Lyrik i den preussiska marinaden – Avslöjar det osynliga kriget

Oct 14 2022

https://prussiagate.substack.com/p/an-ode-to-the-prussian-pickle-part-e83?utm_source=post-email-title&publication_id=538054&post_id=78346775&isFreemail=true&utm_medium=email

Kung Charles III har förklarat krig mot mänskligheten och främjar ett avfolknings-program som gömmer sig bakom en ”hållbarhet”-berättelse som media säger är det enda sättet att rädda planeten. Hans verkliga agenda är svår att se eftersom den har funnits i skymundan i många decennier. Charles övervakar det mest utarbetade bedrägeriet som någonsin har utkämpats mot mänskligheten.

Charles och hans besättning har beväpnat kol och kväve, vilket skapar ett fiktivt behov av att rädda planeten från människor. Detta är en strategi som kommer att resultera i färre människor på jorden, och en transsylvanisk-liknande fattigdom för dem som lyckas överleva.

De som byggde detta krig mot mänskligheten har övertygat världen om att de är räddarna, inte fienden. Detta är Hegels mästare-slav-dialektik som utspelar sig till sin yttersta ytterlighet. I decennier har en intet ont anande allmänhet långsamt somnat och oavsiktligt accepterat sitt öde.

2016 hände en otrolig sak som skulle förändra världens riktning. Under presidentvalskampanjen 2016 började Donald Trump förklara att det fanns ett osynligt krig och att han skulle engagera denna fiende för folkets räkning. Den ”hemska osynliga fienden” lade märke till det och gick omedelbart för att säkerställa att Trumps presidentambitioner inte skulle förverkligas. De misslyckades kapitalt.

Trump stod bredvid We the People och placerades i en maktposition där han kunde förklara:

Det som skrämde etablissemanget mest var inte Trumps ambition att bli president, det var frågorna han tog upp under sin kampanj. Han skakade upp folket. Trump fick kontakt med patrioter som länge hade avslöjat närvaron av ett globalistiskt etablissemang. Han introducerade människor till den skrämmande verklighet som låg framför oss om vi fortsatte att sova och förbli omedvetna om fiendens plan.

Den här artikeln kommer att fokusera på tre (3) stridsfronter av Trumps kampanj som skakade Deep State till dess kärna:

  • Förstör radikal islamisk terrorism,
  • Avvisa klimatförändringsagendan, och
  • Att sätta stopp för människohandel.

Kampanjlöfte 1: Besegra radikal islam

Många minns kanske inte, men under presidentkampanjen 2016 var Donald Trump brutalt ärlig om sina åsikter om radikal islam:

För radikala islamiska extremister var detta krigsord. Trump hade uttalat att han var fast besluten att utrota radikal islam inte bara från Amerika utan från världen.

I vår artikel, House of Saud, presenterade vi det muslimska brödraskapets historia. Kort sagt, det uppstod i partnerskap med Hitler, och de bildade flera nazistiska SS-divisioner i Mellanöstern. Efter andra världskriget eftersöktes nazisterna för krigsförbrytelser och den brittiska säkerhetstjänsten tillfångatog dem till slut i Egypten:

Inom ett decennium hade Muslimska brödraskapet arbetat med nazisterna, den brittiska underrättelsetjänsten och sedan Pickle Factory (CIA). Från denna punkt delades de upp i två grupper. En grupp åkte till Saudiarabien och den andra till Tyskland:

Med tanke på allt #PrussiaGate har presenterat borde det inte längre vara en chock att en del av Muslimska brödraskapet som var med och grundades av Hitler, återvände till Tyskland efter Andra världskriget.

Det som dock inte är så välkänt är att många medlemmar av Muslimska brödraskapet skickades till Saudiarabien på 1950-talet och installerades som lärare. Från dessa positioner kunde de radikalisera stora grupper islamiska människor och bilda många av de terrororganisationer vi känner till idag:

Som Trump noterade var förstörelsen av radikal islam inte bara ett fysiskt krig. Islamisk filosofi hade vapeniserats, vilket innebar att detta krig måste vinnas inte bara militärt utan också filosofiskt. För att förstå hur det uppnåddes måste vi undersöka händelser som inträffat på den arabiska halvön under de senaste 100 åren.

SAUDIARABIEN

Förhållandet mellan Saudiarabien och det brittiska imperiet går långt tillbaka i tiden. Kungariket Saudiarabien bildades inte förrän 1932. Händelserna som ledde till grundandet av Saudiarabien var nästan helt av brittiskt ursprung. Med tanke på att vi lär oss om närvaron av en styrande global monarki, kan denna detalj inte förslöjas.

Under första världskriget bildade det osmanska riket en allians med Tyskland. Vid denna tidpunkt hade den arabiska halvön tre stora härskare: Sharif av Hijaz Hussain bin Ali av MeckaIbn Rashid av Ha’iloch Emir Abdel Aziz Ibn Saud av Najd . Britterna sökte en allians med dessa kungadömen för att försöka besegra turkarna:

”Vid första världskrigets utbrott i regionen erbjöd Sir Henry McMahon, då brittisk högkommissarie i Egypten, Hussain bin Ali, Sharif från Hijaz… en oberoende arabisk stat om han ville hjälpa britterna att slåss mot det osmanska riket.” 7

Korrespondensen mellan dessa två män var känd som McMahon-Hussain-korrespondensen . Hussain trodde på britterna och gjorde uppror mot turkarna 1916, vilket i hög grad bidrog till ottomanernas nederlag.

Men sex månader efter avtalet som Storbritannien gjorde med Hussain, undertecknade britterna också ett fördrag med Abdel Aziz Ibn Saud:

”Den 26 december 1915 undertecknade Sir Percy Cox, på uppdrag av den brittiska regeringen, Darinfördraget med Abdel Aziz Ibn Saud. Även känd som Darn-pakten, gjorde fördraget länderna i House of Saud till ett brittiskt protektorat … I fördraget fick Abdel Aziz också en ”hyllning” på £5000 per månad från den brittiska regeringen. Efter första världskriget fick han ytterligare stöd från britterna. Stödet inkluderade avsevärt mer monetära belöningar och en mängd överskottsmamunition.” 8

Darinfördraget var ett svek mot det avtal som Storbritannien hade med Hussain. Dessutom hade Storbritannien bildat ett annat avtal med fransmännen, känt som Sykes-Picot- avtalet . I slutet av första världskriget insåg Hussain att han hade blivit lurad, och 1924 var den arabiska halvön på väg att bryta ut i våld. Hela denna situation hade uppviglats av Storbritannien. Britterna, och deras militärer, hade lagt en all-in-satsning på Abdul Aziz Ibn Saud:

Det brittiska imperiet hade hjälpt till med upprättandet av huset Saud på den arabiska halvön. 1938 gjorde Saudiarabien sin första stora oljefyndighet . Detta genererade enorma rikedomar för det nya kungariket och resulterade i partnerskap med företag som Standard Oil, British Petroleum och Shell (Royal Dutch). Det räcker med att säga att relationen mellan Saudiarabiens prinsar och det brittiska imperiet har varit mycket stark sedan dess.

Snabbspolning nu till februari 2014: Prins Charles, som Storbritanniens kronprins, reste till Saudiarabien för att träffa sin saudiska motsvarighet, snart kronprins Muqrin bin Abdulaziz Al Saud:

Allt höll på att falla på plats för de två prinsarna. Prins Muqrin var Charles värd vid detta evenemang. Precis som prins Charles verkade kronprins Muqrin också ha en förkärlek för marinader:

Charles och Muqrin skulle ha haft mycket gemensamt att prata om. De kunde inte bara dela med sig av sina tankar om att bli framtida kungar, eller överväga sina ”helt väsentliga” underrättelsetjänster, de kunde också dela sin passion för sina respektive flygvapen.

Som nämnts tidigare tjänstgjorde Muqrin i Royal Saudi Air Force från 1965-1980. Men det mesta av hans utbildning och träning ägde rum i Storbritannien, ungefär samtidigt som Charles tjänst:

Under sin vistelse i Saudiarabien skulle Charles utan tvekan ha delat några av sina träningserfarenheter med den likasinnade Muqrin, med en anmärkningsvärd historia som möjligen var spänningen att lära sig att släppa en kärnvapen:

Vi vet inte riktigt om Charles imponerade på Muqrin med sin unika bombningsförmåga, men vi vet att Muqrin var chef för den saudiska underrättelsetjänsten, och kungariket sökte aktivt kärnvapen:

Hur det än är så var 2014 en tid för de två framtida kungarna att fira:

Charles såg till att han var lämpligt klädd för festligheterna. Efter att alla blodsutgjutelser Saudiarabien hade gått igenom för att etablera sitt kungarike nästan 100 år tidigare, är svärddansen av stor kulturell betydelse:

Det är märkligt att Charles ägnade sig åt en krigsdans vid denna tidpunkt i historien. Var detta en förberedelse för hans framtida ”militära stilkampanj” mot klimatet, eller kanske det brutala införandet av Terra Carta ?

Tre år senare tog president Trump plats i Vita huset och saker och ting började ta en hemsk vändning för prins Muqrin.

Trump reste till Saudiarabien inom några månader efter att han tillträdde, och precis som Charles före honom utförde även president Trump svärddansen, men utan den kulturella klädseln.

Bara en månad efter Trumps besök var det Mohammed bin Salman (MbS) som utsågs till kronprins, och arvtagare till saudiska tronen. Tillkännagivandet åtföljdes av Trumps högljudda offentliga godkännande. Prins Muqrins dröm om att bli den saudiske kungen gick i spillror.

Som vi beskrev i House of Saud kom Trumps godkännande av MbS också med hans uttryckta stöd för sin vision att återställa Saudiarabien till ett fredligt islamiskt kungarike:

Tyvärr, några månader efter krönandet av MbS, drabbade en stor tragedi Amerika. Den 1 oktober 2017 rapporterades det att Stephen Paddock öppnade eld från Mandalay Bay Hotel, Las Vegas, släppte lös 1000 kulor, dödade 60 människor och skadade över 400. Det var den dödligaste masskjutningen i USA:s historia.

Relevant för den här historien är att golvet som Paddock öppnade eld från ägdes av Four Seasons-gruppen. En organisation med några viktiga namn:

Skottlossningen i Las Vegas var en mörk dag för USA, och en dag som aldrig bör glömmas. Att det genomförs på en våning som ägs av Bill Gates och en saudisk prins är fruktansvärt slumpmässigt. I en annan konstig vändning, bara en månad efter masskjutningen i Las Vegas, inledde kronprins MbS en militär operation som för alltid skulle förändra livet för Alwaleed bin Talal, Muqrin och många andra mäktiga saudier:

Referensen till ”en av de rikaste männen i världen”, var Alwaleed bin Talal. Han var en man som avskydde Trump, som vi beskrev i House of Saud .

Alwaleed bin Talal var en mycket mäktig man. Inte bara i Saudiarabien, utan globalt. 2008 fanns det referenser till Alwaleed bin Talals band till Obama:

Under utrensningen förlorade Bin Talal en stor del av sin förmögenhet. Men prins Muqrin bin Abdulaziz förlorade något mycket större:

Detta var ett förödande ögonblick för Muqrin. Bara tre år tidigare firade han sitt framtida kungaskap med prins Charles, och nu förlorade han allt. Den saudiska utrensningen är kanske en av de mest betydelsefulla världshändelserna under de senaste åren, och de åtgärder som följde visade att MbS var trogen hans ord:

Minns att Trump beskrev radikal islam som en ”filosofisk kamp”. Som #PrussiaGate har hävdat i flera artiklar, börjar beväpningen av filosofin med barnen. Den nye kronprinsen MbS var engagerad i att utrota Muslimska brödraskapet från sitt kungarike; speciellt i skolorna. MbS var inriktad på att vinna den filosofiska kampen genom att ta itu med dess grundorsaker.

The Prussian Origins of Modern Education visade vi hur den preussiska modellen för utbildning implementerades i Amerika. Detta system kräver att barn indoktrineras av staten, för att tjäna staten, och implementeras av en ”kår” av lärare. Samma spelbok inträffade i Saudiarabien när Muslimska brödraskapet sattes in i kungariket under 1950-talet. Radikal islamsk terror var resultatet av indoktrinering och radikalisering av studenter. Den avsiktliga strategin har tillfogat västvärlden otalig fasa.

Saudiarabien har dramatiskt ändrat riktning sedan MbS upphöjdes till kronprins. Han utsågs också nyligen till Saudiarabiens premiärminister, vilket befäste sin makt över kungariket. Hans löfte att helt utrota Muslimska brödraskapet från Saudiarabien verkar ta form. Detta tjänar inte bara Saudiarabien väl, det verkar vara nyckeln till att totalt utrota radikal islamisk terror från jorden, precis som Trump lovade att göra.

När det gäller prins Muqrin bin Abdulaziz hoppas vi innerligt att de brittiska kungligheterna har skickat sina kondoleanser, särskilt med tanke på den djupa och sammankopplade historien mellan de två kungadömena.

Kampanjlöfte 2: Dra dig tillbaka från bluffen med klimatförändringar

Under kampanjen lät Trump alla veta vad hans avsikter var när det gäller klimatförändringar.

Med en förståelse för den sekellånga avfolkningsstrategin, och Charles utnämning till kung av klimatrörelsen 1992, skulle Trumps totala ignorering av klimatförändringsberättelsen ha fått Charles blod att koka. Att dra sig ur Parisöverenskommelsen var ett stort bakslag för globalistens plan och ett flagrant spott i deras kollektiva ansikten:

Åren före valkampanjen ropade Trump redan ut hela agendan som en bluff:

Många hånade Trump för hans uttalanden. Men många visste också att detta inte var ett skämt, utan sanningen. Idag, när saker och ting börjar nysta upp runt om i världen, kommer det att vara viktigt att hänvisa tillbaka till vad Trump sa flera år tidigare. Sanningen framställdes i klarsynt.

Klimatförändringspropagandakampanjen var påtagligt skakad. När Trump vann valet 2016 var den djupa staten i panik. Kinas apologet, Klaus Schwab, aktiverades omedelbart för att motverka Trump-administrationens anti-klimatförändringshållning:

Trogen sitt ord meddelade Trump att USA skulle dra sig ur klimatavtalet från Paris i juni 2017. Den osynliga fienden försökte dock allt för att stoppa detta från att hända. Det var tre år senare och bara dagar före valet 2020 som USA formellt drog sig ur Parisavtalet .

Med ytterligare bortse från globalistens agenda, höll Trump sitt löfte om att utöka oljeprospekteringen och öka oljeproduktionen för att minska beroendet av främmande nationer. Detta är oerhört viktigt att förstå, för under det sista året av Obamas presidentskap hade oljeindustrin blivit måltavla av administrationen för att ”stävja växthusgaser”:

Under 2015 sjönk amerikansk oljeproduktion från en klippa, främst på grund av miljöpolitik. Om Hillary hade vunnit valet 2016 hade det amerikanska energi-komplexet kunnat likna Europa idag. Under Trumps första mandatperiod gick den amerikanska oljeproduktionen till en rekordnivå:

Det här handlade inte bara om oljeoberoende. Ökad inhemsk oljeproduktion och raffinering skapade 100 000-tals välbehövliga jobb. Det totala priset på energikomplexet började sjunka, och detta översattes direkt till ekonomisk tillväxt, efterfrågan på jobb inom tillverkningen och en bättre levnadsstandard i allmänhet för alla amerikaner. Trump visade folket hur verkligt välstånd såg ut, och det började med att ignorera berättelsen om klimatförändringar som säljs av Charles och de globalistiska företagen.

Kampanjlöfte 3: Att sätta stopp för människohandel och pedofili.

Långt före valet 2016 förklarade Donald Trump sin hållning mot pedofili:

Idag befinner sig den radikala vänsterideologin helt emot allt som Trump och MAGA-patrioter driver på. De avvisar till och med hans ståndpunkt mot pedofiler:

Biden-administrationen skulle inte överträffas av Norge, särskilt när det gäller att röra barn. Ketanji Brown Jacksons utnämning till USA:s högsta domstol fick omedelbart senator Josh Hawley att uttrycka oro över Jacksons synpunkter på barnporr:

Domare Jackson och president Trumps synpunkter på pedofili kunde inte vara mer i strid med varandra. Jackson letar efter mildhet, medan Trump letar efter dödsstraff.

Trump var inte främmande för att ta ställning mot dem som skapar utpressningsmaterial via mindreåriga sexhandel. Otroligt nog, efter år av rykten, avslöjades det att Jeffrey Epstein sannolikt var en spion som fick verka fritt i USA .

Till synes långt före spelet, redan 2009, var det Trump som siktade direkt på Epstein-Maxwells spionnätverk:

Med Jeffrey nyligen självmord och Ghislaine nu i fängelse för sexhandelsbrott, borde vi ta oss tid att reflektera över den nära relationen Epstein och Maxwell hade med den brittiska kungafamiljen.

Minns i del 2 lyfte vi fram Charles kärlek till de brittiska underrättelsetjänsten. Då får vi inte glömma att Ghislaines far, Robert, var en mediamagnat och en brittisk spion. I en otrolig intervju erbjöd KGB-veteranen överste Nikolai Shvarev Moskvas perspektiv på Robert Maxwellsade att han talade nio språk, arbetade för KGB och Mossad, och att Maxwell inte ens var hans riktiga namn:

Robert Maxwell, eller Jan Ludvik Hoch, ägnade sig åt människohandel och spionage i mycket tidig ålder:

Den här serien visar att den ”hemska osynlige fienden” är en självutnämnd härskande monarki som betraktar jorden som ett handelsnätverk, har etablerat ett globalt spionagenätverk för att övervaka allt och använder utpressning för att kontrollera sina spioner.

Det verkar nu som att Trump har varit inblandad i att avslöja detta globala nätverk för spion och sexhandel sedan åtminstone 2009, och kanske långt tidigare. Trumps ankomst verkar ha lämnat de brittiska kungligheterna och familjen Maxwell i en mycket allvarlig knipa.

På samma sätt, under sin kampanj 2016, vände Trump sin uppmärksamhet mot USA:s södra gräns och lyfte fram vågen av människohandel som strömmade igenom från Mexiko:

Under sin kampanj föreslog Trump en enkel lösning: Bygg en mur. Som vi alla bevittnade blev den amerikansk-mexikanska gränsmuren universellt hånad och förlöjligad av det globalistiska etablissemanget. Till och med den preussiske påven var bestört:

När president Trump tillträdde 2017 vek han inte vid sitt löfte. Byggandet av den ”stora, vackra muren” påbörjades trots många försök att blockera den av demokrater.

När det gällde illegal invandring, människohandel och skydd av barn i allmänhet, erbjöd Trump inga symboliska gester; han var dödligt seriös och utfärdade flera verkställande order:

Dessutom utfärdade Trump också EOs för att ”blockera egendom och stänga av inträde för vissa personer som bidrar till situationen” i Mali Venezuala och Nicaragua . Alla dessa länder har många fall av människohandel, särskilt med barn.

Fortfarande idag genererar president Trumps agerande för att säkra gränser, stoppa övergrepp mot barn och stoppa människohandel ett påtagligt hat från den radikala vänstern, globalisterna och mainstreammedia. Trump är konsekvent stämplad som rasist, främlingsfientlig och konspirationsteoretiker.

När en reporter äntligen tog upp frågan om Trumps krig mot ”satanisk pedofili”, svarar Trump med ” ska det vara en dålig sak? ”. Trump fortsätter sedan med att notera den globala effekten av hans handlingar (0:42 sekunder):

SLUTSATS

Vi har tagit upp tre (3) frågor som Trump levererade under detta ideologiska krig, eftersom de handlar om att demontera ondskans infrastruktur och att ta bort bullhornet från globalistiska medieföretag.

1. Trumps deklaration att radikal islamisk terrorism inte längre skulle tolereras i Amerika.

Trump var tydlig med att straffa nationer som hyser terroristorganisationer. Ursprunget till nästan alla islamiska terrororganisationer är Muslimska brödraskapet, som hade ett starkt fotfäste i Saudiarabien. Inom de första månaderna av Trump-administrationen reste president Trump till Saudiarabien och utförde svärddansen. Under de närmaste månaderna skulle Saudiarabien gå igenom betydande oro. Kronprins Mohammed bin Salman fick Trumps godkännande och lovade att rensa ut Muslimska brödraskapet från sitt kungarike. Detta resulterade i gripandet av prins Alwaleed bin Talal och prins Muqrin bin Abdulaziz fall från nåden.

Vi vet att Muqrin och prins Charles delade en god relation och flera gemensamma intressen; Men Charles hade också ett gott förhållande till den skamfläckade Alwaleed bin Talal:

Händelserna som utspelade sig efter Trumps besök i Saudiarabien 2017 uppmärksammade hela världen, inklusive Charles.

2. Trumps deklaration att avvisa klimatförändringar och utöka oljeprospekteringen.

Trump ökade oljeproduktionen så att USA inte längre skulle vara beroende av utländska motståndare för energi. Detta ledde inte bara till välstånd och tillväxt för Amerika, utan det illustrerade galenskapen och förödelsen som orsakats av årtionden av miljöpolitik utformad för att bekämpa ”klimatförändringar”. För att lägga bränsle på elden drog Trump sig ur Parisavtalet och hånade pseudovetenskapen bakom den globala uppvärmningen:

Trump hånade inte bara globalistens klimatförändringsberättelse, han påminde människor om hur tillväxt och välstånd kändes. Detta var en fullständig förolämpning mot Charles, som hade ägnat sitt liv åt motsatsen till allt som ett Trump-ledd Amerika åstadkom.

3. Trumps deklaration mot illegal invandring och människohandel.

Trump-administrationen gick i krig mot barnmisshandelns fasor, installerade flera verkställande order, byggde en mur och antog policyer som stoppade kriminella organisationer att dra nytta av denna onda handel. Det viktigaste var att Trumps verkställande order innehöll bestämmelser som skulle blockera egendomen till personer som är inblandade i allvarliga kränkningar av mänskliga rättigheter eller korruption .

Den framväxande bilden av sambandet mellan kungafamiljer, det brittiska spionnätverkets globala räckvidd och pedofili, är inte vacker. Vi har visat att många berömda identiteter senare avslöjas som pedofiler. Djupet av förhållandet som gjorde det möjligt för Epstein och Ghislaine Maxwell att njuta av lata eftermiddagar i den före detta drottningens timmerstuga i Balmoral, förtjänar allvarlig överläggning.

Hastigheten i Trumps verkställande order angående barnmisshandel och människohandel var anmärkningsvärd. Tidigt under hans presidentskap verkade det som om det stora nätverket Maxwell-Epstein, och alla associerade med dem, blev uppmärksammade.

Trump vet exakt vad som står på spel; om Amerika faller, så faller resten av världen.

Fortsättning följer…………………


Referenser:

7

ibidKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: