Mänsklighetens sanna historia

2022-11-07
Peter B. Meyer

https://finalwakeupcall.info/en/2022/11/05/the-true-history-of-humanity-part-1-3/

Galaktiska federationen av mörka krafter

Atlantis guldålder

Plejadernas sanna berättelse om mänskligheten

 

 

Kosmologiska fakta

För cirka 450 000 år sedan anlände en grupp humanoida utomjordingar till planeten jorden med ett rymdskepp. De kom från en planet ungefär tre gånger så stor som jorden, kallad av sumererna, Nibiru.

Den högsta Nibiru-guden kallades ‘Anu’, även känd som ‘An’ beroende på källan. Två av Anunnaki-ledarna, Anus söner Enki och Enlil, var halvbröder och de ledde driften av den systematiska koloniseringen av planeten Jorden av Anunnaki.

Nibiru beskrevs i forntida sumerisk litteratur som den tolfte planeten i vårt solsystem. Sumererna var långt före den moderna människan inom astronomi, förklarade Detroit News i en artikel.

Sumererna räknade också månen och solen som planetkroppar och kom därmed fram till totalt 12, samma antal som utgör församlingen av Anunnaki-prinsar.

Anmärkningsvärt nog var de gamla sumererna, som sägs ha varit engagerade i utvecklingen av skrivandet; noggrant beskrev och ritade planeterna Uranus, Neptunus och Pluto, medan dessa tre planeter idag endast kan observeras med hjälp av ett teleskop. Den moderna människan upptäckte Uranus först 1781, Neptunus 1846 och Pluto 1930.

Galaktiska federationen av mörka krafter

Anunnaki-ledarna var de mörka makterna som över tid bildade en strategisk allians under den galaktiska federationens populära signatur och upprätthöll kontakter med utvalda medlemmar av Deep State-kabbalen, regeringar, jesuiter, Illuminati och de 13 Archon-blodslinjerna. Och genom att omfattande infiltrera hemliga sällskap, såsom frimurarna, tempelriddarna, jesuiterna och andra andliga sällskap.

Galaktiska federationens propaganda som en pro-mänsklig ET-grupp används för att spåra ur människors andliga uppvaknande och dra in dem i new age-rörelsen och deras individuella tankekontrollbaserade trossystem, vilket gör dem lydiga mot förtryck, som nu sker med den falska covid pandemiprotokoll.

Dessa allianser är ansvariga för att rikta skalära vapen in i planetfältet Stonehenge 11:e Stargate. Arrangerade av nibirianerna för att radera mänsklighetens kollektiva minne och speciellt för att radera alla historiska spår av mänsklighetens nedtecknade historia som härstammar från Atlantis civilisation. Det var det satanistiska Luciferiska avtalet bakom de tragiska händelserna som ledde till Atlantis-katastrofen.

Atlantis gyllene period

Atlantis existerade under en period av flera hundra tusen år. De flesta atlantiska perioder var epoker av ljus! Endast den sista fasen, perioden från 17 500 f.Kr. till 10.500 f.Kr., var i samtida termer en mörk men lärorik era.

Atlantis Gyllene Period hade den högsta nivån av Ljusmedvetande som någonsin uppnåtts på planeten Jorden i en avancerad civilisation, högre än Lemuria och Mu. Det har blivit något på modet att betrakta Lemurien som den utopiska civilisationen, och även om de verkligen nådde ett relativt kort stadium av högt medvetande, befann sig majoriteten under den eran egentligen inte i fysiska kroppar, utan snarare i den eteriska gudomligheten, och stod inte inför svårigheter som krävs på den fysiska jordens scenen.

Under Atlantis guldålder var pyramiderna tre- eller fyrsidiga, beroende på deras användbarhet, och var vanligtvis gjorda av marmor, granit och komplexa kristaller. Tresidiga pyramider användes som antenner för att attrahera och förstärka energier och kanalisera dem till nätet på olika nivåer för att energisätta hem och fabriker och skapa energifält för olika tjänster.

Det fanns många lysande själar bland dem. Människor du känner namnmässigt som Galileo, Isaac Newton, Einstein, Tesla, Edison, Marcel Vogel, Ronna Herman och Da Vinci är några av dem.

Än så länge är perioden för Atlantis-civilisationen i jordens historia okänd eftersom litteraturen om den i arkivet på biblioteket i Alexandria förstördes för 2 300 år sedan. De styrande i Alexandria ville uppnå ett av mänsklighetens djärvaste mål: genom att samla all världens kunskap under ett tak. Biblioteket i Alexandria inrymde ett aldrig tidigare skådat antal rullar och lockade till sig några av de största hjärnorna i den grekiska världen. Men i slutet av 500-talet f.Kr. hade det stora biblioteket försvunnit. Många trodde att den hade förstörts av en katastrofal brand. Men sanningen om bibliotekets uppgång och fall är mycket mer komplex .

Nedan ger Michael Love ytterligare information han fått om detta ämne publicerad i tre på varandra följande avsnitt;

Plejadernas sanna berättelse om mänskligheten

Pleiadian Light Forces Transmissions 10242022

Skickas vidare av Michael Love

Ett speciellt meddelande till Starseeds of the New Earth, för omedelbar planetarisk överföring

Pléiaderna berättar ofta informativa historier för att ta dig till högre nivåer av medvetande.

Den här gången berättar de den stora historien om mänsklighetens sanna förflutna. Det finns en gemensam historia, men här är den sanna och fullständiga historien. Att berätta denna sanna och fullständiga historia är varför de kom till jorden.

Denna dataström är lång, så det är bra att gå tillbaka och läsa denna överföring långsamt igen, så att den integreras lätt. Ta anteckningar och leta efter det djupare i och bakom allt detta.

Bra,

Många magnifika och avancerade civilisationer bebodde jorden under förhistorisk tid. De flesta av dessa civilisationer var humanoida, men inte en av dessa forntida mänskliga raser har sitt ursprung på jorden. Idag berättar visdomsväktarna för varje kultur på jorden samma historia om sina förfäder som kom till jorden från stjärnorna.

För miljontals år sedan migrerade små grupper av 5D-stjärnfolk till jorden. Dessa första stjärnresenärer till jorden är kända som pre-adamites. De är imponerande varelser kända som lemurerna och atlanterna från förhistorisk tid, avancerade människoliknande varelser från Plejaderna och så småningom från Lyras stjärnsystem.

Dessa första humanoida varelser som kom till jorden var jordens ursprungliga Terraformers. De introducerade avancerade humanoider, förfäder till erectus och neandertalare, som senare skulle uppgraderas av Anunnaki till moderna homo sapiens-människor. Dessa ursprungliga avancerade Terraformers och världsplanerare lämnade jorden för miljoner år sedan vid olika tidpunkter av olika anledningar, och återvände till sin 5:e dimension.

Vissa grupper i Sirius stjärnsystem försökte gifta sig med kungliga linjer för att skapa en dynasti som skulle förena var och en, men många lyraner vägrade trohet till denna nya dynasti.

Kungarna av det kombinerade ”skulle vara” enade imperiet flyttade till sina egna territorier i kosmos eller slog sig ner på planeten Nibiru, som hade skjutit ut ur sin ursprungliga omloppsbana runt Sirius C till en väg som korsar jordens inre solsystem och går medurs i en långsträckt elliptisk bana runt Nemesis, de något kylda resterna av Sirius C.

Dessa sirianska varelser är Annunans, eller Anunnaki.

Vissa fraktioner av denna sirianska dynasti reste till jorden för 445 000 år sedan i stora stjärnskepp för att skaffa monoatomiska guld- och mineraltillgångar för att rädda sin egen planets atmosfär.

Planen för Nibirus forskare och högrådet var att injicera ett finmalt vitt pulver, monoatomiskt guld i Nibirus atmosfär för att skapa en metallisk sköld runt deras planet för att avleda de ljusa strålarna och värmen från deras solstjärna.

Dessa varelser av stjärnorna är en femdimensionell humanoid ras med avancerad kunskap, färdigheter och teknologi. Dessa varelser är både reptiler och människor.

De kan leva i sina fysiska kroppar i tiotusentals år. Telomererna i deras DNA försämras aldrig, vilket gör att kroppsceller kan kopiera och reproducera sig själva för alltid. De uppnår lång livslängd genom att dricka livets vin sammansmält med sina egna stamceller och genom att äta livets bröd, vita monatomaren guldpulverkakor.

Anunnaki förökade sig inom sin familj för att säkerställa att deras kungliga blodlinje förblev ren. Dessa stjärnvarelser var mycket större, längre och starkare än moderna människor.

Den siriska dynastin var en strukturerad och stel grupp av ETS med överdimensionerade egon och dominerande personligheter. Även om de var mycket intelligenta, mäktiga och gudalika gjorde de ofta mänskliga fel. De var regelbundet oense med varandra och var mycket avundsjuka på sina egna familjemedlemmar, vilket så småningom ledde till stora jordkrig i antiken.

De trodde på en skapargud som de var underordnade; men de hänvisade också till sig själva som gudar med den gudomliga rätten att härska.

Fader Anu, kung av den kungliga syriska dynastin, hans två söner Enlil och Enki och deras närmaste familjemedlemmar är de viktigaste stjärnvarelserna som spelade den viktigaste rollen i mänsklighetens historia på jorden. Varje berättelse om gudar med övernaturliga krafter som vandrade på jorden i antiken handlar om dessa varelser. Dessa är de lysande varelserna som kom till jorden från himlen.

Den siriska dynastin var noggranna anteckningar och registrerade varje händelse som ägde rum dagligen på ler- och stentavlor. Dessa förhistoriska uppteckningar täcker hela perioden av Anunnakis vistelse på jorden, i flera hundra tusen år.

Tyvärr begravdes många av dessa stentavlor under miles av sediment under den stora översvämningen för 12 600 år sedan, men tiotusentals av dessa sten- och lertavlor har upptäckts i modern tid. Ändå har bara en handfull av dem undersökts och avchiffrerats.

De bästa moderna översättningarna matchar 98 %, och dessa översättningar ger en fantastisk skildring av vad som hände i jordens förhistoria. Denna berättelse huggen i sten överensstämmer med gamla historiska religiösa skrifter; men kilskriftstenstavlorna fyller i varje saknad detalj, svarar på alla antikens förvirrande mysterium och berättar en helt annan historia än de flesta har hört.

Flera sumeriska tavlor beskriver den första rymdfärden från Nibiru, förbi de inre planeterna, genom asteroidbältet, till jorden, och detaljerna om landningen av den första sirianska dynastin på jorden.

Redovisningarna beskriver användningen av navigeringsdatorer, LCD-skärmar och ett kommunikationssystem ombord på deras fartyg, vilket kan förmedla meddelanden till deras hemvärld. Dessa fartyg var också beväpnade med kärnvapenmissiler, och dessa avfyrades för att rensa en väg för deras luftskepp genom det pansarskyddande bältet, känt som asteroidbältet.

Nibirus första besökare, Alalu, landade på jorden (ki) i ett stort rymdskepp och plaskade ner i ett av jordens hav nära Mesopotamiens land. Denna speciella plats fick senare namnet Edin. Rymdresenären vadade iland med en örn (fågel) hjälm (för att andas luft) och en fiskdräkt för skydd sig mot havet och potentiellt farlig atmosfär.

Denna första ET-besökare noterade frånvaron av människoliknande varelser när han skannade jorden. Alalu var på en främmande planet där han snabbt testade atmosfären och fann att luften kunde han andas och därmed var atmosfären säker.

Han testade sedan havsvattnet för guld med speciella instrument och fann att guld fanns det rikligt av.

Efter att ha rapporterat till Nibiru att han verkligen hade hittat guld på jorden, inrättade Nibiruan Council ett spaningsuppdrag och åkte till jorden. Enki/cs. var ombord på detta andra fartyg. Efter att ha landat och hälsat på Alalu använde prospekteringsteamet otroliga jordflyttningsmaskiner och konstruktionsteknik för att bygga den första Anunnaki-bosättningen på jorden på sex dagar.

Denna första Nibiruanska stad i Edin hette Eridu, vilket betyder ”hem i fjärran”. Eridu skapades som ett frodigt och magnifikt paradis för Anunnaki, och när det var färdigt såg Anunnaki att det var vackert, och de vilade på den sjunde dagen.

Beläget i södra Mesopotamien i dagens Irak, anses Eridu med rätta vara den första och äldsta staden på jorden.

Fortsättning i del 2

Fler avslöjanden kommer att följa. Var uppmärksam på detta…

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

Arcturians ”Nästa stora evenemang kommer att lämna dig mållös,

förbered dig andligt för vad som kommer”.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: