Varning! Dieselkris kan snart krascha hela USA:s ekonomi

Grönt för slopad skatt på bensin och diesel | SVT Nyheter

28 oktober 2022

 Kelen McBreen
https://www.infowars.com/posts/warning-diesel-crisis-could-soon-crash-entire-u-s-economy/

Under sin öppningsmonolog på torsdagskvällen varnade Fox News- värden Tucker Carlson amerikaner för en kommande kris som kan få en redan lidande amerikansk ekonomi på knä.

Carlson inledde segmentet med att beskriva Europas energikris och hur kriget i Ukraina har skapat en dödlig fråga som kommer att förvärras i vinter.

När européer lider har amerikanska ledare misslyckats med att notera kontinentens energiproblem och säkra energi för amerikanska medborgare som svar.

Foxvärden förklarade att problemen började när västerländska nationer slog Ryssland med sanktioner som svar på dess invasion av Ukraina.

När han förklarade hur sanktionerna har påverkat Europa, sa Carlson: ”Tja, den ryska rubeln är nu mycket starkare än den var för ett år sedan. Den europeiska ekonomin håller på att kollapsa. Européerna är mycket fattigare än de var när kriget i Ukraina startade.”

Istället för att den amerikanska regeringen tar hänsyn, noterade Tucker, ”Biden-administrationen fördubblar de självdestruktiva misstagen som förstör Europeiska unionen.”

Biden-administrationen ”förbjöd rysk olja, naturgas och kol” samtidigt som den krossade den inhemska oljeproduktionen i Amerika genom att säga upp olje- och gasleasingavtal.

”Som om det inte vore nog”, sa Carlson. ”Biden-administrationen sålde en bit av vår strategiska petroleumreserv, kanske landets viktigaste resurs, till Kina. Inget av detta skadade Putin på något sätt. Allt detta utarmar USA.”

För att gå till botten med varför Biden-administrationen skulle förstöra Amerika för att försvara Ukraina, citerade Carlson demokraternas kongressledamot Jamie Raskin från Maryland som nyligen hävdade att vi måste bekämpa Ryssland eftersom de inte stöder transrättigheter tillräckligt.

”Tack vare Biden-administrationens religionskrig i Ukraina är det här landet på väg att ta slut på dieselbränsle,” sa han till tittarna. ”Enligt data från Energy Information Administration på måndagen i Thanksgiving-veckan (det är 25 dagar från nu) kommer det inte att finnas mer diesel . Vad kommer att hända då? Nåväl, allt kommer att stanna . Det betyder att lastbilar och tåg och pråmar inte kan röra sig.”

”Jordbruksutrustning kommer att läggas ner. Det blir inga leveranser eftersom det inte kommer att finnas några lastbilar. Det kommer inte att finnas några dieselgeneratorer och då kommer oundvikligen vår ekonomi att krascha eftersom allt går på dieselbränsle — inte på solpaneler, inte på vindkraftsparker, på dieselbränsle. Diesel är inte en förhandlingsbar handelsvara. Du måste ha diesel”, varnade Carlson.

Medan de flesta vanliga butiker och förståsigpåare kommer att fortsätta att täcka Biden-administrationen genom att vägra fokusera på denna fruktansvärda situation, kommer alternativa röster som Tucker Carlson och Infowars att fortsätta ringa i varningsklockan och söka lösningar på den förestående krisen.Kategorier:Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: