Orkanen Ian handlade om att rädda barn från FEMA-Camps

by
Michael Baxter

https://realrawnews.com/2022/09/special-forces-fight-fema-brigands-in-storm-battered-southwest-florida/

Orkanen Ian slog till  mot Southwest Florida och översvämmade hela samhällen, den kriminella Biden regimens Federal Emergency Management Agency (FEMA) började en kampanj av terror mot fördrivna personer vars liv och hem stormen hade krossat. Snarare än att dela ut buteljerat vatten, mat och filtar, eller guida desperata offer för stormen till skyddsrum, plundrade beväpnade FEMA rövare och förstörde hem i jakten på kontanter, guld och vapen.

I Neapel svämmade skyfall över på gator och förvandlade fordon till flytande skräp. Många av stadens välbärgade invånare, mestadels pensionärer, hade lyssnat på evakueringsordern och flytt sina hem till högre marker. Efter att stormen passerat över staden och vindarna avtagit, satte FEMA-agenter i motoriserade flottar igång – men inte för att genomföra vattenräddningar. På Turtle Hatch Lane, strax väster om Inner Doctor’s Bay, försökte husägare strandsatta ovanpå taken till en- och tvåvåningshus förgäves att flagga till FEMA-båtarna som kryssade över översvämningsvattnet. Istället för att hjälpa försvagade medborgare, drog agenterna krypskyttsskott i deras riktning och skrattade åt människor som bokstavligen hade förlorat allt, enligt rapporter. De riktade sig systematiskt mot dem som hade stadens dyraste bostäder. Agenter i blöta kläder tog sig olagligt in i översvämmade hus och kom ut ur dem med smyckesskrin och skjutvapen.

Det var inte första gången som känslolösa FEMA-agenter använde sig av skyddet från en orkan för att göra inbrott i hem och, i vissa fall, mörda orkanexiler.

Under 2005 års orkan Katrina övade FEMA-agenter som satt på toppen av Louisiana Superdome skyttefärdigheter på hemlösa personer som sökte skydd i strukturen. Några togs ut på havet ombord på FEMA-pråmar och kastades överbord som hajmat. Och 2017 plundrade FEMA hundratals hem i sydöstra Texas i efterdyningarna till orkanen Harvey.

Men i går hade regimens paramilitära styrkor bara genomsökt ett dussintal innan de stötte på hinder.

White Hat-uppdelningen av den amerikanska militären hade förväntat sig FEMA:s drag och skickade specialstyrkor till sydvästra Florida omedelbart efter att National Weather Service förutspått att Ian skulle landa nära Fort Meyers. Källor berättade för Real Raw News att den amerikanska marinkårens general David H. Berger och 5:e specialstyrkans befälhavare överste Brent Lindeman hade utarbetat en plan för att omintetgöra FEMA:s planer på att plundra eller mörda oskyldiga civila. Lindeman hade begärt tillstånd att skicka specialstyrkornas ”Alpha Detachements” till närområdet för att skydda människor och egendom.

Lockheed C-130 Hercules – Wikipedia

På tisdagseftermiddagen, timmar innan Floridas guvernör Ron DeSantis beordrade nedstängning av flygplatser i Ians förmodade spår, landade ett C-130 Hercules militärtransportflygplan (bilden) vid Ft. Meyers internationella flygplats. Planet rymde sex 12-mannagrupper och lika många uppblåsbara flottar, var och en försedd med vattenkylda V8-motorer med stora slagvolymer och med en effekt på 500 hk. Specialstyrkorna satte upp en mobil ledningscentral i Neapel, nära Freedom Park där stormfloden förväntades nå en topp.

Criswell Funeral Home | Obituaries | The Ada News Alejandro Mayorkas | USCIS

”Gen. Berger tror att FEMA agerade på order från administratören Denise Criswell, en riktigt ond häxa, och Alejandro Mayorkas, en Deep State-hanterare. FEMA:s motto har varit att aldrig låta en bra kris gå till spillo. Byråns historiska handlingar bevisade det. Vi förutsåg fullt ut att de skulle dra fördel av denna orkan för att plåga bra människor. Men den här gången var vi redo för dem, säger en källa på general Bergers kontor till Real Raw News.

Cirka 18.30. på onsdagen slog en specialstyrka till mot en uppblåsbar båt som färdades österut längs West Drive i Neapel samman med en FEMA-flotte på väg åt motsatt håll. FEMA-agenterna, sa vår källa, försökte ta av sig sin officiella klädsel – vindjackor som var FEMA stämplade med gult bläck – när de såg uniformerad militär inkräkta på deras position. FEMA:s flotte var så överbelastad med konfiskerat guld och vapen att den knappt höll sig flytande. Från 25 yards beordrade specialstyrkans befälhavare, ropande genom en mistlur till FEMA-flotten att hålla positionen. Det var då hela helvetet bröt loss. FEMA-agenterna höjde sina gevär, men de var för sena; Specialstyrkorna utlöste en hagelstorm av skott som träffade både flotten och agenterna ombord i den. Flotten tömdes på luft och överlevande agenter sopades bort i översvämningsvattnet.

Specialstyrkorna räddade de instängda civila efter att FEMA hade hanterats.

”FEMA finns fortfarande där ute, men vi handskas med dem. Vi låter inte dem hota stormöverlevande längre. Vi har team på plats som arbetar för att skydda civila och deras egendom”, sa vår källa.


Specialstyrkor räddar barn från onda FEMA-agenter

Amerikanska specialstyrkor sköt och dödade i onsdags en anställd vid Federal Emergency Management Agency (FEMA) som hade slitit ett litet barn ur sin mammas armar och hotat att kasta barnet i det rasande översvämningsvatten, säger en källa på general David H. Bergers kontor till Real Raw News.

På Tamiami Trail Lane förvandlade fyra fot (1,22 m) av böljande vatten, det som en gång hade varit ett så lugnt kvarter, till brusande forsar. Bilar, stadsjeepar och dussintals papperskorgar flöt iväg som om de vore pappersbåtar. Även om många inom lokalbefolkningen hade evakuerats till högre marker, stannade en del kvar i sina hem antingen för att de inte hade något säkrare ställe att ta vägen till eller för att de trodde att National Weather Service blåste upp stormens svårighetsgrad pga sensation och synpunkter.

Julie Davis, 27, och hennes treåriga dotter Hannah, var bland invånarna på Tamiami Trail Lane som stannade kvar. Hennes man Bronson, en första tillkallad, hade kallats bort för att fylla på och lägga sandsäckar längs den östra stranden av Inner Doctor’s Bay; vattnet på den platsen hade stigit över översvämningsnivåerna och polis, brandmän och frivilliga försökte i desperation förhindra viken från att ytterligare översvämma samhället. Bronson, skulle Julie senare säga, sa åt henne att ta med sig sin dotter till den andra delen av deras hem och stanna där tills han kom tillbaka.

Medan han var borta fortsatte vattnet i hennes kvarter att stiga, och sandsäckarna de hade lagt runt omkretsen av sitt hem hade blivit mättade och försvunnit under den växande översvämningen, som så småningom översvämmades källaren och första våningen i Mrs Davis hem. Elektriciteten hade förlorats; de blåsande vindarna slet sönder transformatorer från stolparna och skickade gnistor och spiraler längs med gatan som blev till en flod.

Mrs Davis trodde att räddningen hade kommit när hon tittade ut genom ett fönster och spanade på en motoriserad flotte som drog upp bredvid hennes översvämmade hem. Personerna på flotten ropade genom en mistlur och identifierade sig som agenter för Federal Emergency Management Agency (FEMA) och sa att de tog stormöverlevande till säkra skydd långt från översvämningarna.

Hon vaggade Hannah i sina armar och traskade ner för en trappa i det grumliga vattnet, som nådde henne till hennes lår. Hon traskade genom vattnet och försökte hålla balansen och sa att hon behövde hjälp men att hon väntade på att hennes man skulle komma tillbaka, en ambulanspersonal. En FEMA-agent i flotten insisterade på att hon skulle evakuera, lutade sig över, och ryckte barnet ur Mrs Davis armar.

Det var då agenten frågade Mrs Davis om hon hade värdesaker i hemmet han behövde känna till – kontanter, guld, smycken eller vapen. När hon sa att allt var under vatten sa agenten att hennes befrielse hade ett pris. Om hon inte kunde betala skulle hon inte bli räddad. FEMA-agenten höll sedan Hannah i handleden och dinglade henne över kanten på flotten och sa: ”Är du säker på att du inte döljer något för oss?”

I det ögonblicket, av ren tur, svängde en flotte med sex amerikanska specialstyrkor in på gatan. De bedömde situationen och beordrade genom en egen mistlur FEMA-agenterna att överlämna sig och lämna över barnet till sin mamma. Fyra av de sex soldaterna riktade ett gevär mot de plundrande FEMA-agenterna.

”Kom närmare så släpper vi henne”, ropade en FEMA-agent.

En runda rann av genom hans panna och dödade honom omedelbart. Han ramlade av flotten i vattnet.

”Resten av er är döda om ni inte följer efter”, svarade en specialstyrka.

De återstående FEMA-agenterna satte sig och lämnade över barnet till sin mamma.

”De andra 3 FEMA-agenterna har omhändertagits, och Mrs Davis och Hannah är nu hos Mr Davis på en säker plats”, sa vår källa. ”Vi hade tur. På rätt plats, vid rätt tid. Verkligen mirakulöst; annars, vem vet vad de skulle ha gjort med Julie och Hannah.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: