P-8 Poseidon-besättningen greps i samband med Nord Stream-explosionen

 

Piloterna och besättningen på ett US Navy P-8 Poseidon antiubåtsflygplan som flög över de nu skadade delarna av Nord Stream-rörledningen arresterades av den konstitutionalistiska fraktionen av den amerikanska militären på torsdagskvällen; berättade White Hat-källor för Real Raw News.

Nord Stream är ett par naturgasledningar som går under Östersjön mellan Ryssland och Europa. Nord Stream-projekten har motarbetats av vissa central- och östeuropeiska länder, såväl som USA, på grund av oron för att rörledningarna skulle öka Rysslands inflytande i Europa. Den 26 september 2022 upplevde rörledningarna NS1 och NS2 flera stora tryckfall till nästan noll, tillskrivna undervattensexplosioner på internationellt vatten, vilket gjorde dem obrukbara.

Radarspår och allmänt tillgänglig flygspårningsprogramvara identifierade närvaron av en enda P-8 – och inget annat flygplan – ovanför där explosionerna ägde rum, vid den tidpunkt då de ägde rum.

Navy Secretary Carlos Del Toro Tackles Recruitment Dip With Reinvigorated  Focus on Retainment - GovCon Wire

Snabbspolning: Den här veckan publicerade RRN två artiklar om USAF-överste Blaine L. Baker, som JAG-utredarna arresterade på onsdagen för orelaterade anklagelser. Men en omfattande undersökning av Bakers förflutna avslöjade, av en slump, att han, även om han var flygvapenofficer, vid flera tillfällen hade han kommunicerat elektroniskt med marinminister Carlos Del Toro, känd för att vara från Deep State och förrädare av den amerikanska konstitutionen.

Kommunikationerna mellan Baker och Del Toro var mestadels godartade, sa källor till RRN; ändå diskuterade de tre specifikt sitt hat mot Vladimir Putin och hans ”strupgrepp” på Västeuropa. I ett e-postmeddelande skrev Baker, ”...Avbrott på Nord Stream skulle befria Europa från Putins iskalla grepp,” och frågade Del Toro om han trodde att administrationen skulle sanktionera användningen av militär hårdvara för att uppnå det målet. Del Toro svarade med en lista på flygvapen och sjötillgångar som kunde göra susen för teatern. Maritima flygplan och ubåtar nämndes i Del Toros svar.

U.S. Navy Judge General Advocate’s Corps säger att korrespondensen är den troliga anledningen till att tro att Baker hade del i att skada Nord Stream. Denna anklagelse motsäger, förväntat, direkt vad den kriminella Biden-regimen och MSM har vidarebefordrat till allmänheten – att Vladimir Putin beordrade förstörelsen av Nord Stream. Men det har ingen betydelse, för om det stämmer, förlamade Putin sin egen inkomstström och sköt sig själv i principen i foten. Om Putin ville neka Europa naturgas kunde han ju helt enkelt ha stängt ventilerna i sin ända.

På onsdagskvällen pressade JAG-utredarna vid Guantanamo Bay Baker på svar, men han vägrade prata och sa att alla åtgärder han ”kan eller inte kan ha vidtagit” gjordes i namnet att skydda demokratin.

”En persons tystnad ensam ska aldrig misstolkas som skuld, men Bakers tystnad och tvetydiga korta uttalanden, i kombination med mejlen, gav oss mer än tillräcklig anledning att fortsätta detta. Vi hade handlingskraftig underrättelse och materiella bevis. Vi behövde besättningen på P-8 för att passa ihop delarna, säger vår källa.

En dag senare inledde White Hats över alla grenar av USA:s väpnade styrkor, inklusive medlemmar av Special Operations-gemenskapen, en hemlig operation för att gripa de nio männen som flög det ödesdigra uppdraget. Det inkluderade piloten och andrepiloten, hjälppiloterna och de fem besättningsmännen som övervakade P-8:s omfattande sensoruppsättning.

Våra källor ville inte säga hur de greps, men han sa att operationen gick utan problem och att alla nio är häktade och antingen förhörs eller väntar på förhör på ”säkra platser”.

På frågan om inblandningen av en rebellubåt svarade vår källa undvikande: ”Inget att säga om det just nu. Det här pusslet löses en bit i taget.”


Fd White Hat officeren blir GITMO-fånge

Den före detta White Hat-officeren som uppmuntrade flygare och anhöriga att omfamna Covid-19-boosterskotten är nu fängslad i en trång cell på Guantanamo Bays Camp Delta-fängelseblock, berättar militära källor.

Lloyd James Austin III (1953- ) •    Director | About | CDC

Lloyd Austin                                 Rochelle Walensky

Som rapporterades på tisdagen tog USMC-generalen David H. Berger bort flygvapnets överste Blaine L. Baker från White Hat Council efter att ha bekräftat att den sistnämnde hade skrivit ett meddelande som bönföll flygare vid Altus AFB att vaccinera sig och ta boostersprutor i enlighet med försvarsminister Lloyd Austins uttalande enligt CDC-direktören Rochelle Walenskys riktlinjer för Covid-19. Det dokumentet, har Real Raw News läst. Här hotades flygarna med straffåtgärder, inklusive potentiell separation från flygvapnet, om de inte strikt höll sig till vaccinprotokollet.

Efter att ha granskat dokumentet och konserverat Baker bad general Berger sina medarbetare vid U.S. Army Cyber ​​Command att penetrera National Personnel Records Center, Military Personnel Records (NPRC-MPR) och ta in Bakers fil. NPRC-MPR är ett arkiv som innehåller hälsojournaler för miljontals aktiva, pensionerade och avlidna tjänstemedlemmar och deras anhöriga. Officiellt lagrar denna databas inte aktivas uppgifter; inofficiellt innehåller den allt – aktiv tjänst, pensionering, avsked, av ohederlighet avskedad, avliden, etc.

Vad Cyber Command upptäckte, sa vår källa, var chockerande. Baker hade aldrig fått en covid-19-vaccination. I mars 2021, när blodproppssprutorna blev allmänt tillgängliga, skickade Baker in en blankett för ”religiöst undantag” till försvarsdepartementet, och Lloyd Austin godkände personligen hans begäran.

Så, Baker, å ena sidan, hotar ovaccinerade flygare med disciplinära åtgärder; men å andra sidan har hycklaren tackat nej till proppsprutan.

”När general Berger såg det drog han in hela Bakers tjänstekavaj”, sa vår källa. ”Och allt han såg gav bara mer bränsle till elden.”

Baker hade varit i linje med fienden hela tiden, visar det sig, och omfattningen av hans brott gick långt utöver att godkänna vaccinationer.

Navy Secretary Carlos Del Toro Tackles Recruitment Dip With Reinvigorated  Focus on Retainment - GovCon Wire

General Berger avslöjade dokument som bevisade att Baker hade konspirerat med den amerikanska flottans sekreterare Carlos Del Toro, en Biden-sympatisör som inte ens är amerikansk av födseln, för att störa två gasledningar i Östersjön som länkade samman Ryssland och Tyskland tills de båda spred sig i stora läckor i förra veckan . Pappersarbetet, även om det var vagt, nämnde att man använde ett P8 Poseidon anti-ubåtsflygplan för att ”hämma” bränsleflödet mellan Europa och Ryssland.

Även om Boeing P8 inte är ett landattackplan, kan det eftermonteras med torpeder och markattackvapen. Dessutom var en P8 det enda militära flygplanet som upptäcktes ovanför området där Nord Stream-detonationerna ägde rum.

”General Berger tror nu att Baker hade ett finger med i det här spelet, och det var hans avsikt att skylla på Ryssland. Typisk falsk flagga. Ryssland förnekade med rätta sin inblandning, men MSM och Biden-regimen har övertygat USA om att det är ett ryskt sabotage, säger vår källa. ”Baserat på hans upptäckter samordnade general Berger med JAG för att få Baker arresterad och anklagad för förräderi.”

Onsdagen den 5 oktober infiltrerade en USMC Scout-Sniper-grupp Altus AFB och arresterade Baker formellt och anklagade honom för uppvigling, förräderi och konspiration med fienden. Han fick handfängsel, greps och flögs till GITMO, sa vår källa.

”Detta är slutet för Baker. Han kommer nu att ställas inför militärdomstol”, sa vår källa. ”Och snart har vi Del Toro också.”


Läs även: https://bakomkulisserna.biz/2022/10/04/gitmo-nytt-overste-sparkad-fema-pramar-sankta-mm/Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: