Västs gummimaskerade politiska Halloween skräckshow är på väg att ta slut

2022-10-31
Benjamin Fulford, veckobrev

https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KS = Khazariska maffian


Njut medan du kan, skräckshowen med gummimaskerade skådespelare och datorgrafik som har ersatt regeringen i väst. Som en del av showen har vi nu en falsk påve, en falsk amerikansk president, en falsk brittisk kung, en falsk fransk president, falska oppositionsledare, falska nyheter etc. Det här är på väg att ta slut. Det är en matematisk säkerhet eftersom hela det finansiella/ekonomiska systemet som ligger till grund för det är över tusen gånger belånat och bankrutt.

”En Kängururegering föregår vanligtvis krig. Oron är att nästa och oundvikliga angrepp skulle vara termonukleär, varnar MI6.

För att undvika att de västerländska vita hattarna och den asiatiska drakfamiljen nu förhandlar fram en välvillig ersättare för det kollapsande gamla systemet börjar det med ett jubileum. Detta kommer att innebära en avskrivning av alla skulder både offentliga och privata och en engångsfördelning av tillgångar, enligt ett förslag från Dragon-familjen. En annan del av deras förslag är att låta västerländska militära/industriella vita hattar presidera över krigsförbrytarrättegångar i Nürnberg-stil följt av återupprättandet av demokratin, rättsstatsprincipen och pressfriheten.

Videon nedan av Jeffrey Sachs som talar med kinesiska motsvarigheter återspeglar tonen i samtalen.

Förhandlingarna pågår dock så förvänta dig inget tillkännagivande snart. Sko i stället på dina kläckningar och förbered dig för en geopolitisk storm som världen aldrig har upplevt tidigare.

Miller Magazine

MI6 ser det också komma och kommenterar ”Vad vi ser med mycket välinformerad underrättelse är saker av sekelskiftestyp. Regimer faller och att veta när de kommer att falla och vad man ska göra.” MI6 förväntar sig att triggern blir en ”Barclays Bank-kollaps som kommer att fälla Glencore Commodities *) och alla världsmarknader … de drog det över sig själva genom att anlita advokater, spioner och lönnmördare som vi spårade i varje steg på vägen … all gatubelysning i Schweiz är släckt vid midnatt så det händer grejer av blixttyp.”


*) Glencore plc är ett anglo-schweiziskt multinationellt råvaruhandels- och gruvföretag med huvudkontor i Baar, Schweiz. Glencores huvudkontor för olja och gas ligger i London men dess registrerade kontor finns i Saint Helier, Jersey.


De flesta experter på toppnivå är överens om att det västerländska finansiella systemet oundvikligen kommer att kollapsa. Dess nuvarande tillstånd illustreras nedan.

För dem som föredrar tekniska diagram visar alla här nedan samma kollaps ur olika synvinklar.

”I ett bankrutt globalt system når du en punkt när värdet av tryckta pengar dör och vad en ledare lovar kan inte längre köpas med falska pengar som alltid kommer att ha ett NOLL egenvärde”,

förklarar den schweiziske experten Egon von Greyerz. ”Med över $2 kvadrilljoner (2 och 15 NOLLOR) av skulder och förpliktelser vilande på en grund av $2 biljoner av statligt ägt guld som ger en guldtäckning på 0,1 % eller en hävstång på 1000X!” tillägger han.

$2 QUADRILLION DEBT PRECARIOUSLY RESTING ON $2 TRILLION GOLD

Senast detta system var på väg att kollapsa var vid tidpunkten för Lehman-kraschen 2008. Då kunde de kabbalfamiljer från Khazariska Maffian som styrde i väst få 700 ton guld från Dragon-familjen och utnyttja det mer än 1 000 gånger bara för att skapa 23 biljoner dollar. De fick göra detta eftersom de lovade att ändra sitt sätt och installera en svart kommunist känd som Barack Obama som president.

De pengarna har nu tagit slut och nu suger KM desperat upp Asien och lovar allt under solen samtidigt som de hotar med ett fullständigt kärnvapenkrig etc. för att få pengar till att hålla igång sin skräckshow.

Detta är domaren Anna Von Reitz som varnar asiaterna för dem:

De har gjort samma saker och drivit samma system sedan bronsåldern — de introducerar begreppet kredit, de får tillgång till andra människors krediter, de samlar på sig skulder ”i namnet av” sina offer, äter upp substansen i landet de har invaderat, dödar sina borgenärer och sedan går de vidare till en ny ”värd”.

De har för avsikt att vara åskådare, säkert insnärjda bakom den ökända kinesiska muren, talar med kinesiska munstycken, talar om överlägsenheten hos ”deras”
5 000 år gamla kultur – det är inte deras land, det är inte deras kultur och de är inget annat än onda, själviska, internationella parasiter som har för avsikt att använda Kina för att garantera sin egen säkerhet samtidigt som de planerar att äta upp Kinas substans precis som de har gjort mot alla andra länder.

Här är några mer visuella bevis på vem vi har att göra med:

Filmen kan vara gammal men vi har flera vittnen på hög nivå som säger att sådana massofferritualer äger rum än i dag. De nuvarande kontrollanterna av den falska Biden-regimen arrangerade till exempel en massiv människoofferhändelse där vackra barn dödades, för att inviga den nya World Trade Center-byggnaden, berättar MI6.

9/11 anniversary: how the World Trade Center site was rebuilt

Top Russian Security Official Blames “Cults” for the War, Calls for  “Desatanization” of Ukraine

Ryssarna vet vem de har att göra med eftersom de har kämpat mot dem i årtusenden. Alexei Pavlov, (bilden) biträdande sekreterare för Rysslands säkerhetsråd, säger att ”nyhedniska kulter [har] fått makt i Ukraina”, och namnger en av dem som Chabad-Lubavitch Hassid-rörelsen. ”Huvudprincipen för Lubavitcher-anhängarna är sektanhängarens överhöghet över alla nationer och folk”, tillägger han.

Senior Russian official: Chabad Lubavitch is a neo-pagan cult

Chabad rabbis sing ‘Ani Ma’amin’ in front of the movement’s world headquarters in Brooklyn (photo credit: MARK KAUZLARICH/REUTERS)

Det är inte bara ryska ledare. USA:s president Donald Trump hänvisar nu också öppet till satanism när han talar om en 15-årig flicka som ”sadistiskt” mördats i händerna på MS13-medlemmar, i en ”hemsk satanistisk ritual”.

TV-personligheter som Lara Logan kommer nu också ut för att hävda saker som att ”Biden handlar med barn så att människor kan dricka deras blod.”

Lara Logan, Exiled From Fox and Newsmax, Goes on Mike Lindell TV to Claim Biden is Trafficking Kids So People Can Drink Their Blood

Så fruktansvärda är deras brott och så oundvikliga och dessa fanatikers straff kommer inte att gå tyst ut i natten.

Japan's Prime Minister Kishida talks with former US Secretary of State  Kissinger | NHK WORLD-JAPAN News

I förra veckan skickade KM Henry Kissinger, en av deras högsta ledare, till Japan för att utfärda hot mot premiärminister Kishida, berättar japanska militära underrättelsekällor. Han sågs senare gå in med rullstol till Ichiriki (一力) Geisha-huset i Kyoto där han for för att träffa sin långvariga Geisha-kamrat. Medan han var där doserades han med ett långsamt verkande gift, säger japanska underjordiska källor. Vi kan förvänta oss ett besked om hans död inom en snar framtid, lovar de.

Higashi Chaya District | HOKURIKU x TOKYO (JAPAN)

Han är bara en av många KM-chefer som tas bort.

Till exempel dog i förra veckan fd försvarsministern Ashton Carter (bilden nedanför) oväntat vid 68 års ålder.

President Barack Obama listens as Secretary of Defense Ash Carter delivers remarks at the Pentagon Memorial on Sept. 11, 2016, in Arlington, Va.

Former Defense Secretary Ashton Carter dies unexpectedly at 68

Senator Bob Menendez kastas också under bussen. Den verkliga anklagelsen är pedofili, säger CIA-källor.

Sen. Bob Menendez is under federal criminal investigation in New York

About Bob | Senator Robert Menendez

Berättelserna om att han skulle ha blivit attackerad av en Qanon högerextrem, men enligt den motsatta berättelsen handlade det om ett slagsmål med en homosexuell prostituerad och är bara mer som en rökridå, säger de.

KM-honchos som fortfarande är på fri fot letar efter platser att fly till. Till exempel försöker den nyzeeländska brottsministern Jack Arden hålla kontrollen över Antarktis, en av de sista som står bi under KM:s satanistiska kabbal. Aka- namnet är tjuv”, varnar Mossad.

NZ’s Ardern visits Antarctica to highlight climate change challenges

77th United Nations General Assembly in New York

Kanadas Justin Castro, å sin sida, planerar att fly till Costa Rica, hävdar källorna.

Dessa ansträngningar är hopplösa eftersom det snart inte finns någonstans på eller utanför planeten för dessa människor att gömma sig. Det beror på att folket har vaknat.

”Titta hur avataren Barack Obummer inte kan kontrollera sin publik när de skanderar FJB (fuck Joe Biden, red.anm)  ”Han är verkligen upprörd och får ett anfall på scenen. De säger att han ville stoppa inspelningen så att folk inte ska kunna dela och twittra det här klippet. Det här är verkligen inte den ursprungliga Obama”, kommenterar en CIA-källa.

Medan västvärlden håller på att vakna är större delen av resten av världen redan helt vakna.

Till exempel säger den ryske presidentens avatar Vladimir Putin att den KM-kontrollerade västvärlden gör anspråk på mänsklighetens alla resurser, och den ”regelbaserade ordningen” som den föreslår, ”förmodas tillåta att leva den helt utan några som helst regler… De skyggar inte ens för att behålla deras sviktande hegemoni till varje pris…De drar sig inte ens för ett direkt sabotage, såsom explosionerna på North Streams rörledningar, som orsakar kolossala skador för den europeiska ekonomin och försämrar levnadsvillkoren avsevärt för miljontals människor… De har helt enkelt ingenting att göra förutom att erbjuda världen deras dominans.

Ukraine as US battering ram and the dirty bomb: Putin’s message to CIS intel

De flesta världsledare är nu överens. Kina skickade VARNINGAR till amerikanska och NATO-soldater som bekräftade deras fulla lojalitet mot Ryssland. Turkiet förväntas lämna Nato och stödja Ryssland och Kina. INDIEN har rest sig för att skydda Ryssland och Kina. Tysklands förbundskansler Sholz besöker Kina i denna vecka för att säga att hans land också vill gå med i BRICS-alliansen, säger tyska underrättelsekällor. Saudiarabien vägrar att förse dem med olja, varför den saudiske prinsen Mohammed bin Salman hånar den falska Joe Bidens mentala tillstånd.

Saudi Prince Mohammed bin Salman mocked Biden in private questioned mental state: report

President Biden being welcomed by Saudi Arabian Crown Prince Mohammed bin Salman at Alsalam Royal Palace in Jeddah, Saudi Arabia on July 15. The prince reportedly mocked Biden in private and said he is unimpressed with him. 

Listan fortsätter och består nu av de flesta länder i världen.

Det är därför världen ser på Kina såhär:

Från 2013 till 2021 växte Kinas BNP med en genomsnittlig årlig takt på 6,6 procent, vilket slog den globala nivån på 2,6 procent…Landet har nu världens mest omfattande sociala välfärdssystem, det största järnvägsnätet för höghastighetståg, såväl som den största och snabbast växande medelinkomstgruppen… enligt FN från 1990 till 2019 är Kina det enda landet som har gått från kategorin låg mänsklig utveckling till hög mänsklig utveckling… Kinas bidrag till global ekonomisk tillväxt under perioden 2013-2021 var i genomsnitt 38,6 procent , vilket överträffar gruppen av sju länder (G7) tillsammans…Kinesisk modernisering tar hänsyn till livsmiljön, ekosystemet och den naturliga miljön och sätter människor i centrum [främjar] mänsklighetens gemensamma värderingar om fred, utveckling, rättvisa, hederlighet, demokrati , och frihet, fördubblad genom den gemensamma uppbyggnaden av en öppen, inkluderande, ren och vacker värld som åtnjuter varaktig fred, universell säkerhet och gemensamt välstånd.

World Insights: China’s recipe for bigger pie of global development in new blueprint

Väst skulle aldrig ha överträffats av Kina om de inte hade blivit infekterade av de satanistiska KM-vampyrerna. Det är därför de västerländska vita hattarna vill återställa kompetent politisk/ekonomisk styrning i väst.

Naturligtvis spyr KM-vampyrerna, i ett desperat försök att skrämma alla tillbaka till underkastelse, ut en nästan oändlig ström av rädsloporr som ”nya och dödligare sjukdomar” och ”spränger dammar och kärnkraftverk” eller framhäver ” smutsiga bomber” eller ”hotande kärnvapenangrepp” etc.

Denna rädsloporr är bara en bluff och BS (bull shit, red.anm). Kom ihåg hur Fukushima var den ”värsta kärnkraftsolyckan någonsin” och att  ”Stilla havet är dött”. Tja, det var 100 % falskt. Nu kommer deras ”Covid ska döda oss alla”, en berättelse som också har visat sig vara en rena lögn. Det visade sig att överlevnaden för dem som var infekterade genom COVID-förvaccination var 99,965 procent. Med andra ord var dödligheten noll.

A Closer Look At The COVID Mortality Rate

Åldrarna 60–69, dödlighet 0,501 procent, överlevnad 99,499 procent
Åldrarna 50–59, dödlighet 0,129 procent, överlevnad 99,871 procent
Åldrarna 40–49, dödlighet 0,035 procent överlevnad 99,965 procent
Åldrarna 30–39, dödlighet 0,011 procent, överlevnad 99,989 procent
Åldrarna 20–29, dödlighet 0,003 procent, överlevnad 99,997 procent
Åldrarna 0–19, dödlighet 0,0003 procent, överlevnad 99,9997 procent

Så när de börjar skrika ”Monkeypox” eller ”vaccinerna kommer att döda alla”, etc. ignorera dem bara, snälla du!

KM försöker också fortfarande stjäla val där de kan.

Vi såg det precis i Brasilien. ”Du kan se hur algoritmen tär på [president Jair] Bolsonaros ledning och beräknar resultatet till 51/49. De kunde inte låta Bolsonaro ”vinna”. Han sa att han skulle dra Brasilien ur klimatavtalet i Paris”, kommenterar en CIA-källa om valet som kan ha satt kommunisten Lula till makten. Slaget om Brasilien är dock inte över än.

I USA pågår under tiden en enorm strid för att förhindra stölden av mellanårsvalet den 8 november.

KM-valstjuvarna har lagt ut saker som ”Hillary Clinton” för att hävda att ”högerextremister redan har en plan för att bokstavligen stjäla nästa val” och sedan be om donationer.

Titta på ögonen. Detta är en CGI Blue screen-produktion.

Låt oss se vad den amerikanska militären gör den här gången. Vi noterar att NSA just har öppnat ett nytt ”nervcentrum” redo att skanna världen efter hot mot Amerika. Den öppnar lagom till Midterms. Frågan är, kommer de att vara med folket eller emot dem?

The National Security Operations Center in NSA's new Morrison Center prepares to help the spy agency assess, evaluate, and provide combat support to American warfighters. Courtesy: NSA

https://m.washingtontimes.com/news/2022/oct/25/nsas-new-nerve-center-ready-scan-world-threats-ame/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

Vi måste också fråga den hemliga rymdstyrkan på vems sida de står. Så, med tanke på det, kommer vi att avsluta med de senaste Blue Beam-SSP-bilderna.

1. Bisarra vädermönster.

2. En flotta av avklädda farkoster

3. Off-world plasma energi drönare

Projekt Blue Beam jordtillverkat hantverk.

Låt oss se om dessa människor äntligen kommer att komma helt och hållet ut ur gömstället när KM-regeln kollapsar och det kommer att kollapsa.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: