10 steg för att stoppa den nya världsordningen – Praktisk guide för alla

2022-10-20

https://stopworldcontrol.com/guide/?inf_contact_key=fb5700dddd3b1b22c5ded26bc4b0bdf14dfbc39d7283b2cb89d5189540b69330

VAD KAN DU GÖRA?

Globalisterna är fast beslutna att underkasta hela mänskligheten ett aldrig tidigare skådat tyranni genom deras Great Reset, Agenda21, Agenda 2030 och New World Order. Finns det något normala medborgare som du och jag kan göra för att stoppa dem? Ja absolut!

De är mycket färre än 1%,
medan vi är den stora majoriteten med 99,99% av mänskligheten. 
VI HAR MAKTEN, INTE DE. 
Deras största rädsla är att vi skulle inse detta. 

När väl massorna av mänskligheten reser sig upp samtidigt och börjar vidta intelligenta åtgärder, är det över för dessa kriminella eliter. Det är därför vi har skapat en kort praktisk guide som ger dig tio praktiska steg som hjälper dig att vidta åtgärder.

VAR MODIG

Var inte tyst för att skydda dig själv. Att se en man våldta ett barn och stå bredvid utan att göra någonting är en uppenbar delaktighet. Du har vägrat att stoppa det, vilket är samma sak som att låta det hända. Det gäller alla former av brott. När vi står bredvid och inte gör någonting är vi en del av den kriminella handlingen.

Det är dags att stå upp och göra något.

INFORMERA ALLMÄNHETEN

Nyckeln till framgången för dessa kriminella operationer är allmänhetens okunnighet. Deras värsta mardröm är att mänskligheten skulle bli medveten om vad som pågår. För när folket väl förstår vad som verkligen pågår kommer de att göra motstånd, och de korrupta ledarnas planer kommer att misslyckas. Det är därför de fokuserar alla sina ansträngningar på att hjärntvätta befolkningen för att hålla dem okunniga. Vårt huvudfokus måste vara att använda alla möjliga medel för att informera människorna omkring oss. Dela videor, artiklar, rapporter etc. Ge aldrig upp att göra detta.

Vi måste öppna folkets ögon,
så att de slutar följa efter och börjar göra motstånd. 

 

DELA UT FLYGBLAD

Jag har designat flygblad, affischer, banderoller och memes som du kan använda i din community för att hänvisa folk till StopWorldControl.com . Eftersom vi inte äger mainstreammedia måste vi informera folk genom att dela ut flygblad, distribuera broschyrer från dörr till dörr och sätta upp affischer i offentliga utrymmen. Vi måste placera annonser i lokala tidningar, hyra skyltar och betala för radioreklam, som alla pekar folk till StopWorldControl.com eller någon annan webbplats som du vill att folk ska besöka.

Nedan ser du ett exempel på ett informativt flygblad som du kan ladda ner gratis, skriva ut så ofta du vill och distribuera i din community.

juryblad

https://stopworldcontrol.com/download/

INFORMERA MYNDIGHETER

Informera människorna i ditt samhälle som omedvetet är de kriminella enheternas undersåtar genom att utan tvekan utföra deras vansinniga order. Vi måste öppna deras ögon. Skicka korta brev och bjud in dem att titta på viktiga dokumentärer och intervjuer. MONOPOL är en av de bästa produktionerna genom tiderna för att öppna folks ögon. Skicka dem också den stora juryns bevis- och vaccindödsrapport . Var professionell, artig och kortfattad i din kommunikation. 

täcka vaccinets dödsrapport  Storjuryns bevis 1

Vi måste väcka följande personer: lokala regeringstjänstemän, brottsbekämpande tjänstemän, skoldirektörer och lärare, sjukhuspersonal, lokala medier, domare, pastorer, advokater, etc. Många av dem mutas för att stödja de kriminella systemen, men några är inte, och när deras ögon väl öppnas kan de bli kraftfulla sanningskrafter.

 

OFFENTLIGA VISNINGAR

Ordna offentliga visningar i hyrda utrymmen, där du visar ögonöppnande videor som THE PLAN, eller MONOPOL. Bjud in vänner och grannar, såväl som lokala brottsbekämpande myndigheter, lokala myndigheter, skol- och sjukhuspersonal, lokala medier etc. Annonsera evenemanget i lokala tidningar och genom att dela ut flygblad. Offentliga visningar kan antända ett massivt uppvaknande!

 

BLI INVOLVERAD

Engagera dig i lokal politik, industrier, skolstyrelser, offentliga möten, lokala medier etc. Låt din röst höras i ditt samhälle. Visa officiella dokument, prata om elitens verkliga planer, förklara hur World Economic Forum är en odemokratisk organisation som kontrollerar hela världen, påpeka hur Världshälsoorganisationen är inrättad för att vara en världsregering genom deras pandemiavtal .

Dela sanningen för att få människor att börja tänka. Förvänta dig inga omedelbara resultat, utan börja med att släppa några sanningsbomber som kan aktivera goda människors kritiska tankeprocess.

MOTSTÅ

Följ inte de mandat som förbjuder mänsklig interaktion och tvingar dig att injicera dig själv och dina nära och kära med DNA-förändrande toxiner. Spela inte deras spel, utan stå emot. De kan aldrig arrestera hela befolkningen. Om tillräckligt många av oss inte följer med finns det inget de kan göra. Ingen regering kan arrestera miljontals människor!

VAR SJÄLVSTÄNDIG

Gå bort från att vara beroende av deras tjänster och börja skapa alternativa lösningar. Detta gäller shopping, sjukvård, media, ekonomi etc. Lär dig att odla din egen mat, investera i energilösningar utanför nätet, starta ditt eget företag. Börja äventyret att flytta bort från sina kontrollsystem och lär dig att trivas som en självständig människa. 

 

ANSLUT

Få kontakt  med likasinnade så att ni kan lära av dem och hjälpa varandra. Se dock till att aldrig låta någon kontrollera dig. Vi är här för att hjälpa andra, inte för att härska över varandra. Bygg sunda samhällen – inte små kulter. Vår World Freedom Directory kan hjälpa dig att hitta likasinnade grupper i ditt område. Bli inte beroende av organisationer utan använd dem för att växa i kunskap och bli mer effektiva i ditt motstånd.

 

FÖRBERED

Förbered dig  på kommande kriser, som matbrist, strömavbrott, cyberpandemier, naturkatastrofer och finansiell kollaps. Informera dig själv om hur du förbereder dig för kristider. Förbered dig mentalt och praktiskt. Skapa backuper för mat, vatten, energi och mediciner. Bygg gemenskap om möjligt så att du kan hjälpa andra och få hjälp av dem när en katastrof inträffar. Lär dig att älska andra när de är i nöd.

 

KÄNN TILL LAGEN

Utbilda dig själv om landets lagar. Dessa brottslingar bryter mot alla tänkbara lagar. De är laglöshet förkroppsligade. De trampar på varje konstitution, internationell överenskommelse, medicinsk kod – de bryr sig inte om någonting. Om du lär känna lagarna i ditt land kan du motstå deras tyranni och påpeka hur de begår terrordåd, mord, övergrepp, förräderi och så vidare.

 

BE

Be  med passion och auktoritet. Be om att rättvisa ska ske på jorden och att mänskligheten ska befrias. Använd din andliga auktoritet som ett barn till den Högste för att tillrättavisa och förstöra demoniska fästen. När vi säger ”NEJ!” för dessa onda makter görs de maktlösa. Bind mänsklighetens andliga fiender och släpp skapelsen från deras grepp. Förklara att rättvisa, sanning och frihet ska släppas fri över världen.

 

STÖD

Stöd  dem som kämpar för vår världs framtid. Om du är ekonomiskt aktiv, använd då dina resurser som ett vapen för att besegra den kriminella eliten och stärka frihetskämparna. Eliten är smartare än de flesta av oss. De sitter inte på sina pengar, utan använder dem väldigt strategiskt för att lura mänskligheten. De investerar till exempel i media, som de använder för att förblinda folket. Följ deras exempel och bli strategisk med dina resurser. Vänta inte tills du är död utan använd dina pengar nu för att sponsra kraftfulla initiativ som kan göra en verklig skillnad i världen. 

Tillsammans kan vi avsluta den här mardrömmen och bygga en bättre värld. Framtiden är ljus, om vi alla gör vår del.

 
 


Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: