Dödsskott utfärdat för Khazariska maffiabossar

2022-10-03
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


En världsomfattande order om att skjuta för att döda har utfärdats mot alla Khazariska Maffia-medlemmar tills de kapitulerar villkorslöst, enligt en överenskommelse mellan MI6, CIA, Mossad, ryska FSB och andra militära/underrättelsetjänster världen över. Detta är lagligt eftersom KM aktivt försöker döda 90 % av mänskligheten. Om de kapitulerar kommer de att ställas inför krigsförbrytartribunaler i Nürnberg-stil. Om de inte gör det står de inför döden.

Det är av goda skäl eftersom den ryske presidenten Vladimir Putin sa att den västerländska eliternas diktatur riktar sig mot alla samhällen, inklusive medborgarna i västländerna själva [det är] ren satanism…Jesus Kristus sa i Bergspredikan: ”Genom deras frukter… ska ni känna dem.” Dessa giftiga frukter är redan kända för människorna, inte bara i vårt land utan också i alla länder, inklusive många människor i själva väst.

För dem som fortfarande inte förstår vad vi har att göra med, ta en titt på den här videon om ett barnoffer.

https://floridanationalists.com/2022/09/16/video-150k-jews-gather-in-chicago-for-child-sacrifice-ritual-first-president-of-israel-in-attendance/?fbclid=IwAR1xW1mPX2GM5QzYSO_JhG-SuwdwAUfQDPMGVBgUYkesZz1qFfk-KaJ9TrA

Det är ett bevis på att vi verkligen har att göra med fanatiker som dyrkar Molok och som offrar barn. De ser oss som ”Amalak” och tror att de har rätten att döda oss eller förslava oss som boskap. Dessa är de gamla fienderna till judarna, romarna, de kristna och större delen av mänskligheten. Det var de som torterade Jesus Kristus till döds och lade ut hans kropp för offentlig uppvisning.

Videon är från världsutställningen i Chicago 1933 men än i dag utför de massoffringar. Våra MI6-källor säger att de har en video med ”vackra barn som offras” i en förintelse vid en ceremoni som inviger den nya World Trade Center-byggnaden. En förintelse är att bränna ett offer till Molok, även känt som Ba’al, Set eller Satan. Dessa är människorna som mördade tiotals miljoner kineser, ryssar, tyskar, japaner, judar etc. under och efter Andra världskriget som en del av deras plan att förvandla planeten jorden till en gigantisk djurfarm.

Evenemanget som visas ovan arrangerades av Sionist Organization of America, sponsrat av Jewish Agency for Palestine, och producerat av Meyer Weisgal, med hjälp av Rabbi Solomon Goldman såväl som Maurice Samuel, författaren till ”You Gentiles”. En av de stora talarna vid evenemanget var ingen mindre än Chaim Weismann, Israels första president och killen som tillsammans med Lionel Walter Rothschild skrev Balfour-deklarationen.

Det här är människorna som förslavade amerikanerna och förvandlade dem till deras mördarmaskiner och tillsynsmän över hela världen.

Shoot-to-kill-ordern inkluderar men är inte begränsad till: John Rockefeller I:s ättlingar, medlemmarna av familjen Rothschild, Habsburgarna samt de holländska, italienska och belgiska kungafamiljerna.

Individer som är målsatta för omedelbar avrättning inkluderar skådespelarna som utger sig vara president Joe Biden och påven Franciskus, Jeff Bezos, Jared Kushner, Justin Castro (Trudeau), Chrystia Freeland, Emanuelle Macron, Ursula von der Leyen, Angela Merkel, Anthony Fauci, Albert Bourla, Bill Gates, överrabbinen i New York Ephraim Mirvis etc. Vi kommer att be våra läsare att hjälpa till med att sammanställa en mer omfattande lista, men detta är en bra utgångspunkt.

Om du är medlem av skyddsenheten för någon av dessa individer måste du antingen lyda order eller dömas till livstids fängelse eller dödsstraff. Om du tycker att detta är extremt, kom ihåg att dessa människor aktivt försöker döda dig och din utökade familj, så detta är legitimt självförsvar. Vi är i ett tillstånd av krig, gott folk, och det gäller att antingen döda eller att bli dödad.

OK, låt oss nu titta på en del av den senaste utvecklingen i kampen för att befria planeten jorden.

Seismolog: Två explosioner intill Nord Stream | SVT Nyheter

Det senaste försöket från KM att starta det tredje världskriget sågs i förra veckan när de ”sprängde” gasledningarna Nordstream I och II som levererar rysk gas till Tyskland. Detta följdes omedelbart av tillkännagivandet av en alternativ rörledning som levererar gas från Norge till Polen. Problemet är bara, att det hela är en propagandalögn utformad för att tjäna pengar genom att manipulera finansmarknaderna, säger ryska FSB-källor.

Det är en ganska säker satsning att, om du undersöker saken, kommer du att få reda på att de Rothschild-ägda handelsbolagen baserade i Schweiz gjorde ett klipp med insiderhandel baserad på den falska pipeline-incidenten.

Dessutom kommer Tyskland nu att behöva betala ”transitavgifter” till Ukraina och Polen för gas från en pipeline som förmodligen inte existerar.

bip_visual.jpg

https://ec.europa.eu/info/news/launch-baltic-pipe-2022-sep-27_en#:~:text=News27%20September%202022BrusselsEnergy%20Launch%20of%20the%20Baltic%20Pipe,Norway%20through%20Denmark%20to%20Poland%20and%

Det kommer dock inte att räcka för att rädda KM från finansiell kollaps. Verkligheten är att Västeuropa antingen måste störta sitt satanistiska ledarskap eller så möter en industriell nedläggning och iskall vinter.

Closed Board Meeting on October 3, 2022

Amerikanerna måste också göra något åt den falska Federal Reserve Board (FRB) Biden-regimen eller möta svårigheter också. Som ett tecken på att det KM-ägda United States OF AMERICA Corporation misslyckades de med att göra sin betalningsfrist den 30 september. Därför har FRB kallat till ett hemligt krismöte nu på morgonen den 3 oktober.

Enligt källor inom den brittiska kungafamiljen är anledningen till mötet denna: Kungafamiljerna har tagit kontrollen över Centralbankerna bort från familjerna Rockefeller och Rothschild.

Oron på de brittiska finansmarknaderna kommer från det faktum att för första gången sedan den berömda Rothschild insiderhandeln i slaget vid Waterloo kontrollerar de brittiska kungligheterna nu Bank of England, noterar källan.

Även i Europa har Vatikanen tagit bort all Rothschild/Rockefeller kontroll etc, från och med den 30 september.

När det gäller USA; här är underrättelser från en kontakt som har tillgång till KM World Economic Forums hemliga möten:

BlackRock och Vanguard planerar att placera hela världens tillgångar som de har värderad till 500 biljoner dollar på aktiemarknaden. Världens tillgångar kommer att säljas ut som aktier. De tror att värdet på aktierna kommer att vara 5 gånger den initiala placeringen. De vill göra detta för att uppnå sin Great Reset. Självklart kommer eliten att köpa upp aktierna. För att uppnå deras ”Agenda 2030”. Som Klaus skitsöveln Schwab säger: ”du kommer inte att äga någonting och vara lycklig”. Detta är en vild dröm, men det KM-kontrollerade WEF tror att de kan uppnå det.

Med andra ord, efter att ha tagit kontrollen över 90 % av världens transnationella företag genom sina privatägda centralbanksbedrägerier, hoppas KM kunna behålla makten genom att sälja dessa stulna tillgångar till världen.

Det är därför världens legitima regeringar måste konfiskera dessa bedrägligt erhållna företag. Det behöver inte sägas att man måste se till att inte straffa legitima entreprenörer som blivit rika genom att faktiskt skapa ett värde.

För att förstå varför det är viktigt att ta bort KM-kontrollen över företagen, ta en titt på det här klippet från ett WEF-möte.

FN – som kontrolleras av WEF – har arbetat med Google för att manipulera sökresultaten för klimatförändringar. KM-marionetten FN:s sekreterare för global kommunikation Melissa Fleming säger att de ”äger vetenskapen” om klimatförändringar ”och motsatta synpunkter har nu tryckts ner i sökresultaten genom deras partnerskap med Google.

Ingen kan ”äga” vetenskap eftersom verklig vetenskap är den objektiva studien av den naturliga världen, dvs den ursprungliga skapelsen, inte någon fiktion skapad genom att pumpa ut falska pengar.

Den falska klimatvetenskapen drivs av den mer ”moderata” fraktionen av KM.

How Hurricane Ian Became So Powerful - The New York Times

Dessa människor kontrollerar också vädermanipulationstekniken och använde den i förra veckan för att attackera Florida, eftersom guvernören i den staten gör uppror mot deras styre.

Som bevis på detta har Mexikanska gulfen förlorat sitt vatten. ”Detta är den första väderändringen som används för Ian Hurricane. Vart tog vattnet vägen?” kommenterar en CIA-källa.

Strong winds pushed water away from the shore of Tampa Bay on Wednesday, a phenomenon known as negative storm surge.

Fisk i öknen arkivfoto. Bild av torka, skydd, fotografi - 39800760

När en flod av fisk dyker upp i öknen är det definitivt något som inte stämmer.

De senaste bevisen på att högdjuren fortfarande försöker döda oss på alla möjliga sätt inkluderar den pågående kombinationen av dödliga vacciner, biovapen och 5G elektromagnetiska attacker förklädda som en ”COVID-pandemi.”

För att illustrera detta, se massmördaren Bill Gates säga ”Vi har ingen chans att återgå till det normala utan att 7 miljarder människor blir vaxxinerade.”

I Storbritannien säger Mark Steele, som är vapenexpert, till en parlamentarisk kommitté att 5G-nätverket är ett vapen av militär teknik som används för att hitta och neutralisera mål genom radarskanning.

Ta en titt på dessa människor som dödas av 5G för att få en uppfattning om hur farlig den här tekniken är.

Titta på den här skylten från Irland som visar sanningen om jabben, masker och mer för ytterligare bekräftelse på att civila regeringar i väst har tagits över av kriminella.

Det är därför dessa mördare behöver tas bort från kontrollen av medicinska föreningar, telekommunikationsbolag etc.

Detta är också sant gällande Kina, där kommunistpartiets propagandanyheter fortfarande driva den falska pandemin, bedrägliga PCR-tester, vacciner etc. för att förvandla landet till en gigantisk djurfarm.

Western governments criticized for downplaying pandemic amid warning of long COVID threat

Vi har personligen fått bekräftat att CCP i hemlighet kontrolleras på toppen av icke-asiatiska KM-bossar. Det är därför CCP driver 5G, förtrycker sanningen om 5G-massmordet i Wuhan och använder bedrägliga PCR-tester som en ursäkt för totalitär kontroll.

Men vi förstår att de kinesiska patrioterna kämpar för att befria sitt land från KM-styre. Resultaten av denna strid borde bli tydliga vid CCP:s högsta lednings möte en gång på 5 år senare i denna månad.

China's Xi makes first public appearance after coup rumors - US Today News

Som ett tecken på detta är det tydligt att något mycket fel är på gång med president Xi Jinping. Han har inte lämnat sitt hem eller träffat någon världsledare eller ens kinesisk toppledare under de senaste två åren, säger flera (västerländska) källor.

Under sitt första utlandsbesök under de senaste två åren, när han åkte till toppmötet i Shanghai Cooperation Organization, gjorde han nästan ingenting. Han höll inget minnesvärt tal och träffade inte Vladimir Putin, Narendra Modi eller någon annan viktig ledare för gruppen vid sidan av toppmötet. Han lämnade också toppmötet i all hast och deltog inte i gruppbilder.

Kumar D on Twitter: "I guess, “Huge Economic Crisis & Pathetic Zero  Covid Policy” might have led ex-Chinese prez Hu Jintao & former PM Wen  Jibao to conspire w/ the Central Guard

Enligt News Highland Vision, förre Kinas president, Hu Jintao och tidigare kinesiska premiärministern, hade Wen Jiabao övertalat Song Ping, den tidigare medlemmen av den ständiga kommittén och återtagit kontrollen över Central Guard Bureau (CGB).

CGB:s uppgift är att skydda CCP:s toppledare inklusive Xi Jinping.

Is Xi Jinping under house arrest?

Jinping XI

Våra egna japanska militära underrättelsekällor bekräftar ovanstående rapporters påstående att Xi Jinping befinner sig i husarrest. Våra CIA-källor insisterar under tiden på att den verklige Xi dödades i början av 2020 och att hans bror har tagit hans ställning.

Russia's security council secretary Nikolai Patrushev waits for the start of a military parade, which marks the 75th anniversary of the Soviet victory over Nazi Germany in World War Two, at Red Square in Moscow on June 24, 2020. The parade, usually held on May 9, was postponed this year because of the coronavirus pandemic. / AFP / POOL / Pavel Golovkin

Skrämda över dessa rapporter skickade ryssarna i Säkerhetsrådet sekreterare Nikolai Patrushev (bilden) till Kina för att kolla upp situationen. https://english.alarabiya.net/News/world/2022/09/18/Russia-s-security-chief-Patrushev-begins-two-day-visit-to-China-

”Patrushev är en informationskoordinator. Hans jobb inkluderar att hjälpa till att identifiera amerikanska ansträngningar av opposition inom det kinesiska partiet eller ministerierna”, förklarar en FSB-källa. FSB säger att ”ryktena om Xis avlägsnande har visat sig vara CIA-desinformation.”

Men samma källa erkänner att han är förbryllad och störd över varför Kina fortsätter med de bedrägliga PCR-testerna och drakoniska tillslagen mot sitt folk.

I vilket fall som helst borde vi kunna få reda på sanningen senare i denna månad när det stora CCP-mötet äger rum.

En annan stor fråga som kan komma att besvaras senare i denna månad är om den hemliga rymdstyrkan äntligen kommer att komma helt ut ur garderoben.

Som en antydan till förändring har den amerikanska Space Force meddelat att de kommer att ta över Försvarsdepartementets militära satellitkommunikation. Detta är första gången all militär satellitkommunikation kommer att drivas av en enda byrå.

In major step, Space Force takes over all military satellite communications

WideCommSatellite.jpg

Dessutom rullade flygvapnets ”National Intelligence Manager for Aviation”-kontoret ut en ny logotyp under helgen. Den innehåller en bild av ett flygande tefat.

”Förr eller senare måste folk inse att de flesta (inte alla) av UFO:na som ses på vår himmel är konstgjorda verk av det militär-industriella komplexet. I direkt konkurrens med SSP. De har arbetat med elektrogravitiska teknologier åtminstone sedan 1950-talet, säger en hemlig Space Force.

Så, vad gäller det, kommer vi att avsluta med det senaste Projektet Blue Beam-manifestationer från hela världen:

1. Off world hantverk på landsbygden i Ryssland

2. UAP över Paris, France

3. En drönare över Ukraina

4. UAP blinkar i molnen

Jag har bett mina hemliga rymdprogramkällor om en personlig åktur i ett flygande tefat. Låt oss se om de kan producera den verkliga överenskommelsen och inte bara fler videor.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Återstår att se när dessa order börjar verkställas!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: