Militären hänger USA:s ambassadör i Ukraina Bridget Brink

Den tidigare amerikanska ambassadören i Ukraina Bridget Brink hängdes på fredag eftermiddag bara några timmar efter att en militärdomstol i Guantanamo Bay fann henne skyldig till förräderi.

Den korta, oanmälda domstolen började klockan 9:00, med viceamiral Darse E. Crandall från US Navy Judge General Advocate’s Corps som presenterade fotografier och video som visade Brink när hon överlämnade 2,2 miljarder dollar i amerikansk valuta till det ukrainska försvarsministeriets officiella generallöjtnant Serhiy Shaptala . Transaktionen ägde rum på Warszawas Chopins flygplats, och videon, även om den var kornig, visade en tjock kvinna med kort blont hår och ett runt ansikte som skakade Shaptalas hand medan ukrainska soldater överförde lådor med kontanter från ett amerikanskt C-5 Galaxy lastflygplan till lastbilar på asfalten.

En trotsig Brink erbjöd ett osannolikt försvar: Hon proklamerade först: ”Det är inte jag!” sa sedan att videon var falsk och hade tillverkats för att avkriminalisera henne.

Men vice amiral Crandall berättade för panelen med tre officerare att både US Army Cyber ​​Command och Marine Corps Forces Cyberspace Command hade autentiserat media och fastställt att Brink verkligen var individen som visades i videon.

Amiralens ytterligare bevis inkluderade två ögonvittnen som hade rest med Brink ombord på State Department Boing 757 som transporterade dem från Andrews Air Force Base till Warszawa. Dessa vittnen var en kontrakterad besättningsmedlem och en hjälppilot, som båda vittnade under ed att de hade hört Brink skryta till tjänstemän från utrikesdepartementet på flyget om hur amerikanska skattedollar skulle hjälpa Volodymyr Zelensky att stöta bort ryska trupper från ”amerikanska intressen.”

Det är oklart hur JAG fick dem att rulla in på Brink, men de sa att de inte hade blivit tvingade och att de vittnade om sin egen fria vilja eftersom Brinks ord var djupt oroande och undergrävde allt som den amerikanska konstitutionen stod för.

”Hon skrattade bokstavligen åt hur amerikanerna inte hade någon aning om hur många skattedollar Biden gav till Zelensky,” vittnade besättningsmedlemmen. ”Hon hade det här avskyvärda kacklet och berättade för [namn utelämnat] och [namn utelämnat] att Biden lovade henne en befordran till högre position 2024 om hon slutförde det här uppdraget. Hon var omtumlad över det.”

Real Raw News har utelämnat namn under aktiv utredning av den amerikanska militären.

Och hjälppiloten sa i vittnesbåset: ”Jag satt i gången bredvid Bridget Brink. Hon hade 7 eller 8 cocktails med Smirnov och tranbärsjuice under flygningen och skrattade upprört över hur hon äntligen fick en chans att ”jävlas över” Trumps Amerika. Hon sprang till slut i en berusad dvala om hur hon kunde ge Zelensky vad han ville ha.”

Det dröjde inte länge efteråt som tribunalen fällde en dom och rekommenderade att Brink skulle få det högsta tillåtna straffet – döden – för sina förrädiska brott mot USA och dess folk. När Brink fick höra domen ropade hon till fullo att hon ville överklaga.

”Överklagande nekades,” sa viceamiral Crandall och tillade att JAG var redo att verkställa domen utan dröjsmål.

Tre timmar senare fick Brink ett rep fäst runt hennes hals. Hon babblade fortfarande om ett överklagande när bödeln vred på en strömbrytare som fick henne att falla ner till sin död.

En JAG-källa berättade för Real Raw News att video av Brinks missgärningar och avrättning skickades till Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Kamala Harris och Biden, med en bildtext – ”Detta är vad som väntar förrädare som försöker urholka den amerikanska konstitutionen.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: