Lars Vilks dog inte i en olycka – Intro och Playlist

Refreshed Range Rover Sentinel revealed | Autocar India

2022-10-13

Den 3 oktober 2021 dog Lars Vilks och de två poliser som hade till uppgift att skydda hans liv, när deras skottskyddade Range Rover Sentinel (bilden) krockade med en lastbil i hög fart utanför Markaryd.

Åklagaren lade ner fallet med motiveringen att det var en ren olycka orsakad av en katastrofal delaminering i ett splitter nytt Pirellidäck, av korrekt belastnings- och hastighetsklassning för bilen. Samtidigt hade en övervakningskamera i närheten spelat in ljudet av olyckan, och ett inledande ljud som liknade ljudet av ett skott lämnades oförklarat av åklagaren. I den här videon presenterar jag min analys av det, och vad det ledde till.

Jag tror inte Lars Vilks kräver någon närmre presentation för en svensktalande publik.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: