Militär arresterar USA:s ambassadör i Ukraina Bridget Brink

USA:s specialstyrkor arresterade på lördagen USA:s ambassadör i Ukraina, Bridget Ann Brink, anklagad för förräderi, efter att White Hats vid Cyber Command upptäckte att hon i hemlighet hade levererat enorma mängder kontanter till ukrainska tjänstemän i det krigshärjade landet som är känt för att hysa pedofiler och biovapenforskare.

Brinks korta mandatperiod slutade abrupt när ett okänt antal specialstyrkor omringade hennes familjs 20 hektar stora semesterboende i Ferndale, Kalifornien, ett avlägset kustsamhälle nära mynningen till Eel River. Efter att ha inaktiverat ett intrikat säkerhetssystem och använt en cirkelglasskärare för att komma in genom ett matsalsfönster, hittade specialstyrkorna Brink sovande i sängen. Brink, vaknade förskräckt, skrek: ”Jag har mäktiga vänner”. Specialstyrkorna förseglade hennes mun med tejp, satte handbojor på henne och gick ut till en civil skåpbil som väntade vid fastighetens utkant.

Bridget Ann Brink nominerades i april 2022 av globalisten Joseph R. Biden till USA:s ambassadör i Ukraina och hade tidigare tjänstgjort som USA:s ambassadör i Slovakien från augusti 2019 till maj 2022. Den 18 maj 2022 rapporterade kommittén henne positivt till senatsgolvet. Hennes nomineringsprocess snabbades upp, och hon bekräftades enhälligt av hela senaten via en röstomröstning senare samma dag. Hon presenterade sina legitimationer den 30 maj 2022 och tillträdde under den ryska konflikten med Ukraina 2022.

White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären blev intresserad av Brink i juli, kort efter att hon sa: ”Jag kommer att göra allt för att skydda ukrainsk suveränitet, så länge den varar”, och regimen meddelade att den just hade skickat Volodymyr Zelenskyy 250 miljoner dollar i militärt bistånd. Runt den tiden fick militären vad den ansåg vara trovärdig underrättelsetjänst som hävdade att Bidens vårdpaket för Ukraina var en distraktion, en förvirring som syftade till att dölja det faktum att den kriminella regimen redan olagligt och utan kongressens godkännande hade skickat till Ukraina ett mycket större antal kontanter, nästan 2,2 miljarder dollar. Brink, sade JAG-källor, var frontkvinnan i operationen.

Lockheed C-5 Galaxy

Militären säger nu att de har bevis som bevisar att den 12 juli 2022 lämnade ett Lockheed C-5 Galaxy transportplan (bild ovan) Andrews Air Force Base till Warszawa Chopin Airport.

Amazon.com : MRE Meal Packed 2020 With Heater : Grocery ...

Boeing 757 : A Legends of Flight Illustrated HistoryDessutom säger White Hats att C-5, som kan bära en
380 000 pund last, bar 100-dollarsedlar buntade i cellofan och diskret gömda inuti MRE—måltidsförpackningar färdiga att ätas—, såväl som medicinska förnödenheter. Femton minuter efter att C-5:an tagit sig till skyarna, lyfte en
Boeing 757 från utrikesdepartementet från bana O1R och följde C-5:ans flygfärd. Brink fanns med på det flyget, sa källorna. C-5:an landade i Warszawa kl 15:30 UTC och 757:an kl 17:00 UTC. Militären tror att 757:an, som har en kortare räckvidd än en C-5, gjorde ett tankningsstopp i London innan den fortsatte till Warszawa, vilket skulle ta hänsyn till tidsavvikelserna.

Men när C-5 landade möttes den av en lastbilsflotta – ukrainsk och polsk – som stod redo att lossa lasten; besättningen öppnade dock inte den bakre lastrampen förrän Brinks plan landat 90 minuter senare.

Shaptala S O.jpgJAG säger att de har en video där Brink använder plåtbitar för att skära av banden på en MRE-kartong, och visar sedan en ukrainsk officer, identifierad som generallöjtnant Serhiy Shaptala (bilden) vid det ukrainska försvarsministeriet de medföljande kontanterna. Hela lasten överfördes sedan till militära lastbilar och 18-hjulingar och kördes till Kiev, en 10-timmars bilresa.

”Vi har obestridliga bevis för detta, och det var mer än tillräckligt för att åtala och utfärda en arresteringsorder för Brink,” sa vår källa. ”Men tro det eller ej, det blir värre.”

Det ”värre” är hur Biden-regimen tillägnade sig gåvan på 2,2 miljarder dollar till Zelenskyy.

I år har Bidens förstärkta Internal Revenue Service (IRS) skrutit om att samla in mer federala skatteintäkter än någonsin tidigare – 4,05 biljoner dollar. JAG hävdar att 2,2 miljarder dollar togs från federala kassor, tvättades genom offshore-skalbolag som drivs av Central Intelligence Agency (CIA) och gavs sedan till Brink för att tas till Ukraina.

”Jag kan ännu inte diskutera hur vi vet detta, men många spelare är inblandade och vi förföljer dem alla. Vi vet inte varför Ukraina ville ha amerikanska kontanter istället för till exempel transporter av vapen, bomber och Stinger-missiler, men vi vet att planet inte bar MRE. Det händer mycket här. Vi tvivlar på att Brink kommer att prata, men det kommer inte att hindra våra utredningar.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: