FRÅN MÖRKER TILL LJUS 28 okt.: ETT MÖJLIGT SCENARIO FÖR KOMMANDE DAGAR

ARTICLE BY KERRY CASSIDY

10.22.22
http://projectcamelotportal.com/2022/10/22/dark-to-light-a-possible-scenario-for-coming-days/

FRÅN MÖRKER TILL LJUS:

The Flag without the stars; Yet!. One of the most iconic and recognizable…  | by Temidayo Johnson | Medium

Det här är nyckeln: En del av avslöjandet var flaggan utan stjärnor på scenen vid Ohio-rallyt som signalerade till både aktiva och pensionerade/inaktiva militärer att de aktiverades och vid given signal skulle de bli auktoriserade att arrestera Biden-regeringen och förrädare mitt ibland oss. Sedan sa Trump på scenen i Minden Nevada att Clinton och Bidentappat bort koderna” men Trump sa tyst till dem i folkmassan som fångade det, han har dem…

Det kommer garanterat att finnas några viktiga meddelanden från Trump på scenen i Robstown (utanför Corpus Christi på Gulf Coast.

America's fortress: Inside the base that defends U.S. in outer space - CBS  News

Samtidigt är den riktiga Trump och några av hans familj och de närmaste i Cheyenne Mountain, en underjordisk stad som sträcker sig flera mil norr- och söderut… kanske också västerut. Medan de vid någon tidpunkt i en uppvisning av falska bravader, då Biden-regeringens FBI-ligister kommer att invadera Mar Lago ännu en gång och offentligt anhålla Trump. Dubbelgångaren kommer att hållas fängslad och i ”husarrest”.

De vill att detta ska trigga folket till verkligt uppror … till och med inbördeskrig eller krig mot Biden-regeringen. Efter en period av kaos kommer Trump-militären att kliva fram för att ”återställa freden”, medan Biden-regeringen kommer att tvingas gömma sig eller helt enkelt arresteras.

Den verklige Trump kommer då att kliva fram och samtidigt kommer EBS (nödsystemet) att aktiveras… flygvägarna tas över och folkets utbildning börjar.

Under tiden kommer någon sorts kärnvapenhändelse/standoff att äga rum i Ukraina… för att stänga hyttventilen och släcka någon stor enklav av demoniska förbund…gömda under jorden.

Samtidigt kommer Kina att invadera Taiwan och en liknande typ av maktövertagande inträffar…inkluderande att man permitterar amerikanska trupper lojala till Biden. Under kontroll från Pentagon kommer de att lämnas över till den delen av världen, medan Trump-trupperna tar tillbaka vårt land.

Trupperna som är lojala mot Biden kommer att ställas inför ett ultimatum…

Tänk på att det vi verkligen bekämpar är de demoniska krafterna och övertagna/besatta mörka magikerna och deep state-spelarna inklusive bankirerna Klaus Schwab/George Soros i Basel, Schweiz och rika semesterorter och städer över hela Europa. Några finns i de underjordiska baserna och fästena som går djupt in i berg och slott.

Kampen i Ukraina (och snart Taiwan) är ett proxykrig för att tillåta de två sidorna att undvika direkt konfrontation med varandra som skulle resultera i en förstörelse av planeten. I dessa sidoshower kan dessa två stormakter stöta ihop utan fara för direkt konfrontation.

Ukraina och andra mindre länder är supermakternas bakgårdar. Där genomför de två ekonomiskt motiverade strider, där förstörelsen av folk och landområden är tillåten…

Du kan fråga dig själv varför, när fienden är tydligt inbäddad i platser som London City, Basel, Bryssel, Haag och Vatikanen, varför attackerar och förstör inte styrkorna för de goda makterna dessa maktskikt? Och detta sker på grund av ömsesidigt säkerställd förstörelse.

Washington DC är ett sådant säte för den mörka sidans makt som direkt har spärrats av och förstörts inifrån, vilket signalerar ödet för några av ovanstående bastioner som en dag också kommer att överges och till och med förstöras när de satanistiska överherrarna tas ner och avslöjas.

Detta är gryningen för en ny tidsålder på jorden där det goda och rätta segrar över århundraden av tidigare mörker.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: