Charlie Ward: Brasilien, Upplösningen Matrisen av lögner, Nürnberg-rättegångarna med S5 Anon! – Måste-Video

2022-11-03

BRASILIEN, som UPPLÖSER MATRIS AV LÖGNER, NÜRNBERG-RÄTTEGÅNGARNA MED S5 ANON & CHARLIE FÖRSAMLING

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2022/11/charlie-ward-brazil-dissolving-the-matrix-of-lies-nuremberg-trials-with-s5-anon-must-video-3645572.html

Under mycket lång tid har Deep State använt kloner för att kontrollera oss. Biden, Pelosi, Soros, Obama, Clinton avrättades för ungefär två och ett halvt år sedan. När Hillary greps den 11 september 2016 fann en domstol henne skyldig till brott mot mänskligheten och hon avrättades 31 december 2018. Alla domstolar spelades in analogt som inte kan redigeras och placerades på en mycket säker plats. Över
450 000 åtal väcktes och de har tagit sig igenom nästan alla nu. Sommaren 2023 kommer Nürnberg-tribunaler att hållas för det medicinska samfundet som har främjat mördaren.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: