en hemlig överenskommelse som förhandlats fram mellan Gnostic Illuminati och WDS håller på att sättas igång. Avtalet går ut på att återgå till en överenskommelse mellan Fredrik den Store och den ryske tsaren för att använda floden Dnepr som gräns mellan sina respektive intressezoner.

Tass rapporterar nu att Ryssland evakuerar sina trupper och medborgare till deras sida av floden.

https://tass.com/politics/1532813

Andra ryska rapporter bekräftar att Scholz förespråkar ”att hitta ett gemensamt språk med Rysslands president Vladimir Putin.”

https://www.theinteldrop.org/2022/11/03/nothing-surprising-why-scholz-abruptly-wanted-to-find-common-ground-with-putin/

När det rysk/tyska avtalet formaliseras och rysk gas börjar strömma till Europa igen, kommer detta ekonomiskt att förstöra de Rockefeller/Rothschild-profitörer som nu säljer LNG till Europa till fyra gånger högre pris än priset på rysk gas.

https://oilprice.com/Energy/Natural-Gas/Low-Prices-And-Tanker-Traffic-Leave-2-Billion-Of-LNG-Floating-Off-Europe.html

Japan har, liksom Tyskland, också blivit ett självständigt land för första gången sedan andra världskriget. Detta kan ses i regeringens beslut att fortsätta köpa olja och gas från Ryssland istället för att låta Rothschild/Rockefeller-kontrollerade företag prissätta dem.

https://asia.nikkei.com/Business/Energy/Japan-seeks-to-stay-in-Russia-s-Sakhalin-1-energy-project-after-Exxon-exit

För att fira sin återvunna självständighet arrangerade Japan i förra veckan en fantastisk kraftuppvisning. Sjöstyrkor från USA, England, Australien, Kanada, Indien, Indonesien, Frankrike, Sydkorea etc. klargjorde vilken allians som styr vågorna. Så medan Ryssland, Kina och Tyskland kan kontrollera den eurasiska landmassan, måste de nå en överenskommelse med den japanska alliansen för att säkerställa navigeringsfrihet och världsfred. En sådan affär förhandlas fram till fördel för alla parter, säger WDS-källor.

I detta sammanhang med att möta ett visst nederlag kontaktade representanter för den khazariska maffian i Schweiz White Dragon Society i förra veckan. Förhandlingarna pågår och vi har blivit ombedda att inte avslöja detaljerna i nuläget. Vi kan dock säga att en överenskommelse har nåtts för att skydda medlemmar av Chabad och andra KM-grupper som inte är inblandade i brott eller våld.

Det är också uppenbart att det finns så mycket världsomspännande ilska mot KM att deras första erbjudanden om monetär kompensation är långt ifrån vad som kommer att krävas av dem. WDS kräver ett världsomspännande jubileum och en omfördelning av tillgångar.

Dessutom gör en representant för de europeiska kungliga familjerna klart att Rockefeller och Rothschilds kommer att behöva avlägsnas från all kontroll över världens centralbanker.

Representanten säger att hela ”rysk-ukrainska eldsvådan är en taktisk manöver” som syftar till att expandera Nato ”över Svarta havet till Georgien och sedan Khazakstan – Astana [huvudstaden] är KM:s nya hem efter att vi kastade dem ut ur Israel för att ha destabiliserat hela Mellanöstern.”

Denna ansträngning har misslyckats och nu ”är KM på flykt och lägger ut propaganda för att undvika deras krigsrätt och avrättningar.”

Det är därför KM-propagandabutiker som Atlantic Monthly kräver amnesti för sådana KM-brott som ”Covid”-attacken de utförde under de senaste åren.

Sovereign spat | Southern Poverty Law Center

Men KM försökte inte bara döda människor med vacciner och biovapen; utan de försökte också förslava dem. Som domare Anna von Reitz (bilden) och andra påpekade hävdade de att människor ”som fick den genetiska modifieringen förklädd som ett vaccin skulle omdefinieras som genetiskt modifierade organismer, bokstavligen ägda under patent av de kriminella förövarna av detta olagliga och illegala konverteringsprogram.”

Detta är bland de många anledningarna till att nästan ingen är på humör att förlåta deras SARS-biovapen och vaccinattack, är flera källor överens om.

https://www.zerohedge.com/political/you-murderous-hypocrites-outrage-ensues-after-atlantic-suggests-amnesty-pandemic

”Repet dras åt runt deras hals och de kommer att se rättvisa”, lovar en MI6-källa. ”Om Barclays och Glencore måste gå måste de gå, även om det drar ner världsmarknaderna. Rothschild-dynastikens strypgrepp har upphört. Högförräderi är högförräderi och kommer att bemötas med laglig dödlig användning av militärt våld”, tillägger källan.

Artikeln nedan är ett exempel på varför Rothschild-kontrollerade Glencore måste lämna. 

Glencore flög kontanter över Afrika i privata jetplan för att betala mutor
(Bloomberg)

– Glencore Plc-tjänstemän levererade kontanter i privatjet till tjänstemän över hela Afrika, sa brittiska åklagare när de lade ut ett nät av mutor och korruption …

https://www.bnnbloomberg.ca/glencore-flew-cash-across-africa-in-private-jets-to-pay-bribes-1.1840586

Om du läser artikeln står det att de kommer att betala böter på cirka 1,5 miljarder dollar efter att ha erkänt sig skyldiga. Detta är en förolämpning mot det afrikanska folket som har plundrats för över 100 miljarder dollar per år i decennier då deras varor säljs för en spottstyver till Rothschild/Rockefeller-kontrollerade företag i utbyte mot några mutor till topptjänstemän. Det behöver inte sägas att mutpengarna vanligtvis sätts in på en av KMs schweiziska banker. Detta har hänt över hela världen, naturligtvis, och inte bara i Afrika.

Why investors should consider adding Glencore to their portfolios |  MoneyWeek

Detta är samma Glencore som mutade iranska och israeliska tjänstemän för att manipulera oljemarknaden under 30 år med deras ”Iran är på väg att få kärnvapen”-plan.

Hur som helst så rasar det hela. Som den här bilden visar har en tio fot lång vägg placerats runt Federal Reserve Board-byggnaden i Washington DC.

Det är därför: Bankerna som äger FRB är konkursade. Till exempel, under de senaste veckorna har Wells Fargo-bankernas lån minskat med 90 % jämfört med för ett år sedan. Detta gäller förvisso även de andra stora bankerna. Inget företag kan överleva en sådan intäktsminskning utan att gå igenom ett konkursförfarande.

https://www.zerohedge.com/markets/wells-fargo-braces-more-layoffs-loan-volumes-collapse-90-yoy

Kom ihåg att de lånade ut pengar skapade bokstavligen ur ingenting för att förslava människor och nu vägrar folk det. Med andra ord är västvärlden och mycket av resten av världen på väg att befrias från det babyloniska skuldslaveriet.

Detta betyder dock inte att striden är över än. KM använder till exempel sin man Elon Musk för att försöka spela rollen som folkets hjälte och räddare. Bilderna nedan visar Musk som kommer ut ur garderoben och visar världen att han är en satandyrkare.

Musk är också en av de största bedragarna i världshistorien. Här kan du se ett pressmeddelande från NASA (Not A Space Agency) som säger att en av Musks SpaceX-raketer har gått till den internationella rymdstationen.,

A SpaceX Falcon 9 rocket carrying the company's Dragon spacecraft is launched on NASA’s SpaceX Crew-5 mission to the International Space Station Wednesday, Oct. 5, 2022, at NASA’s Kennedy Space Center in Florida.

https://www.nasa.gov/press-release/nasa-s-spacex-crew-5-launches-to-international-space-station

Därefter kan du se en av ”astronauterna” intervjuas ombord på International Fake Station.

Detta är inget annat än användningen av bedrägerier för att stjäla pengar från det amerikanska folket. Musk har också använt FRB:s roliga pengar för att bli ”världens rikaste man”, samtidigt som han tvingat amerikanska skattebetalare att subventionera hans elbil och andra företag.

Tro heller inte för en minut att han kommer att använda kontrollen över Twitter för att främja pressfriheten. Musk är en av grundarna av den kriminella organisationen känd som Paypal. Paypal stal $15 000 från den här författaren. Jag har gott om sällskap:

Naturvårdsorganisationer, antikrigsjournalister, kristna organisationer, anti-barnvårdsorganisationer, ideella organisationer som kämpar mot vaccinmandat, organisationer som främjar tidiga covid-behandlingar, alternativa medier och fackföreningar för yttrandefrihet är bland dem som har fått sina PayPal-konton avslutade utan förvarning

PayPal lägger också beslag på alla pengar du kan ha på ditt konto på dagen för avplattformeringen. Medel kan eller kanske inte returneras till dig efter en sex månaders granskning.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/05/stop-using-paypal.aspx?ui=6bd3c04d6957fef5fccccaaa8ed939a640002790d32f0b273ccc32ff92e9a6f0&sd=20100119&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20221105_HL2&cid=DM1280416&bid=1637486409

Dessa människor hör hemma i fängelset, inte i det höga samhället.

I vilket fall som helst, förutom att använda Musk till att försöka lura det amerikanska folket att låta dem behålla kontrollen där, har KM försökt göra Brasilien till en annan plats där de kan gömma sig genom att stjäla ett val där till deras mutade marionett Lula.

Folket i Brasilien är i öppen revolt mot denna valstöld. Brasilianska militärkällor nära president Jair Bolsonaro säger: ”den brasilianska regeringen och de väpnade styrkorna kommer att presentera en rapport om bedrägeriet i denna vecka. Allt görs med stor försiktighet eftersom kriminella fraktioner är i linje med vänstern för att främja attacker i fall den ex-dömde Lula hindras från att ta över.”

Källorna tillägger att när bevisen har presenterats kommer militären att arrestera medlemmar av Högsta domstolen och mediamoguler etc. som är inblandade i valstölden.

De brasilianska källorna säger också att Bolsonaro förstår behovet av att bevara naturen och att berättelser om att han förstörde Amazonas var propaganda som lades ut av KM. De tillägger att Elon Musk bygger ett massivt solkraftverk i Amazonas är på något sätt kopplat till allt detta.

Även i Pakistan håller nu ett halvlyckat försök med att stjäla valet att upplösas när demonstranter över hela landet överskrider regerings- och militäranläggningar. Det senaste utlösandet av deras ilska var mordförsöket på deras ledare Imran Khan. I förra veckan skickade Pakistans militär representanter till Kina för att be om hjälp med att lösa den politiska/ekonomiska krisen där.

https://english.news.cn/20221106/78a5c0a5aab84e90bdf9ac991b62c315/c.html

En annan plats där KM hoppades skapa en fristad är Israel där Benjamin Netanyahu (eller hans avatar enligt Mossad) tydligen har vunnit ett val. Men ”Netanyahu” har vänt sig mot sina KM-mästare och arbetar nu med den planetariska befrielsealliansen, säger Mossad-källor. När den planetariska befrielsen är klar kommer Israel att återuppbygga sitt tredje tempel på ett sätt som inte skadar Klippmoskén, säger källorna. Men om Israel försöker återuppbygga templet utan att nå en uppgörelse med sina grannländer och palestinierna, kommer en turkisk, syrisk, saudisk, egyptisk och rysk gemensam armé att flytta in i Israel för att genomdriva en uppgörelse, säger WDS-källor.

Faktum är att hela världen kommer att vidta åtgärder om det behövs. Som en indisk kommentator noterade ”Ingen vill ha något från [KM-kontrollerade] väst längre, eftersom de visade vilka de är, dårar, hycklare, tjuvar, banditer, lögnare och kolonisatörer. Med ett ord, en världsgangstrar. Ingen tar längre dessa idioter på allvar.”

Kanske kommer den hemliga rymdstyrkan att komma till västs räddning genom att dela futuristisk teknologi med resten av världen. Här är några av de senaste visningarna av denna teknik:

1. En flotta av UAPS sett över London

2. Ett gigantiskt snurrande UFO i molnet

3. Ett UFO som lyfter och går i hypersonisk hastighet

4. En UAP över USA november 2020

Men tills vi alla kan åka flygande tefat förblir det här, även om det är fascinerande, en paj på himlen.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: