JAG gräver djupt i Fed anställda Corless anklagelser — bakom galenskaperna

Världen distraheras tillfälligt av Musks förvärv av Twitter och den påstådda Paul Pelosi-attacken, men så mycket mer pågår.

Finansdepartementets tjänsteman som överlämnade sig till militära myndigheter i förra veckan har gett JAG-utredarna en mängd data som beskriver systematisk korruption vid Fed som började omedelbart efter att finansminister Janet Yellen svors in till sin tjänst den 26 januari 2021, berättar källor inom US Navy Judge Advocate General’s Corps berättade för Real Raw News.

Som rapporterats tidigare var Shannon Corless anställd på finansdepartementet – övertygad om att hon var målet för en militär övervakningsoperation – och hennes advokat gick in genom ytterdörren till JAG:s utredningskontor i Pensacola, Florida, där hon erkände att ha deltagit i ett förskingringsprogram genom vilket skattebetalarnas dollar tvättades och delades ut till vänsterorganisationer som Antifa och Black Lives Matters, samt så kallade religiösa välgörenhetsorganisationer som finansierade illegala invandrare.

Kontoren för både USMC General David H. Berger och US Navy Vice Adm. Darse E. Crandall har förnekat sin kännedom om någon operation centrerad på Corless, och sa att de inte hade någon aning om vem hon var innan förra veckan.

Amazon.com: SanDisk Ultra 32GB Class 10 SDHC UHS-I Memory Card up to 80MB/s  (SDSDUNC-032G-GN6IN) : ElectronicsNär Corless kapitulerade gav hon utredarna ett SD-kort som, sa att hon hade bevis för sina anklagelser. JAG-utredare har ägnat den senaste veckan åt att verifiera kortets äkthet och granskat innehållet, sa vår källa.

”Först behandlade vi Corless med misstänksamhet. Hennes berättelse om att överlämna sig själv för att hon såg uniformerade soldater spionera på henne bakom häckar var, ja, mycket misstänksamt och lät konstruerat. Den här kvinnan såg bokstavligen komplotter kläckas mot henne överallt. Med allt vi vet så kan Deep State mata oss med desinformation, och informationen på kortet kan lätt förfalskas. Ändå var Corless gladeligen villig att rikta misstankar mot sig själv, en udda pjäs, och hon var finansministerns biträdande sekreterare för OIA (Office of International Affairs), och hon hade arbetat för DNI, (Director of National Intelligence) vilket betyder att hon är positionerad för att känna till de saker som hon säger att hon vet. Vi är väldigt metodiska i vårt tillvägagångssätt, säger vår källa.

Han var villig att dela en del data som hittades på SD-kortet, även om JAG fortfarande söker bekräftande bevis. Den 8 september 2022 godkände Janet Yellen ett uttag på 12 miljoner dollar från Federal Reserve. Medlen, enligt dokument på SD-kortet, var officiellt planerade för socialförsäkringsbetalningar; inofficiellt finansierade de illegala invandrare som korsade gränsen mellan USA och Mexiko. Yellen hade gett Corless i uppdrag att anlita en tredje part för att spendera pengarna på förbetalda VISA-presentkort, som sedan distribuerades till katolska välgörenhetsorganisationer som skickade missionärer till Eagle Pass, Texas, för att hjälpa trötta illegala personer. Korten på $500 innehöll en lapp där det stod ”må du blomstra i USA – president Joseph R. Biden och vicepresident Kamala Harris.” Många presentkortsmottagare bussades därefter till fristadsstäder med obegränsade röstningskrav.

”Det är uppenbart att det här var ett knep för att köpa röster. Det är osannolikt att några tusen falska röster kommer att påverka, men om det är sant, så är det ett förräderi. Det pågår nu ett pågående försök att spåra de oanvända korten och att tala med namnen för Corless och Yellens medkonspiratörer, säger vår källa.

Presentkorten, tillade han, var bara toppen av det ökända isberget.

BlackLivesMatter Co-Founder Patrisse Cullors on Its 6-Year Anniversary |  Teen VogueAndra dokument på SD-kortet ansluter sig via Yellen och Corless till Black Lives Matters medgrundare Patrisse Cullors, (bilden) en radikal vänsteraktivist som ständigt har argumenterat för skadestånd och hävdat att det förflutnas slaveri fortsätter att hindra sociala och ekonomiska framsteg för afroamerikaner. Enligt en BLM-anmälan som avslöjades till IRS 2022, har BLM cirka 42 miljoner USD i tillgångar. Information om SD-kortet berättar dock en annan historia.

Kortet, sa vår källa, är översvämmat av transaktionsrapporter och kalkylblad som visar att Yellen 2022 snattade 67 miljoner dollar från Fed och överförde pengarna i hundratals kriminella utbetalningar till Cullors och hennes BLM-medarbetare. Dokumenten nämner inte hur pengarna skulle användas, men Corless berättade för utredarna att en betydande del gick till att finansiera vänsterkandidater i mellanårsvalet.

Corless är kvar i förvar i väntan på verifiering av hennes påståenden, sa vår källa.

”Hon blir väl behandlad och verkar vara samarbetsvillig. Om allt hon säger visar sig vara sant, är det troligt att hon kommer att få ett avtal. Vi får se vart det går vidare härifrån, säger vår källa.


Tidigare publicerat:

https://bakomkulisserna.biz/2022/10/21/deep-state-anhangare-overlamnar-sig-frivilligt-till-militaren/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: