Avslöja hycklarna och de låtsats goda

Grönt krig i regeringsunderlaget – C och MP på helt olika sidor | SvD
2022-10-15
Olle Ljungbeck

I 20-års tid har de som reagerar mot att SD skall vara med och regera Sverige varit handlingsförlamade (men också hjärtlösa och grymma) när det gäller terrorn som utövats/utövas mot oss svenskar av framförallt invandrare från muslimska länder.
Tusentals kvinnor/flickor, pojkar/män har våldtagits, misshandlats till döds, småflickor har fått inte endast sina underliv utan hela kroppen förstörd utan möjlighet till läkning och en framtida normalt liv.

Man säger sig vilja förbjuda religiösa friskolor. Samtidigt vill man att de muslimska religiösa friskolorna som är etablerade ska få vara kvar! Sålunda accepterar man att elever (framförallt flickor) som sätts i de gamla religiösa friskolorna fortsättningsvis skall få trakasseras och få ett förstört liv. (Läs vad som hände på Römosseskolan under en lång följd av år).

Nej, dessa hycklare som påstår sig stå för humanitet och godhet har nu i minst 20 år tillåtit all slags grovt våld mot värnlösa svenska kvinnor/flickor, pojkar/män av dessa våldsverkare som SD nu vill, inte endast neutralisera utan utvisas från vårt land efter avtjänade straff.

Så tro inte ett dugg på dessa skenheligt goda liberaler och andra av samma sort.

Skall Sverige åter bli ett samhälle där inte rädslan råder för att lämna hemmet måste Sverigedemokraternas program mot våld och kriminalitet genomsyra rättssystemet.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: