Jesuit påven

2022-10-12
Peter B. Mayer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/10/11/jesuit-pope/

Maktstruktur

Girighet, fattigdom, ojämlikhet, miljöförstöring, krig, hur får de det att göra? Hur kan ett system vara kapabelt, där de få fattar alla viktiga beslut, sitter bekvämt tillbaka i sin enorma mängd rikedom, medan resten av världen blir mer behövande och fattigare för varje dag? Med andra ord; hur kan en liten grupp män i prydliga kostymer kunna dra i alla trådar för att styra vårt samhälle?

Om vi ​​vill ta oss ur denna röra måste vi nu återta vår makt att göra en bättre värld. Mängden rädsla som sprids i vårt samhälle verkar vara på rekordnivå! Mänskligheten utvecklas snabbt, och många människor vaknar tack och lov äntligen. Vi har kommit till den mest spännande tidpunkten i vår evolution inom universum!

Sättet som Deep State-kabbalen kan åstadkomma allt detta uppnås genom deras dolda diktatur som fungerar enligt följande:

Rothschild kontrollerar skapandet av ”pengar” genom krediter, på så sätt kan de kontrollera hela den globala ekonomin. De kan få det att växa eller krascha efter behag. Depressionen 2008 är den senaste Rothschild-skapelsen för att ytterligare centralisera den globala finanssektorn för att införa en sedan länge planerad central världsbank.

När ett land väl blir skuldsatt till Deep State-bankirerna genom att acceptera deras obefintliga krediter, tvingas landet överlåta kontrollen över sina angelägenheter till bankerna, dvs. Världsbanken och IMF. Dessa dikterar sedan ekonomisk och social politik på alla nivåer.

Världsbanken och IMF är helägda dotterbolag till brottssyndikatet Deep State och har sina förtroendemän vid rodret. Fattiga skuldsatta länder som kämpar för att betala tillbaka sina skulder tvingas skära i sociala program, hälsovård, utbildning och avsluta humanitära projekt för att betala tillbaka den obefintliga ”skulden”. till bankerna.

I motsats till de dystra förhållanden som världen befinner sig i nu, behöver det inte finnas någon fattigdom och ännu mindre konflikter. Dessa är faktiskt medvetet föranledda för att tjäna kabbalens Archon blodlinjeagenda och vägen till total världsdiktatur.

Familjerna med släkten handlar om biljoner dollar om dagen på aktiemarknader runt om i världen och de avgör om marknaderna går upp eller ner, dvs boom eller ett fall inträffar. Marknadskrascher händer inte bara, de är gjorda för att hända.

Om du vet när kraschen kommer, eftersom du sköter det själv, kan du sälja högt för att köpa tillbaka lågt när kraschen har inträffat. På så sätt kan de gigantiskt öka sina innehav riskfritt genom att förvärva företag till en bråkdel av deras förmanipulerade kollapsvärde.

Ursprunget till dagens problem visar tydligt att historien inte består av en slumpmässig serie händelser, utan fortsätter enligt en noggrant redigerad ‘design’, utförd för att ta besittning av rikedomen och resurserna i landet och dess folk av en liten grupp privilegierade rika människor som räknar med världsherravälde.

Detta sker i så stor skala, i det fria att det är obegripligt att många inte ser det, men som ett gammalt ordspråk säger,

”Den bäst bevarade hemligheten är gömd i klarsynt.”

Jesuiter inblandade i brott och mord

The Ninth Circle Satanic Cult erbjuder, ett dokument från Vatikanens hemliga arkiv, som förvaras av Internationella domstolen för allmän lag (IGGR) i Bryssel. Den bekräftar att påven och kardinalerna deltar i satanistiska riter.

The Ninth Circle Satanic Cult-händelser ledda av påven Franciskus Jorge Mario Bergoglio ägde rum under sommarsolståndet den 21 juni 2018. Barn för denna satanistiska rit försörjdes av en internationell ring för barnexploatering, finansierad av den globala eliten, som drivs av maffian, och organiseras av Vatikanen.

Det är inte första gången påve Franciskus anklagas för att ha våldtagit och mördat barn. I juli 2014 vittnade två unga kvinnor i IGGR-domstolen och hävdade att påven Franciskus hade våldtagit dem under barnofferceremonier våren 2009 och 2010. Enligt en före detta Curia-anställd i Rom skedde våldtäkterna och morden på Carnarvon Castle i Wales och på ett hemligt franskt slott. En åklagare hade lämnat attesterade utlåtanden från åtta andra offer som påstod sig ha varit med om liknande brott.

Domstolen hade också mottagit dokument från hemliga Vatikanarkiv, inklusive Magistratens privilegium av den 25 december 1967. Denna kanoniska lag stadga fastställde att innan varje ny påve tillträder, måste han delta i Ninth Circle Satanic Cult ritualer för barnoffer. Dokumentet hänvisade specifikt till ceremoniella dödande av nyfödda spädbarn följt av konsumtion av deras blod.

Ögonvittnen vid rättegången hävdade också att drottning Elizabeth II, hennes man prins Philip, och andra brittiska kungliga familjemedlemmar samt den katolske jesuitöverordnande generalen Adolfo Pachon deltog i barnoffer i The Ninth Circle Satanic Circle i närvaro av påven Franciskus och före detta påven Ratzinger.

Enligt ögonvittnesbevis är dessa fruktansvärda fakta inte längre en konspiration:

”En konspiration bevisas sällan, om aldrig, genom positivt vittnesmål. När ett brott av stor omfattning är på väg att begås av en kombination av individer agerar de inte öppet, utan i hemlighet och i hemlighet. Det designade syftet är känt endast för dem som engagerar sig i det. Om inte en av de ursprungliga konspiratörerna förråder sina följeslagare och tillhandahåller bevis mot dem, kan deras skuld endast bevisas med indicier… eftersom omständigheterna inte kan ljuga. ” Som citerats i The Trial of the Conspirators.

En annan fråga i världsklass inkluderar varför Vatikanens jesuiter inte tolererade vapenförsäljning till Israel? Varför drog sig den jesuitkontrollerade presidenten Johnson tillbaka medan den egyptiska armén rörde sig genom Sinaiöknen för att utföra sin attack mot Israel 1967?

Eftersom attacken mot Israel var tvungen att provoceras. Den attacken provocerades fram av jesuiternas internationella underrättelsetjänst genom att falskeligen ge Egypten den israeliska arméns svaghet och det amerikanska imperiets påstådda övergivande av Israel.

Ändamålen helgar medlen

Sexdagarskriget som följde designades av Knight of Malta James Angleton. Han hade ett huvudmål: att ta Jerusalem tillsammans med Tempelberget.

Den uppenbara bristen på militär hårdvara på Israels sida provocerade Egyptens planerade attack. Som svar inledde Israel en förebyggande attack och på sex dagar var den heliga staden i händerna på den sionistiska regeringen i Rom.

Om Kennedy hade beväpnat Israel då, skulle egyptierna aldrig ha blivit uppmuntrade att gå i krig mot Israel. Utan ett provocerat krig skulle det inte ha blivit någon israelisk attack. Utan israelisk attack skulle Jerusalem aldrig ha tagits av sionisterna och kontrollerats av Mossad-jesuiterna. Med Jerusalem i arabiska händer kunde sionisterna aldrig återuppbygga Salomos tempel på Tempelberget – okänt för Egypten – men inte för den ”ofelbara” jesuitpåven.

De flesta av jesuiternas filosofi bygger på läran

”Ändamålen helgar medlen””

uttryckt som:

”Det är genom tro som påven har rätt att avsätta kättare och upproriska kungar. Prinsar som avsatts av påven omvandlas till ökända tyranner och kan dödas av dem som kan komma till dem först.

”Om den allmänna saken inte kan möta sitt försvar i en tyranns död, legitimerar den för den första att nå honom/henne för att döda honom/henne.”

Med andra ord;

”Det är acceptabelt att döda en obstruktionsman.”

Mer i följande artikel, angående ”Vatikanen”

Fler avslöjanden kommer att följa. Var uppmärksam på detta…

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: