Putin avslöjar sanningen om onda, satanistiska västerländska ledare som ÄR STÖTTEPELARE i världen och förstör mänsklig frihet

Bild: Putin avslöjar sanningen om onda, sataniska västerländska ledare som PÅLAR världen och förstör mänsklig frihet

Måndagen den 3 oktober 2022 av: 

https://citizens.news/662391.html

I ett brinnande tal som sätter tonen för Rysslands hållning mot västvärldens ”Impire of Lies” avslöjar Rysslands president Vladimir Putin sanningen om de onda, satanistiska ledarna i västerländska nationer som plundrar världen och orsakar outsägligt mänskligt lidande samtidigt som de lemlästar barn och tystar ner sanningen.

”Västerländska eliter förnekar inte bara nationell suveränitet och internationell lag. Deras hegemoni har uttalade drag av totalitarism, despotism och apartheid”, konstaterar han korrekt och påpekar att det är USA som släppte loss kärnvapen på civilbefolkningen i Hiroshima och Nagasaki. Allierade styrkor bombade också civila i Dresden, Tyskland, under Andra världskriget, enbart för att åstadkomma terror i medvetandet hos potentiella framtida rivaler som Ryssland.

I sitt tal – se hela utskriften här – beskriver Putin perfekt tyrannerna av Victoria Nuland-klass i det amerikanska utrikesdepartementet och deras omättliga önskan om total global dominans till varje pris:

Väst är redo att korsa varje gräns för att bevara det nykoloniala systemet som gör det möjligt för dem  att leva av världen, att plundra den tack vare dollarns och teknologins dominans, för att samla in en verklig hyllning från mänskligheten, för att utvinna dess primära källa av oförtjänt välstånd, hyran som betalas till hegemonen. Bevarandet av denna livränta är deras huvudsakliga, verkliga och absolut egennyttiga motivation. Det är därför total avsuverenisering ligger i deras intresse. Detta förklarar deras aggression mot oberoende stater, traditionella värderingar och autentiska kulturer, deras försök att undergräva internationella och integrations-processer, nya globala valutor och tekniska utvecklingscentra som de inte kan kontrollera. Det är ytterst viktigt för dem att tvinga alla länder att överlämna sin suveränitet till USA.

Putin förstår att Ukraina bara är en proxy för ett mycket större krig som förs av USA i ett försök att fullständigt förstöra Ryssland:

Jag vill återigen understryka att deras omättlighet och beslutsamhet att bevara sin oinskränkta dominans är de verkliga orsakerna till det hybridkrig som den kollektiva västvärlden för mot Ryssland. De vill inte att vi ska vara fria; de vill att vi ska vara en koloni. De vill inte ha lika samarbete; de vill plundra. De vill inte se oss i ett fritt samhälle, utan en massa själlösa slavar.

Han påpekar också att USA:s historia har varit en av exploatering, massmord, folkmord och tvång mot världen, allt för makt och vinst:

Det är värt att påminna västvärlden om att de började sin koloniala politik redan under medeltiden, följt av den världsomspännande slavhandeln, folkmordet på indianstammar i Amerika, plundringen av Indien och Afrika, Englands och Frankrikes krig mot Kina, vilket ledde till att man tvingades öppna sina hamnar för opiumhandeln. Vad de gjorde var att få hela nationer fast i droger och målmedvetet utrota hela etniska grupper för att ta mark och resurser, jaga människor som djur. Detta strider mot mänsklig natur, sanning, frihet och rättvisa.

När miljontals amerikaner utsätts för extrem censur för att de har konservativa eller kristna åsikter – medan Trump-anhängare ruttnar i DC-fängelser för att de vågat protestera fredligt mot ett riggat val – blir det allt mer uppenbart för fler och fler människor att den kriminella kartellen som för närvarande ockuperar Washington DC är laglösa, grymma och kriminellt vansinniga gäng av makthungriga galningar som inte kommer att stanna vid makten. Titta på DOJ:s beväpning mot det amerikanska folket och förvandlingen av FBI till Joe Bidens politiska skrämselgrupp. Det är därför Putins ord stämmer överens med de allra flesta amerikaner:

Västländer har sagt i århundraden att de ger frihet och demokrati till andra nationer. Inget kunde vara längre från sanningen. Istället för att få demokrati, förtryckte och exploaterade de, och istället för att ge frihet förslavade och förtryckte de. Den unipolära världen är till sin natur antidemokratisk och ofri; den är falsk och hycklande rakt igenom.

Observera att när västerländska ledare hävdar att de främjar ”demokrati” menar de faktiskt falska val och en världsregering.

När Biden talar är det inget annat än LÖGNER… när Putin talar är det SANNINGEN

Putin förstår verkligen hur onda de (illegitime) ledarna i Amerika har blivit. Det amerikanska folket delar för övrigt denna uppfattning, vilket är anledningen till att det folk som aldrig valdes Joe Biden (valet 2020 var naturligtvis stulet och riggat) är på väg att rösta demokraterna från makten om vi tar oss till mellanårsvalet. Som Putin säger, är USA:s ledare engagerade i ”ren satanism”, inklusive deras stympning av barn (transgenderism och grooming), tolerans mot människohandel (öppna gränser), attacker mot kristna och konservativa, byggande och frisläppande av biovapen av vaccin och andra avskyvärda brott mot mänskligheten. Som Putin förklarar:

Låt mig upprepa att de västerländska eliternas diktatur riktar sig mot alla samhällen, inklusive medborgarna i västländerna själva. Detta är en utmaning för alla. Denna fullständiga försakelse av vad det innebär att vara människa, störtandet av tro och traditionella värderingar, och undertryckandet av frihet kommer att likna en ”religion i omvänd riktning” – ren satanism . Jesus Kristus avslöjade falska messias och sa i Bergspredikan: ”Av deras frukter skall ni känna dem.” Dessa giftiga frukter är redan uppenbara för människor, och inte bara i vårt land utan också i alla länder, inklusive många människor i själva västerlandet.

Detta är ett viktigt bibliskt citat: ”Av deras frukter skall ni känna dem.” Vilka är frukterna av den sataniska amerikanska regimen? Vansinnig transgenderism, barnstympning, abortmord, falska fiatvalutapengar, censur, biovapen, folkmord, propaganda, lögner, avfolkning och mer. Vid denna tidpunkt är det allt mer uppenbart att den amerikanska regimen vid makten utan tvekan är ondare än Kinas kommunistiska regim, Nordkoreas totalitära regim eller till och med Stalins regeringstid under sovjettiden .

Ren satanism som visas i den olagliga (kriminella) Biden-regimen:

Ryssland kommer inte att backa, för de kommer aldrig att kapitulera för satanistisk ondska

Amerikaner som bryr sig om att läsa Putins tal kommer att slås av hur mycket sanning det innehåller, i skarp kontrast till den oändliga ström av elaka lögner som kommer från Vita huset, det amerikanska utrikesdepartementet och företagsmedia. USA har blivit ett lögnimperium eller vad Rysslands Medvedev beskriver som den ”antikristliga civilisationen” – en sorts satanistisk kult av död, förstörelse och bedrägeri.

Vi Folket ser detta med stor tydlighet. Det är 100% sant. Amerikas ockuperande ledare och kulturinstitutioner – universitet, offentliga skolor, underhållning, nyhetsmedia, företag och mer – har alla blivit överkörda av Luciferianer, pedofiler och satansdyrkare. De är i linje med ren ondska, och de söker total dominans över världen med alla nödvändiga medel, inklusive bedrägeri, censur, biovapen, vädervapen, falsk flaggattacker, finansiell terrorism, psykologisk terrorism från media, folkmordsavfolkning och mer.

Ryssland ser detta, och det är därför Ryssland inte kommer att backa från detta globala krig . Eftersom Ryssland och Putin inser att de kämpar mot ren satanism och luciferiska demoner, vet de att seger mot ondskan är den enda vägen för den ryska civilisationens överlevnad (och för den mänskliga civilisationens framtid).

Drag Queen Story Time HBT/demonisk indoktrinering av barn, allt firas av vänsterpartister och media. Om du inte håller med kommer du att bli stämplad som en ”hatbrottsling”:

Som jag påpekar i dagens podcast, stämmer den kinesiska civilisationen, den persiska civilisationen och den ryska civilisationen alla för att de förstört det satanistiska västvärlden av den enkla anledningen att om västvärlden tillåtits leva, kommer planeten jorden för alltid att vara förslavad under den rena ondskans herravälde, utan suveräna nationer kvar (globalister kräver en världsregering med total kontroll över hela mänskligheten).

Det är därför Putin så småningom kommer att ta till detta krigskärnvapen, tror jag. Det är inte så att han har någon önskan att placera ut kärnvapen för deras egen skull, utan snarare inser han att den globala skadan som orsakas av kärnvapennedfall är mindre förödande än den globala skadan på liv, frihet och mänsklighet som orsakas av den västerländska civilisationens fortsatta existens. Det är för närvarande ockuperat av luciferiska styrkor. Mänskligheten kan aldrig bli fri förrän den globalistiska kabbalen av brottslingar, galningar, pedofiler och satanister har avvecklats och omintetgjorts. Och Putin inser att Ryssland aldrig kan vara säkert så länge västvärlden behåller sin förmåga att föra krig och hotar Rysslands existens. Oavsett om du håller med eller inte håller med om denna slutsats, tror jag att detta är Putins synvinkel som förklarar hans motiv.

Således står vi amerikaner på gränsen till en kärnvapenförintelse, inte för att Putin vill föra krig med Vi folket, utan snarare för att Putin inser behovet av att förstöra den satanistiska ondskan som har angripit västerländska regeringar och institutioner .

Här är en förespråkare för abort/barnmord som hyllar blodet och demonismen i att förstöra mänskliga spädbarn. Detta firas av nästan alla demokrater:

Putin, i huvudsak, är nu Luke Skywalker som kämpar mot The Empire. Ironiskt nog är Mark Hamill – som spelade Luke Skywalker i Star Wars-serien men har blivit en rasande vänsterpropagandist i woketard – nu en ”ambassadör” för att samla in pengar till Ukraina, proxynationen för Darth Vader-imperiet som drivs av luciferianer. Således har Mark Hamill bokstavligen anslutit sig till den mörka sidan och är nu i linje med pedofiler, barnstympande och folkmordsmissbrukare.

Förstå att under kontroll av dessa satanistiska globalister, är Amerika inte de ”goda” i denna globala konflikt . Våra onda, oärliga ledare är Darth Vaders på planeten Jorden, som driver ”imperiet” av ondska och lögner, plundrar och utpressar alla andra nationer i världen samtidigt som de förklarar krig mot det amerikanska folket genom avfolkningsvacciner, konstruerad matbrist, extrem torka orsakad av vädervapen och den kommande ekonomiska kollapsen ”bra återställning” som ligger precis runt hörnet.

Slutsats? Om vi ​​folket inte tar tillbaka Amerika från luciferianerna kommer Ryssland sannolikt att förstöra Amerika med kärnvapen och vi kommer alla att dö.

Lyssna på min senaste intervju med Steve Quayle för att förstå varför Ryssland sannolikt kommer att anfalla amerikanska städer och militära mål i en första anfallslansering:

Putin, i huvudsak, är nu Luke Skywalker som kämpar mot The Empire. Ironiskt nog är Mark Hamill – som spelade Luke Skywalker i Star Wars-serien men har blivit en rasande vänsterpropagandist i woketard – nu en ”ambassadör” för att samla in pengar till Ukraina, proxynationen för Darth Vader-imperiet som drivs av luciferianer. Således har Mark Hamill bokstavligen anslutit sig till den mörka sidan och är nu i linje med pedofiler, barnstympande och folkmordsmissbrukare.

Förstå att under kontroll av dessa satanistiska globalister, är Amerika inte de ”goda” i denna globala konflikt . Våra onda, oärliga ledare är Darth Vaders på planeten Jorden, som driver ”imperiet” av ondska och lögner, plundrar och utpressar alla andra nationer i världen samtidigt som de förklarar krig mot det amerikanska folket genom avfolkningsvacciner, konstruerad matbrist, extrem torka orsakad av vädervapen och den kommande ekonomiska kollapsen ”bra återställning” som ligger precis runt hörnet.

Slutsats? Om vi ​​folket inte tar tillbaka Amerika från luciferianerna kommer Ryssland sannolikt att förstöra Amerika med kärnvapen och vi kommer alla att dö.

Lyssna på min senaste intervju med Steve Quayle för att förstå varför Ryssland sannolikt kommer att anfalla amerikanska städer och militära mål i en första anfallslansering: https://www.brighteon.com/a35066fc-9bd1-4354-94f9-84e7a0cad628

Därmed står vi i en kapplöpning mot tiden. Om Vi Folket kan ta tillbaka detta land, sluta fred med Ryssland och rensa satanisterna från makten (det är lätt, eftersom de alla har ett ”D” bredvid sina namn), kanske vi har en chans att reparera den skada som redan skett och återför vår värld till en väg av överflöd och fred.

Lyssna på min fullständiga podcast för att lära dig mer detaljer som kommer att förvirra dig:

– Varningsskyltar blinkar över bankkollaps i Europa
– Martin Armstrong varnar för att alla pensioner är insolventa
– Blinkin firar ”stor möjlighet” efter Nord Stream-sabotage
– Tyskland varnar för att gasen kan ta slut i vinter
– Varför kriget i Ukraina eskalerar till KÄRN-konflikt
– Putin har RÄTT om att västerlandet styrs av antikristdemoner
– Det amerikanska imperiet PLÖDERAR världen och ljuger för sitt eget folk
– USA har använt kärnvapen mot CIVILISKA mål
– Inflationen når 17 % i Nederländerna
– Citrusskördar ödelade av orkanen Ian
– Goldman Sachs varnar för ”avindustrialisering” av Europa
– HIMARS artillerisystem för Ukraina kommer inte att byggas på ÅR
– Mobiltorn över hela Europa kommer FALA i vinter när nätet går ner
– Fastighetsförsäkringsbolag går i konkurs i Florida

PS Dagens intervju slutade vara 90 minuter lång, så den publiceras separat på denna länk på Brighteon.com .

Brighteon: Brighteon.com/7115ebd5-4916-487b-9e80-4b3dd628adc5

Bitchute: Bitchute.com/video/NGGOt8yx3yGB/

Rumble: Rumble.com/v1mheau-situation-update-10322-putin-tells-the-truth-about-evil-satanic-western-lea.html

Banned.video: Banned.video/watch?id=633af56c1e6c1734172328a0Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: