Utsatta områden…

Ung man ihjälskjuten i Södertälje – tredje skjutningen på en vecka

Malmö 3-10-2022

I morse när jag lyssnade på 7-nyheterna på P1 så var det dags igen.

Till leda har man nu hört uttrycket ”utsatta områden” och denna gången handlade det om Ronna i Södertälje som tydligen är ett av dom femtioelva ”utsatta områden” som finns i Sverige.

Det rätta benämningen för dessa områden är helt enkelt invandrarområden och inget annat. Precis som den rätta benämningen för ”gängkriminalitet” naturligtvis är invandrarkriminalitet.

Vad skulle den s k utsattheten bestå av i dessa invandrarområden? Dom stackars ”utsatta” har tak över huvudet och ett stort antal av dom ”utsatta” behöver inte ens betala hyran av egna medel, dom ”utsatta” har rätt till garantipension utan att ha behövt jobba en enda dag i Sverige, dom ”utsatta” har rätt till försörjningsstöd, man har rätt till sjukvård och tandvård, dom ”utsattas” barn har rätt till skolgång och utbildning och säkerligen finns det ännu fler saker som dom stackars ”utsatta” har rätt till.

Så vad f-n består utsattheten av? Om utsattheten består av att dom stackars ”utsatta” är utsatta för skjutningar, sprängningar, anlagda bilbränder, misshandel rån och andra mångkulturella händelser i sina bostadsområden så är det ju dom själva eller deras avkommor som utsätter dom för detta. Så den påstådda utsattheten är i så fall helt självförvållad som jag ser det.

Dom som är utsatta är dom som av våra politiker genom den bedrivna invandringspolitiken är tvingande att via världens högsta skattetryck föda dessa från alla världens hörn hitresta s k flyktingar.

Märk väl, inte hit flyende utan hitresta.

Det hade varit mera rätt att kalla dom ”utsatta” för insatta eftersom man verkligen snabbt blir insatta i hur man på bästa sätt kan leva år efter år i det nya landet utan att bekymra sig om att behöva stå för sina egna kostnader och försörjning.

Sandor Herold, i högsta grad utsattKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: