Den ledande utredaren i Nord Stream-attacken är död, påstås ha fått ett bistick. NATO bakom sprängingen!

Det här hittade jag i tyska (holländska?) medier. Någon som sett det i våra svenska eller på SVT? 😉 Det här är en google-översättning från tyskan.


https://geistblog.org/2022/10/10/leitender-ermittler-in-sachen-nordstream-anschlag-ist-tot-angeblich-ein-bienenstich-er-wurde-sofort-eingeaschert-uberzeugend-bernward-info/

10. Oktober 2022

Former TBC president, CEO Erik Olsen, 59, dies | Tire BusinessErik Olsen är död (bilden)

Vem var Erik Olsen?

Tja, han var den ledande utredaren för Nord Stream-attacken…

Tweeten lyder: Olsen hittad hemma. Bistick som dödsorsak, kremerad inom några timmar. Ansvarig för att utreda Nord Stream-sabotaget.

Låt mig upprepa det: den ledande utredaren för Nord Streams rörledningssabotaget dog precis av ett bistick och kremerades inom några timmar.

Låter det trovärdigt?

🔵⚪️🔴 https://t.me/GHZFriedrichMaik

https://t.me/AnonymousSchweizOriginal/17755

Tyske affärsmannen Peter Griesemann flög planet – familjen befann sig ombord
🔥🛩 Griesemanngruppens mystiska flygkrasch. Finns det en koppling till Nord Streams rörledningar?

Griesemann-gruppen har bekräftat att Peter Griesemann (https://griesemann.com/), grundaren av anläggningsbyggarföretaget, var bland passagerarna på det lätta flygplanet som kraschade över Östersjön söndagen den 4 september.

Här kan du se dödsannonsen .

(https://griesemann.com/traueranzeige/) Förutom 72-åringen var hans 68-åriga fru, en 26-årig dotter och en 27-åring ombord. Enligt media rapporterade Griesemann problem ombord till flygledningen i Toledo ungefär en timme efter starten. Det var den sista kontakten.

Flygsäkerhetsexperter arbetar nu med två gåtor i deras sökande efter orsaken till kraschen.

Varför flög Cessna senast från Bordeaux i Frankrike på väg till Köln utan pilot?

Och hur kommer det sig att maskinen sedan ändrade kurs två gånger innan den flög rakt vidare mot Östersjön tills fotogenet tog slut, vilket troligen fick Cessnan att krascha?

Bisarrt: När franska stridsflygplan klättrade upp till Griesemanns Cessna för att radiokontakten förlorades såg militärpiloterna att cockpiten på det tvåmotoriga privatjetplanet var tomt. Militäreskadronerna i Tyskland, Danmark och Sverige gjorde senare samma observation. De svenska piloterna bevittnade också kraschen av Cessnan, som följdes av en 15-minuters nedstigning i spiral från 11 000 meters höjd.

Enligt uppgifter från ”Dagens Nyheter” försökte flygledningen kontakta piloten när maskinen passerade Kölns flygplats – men fick inget svar.

Vi gjorde vår egen forskning och kunde inte hitta en enda ledtråd. Ett företag som Griesemann Group skulle åtminstone nämna något sådant på sin hemsida, eller någonstans i en medieartikel i mainstreammedia skulle man hitta något om det, men vi hittade ingenting. Antingen har vi förbisett något, eller så är det felaktig information och det är därför vi nu är beroende av dig. Vi letar efter officiella källor som bekräftar att Griesmann-gruppen var ansvarig för underhållet och reparationerna av Nord Streams rörledningar.

Om du har en ansedd källa, vänligen publicera den i kommentarerna, men snälla inga källor som Beconscious-Vegan-Froh eller Everything-Is-Energy, utan verkligen ansedda källor.

Vi har redan kontaktat företaget och väntar på bekräftelse eller ett uttalande om huruvida de är eller har varit inblandade i underhålls- och reparationsarbetet på Nord Stream, men vi vet ännu inte om vi kommer att få svar alls eller inte. Om vi ​​får en så kommer vi att meddela dig.

Telegram (https://t.me/AnonymousSchweizOriginal/17755)
ANONYM – SCHWEIZ 👔
🔥🛩 Griesemanngruppens mystiska flygkrasch. Finns det en koppling till Nord Streams rörledningar?

Griesemann-gruppen har bekräftat att Peter Griesemann, grundaren av anläggningsbyggarföretaget, var en av passagerarna på det lätta flygplanet som störtade över Östersjön söndagen den 4 september.


Erik Olsen är död, Nord Stream, NATO-sprängämnen på rörledningar

http://inliner.bplaced.net/erik-ollsen-ist-tot-nordstream-nato-sprengsatze-an-pipelines/

2022-10-9 Natos sprängladdningar på Nord Stream-rörledningarna upptäcktes!

NATO-sprängämnen vid Nord Stream Pipelines. Vi rapporterade redan om detta i går (9 oktober 2022). Marija Zakharova presenterade bevisbilder (se bilder).

Det är också intressant att den ryskspråkiga DW-redaktionen rapporterade om det då, men inget hördes om det här i Tyskland.

Gazprom upptäckte NATO-sprängladdningar på Nord Stream redan 2015 – säger en talesman

Den 6 november 2015, under en rutininspektion, hittades en Seefuchs NATO-minsvepare mitt emellan de två rörledningarna.

Det hela hände på 651 km. av rörledningssektionen på ett djup av 40 m.

Den svenska militären desarmerade den vid den tiden.

Nato sa att de förlorade det under övningar.

Informationen kräver inga kommentarer.

Officiell representant för Gazprom Sergey Kupriyanov:

Låt mig påminna er om ett välkänt fall: den 6 november 2015 genomfördes en planerad visuell inspektion av rörledningen Nord Stream 1.

En Natos undervattensdrönare ”Seefuchs” (bilden) med en sprängladdning som användes för att detonera sjöminor hittades.

Den låg mellan ledningarna (djup: 40 meter, mätpunkt: 651 km) i omedelbar närhet av ett av rören. Vid den tiden återfanns och desarmerades denna anordning av den svenska försvarsmakten. Nato-tjänstemän förklarade att denna apparat ”försvann under krigsspelen”.

Det är fantastiskt att sådana ”krigsspel” med riktiga sprängladdningar genomfördes nära ryska gasledningar.

Vi rapporterar om sabotage av Nord Stream-rörledningen

USA förstör Nord Stream, Polen säger TACK!?

En polsk politiker tackar tydligen USA för skadorna på Nord Stream 1 och 2. Har han hemligstämplad information?
På Twitter skrev den polske politikern ”Tack, USA” under ett foto på en av de tre gasläckorna.

CIA varnade för detta veckor i förväg. Är detta den falska flaggan som kommer att eskalera kriget?

Biden varnade redan i februari: Om Ryssland invaderar kommer vi att avsluta Nord Stream 2!

President Biden: ”Om Ryssland invaderar … kommer det inte att finnas mer Nord Stream 2. Vi kommer att sätta stopp för detta.”

Reporter: ”Men exakt hur tänker du göra det eftersom… projektet är under tysk kontroll?”
Biden: ”Jag lovar dig att vi kommer att kunna göra det

USA förstör Nord Stream, Polen säger TACK!?

Sikorski fortsätter: ”Alla ukrainska och baltiska stater har motsatt sig byggandet av Nord Stream under 20 års tid. Nu ligger skräp till ett värde av 20 miljarder dollar på havets botten, ytterligare ett pris för Rysslands kriminella beslut att invadera Ukraina. Någon @MFA_Russia har kört en speciell underhållsoperation.”

Förenta staterna

Enligt ögonvittnen landade Navy Seals med helikoptrar i den danska staden Aalborg den 26 september 2022. Navy Seals har till exempel erfarenheten, utbildningen och kunnandet för att implementera något sådant här. USA har en lång historia av hemliga operationer över hela världen och dessa ligger helt klart i framkant.

 

Polen

Men vem var den första att skylla på Ryssland för detta? Gärningsmän är ofta förberedda och styr medvetet spåret in på fel spår. Det var polacker som spred detta via sitt propagandanätverk bara några timmar efter attacken. Så säkerligen skulle den polska militären kunna göra detta, även inom Nato skulle de kanske samla erfarenhet och lojalitetspoäng från vissa medlemsländer.

 

Storbritannien

Och man får inte glömma Storbritannien, som redan har genomfört en lång rad statliga terrorattacker över hela världen och har ett intresse av att framför allt Tyskland försvagas som ekonomisk konkurrent. Den nya premiärministern Truss har också upprepade gånger uttryckt sin hårda linje och GB skulle inte bara kunna göra det utan att motivera det om det kom ut eftersom det försvagar Ryssland…

Ukraina

Jag tror till och med att det är omöjligt att ukrainare gjorde det, helt enkelt för att det kräver relativt omfattande förberedelser och erfarenhet, och det har ukrainare inte på egen hand. Att därför reducera allt i media till: ”Kanske var det ukrainare, eller ryssarna själva” är helt enkelt en medveten avledningsmanöver.

 

Ryssland

Det vore helt absurt om ryska organisationer skulle genomföra en sådan attack i svenskt vatten, å ena sidan för att de kunde bli ertappade för att göra det, eftersom varje steg av ryssar i det hårt Nato-kontrollerade området där skulle vara riskabelt. Men ännu mer, eftersom det inte heller är meningsfullt för Ryssland att permanent förstöra sin egen infrastruktur, med vilken man har tjänat och skulle tjäna miljarder. Det är som att anklaga offret för att skjuta sig själv för att kriminalisera förövaren. Helt absurt helt enkelt.

Ryssland vill sammankalla FN:s säkerhetsråd för sabotage av rörledningar genom Östersjön!

Ryssland planerar att sammankalla en session i FN:s säkerhetsråd i samband med incidenterna vid gasledningarna Nord Stream och Nord Stream 2, säger det ryska utrikesdepartementets taleskvinna Maria Zakharova.

 

NATO och risken att bli upptäckt

Det är nästan säkert att Natos övervakning känner till gärningsmännen, men självklart kommer detta att behandlas som hemligt och kommer aldrig att avslöjas. 100 meters djup är redan riskabelt för ubåtar att upptäckas och NATO-övervakningen i området med undervattensmikrofoner, satellitspaning, mörkerseende etc. är så intensiv att nästan bara ett Nato-land skulle kunna utföra den om man vet hur man gör övervakningen, kan hantera och man skulle vara säker på att om de skulle fångas inte ställas till svars.

Media förringar situationen

Men det är märkligt att ingen är allvarligt bekymrad över bakgrunden till en statlig terrorattack, vilket också kan tolkas som en folkrättslig krigsförklaring mot Tyskland/Europa. Var är nu de Nato-anslutna medierna? Hur kommer de att undersöka och rapportera? Ok, vi vet alla redan dessa svar

EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen bekräftade att läckorna i Nord Stream-rörledningen orsakades av ”sabotage” och varnade för en ”mycket hård reaktion” om Europas aktiva energiinfrastruktur skulle attackeras.

Tidigare kallade Danmarks premiärminister Mette Frederiksen de tre separata läckorna på NS1 och NS2 för ”överlagda handlingar”, och tillade: ”Det är svårt att föreställa sig att det är av en slump: ”Det är svårt att föreställa sig att det är en olycka.

Här är LÄNKEN till vår rapport om USA:s förstörelse av Nord Stream

Här är en intressant video:Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: