Nu har Bakom kulisserna passerat 10 milj. strecket! Snart kommer boken!

2022-10-28

10 miljoner 3d med urklippsbana

Innan november och året är slut  har Bakom kulisserna redan passerat 10 miljoner visningar! Däremot har besökarnas antal minskat (?) 

Mindre antal besökare läser dock mer. Hur kan det komma sig?

Nu får ni som är inne och läser se till att besöksantalet stiger och prenumerantantalet också. Det är gratis att prenumerera, för alla ska ha tillgång till oberoende fakta som vi publicerar. Däremot är jag glad om ni bidrar med 1 kr eller mer i gåvor som går till att betala för kostnaderna av sidan (server- och domänkostnader).

I nästa vecka borde vår nya bok komma med posten, och sedan lägger jag ut den till försäljning på hemsidan. Så håll utkik! Den kommer att bli något av i hästväg, vågar jag lova! Aldrig någonsin har man avslöjat så vem som är det svenska Deep state, deras kopplingar ända in i kungahuset osv. Men jag inger också hopp för framtiden genom att presentera det nya QFS-systemet, med en helt guldbaserad valuta, MedBeds och en helt ny sjukvård (friskvård).Kategorier:Böcker, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: