Gitmo-nytt: 2022-11-02

Chatsworth Industrial Park | Parks | Rexford Industrial

White Hats som letade efter ett påstått lager av Adrenochrome i södra Kalifornien fick sitt livs chock när de gjorde intrång i ett industrilager i Chatsworth, i San Fernando Valley, bara några mil från några av de rikaste postnumren i USA. De hade förväntat sig att hitta kommersiella frysar fyllda med påsar med kyld Adrenochrome – en farmaceutisk cocktail gjord av vätskor utvunna från binjurarna hos skräckslagna barn och syntetiska opioider – men hittade istället kylar som innehöll organ – lever, lungor, njurar, hjärtan, och, ja, tarmar – som hade skurits bort från tonårsbarn.

”Detta är det sjukaste och mest ohyggliga fyndet vi har gjort”, sa en källa på general David H. Bergers kontor, när han berättade detaljerna för Real Raw News.

Den 27 oktober fick U.S. Army Cyber ​​Command vad den trodde var ett trovärdigt tips om att Adrenochrome-injektioner och infusionspåsar förvarades i Chatsworth-lagret. Cyber ​​Command skickade detaljer till general Berger, som ansåg att data förtjänade ytterligare undersökning och den 29 oktober godkände utplaceringen av en USMC-scout-prickskyttrupp för att övervaka lagret och, om det anses lämpligt, penetrera lagret, eliminera oppositionen och förstöra Adrenochromet som finns i lokalerna.

Pin on MilitaryFöljande kväll anlände en Scout-Sniperpluton till lagret. Den verkade obevakad, obemannad och i förfall. En enda strålkastare stänkte ljus på en ledig parkeringsplats och lagerdörrarna säkrades med en rostig kedja och två stora hänglås.

”Först trodde jag att det här inte kan vara platsen”, sa en marinsoldat senare under en debriefing. ”Jag var säker på att vi hade fått fel plats. När vi kom in önskade jag att det var fel ställe.”

Marinen använde bultsaxar för att bryta upp bojorna, och de gick taktiskt in i den skumma byggnaden. De hörde det elektriska brummandet från en rad frysar som kantade den bakre väggen redan innan de tände de flimrande lysrören som fyllde rummet med sitt eget unika surr. I mitten av rummet stod fyra metallbårar, var och en färgad av torkat blod och vad marinsoldaterna ansåg vara bitar av nekrotiskt kött. Det var nålar, dammsugare, tomma IV-påsar och skalpeller utspridda på golvet.

När marinsoldaterna öppnade den första frysen såg de det otänkbara: hermetiskt förseglade polyuretanpåsar, några täckta av rimfrost, innehöll mänskliga organ som hade avlägsnats kirurgiskt från sina värdar. Påsarna var staplade ovanpå varandra, och var och en hade ett datum skrivet med outplånligt bläck – som skenbart indikerar när onda parter hade skördat organen.

Ett kylskåp hade tvåhundra påsar med helblod, vilket betyder att det inte hade snurrats i centrifuger för att separera det i transfuserbara komponenter: röda blodkroppar, blodplättar och plasma.

Och inne i en frysbox hittade de de flådda, frusna liken av två flickor i förpuberteten som hade skurits upp från hals till bröstbenet. De hade inget blod – de hade blivit dränerade. Någon hade tagit bort deras organ och stoppat in deras livlösa kroppar i frysen.

Marinen gjorde liknande fynd i andra kylar och frysar.

”Det här är absolut den mest makabra scenen vi har stött på”, säger en källa på general David H. Bergers kontor till Real Raw News. ”Vår bästa gissning är att detta hände för ett tag sedan, och den som gjorde detta övergav platsen. Kanske blev de tipsade.

Avslutningsvis sa han att lagret var uthyrt till en medicinsk tillverkare som gör affärer med den federala regeringen. Han ville inte avslöja namnet eftersom militären är engagerad i ett försök att hitta personer som är bundna till hyresavtalet.


Deep Staters flyr från USA av rädsla för militär arrestering

Merrick Garland's Department of Injustice | Opinion

Flera Deep State-politiker och medlemmar av den kriminella regimens administration är så rädda för att bli arresterade av den amerikanska militären att de utövar kontroll över sina får på långt håll, och i vissa fall utanför USA, sa White Hats till Real Raw News.

Till exempel: White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären hade utarbetat planer på att arrestera regimens korrupta justitieminister, Merrick Garland, (bilden) omedelbart efter att FBI inlett en fräck, olaglig razzia mot president Donald J. Trumps hem i Mar-a-Lago, som ockuperade det i flera timmar medan han letade igenom hans yngsta sons sovrum och hans frus garderob. Men Garland kunde inte hittas, trots en massiv hemlig operation för att upptäcka var han befann sig. Han var inte i Washington, inte heller på sin adress i Chevy Chase, Maryland. Militären har i hemlighet övervakat hans två fritidshus, ett i Delaware och ett på Rhode Island, men hittade dem tomma. Ljus i hemmen tändes på distans på kvällen för att ge ett intryck av att husen var bebodda, och grannar hämtade posten från Garlands brevlådor. Ungefär en vecka senare, när amerikanska marinsoldater gjorde en insats på ett påkostat hotell i känt Deep State-fäste, fick White Hats vid U.S. Army Cyber ​​Command beskedet om att Garland hade flytt från USA till Kanada bara timmar före razzian.

Garland var konstigt tyst efter razzian. Hans första offentliga uttalande, en två minuters sammanfattning, kom fem dagar senare. Sammanfattningen ägde rum på ett ljudscen i Ottawa, komplett med en CGI-presspool. White Hats tror att Garland är under kanadensisk premiärminister Justin Trudeaus skydd, och han skyfflas sannolikt mellan bostäder ifall de korsar gränsen för att ta honom.

”Vi vet att han är där, bara inte exakt var,” sa en källa på general David H. Bergers kontor till RRN. ”Självklart vill vi inte ha en internationell incident, och vi har anledning att tro att han har gjort korta, mycket korta, resor fram och tillbaka. Det är bara en fråga om tid.”

På frågan om vilka bevis White Hats har på Garland, tillade han, ”Berg. Han är skyldig till förräderi.”

Och Garland är inte den enda tjänstemannen som har sökt sig en fristad på främmande mark.

Samma källa sa att militären meningslöst hade letat efter Biden-hanteraren och utrikesminister Antony Blinken, (bilden) som, trots sken av motsatsen, kontrollerar Deep State Department från en fristad någonstans i Östeuropa. Militären hade nästan arresterat honom i juni, men Blinken hade resurserna att undkomma tillfångatagandet och fly landet.

”Vi är nästan övertygade om att han [Blinken] inte har satt sin fot i USA sedan juni. Vi vet att han har stannat i Serbien och Kroatien och förmodligen fortfarande är i den närheten. Han kan bo i Ukraina. Dessa människor är onda, skändliga typer, men inte dumma. De har obegränsade resurser, alltså kontanter, för att muta eller utpressa sig till säkerhet. Under Bush-åren hade militären en kortlek med klädda kort som var terrorister som de ville döda eller fånga. Tja, vi har vår egen kortlek, och Blinken är vår spaderdrottning, vilket betyder att han är bland de tre bästa Biden-hanterarna.”

Han avböjde att namnge kungen och spader-ess eftersom, han sa, de kanske inte är medvetna om att militären aktivt jagar dem.

”Om vi ​​tror att vi har ett försprång måste vi behandla den som en absolut säkerhet”, sa han avslutningsvis.


Falsk Flag Paul Pelosi

https://realrawnews.com/2022/10/false-flag-paul-pelosi/

”Endast i filmer flyr 82-åriga män från ett fängelse med maximal säkerhet”, sa en JAG-tjänsteman när Real Raw News frågade om Paul Pelosi hade rymt från Guantanamo Bay för att återförenas med sin älskade fru Nancy – bara för att finna sig själv som offer för ett häftigt angrepp.

Gårdagens nyheter om det påstådda överfallet dominerade TV-sändningarna. Allteftersom historien gick krossade en ovårdad hampaarbetare endast iklädd underkläder en glasdörr till Pelosis 6 miljoner dollars hem i San Francisco och underkuvade Paul Pelosi och slog honom skoningslöst i huvudet med en hammare medan han skrek ”Var är Nancy? Var är Nancy?” i ett galet raseri.

Den ”misstänkte” identifierades snabbt som hampsmyckestillverkaren David DePape, 42, (bilden) en otippad kanadensisk nudist som påstås ha kämpat med drogberoende och vansinne. Polisen sa att de var i fastigheten i det exklusiva området Pacific Heights när de såg den misstänkte brottas med Pelosi, ta hammaren och sedan slå honom med den, vilket orsakade allvarliga skador på huvud, arm och hand.

”Det är möjligt att någon attackerades – Nancy har varit känd för att anlita manliga eskorter. Om det var en attack så var det inte på Paul Pelosi. Det var inte Paul Pelosi eftersom han är fängslad på GITMO, säger en JAG-källa till RRN.

Paul Pelosi, försäkrade han för RRN, har inte avvikit från rättvisan. Han blev en livslång invånare i GITMOs Camp Delta-fängelseblock efter att en militärdomstol i början av september fann honom skyldig till barnsexbrott. Vid den tiden bad han om ursäkt för sina brott och sa att år av hustruövergrepp hade gjort honom galen. Han antydde att fängelse var att föredra framför att tillbringa ytterligare en dag med Nancy.

JAG-källor tror att ”hammarattacken” är en oktoberöverraskning, ett välorganiserat False Flag-evenemang utformat för att få otillåten sympati för demokrater och vänsterpartister inför det stundande mellanårsvalet. Omedelbart efter attacken försökte liberala medier att tangentiellt koppla angriparen till president Trump, med hänvisning till mannens sociala medier. Hans sociala medier visade att han utmanade den officiella Covid-berättelsen, giltigheten av valet 2020 och händelserna den 6 januari på Capitol Hill. MSNBC-språkröret Chris Hayes sa att president Trump ”födde” människor som David DePape.

”The Deep State kontrollerar sociala medier. De kan konstruera vad de vill, säger vår källa. ”Än så länge har vi inte sett en enda bild eller video av attacken, men jag tvivlar inte på att vi snart kommer att se bilder på en blodig och misshandlad kille som bär en Paul Pelosi-protesmask. Jag antar att de har glömt att tillverka den i förväg”, sa vår källa.

”Vi ser två möjligheter: antingen fick någon stackars idiot – men inte Paul – sin skalle inslagen, eller så är hela jävla grejen en teater. The Deep State gjorde dock återigen ett kritiskt misstag – killens utseende och livsstil är inte en typisk Trump-anhängares; i själva verket är de antitetiska”, fortsatte vår källa.

Han sa också att det är högst osannolikt att en slumpmässig galning skulle kunna penetrera säkerheten på Pelosi-hemmet.

”Vi vet från tidigare övervakning att Pelosi-huset har beväpnad säkerhet, även när Nancy inte är där,” sa han.

JAG, tillade han, kommer inte att undersöka attacken. De är nöjda med att Paul Pelosi, den riktige Paul Pelosi, är där han hör hemma – fängslad och lever sina sista år som modellfånge.

”Om den här DePape verkligen var där för Nancy, är det synd att hon inte var hemma. Han kunde ha räddat oss från mycket problem”, sa vår källa avslutningsvis.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: