Deep State-anhängare överlämnar sig FRIVILLIGT till militären

Igår twittrade Real Raw News att militären arresterade en medarbetare till finansminister Janet Yellen. Ack, vi fick premissen snedvriden.

Det visar sig att biträdande underrättelse- och analyssekreterare Shannon Corless frivilligt överlämnade sig till JAG-utredarna och inblandade sig i ett otaligt antal ekonomiska brott som började kort efter att hon valdes ut som biträdande sekreterare för OIA i januari 2022.

Innan Corless började på finansdepartementet var hon medlem av Senior National Intelligence Service vid Office of the Director of National Intelligence (ODNI), där hon tjänstgjorde i över 15 år. Under de senaste fem åren har Corless haft ledande befattningar vid ODNI som stöder de högsta regeringsnivåerna, inklusive tjänstgöring som underrättelsegemenskapens första ledare för ekonomisk säkerhet och finansiell underrättelse.

Hennes aktiviteter de senaste dagarna tar många bisarra vändningar.

Woodland Camouflage - Military BDU (Battle Dress Uniform) Shirt + Pants,  Polyester / Cotton Twill, Customize order, 2Enligt JAG-källor började Corless i början av oktober ringa högt uppsatta militärer som hade avsagt sig Biden-regimen och som fortfarande betraktar Donald J. Trump som USA:s lagligt valda president. Corless, till synes ohängande, ville veta varför ”män i militärklädsel” skuggade hennes varje rörelse. Hon påstod sig ha sett dem lura utanför en livsmedelsbutik. Hon sa att hon hade sett två män i stridsuniformer (BDU) (se bild ovan) och stridspjäxor följa efter henne medan hon tog morgonjoggningarna genom en park nära sitt hem, och när hon gick ut med sin hund. En galen Corless sa att ”perversa soldater” stakade ut hennes hem efter mörkrets inbrott och kikade genom hennes fönster, ofta när hon klädde av sig eller kom ut ur duschen.

Air Force > Biography Display” width=”176″ height=”222″>”Du kan inte göra det här mot mig, jag jobbar för administrationen”, berättade Corless för den amerikanska arméns överste Richard Engel (bilden) den 8 oktober.

”Överste Engel, precis som andra hon hade ringt, antog att hon var en starkt tjurig galning och la på luren till henne. Hon verkade helt paranoid, säger en JAG-källa till RRN.

Men Corless yrande fortsatte i ytterligare en vecka. Svarta skåpbilar utan registreringsskyltar, hävdade hon, hade parkerat på hennes gata men flydde när hon såg dem.

EXCLUSIVE – GOP spokesperson, Liz Harrington: Trump won the election, Biden  will not be inaugurated because he didn't win with real votes |  YourCentralValley.com

Den 17 oktober ringde en galen Corless sitt näst sista telefonsamtal, denna gång till Trumps talesperson Liz Harrington. Corless sa till Harrington att galenskapen måste upphöra och att hon skulle ange sig själv och erkänna i utbyte mot överseende.

”Liz Harrington hade ingen aning om vem hon var eller vad hon babblade om”, sa vår källa. ”Men sa till henne om hon hade begått brott i strid med den amerikanska konstitutionen och om ville prata med någon om det, var hon tvungen att ringa JAG:s kontor i Pensacola. Och det var precis vad hon gjorde.”

128GB SanDisk Extreme Pro SDXC Class 10 UHS-I U3 V30 A2 170/90MB/sNästa dag, den 18 oktober, anlände Corless och hennes advokat (namn okänt) till Pensacola för att prata med JAG-utredarna. Corless hade i sin ägo ett SD-kort som, sa hon, innehöll bevis på att hon, finansminister Janet Yellen och andra medlemmar av finansdepartementet hade förskingrat tiotals miljoner dollar och i smyg spridit pengarna till radikala vänsterorganisationer som Antifa och Black Lives Matters, samtidigt som de behåller en ganska stor del av bytet för sig själva. Hon insisterade på att hon bara följde order och tillade att Yellen hade tvingat henne att delta i programmet. Vissa fonder var avsedda för att ”köpa röster”, sa hon.

Innan han omhändertogs frågade Corless utredarna varför militären hade plågat henne i en månads tid.

”JAG-utredarna var i mörkret och sa till henne: ‘Om någon har följt dig, så var det inte vi. Du var aldrig på vår radar, och vi visste inte ens vem du var.’ Antingen är hon galet paranoid, eller så hade hennes eget folk ögonen på henne av någon anledning. Det var inte de vita hattarna, sa vår källa.

JAG, sa vår källa avslutningsvis, granskar för närvarande SD-kortet, och Corless öde är fortfarande okänt.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: