Avklassificerade dokument avslöjar att den amerikanska regeringen upptäckte en uråldrig ras från Mars

mars city

HAF
October 8, 2022
https://humansbefree.com/2022/10/declassified-document-reveals-the-us-government-discovered-an-ancient-martian-race.html

Under årtiondena har USA:s ökända Central Intelligence Agency (CIA) skapat otaliga hemliga program. Efter Kubakrisen avslöjade federala agenter Operation Northwoods – en föreslagen serie av våldsamma terroristattacker mot amerikanska städer som skulle skyllas på Fidel Castro. MKUltra var en serie mänskliga experiment där testpersoner fick stora doser av sinnesförändrande droger och torterades psykiskt.

På 1970-talet gick massor av skattebetalarnas pengar in i ett tvetydigt projekt känt som Stargate. Regeringstjänstemän ville undersöka legitimiteten hos paranormala fenomen som upplevelser utanför kroppen, telekinetiska bedrifter och andra övernaturliga förmågor. Det som till slut utvecklades under ett visst uppdrag skulle för alltid förändra livet för de inblandade.

En oväntad kosmisk resa

The Stargate Chronicles by Joseph McMoneagle - Audiobook - Audible.comFjärrvisning hänvisar till praktiken att se intryck av ett avlägset motiv eller en plats i sinnet. Under det kalla kriget ägnade sig en man vid namn Joseph McMoneagle av denna unika form av psykiskt spionage. Medan han arbetade med CIA, gav han information om hemliga sovjetiska operationer som visade sig vara häpnadsväckande korrekta. Ett sådant uppdrag innebar att lokalisera den exakta storleken och positionen för en rysk atomubåt.

Med tanke på hans höga framgångsfrekvens vann han snabbt respekt hos kollegorna. I maj 1984 fick den uppskattade klärvoajante spionen ett ovanligt uppdrag efter att ha väckts från en middagstupplur. Robert Monroe, en annan fjärrtittare och uppfinnare av binaural beats, gav honom ett förseglat kuvert. Inuti fanns ett enda registerkort som innehöll tre textrader:

A Tall Alien Race Emerges

Utan att McMoneagle visste det skulle han ge sig ut på en otrolig resa bortom tid och rum. Efter att ha gått in i ett tranceliknande tillstånd gav Monroe honom en specifik uppsättning koordinater. Nästan omedelbart kastades den astrala resenären in i en obekant miljö. En 360-graders vy av våldsamma dammstormar, massiva pyramider, megaliter, korsande vägar och akvedukter kom in i hans vision.

Efter en inspektion av området instruerade Monroe honom att besöka andra regioner. Plötsligt dök en grupp långa och smala humanoider upp. Genom telepatisk kommunikation upptäckte McMoneagle att denna uråldriga ras stod inför en svår situation. Hela planeten upplevde katastrofala händelser och skulle snart vara obeboelig. En grupp volontärer hade gett sig iväg på jakt efter en säkrare plats att bo på. De kvarlämnade väntade desperat på att de skulle återvända.

Efter denna häpnadsväckande kosmiska expedition blev McMoneagle tillsagd att öppna kuvertet. När han läste dess innehåll fylldes hans hjärta av en djup sorg för de marsvarelser som var dömda till ett oundvikligt öde. Stargate verkade från 1972-1995 och mer än 20 miljoner dollar spenderades på transcendentala ansträngningar. En begäran om Freedom of Information Act resulterade i att CIA släppte hela transkriptet, med passande titel Mars Exploration. Skeptiker antyder att programmet bara var propaganda för att avleda ryska trupper.

Walks through a sunken dream: the CIA report on life on Mars • MuckRock

Andra tror att deltagarna kunde aktivera tidigare vilande delar av hjärnan och öppna portaler till andra dimensioner. Oavsett vilken sida av staketet du står på har Joseph McMoneagle behållit sin historia i nästan fyrtio år och bekräftar att han talar sanning. Kanske när fler rovers landar på den röda planeten kommer hans observationer att bekräftas.

CIA:s fjärruppdrag till Mars – över en miljon år f.Kr.?

Medan större delen av USA, och endast i mycket lite mindre utsträckning, resten av världen såg invigningen av Donald Trump den 17 februari 2017, tog CIA sig tid att göra tillgängliga för allmänheten avklassificeringen av dokument rörande forskningsområden som på ytan skulle vara mer lik ett manus av X-Files än statliga projekt – åtminstone för den stora majoriteten som bor utanför konspirationskretsar. Du kan läsa lite mer om de senaste avklassificerade CIA-filerna här.

Picture

Ett konto talade i synnerhet om en fjärrvisningssession, uppenbarligen genomförd i maj 1984 av en fjärrtittare som endast hänvisas till och registreras som ”The Subject”.

Följande brev från transkriptionen av experimentet lyder:
“Metod för platsförvärv: Förseglat kuvert med geografiska koordinater.

Det förseglade kuvertet gavs till försökspersonen omedelbart före intervjun. Kuvertet öppnades inte förrän efter intervjun. I kuvertet låg ett 3×5-kort med följande information:

Planeten Mars. Tid av intresse cirka 1 miljon år f.Kr.

Utvalda geografiska koordinater, tillhandahållna av de parter som begärde informationen, gavs muntligen till försökspersonen under intervjun.”

Som vi kommer att se om ett ögonblick var det inte ens den mest bisarra delen av utskriften.

Civilisationer, pyramider och Marsjättar

Efter att ha fått den första av dessa koordinater (40,89 norr, 9,55 väst) – helt omedveten om deras destination, svarade han att han kunde se en ”pyramid eller pyramidform. Det är väldigt hög. Det är som att sitta i ett stort deprimerat område!”

Han skulle beskriva en civilisation som är närvarande på planeten och av mycket avancerad teknologi som står till detta samhälles förfogande. Han talade om städer med ”stora plana ytor” med ”mycket jämna vinklar” som var ”mycket stora! Jag menar att de är megalitiska!”

Han skulle också beskriva en destabilisering av området när han sa: ”Jag spårar allvarliga, skarpa moln, mer som en dammstorm… det är ett geologiskt problem!”

Han fick sedan en serie koordinater och varje gång beskrev han vad han såg. Dessa sträckte sig från enorma strukturer och städer inuti kanjoner, som var ”som kaninkolonier” med ”mycket höga murar!” till en struktur som liknade obelisken i Washington, och ”märkliga korsande vägar som grävs ner i dalar!”

Allt eftersom sessionen fortskred började dock ämnet få svårt att fokusera på de givna koordinaterna. Han drogs dock till saker av intresse. Det beslutades att låta ämnet gå dit han drogs till, och det var här några av de mest förbryllande svaren gjordes.

Han beskrev återigen att han såg enorma pyramider som var designade som ”skydd mot stormar!” Han ombads sedan att gå in i en av dessa pyramider och beskriva vad han kunde se. Han svarade att det fanns många olika kamrar som hade ”nästan fråntagits alla slags möbler” och nu var en ”strikt funktionell plats för att sova i” eller ”någon form av viloläge!”

Picture

När han blev ombedd att beskriva vem som använde pyramiderna som skydd, svarade han, ”mycket stora människor, men de är tunna! De ser tunna ut på grund av sin längd och de klär sig i ett riktigt ljust siden, men det är ingen flytande typ av kläder, det är som att klippta för att passa dem! De är gamla människor. De dör ut, deras tid eller ålder är förbi !”

Han fortsatte med att beskriva att de ”väntade på att någon skulle komma tillbaka, eller (på) något som skulle komma med ett svar!”

På frågan om vad de väntade på svarade försökspersonen, ”en grupp eller ett sällskap av dem gick för att hitta en ny plats att bo på!” Detta var, sade ämnet, på grund av ”korruption av deras miljö! Det misslyckas väldigt snabbt och den här gruppen gick någonstans, långt bort för att hitta en annan plats att bo på.”

Han ombads sedan att beskriva hur denna grupp lämnade, varpå han skulle svara, ”…det ser ut som insidan av en större båt. Väldigt rundade väggar och blank metall!”

Försökspersonen uppmuntrades att ”följa med dem” och beskriva destinationen för sin resa. Han skulle säga:
“…….(Jag får) intrycket av en riktigt galen plats, med vulkaner och gasfickor och konstiga växter, mycket flyktig plats” som även om den liknar den plats de just lämnat, var den huvudsakligen annorlunda på grund av det faktum att “det verkar finnas mycket växtlighet där det andra stället inte hade det. Och (a) annan typ av storm!”
Vid denna tidpunkt avslutades fjärrvisningssessionen.

Kan motivet ha beskrivit jorden för 1,5 miljoner år sedan? Och kanske ännu viktigare, vad blev det av sällskapet som uppenbarligen kom hit, liksom städerna i Cydonia-regionen på Mars? Innan vi tittar på detta mer i detalj, kolla in den korta videon nedan, som tittar på bara några av de uppenbara gamla ruinerna på Mars mark, och du kan läsa utskriften av dokumenten här.

CIA:s fjärrvisningsexperiment

CIA har bekräftat att de åtminstone bedrivit grundforskning om fjärrvisning. Vissa tror dock att deras ”forskning” har gått mycket längre än det intryck de ger.

Ingo Swann, till exempel, har gjort många påståenden om fjärrvisning till månen, och till och med så långt som till Jupiter. Vad som det kanske bör noteras, särskilt i fallet med hans resa till gasjätten, är att en del av informationen som gavs (1973) senare skulle bevisas mycket korrekt av NASAs rymdsonder och analys. Du kan läsa lite mer om Ingo Swann här.

Koordinaterna som gavs av den icke namngivna fjärrtittaren under sessionen 1984 faller i Cydonia-regionen på den röda planeten – inte bara platsen där ”Ansiktet på Mars” bodde, utan också, enligt en liten mängd forskare och författare, gör resterna och ruinerna av en gammal civilisation.

Vad som också är intressant med påståendena om liv som fanns på Mars för miljoner år sedan är att andra påståenden, uppenbarligen oberoende av dessa en gång hemligstämplade CIA-filer, talar om mycket liknande saker.

Vi tittade kort på Boriskas påståenden när vi tittade på reinkarnation. Under en del av intervjun gör han mycket tydliga påståenden om att en gång ha bott på Mars för ”tre miljoner år sedan!” Han talade också om hur dessa civilisationer var mycket avancerade som skulle ”färdas genom galaxen” på fartyg som använde plasma- eller jonkraft och till och med hade stjärnportar och portaler. Är det överhuvudtaget möjligt – om vi accepterar hans påståenden som sanna – att den civilisation han talar om är densamma som ämnet gjorde under sessionen 1984?

Forntida civilisationer på Mars?

På senare tid hävdade framdrivningsforskaren John Brandenburg att det fanns bevis på att en kärnkraftskatastrof har hänt på Mars avlägsna förflutna, och vad mer är, han hade bevis för det. Han hävdade att regionerna i Cydonia (samma region som var avlägset sedd av försökspersonen) har enormt berikade nivåer av uran och torium i jorden. Det finns också ökade mängder av Xenon 129 i atmosfären.

Brandenburg hävdade att allt detta är tecken på en kärnvapenexplosion, även om han skulle gå ännu längre när han uttalade sin tro på att forntida ruiner sannolikt skulle upptäckas på den röda planeten, och att kärnvapenexplosionerna troligen var orsaken till en ”avancerad civilisations” ” målmedvetna handling i motsats till en naturkatastrof av något slag.

Även om Brandenburgs teorier inte helt stämmer överens med CIA:s fjärrvisningsexperiment från 1984, talar de om en avancerad civilisation – för över en miljon år sedan – i samma region som personen var anvisad att titta på.

Du kan läsa lite mer om detta här, och kolla in videon nedan för lite mer visning.

Även om det är öppet för tolkning, verkar vissa skrifter om sfinxen i Giza ha direkta kopplingar till Mars. Sfinxen själv – som det finns intensiv debatt om hur gammal den faktiskt kan vara – hade en gång en lysande röd färg, samma röda som vi uppfattar Mars som. Utöver detta översätter man Kairo, när man använder sitt arabiska namn ”Al Qahirah” till The Place Of Mars (platsen på Mars). Du kan läsa mer om detta här.

​Detta är kanske ännu mer spännande när man också tänker på påståendena om pyramider och till och med en sfinx som upptäcks på Mars yta. Utöver detta har dessa uppenbara megalitiska Mars-strukturer samma dimensioner och layout som pyramiderna i Giza. Du kan läsa lite mer om detta här.

PictureÄr detta en sfinx på Mars?

Så mycket som en besynnerlig teori som det kan tyckas, kan det vara möjligt att en uråldrig civilisation från en atmosfär som utarmade Mars hittade sin väg till jorden för 1,5 miljoner år sedan. Utöver det, kan de också ha tagit med sig sådant som vi nu förknippar, i första hand men inte uteslutande, med det gamla Egypten?

Det finns många rapporterade UFO-observationer som talar om konstiga tecken som liknar hieroglyfer eller hällristningar som setts i det gamla Egypten. Om dessa rapporter kan tros, tyder det då inte bara på att en uråldrig ras från Mars faktiskt är våra ättlingar från antiken, utan kan det fortfarande finnas en ”ficka” av dessa varelser som fortfarande existerar, oavsett om de bor någonstans här på jorden, kanske inom planeten om du prenumererar på Hollow Earth Theory?

Eller kanske månen?

Om vi ​​går tillbaka till Ingo Swann igen för ett ögonblick, är ett av mötena han talar om att få koordinater av en mystisk CIA-agent så att han kan se på avstånd. Han fann sig själv tittande på en slags metropol på månens mörka sida. Denna koloni övergavs dock inte. Den innehöll ”levande varelser” som inte bara märkte hans närvaro utan som agenten som hade gett honom koordinaterna att spåra insinuerade kanske inte var helt mänsklig. Gör av det vad du vill.

Kolla in videorna nedan. Den första tittar på några av CIA:s fjärrkontrollexperiment, medan den andra tittar lite mer på djupet på Sfinxen på Mars. Den sista videon är en djupgående titt på kopplingarna mellan Mars, det antika Egypten och till och med Atlantis.

Picture

Den antika utomjordiska kroppen upptäckt nära Nazca-linjerna i Peru?

Den senaste upptäckten av en märklig mumifierad kropp i Peru har många forskare redan förklarat att det de har hittat mycket väl kan vara en ”oidentifierad art” – en upptäckt som skulle bevisa både existensen av främmande liv och den grundläggande teorin om den antika astronauten hypotesen….

Avklassificerat dokument avslöjar chockerande Intel: Underjordiska reptiler dödade 15 kolgruvarbetare

https://humansbefree.com/2022/05/declassified-document-reveals-shocking-intel-subterranean-reptilians-killed-15-coal-miners.html

Legender om reptilhumanoider har funnits i århundraden och spänner över nästan alla kontinenter på planeten. Forntida kulturer som inte hade någon kontakt eller kommunikation med varandra beskriver och skildrar kusligt liknande enheter.

moving forward through a dark cave tunnel

Hopi-indianer talar om vördade ”ormbröder” som bor i underjordiska städer. Aboriginal skapelsemytologi krönika Ngiṉṯaka, berättar om en kolossal perentieödla. Asiatisk mytologi kopplar kungliga blodslinjer till en ras av mäktiga drakar. Vediska skrifter hänvisar till Naga som en formskiftande ormras.

Zulu-schamaner tror att världen kontrolleras av Chitauri, en olycksbådande sauriansk kraft. Medan många skeptiker avfärdar sådana berättelser som bara fabler, insisterar andra på att den gåtfulla arten verkligen existerar. En särskilt anmärkningsvärd förespråkare råkar vara en uppskattad federal byrå.

Ett extraordinärt hemligstämplat dokument

2008 avhävdes en spännande fil av det brittiska försvarsministeriet. Med titeln Unidentified Flying Objects Correspondence innehåller rapporten detaljerad information om ufologi. Begravt i det 318 sidor långa dokumentet finns ett långt kapitel märkt: MYSTERIET OM ORÄTTVISA EXPONERAD: ORMSRASENS VERKLIGHET OCH UFONAS UNDERJORDISKA URSPRUNG.

Flera häpnadsväckande förstahandsmöten beskrivs i detalj. En exceptionellt skrämmande gudsdom ägde rum i den kollektiva staden Dixonville, Pennsylvania. I början av 1940-talet fick två gruvinspektörer ett frenetiskt samtal om ett kollapsat schakt. De rusade till olycksplatsen där 15 kolgruvarbetare nu var hjälplöst instängda. Men vad som hände under räddningsuppdraget skulle förfölja de båda männen resten av livet.

Fientliga underjordiska ödlor

När de gick ner i den inre jordens mörka avgrund, märkte första beskrivaren en trasig stråle omgiven av nedfallna stenar och spillror. En livlös kropp låg på toppen av det utspridda skräpet. Utredarna var förbryllade över det märkliga arrangemanget – en grotta i denna storlek skulle inte vara tillräckligt stor för att döda någon. Närmare inspektioner av offret avslöjade skrämmande anomalier. Hans hud var riven med kloliknande märken från ett okänt rovdjur.

När räddningspersonalen försiktigt fortsatte att utforska, dök snart fler lik upp. De avlidna kolgruvearbetarna hade identiska ohyggliga skador. Alla hade dukat under för dessa oförklarliga sår. Trots att de genomsökte den hemliga labyrinten saknades fortfarande flera gruvarbetare. Ytterligare personal anslöt sig till sökgruppen i hopp om att få tillbaka potentiella överlevande.

“Inte av denna världen”

Räddningsarbetare kammade noggrant det vidsträckta tunnelsystemet men inga ytterligare prospektörer upptäcktes. För varje timme som gick började besättningsmedlemmarna tappa hoppet om att hitta någon vid liv. Trots sjunkande moral fortsatte de två ursprungliga inspektörerna sitt sökande. De snubblade så småningom över en mystisk passage i den grottformiga lyan.

Efter att ha åkt en halv mil ekade ett hörbart mullrande genom grottan. Ett sporadiskt hopp gjorde att duon oundvikligen hamnade i ett hörn. Personalen i närheten hörde ett åskliknande brak och rusade för att hjälpa mudderverken. Plötsligt kände en av de klaustrofobiska männen ”het andedräkt” mot hans hals. Paniken grep hans ådror och han var helt förlamad av rädsla.

Samtidigt grävde grävmaskiner febrilt i ett försök att befria det desperata paret. Tillsammans borrade sig laget genom det täta gruset och nådde sina nödställda kollegor. Mannens partner observerade vad som stod bakom hans följeslagare. När han såg den enorma varelsen springa iväg utbrast han förskräckt: ”den saken var inte av denna världen!”

declassified document reveals shocking intel subterranean reptilians killed 15 coal miners

På grund av denna händelses natur förblev den hemligstämplad i nästan i 40 år. Den 14 juli 1974 publicerade en regional tidning en artikel om den underjordiska massakern. Ännu obekant, men många ögonvittnen har upplevt liknande konfrontationer under årtionden. Under 1990-talet avslöjade en före detta statlig entreprenör offentligt chockerande information. Han uppgav att djupa underjordiska militärbaser runt om i världen huserar utomjordiska reptiler.

Enligt den högt uppsatta insidern är dessa varelser otroligt fientliga och konsumerar människor för näring. Varje år försvinner tusentals människor spårlöst, ofta under förbryllande omständigheter. Kan det vara möjligt att en skändlig ras i hemlighet vistas i skuggorna? Med tanke på den senaste tidens ökning av avslöjande och allt mer flagrant agenda, kan samhället en dag få veta sanningen om dessa svårfångade kryptider.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

4 svar

  1. Hej jag läste av er om att många i Hollywood har avrättas och deras bostäder är till salu eller sålts.. vart kan man kolla upp dessa försäljningar..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: