Guantanamo Bay Detention Camp: Globala eliter togs till GITMO av amerikanska specialstyrkor – Fullständiga avslöjande konsekvenser! 🔥 Sidan innehåller bonusvideo ”Är Trump fortfarande president?! Svaret kommer att överraska dig!” 🔥

2022-10-12

https://beforeitsnews.com/politics/2022/10/moabs-incoming-guantanamo-bay-detention-camp-global-elite-taken-to-gitmo-by-us-special-forces-full-disclosure-implications-must-video-3274711.html

EFTER ATT SE DEN HÄR FANTASTISKA VIDEOsamlingsverket, KONTROLLERA OM TRUMP ÄR FORTSATT PRESIDENT?! SVARET KOMMER ATT ÖVERRASKA DIG!’ UNDER DET HÄR!

Patrioter, låt mig säga att jag ber att massor av människor tittar på den här videon! Jag har försökt att väcka sovande i nästan 20 år nu, med stor framgång. Men samtidigt blev det plågsamt uppenbart att många sovande människor förmodligen aldrig kommer att vakna…åtminstone inte förrän i samma ögonblick som den stora stormen slår till med full kraft. Må Gud välsigna var och en av er på er resa!

VARNING: Jag har forskat mycket och jag trodde att jag sett en hel del, men den verkliga ONDA och FÖRFÄRLIGA som hittas i de nagelbitande ögonblicken i denna video är mer än de flesta kan hantera! Nu, med det sagt, för de av oss som har vant oss vid smaken av RAW TRUTH, ni kommer att njuta av den här videon MYCKET! Som sådan rekommenderas tittarnas diskretion.

VARNING: Gud KOMMER att se till att ALL ONDA EXPONERAS och TAS NER!

Bättre ta tag i ”Oh, CRAP!” handtaget i den här, Patrioter, den här briljanta sammanställningen av videor av Janet Ossbaard kommer att bli en PLÅGSAM RESA!


Istället för att länka hela tiden till beforeitsnews.com gick jag till James Redpill America där jag hittade alla videon och kunde länka ner dem. Det finns ännu fler om du vill ha mer ”skräck” om vad eliten hade planerat för oss. Även Greta har tilldelats en egen video med farbror Bill.

Finns här https://www.bitchute.com/profile/VBexTW1O82I5/Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: