Donald Trump informerar på Telegram WWG1WGA

2022-09-30

USSF >USA:S RYMDSTYRKA
A .K A VITA HATTAR.

Den amerikanska rymdstyrkan spårar sina rötter till början av det kalla kriget, med det första flygvapnets rymdprogram startade 1945. 1954 etablerades Western Development Division, under general Bernard Schriever, som den första dedikerade rymdorganisationen inom USA:s väpnade styrkor.
_Militära rymdstyrkor organiserades under flera olika flygvapnets huvudkommandon tills de enades när Air Force Space Command inrättades den 1 september 1982. Amerikanska rymdstyrkor började först utföra stridsstödjande operationer under Vietnamkriget och fortsatte att tillhandahålla satellitkommunikation, väder, och navigationsstöd under Falklandskriget 1982, USA:s invasion av Grenada 1983, USA:s bombningar av Libyen 1986 och USA:s invasion av Panama 1989. Den första stora anställningen av rymdstyrkor kulminerade i Gulfkriget, där de visade sig vara så kritiska för den USA-ledda koalitionen att det ibland kallas det första ”rymdkriget”.
(>följ Q The Storm Rider)

_De första diskussionerna om att skapa en militär rymdtjänst inträffade 1958, och idén övervägdes också 1982 av president Ronald Reagan. 2001 års rymdkommission argumenterade för skapandet av en rymdkår mellan 2007 och 2011, och ett tvådelat förslag i den amerikanska kongressen skulle ha skapat en amerikansk rymdkår 2017. Den 20 december 2019 undertecknades United States Space Force Act i lag som en del av lagen om försvarsbemyndigande,
_USA:s rymdstyrka (USSF) är rymdtjänstgren till U.S. Armed Forces, en av de åtta amerikanska uniformerade tjänsterna, och VÄRLDENS ENDA SJÄLVSTÄNDIGA SPACE FORCE.

(Back drop)/)<White HATS ALLIANCE
>Michael S. Rogers (född 31 oktober 1959) är en före detta marin amiral i USA som tjänstgjorde som andre befälhavare för United States Cyber ​​Command (USCYBERCOM). Han tjänstgjorde som (17):e direktören för National Security Agency (NSA) och som chef för Central Security Service (CSS) från den 3 april 2014. Rogers tjänstgjorde som befälhavare för den tionde flottan och befälhavare för USA:s flotta Cyberkommando.

_ 1991 hade det blivit uppenbart för Military Intelligence inom U.S. Air Force (predawn USFF)/Inside Q militära clearance-program och MULLVADS/anläggningar inom 3-bokstavsbyråer att 911 planerades av DICK CHENEY (försvarssekreterare [DS] operativ). Planen att invadera Mellanöstern för olja hade varit en långsiktig plan sedan slutet av 60-talet. 911 EVENT kan täcka flera Agendor inklusive DARPA-teknik för att kontrollera nyhetscykler (masscensur på internet och spårning av oppositionen).

>Vid den tidiga upptäckten av 911 planerade AGENDA skapade flera vita en plan på att RÅNA PENTAGON…… Två månader fram till 911 hade SPACE FORCE Q)uantum-tekniken för att stjäla pengarna från C_A & PENTAGON och lämna FALSKA penningspår om PENTAGON-korruption till de saknade pengarna.
_flera filer laddades upp till Pentagons SERVAR inklusive RIKTIGA stulna pengar från amerikanska medborgare/företag/ och deras koppling till Wall Street-verksamheten. Inuti de placerade filerna fanns videor från Dick Cheneys pedofiliring kopplad till ELITEER och rykten/videor och bevis om Humana/barn Elitjakpartys som kopplade samman ROTHSCHILDS, (Österrike, människojakter i skogarna) UK majesty ( brittiska elitjaktpartys ) Cheneys jaktpartys.
_PÅ KVÄLLEN FÖR 911 meddelade Donald Rumsfeld att 2,3 biljoner saknades… Och nästa dag flög ett }förmodat{ plan in i Pentagon där servrar och data [INFILTRERADES] av vad som var HATTARNA.

Vad som verkligen hände var att White HATS stal pengarna, över 4 biljoner som gick till att FULLSTÄNDIG SKAPA > SPACE FORCE< White HATS ALLIANCE skapade militära OPERATIONER.

EFTER detta RÅN av PENTAGON, CIA 3-bokstavsbyråer… bröt det tysta KRIGET ut inom de militära underrättelsetjänsterna.
>BUSH SKAPADE KRIG / gick efter oljan
>Obama skapade krig/förde pengar till Ukraina IRAN.

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


_28 oktober 2017 <var Q:s första inlägg
_8 december 2020 var Q:s sista inlägg (officiellt på länge)
(Dagar mellan dessa två datum är 1 137 dagar)

När du speglar dagarna 1 137
kommer upp till 2 274 dagar

Om du lägger till 2 274 dagar till Q:s första inlägg den 28 oktober 2017 .. tar detta dig till 19 januari 2024
Bara timmar innan nästa president (PRESIDENT Q) svärs in.

Tillfällighet?
_

Q Militära OPERATIONER som äger rum är en 2 274 dagars HÄNDELS(ER)
>DECLAS BÖRJADE MED Q
>CLINTONS. OBAMA, VÄRLDSELITER EXPONERADE
>EPSTEIN WORLD CORRUPTION RING EXPONERAD
>VATIKANKORRUPTIONEN EXPONERAD
>VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONER EXPONERADE
>MÄNSKLIG HANDEL EXPONERAD
>911 EXPONERAD
>WORLD FAKE MEDIA MSM EXPONERAD
>VÄRLDENS HÄLSOVÅRDSORGANISATIONER/SYSTEM EXPONERADE
>VÄRLDENS MONETÄRA SYSTEM EXPONERAT
>KORRUPTION PÅ HÖGSTA NIVÅER EXPONERADE UNDERHÅLLNINGSORGANER>KOPPLET TILL VÄRLDENS UNDERHÅLLNINGSORGANER OCH VÄRLDSKORRUPTIONSSYSTEM

Under tiden för de största öppna INTEL-dropparna i världen genom Q ….. Deep state CABAL släpptes bioterrorismens biovapen.
Vaccin biovapen. Började masscivilisationens utrotningshändelse. Världens NEDSTÄNGNINGAR. Systematisk förstörelse av livsmedelstillväxt och -distribution. Avbrott i leveranskedjan. DEEP STATE CABAL som använde vädervapen orsakade KAOS GENOM översvämningar och torka runt om i världen och genom denna systematiska CABAL-förstörelse försöker de få in klimatförändrings AGENDAN KOPPLAD till FULL kontroll över människor och samhällen……. ECT ECT ECT ECT ECT ect ect ect ECT ECT ECT..
Så mycket saker har hänt sedan Q började DECLAS och släpper droppar…>WORLD EVENTS

_Patrioter, ANONER, FRIHETSKÄMPAR ser äntligen hur djupt kriget går… Och STORMEN VI BEFINNER OSS I!..
>ALLT HÄNDER NU genom att Deep state Kommer att ansluta sig till VÄRLDENS MILITÄRTRIBUNALER. BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN……/// Dessa militära allians OPERATIONER var tvungna att låta saker hända och dokumentera alla brott i varje land… Det var det enda sättet att EXPONERA MÖRKET…..KABBALEN. The Deep State…
_
TRUMP BEKRÄFDE I DAG OFFENTLIGT Q och postade om ett mycket talande inlägg kopplat till Military take over… LAWS OF WAR KAPITEL 11.

>STÅ STARKA PATRIOTER

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


[de] kommer att utlösa en masspsykos…
[DE] har redan gett denna [DS]_EVENT
PLAN i många diskussioner
..

>>Tik Tok

Massendorfiner, galenskapen hos tonåringar har redan börjat… Som hjärntvättas av sina telefoner och algoritmer skapade av CCP och CIA. . m> >>
DARPA organisation

HÄLFTEN AV MÄNNISKORNA PÅ SJUKHUS ÄR DÄR PGA VACCINDÖDSFALL, FÖRGIFTNING OCH EFFEKTER FRÅN DOPAMIN ÖVERDOSERING.

//
DET VAR INTE BARA
[COVID-19]
[VACCINER]
DÖDLIGA [BOOSTERS]
+DEL AV CCP (YTTERSTA HÖGERS/RINOS) PLANER ATT DÖDA BEFOLKNING OCH TA KONTROLLEN ÖVER NYHETSSTRUKTURERNA OCH INFO.. OCH SOCIALA MEDIE BERÄTTELSE..
MEN OCKSÅ ATT RIKTA SIG MOT VÅRA BARN… I ETT >>>DARPA<< PROGRAM>>>> FÖR ATT KONTROLLERA DEM….. ATT FÅ DEM I GALENSKAP..

VI ÄR I ETT KRIG!!!!!!!!

SJÄLVMORD
ÄLDRES DÖD
VACCIN DÖD
& DATORGENERAD ALGORITM OCH FREKVENSER SOM STYR BARNEN…..

VAKNA
UPP

KRIG!!!!!!!!!!!!!!!
UTBILD DINA BARN!!!!!!!!!

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


Oavsett vad som händer… Du måste förstå! De tre regeringsgrenarna är en FÅNGAD OPERATION<
:Lagstiftande, ;Exekutiv: Judisk;
ALLA>ÄR UNDER UTLÄNDSK OCKUPATION<<<

Det tar år att åtala en rik person, högt rankad regeringstjänsteman, ELITETER som fångas i stor korruption>> de flesta åtalas inte och få möter någonsin rättvisa… Eftersom de är SKYDDADE av den DJUPA STATSKONTROLLADE tregrensregeringen
________
Allt som händer framför dig nu är DECLASS
] Durham [> Exponering
[GHISLAINE]>Exponering
[FAUCII]>Exponering
[Vacciner] >Exponering
[STOR ÅTERSTÄLLNING] > EXPONERING

SE när stora ledare runt om i världen börjar EXPONERA
DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGEN<

GENERAL FLYNN> EXPONERAR DAVOS GROUP/EVENT 201/
COVID-19 PLANERAD ATTACK
ECT.ect.

Ärkebiskop Carlo Maria Viganò uppmanar troende människor att förenas i en världsomspännande anti-globalistisk allians för att STÅ UPP ><mot WORLD ECONOMIC FORUM GREAT REST> AGENDA 2030
ECT ECT..

VATIKANEN, katolska nyheter från Rom info. Redaktör Br.Alexis Flavian Bugnolo AVSLÖJAR The Great Reset och uppmanar världen att förenas mot den globalistiska agendan och uppmanar till massarresteringar.

Många många många fler över hela världen EXPONERAR Great Reset/Davos group/WHO/World Economic Forum Event 201 ECT ECT ECT..

(Räkna med att ROGEN gör en stor podcast om Great Reset/genom världens främsta podcasters influenser, högt uppsatta tjänstemän som EXPONERAR COVID-19 DAVOS GREAT RESET AGENDAN….. Hittills är det bara Truthers/ANONS/seekers som känner till Agendan.
<< Allt kommer att förändras<<

RÖD OKTOBER
ÄR BARA BÖRJAN
DAG ETT
3 DECEMBER
_______
Nära slutet av galenskapen.. Near DEATH CIVILISATION event… Efter World Riots/FREEDOM revoluts… Sedan kommer 11.3

>De tre regeringsgrenarna kommer bara att splittras eller så kommer de INTE att åtala i de fall som startar eller har undersökts hårt/////

Militären är det enda sättet

OM DU INTE KAN

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


[Ingenting [C]an [S]toppa [Vad] som [kommer]
________
>>Ingen drama, inga Q/ANONS-stridigheter, inga ord, inga handlingar, stämningar, tv/radio/podcastprogram, Deep state medier, INFILTRATION, Hat, förolämpningar. Gnälla, gråt, beskyllningar, fotstamp, anfall, inga splittringar >>>kan stoppa det som kommer<

Inne i CHEYENNE MOUNTAIN MILITÄRBAS.. ÄR BIDEN FÖRBJUDEN OCH TRUMP ÄR FORTFARANDE ÖVERBEFÄLLAREN.

Q-operationen som för länge sedan har funnits på plats och var ansvarig för att FRÅGA> PLACERA TRUMP SOM den 45:E PRESIDENTEN>>> har inga betänkligheter om Q/ANONS/PATRIOTS INFIGHTING ( var tvungt att hända och motåtgärder är på plats..
+nyheterna låser upp kartorna+ viktiga_HÄNDELSER_ för samman ANONS igen.+ DU HAR INGEN ANING . VI ÄR FORTFARANDE INNE I RÖDA OKTOBER… ///

Allt som gäller nu är… ANONS, PATRIOTER, gjorde det här så här långt och tippade en skala<
. Nu kontrollerar ANONS/Patriots NYHETERNA och får mer täckning än alla nyhetskanaler tillsammans…// Detta är det enda viktiga och räddade 100- och 100-tals MILJONER LIV UNDER DET GÅNGNA ÅRET för ATT ANONS/Patriots across the Earth som delar information >> vax <<följ inte rörelsen>>och för DET STORA UPPVAKNANDET IN I EN VÄRLDSOMSPÄNNANDE RÖRELSE…..

>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>]>]>>>>>>>>>>>>>>>>>>
INGENTING KAN STOPPA DET SOM KOMMER
__________
Vi kommer att komma till randen av Near DEATH CIVILISATION _EVENT
sedan
De
KULLERBYTTAN> KOMMER <HÄNDA

/VÄRLDSARRESTERINGAR/<

Hej då DAVOS/EVENT201/WORLD DEEP STATE/GATES/ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT..
__________

*HA EN BRA DAG NI BEKLANSVÄRDA

NCSWIC

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


För några veckor sedan berättade jag för er alla… De nya varianterna som kommer ut är MILITÄRA koder och varje variant signalerar militära operationer och White Hats schack< counter movements/

(DEEP STATE blev riktigt förvirrad när så många olika varianter började dyka upp på nyheterna och I tidningarna utan deras KONTROLL och erkännande>>>> de kan inte spåra dessa BERÄTTELSER som planterades eller sade att de inte namngav de nya varianterna.. .det kommer verkligen att förstöra deras BERÄTTELSE om de förnekar att dessa varianter dyker upp!!!)/////

Var uppmärksam på den nya varianten >>>>>>>>>>>>OMICROM<<<<<<<<<<<<<<

OMI= ODIN (Omi är ett av ODINS namn)

CROM: är en kommando till ett operativsystem eller server för ett jobb som ska utföras vid angiven tidpunkt.

> >>>>>>>>>>PROJEKT ODIN < </<<<<<<<<
MILITÄR SPACE FORCE UNDERHÅLLNINGSVERKSAMHET ansluten till STARLINK SATS. OCH KONTROLLERA ALLA RUTNÄT RUNT VÄRLDEN OCH KAN KRINGGÅ DEM ALLA MEDIA/RADIO/INTERNETPLATTFORMAR. MER OM PROJEKTET ODIN SOM KAN TA OCH DRIVA ALLA MEDIE/RADIO/INTERNET/DIGITALA PLATTFORMAR OCH EBS.
_________

>OMICROM<
WHO hoppar över nästa grekiska bokstav efter ”Nu” i namngivningen av ny COVID-variant – Nästa bokstav ”Xi” kan uppmärksamma Kina – så de döpte den till ”Omicron” istället.

Xi =11 i romerska siffror
XI = 11 =LAW OF WAR MANUAL/ KAPITEL 11.

>Q, POST #1116 (>ELVA<16)
Tack Xi
Bra start.
Kina/CQ avbryter.
Q
(Det här inlägget handlade inte om Kina eller Xi …det var desinformation.. Q visste att fienden läste inlägget… Och Q Mil.Intel kunde inte bryta mot lagarna för nationell säkerhet genom att öppet ange krigets lagar > Upphörande 11.3< )

KAPITEL 11(xi) i krigets lag hänför sig alla till SLUTET FÖR UTLÄNDSK OCKUPPATION och 11.15 har specifika regler om hur man ”bekämpar spridningen av smittsamma sjukdomar och EPIDEMIER”
__________
Sidanteckning;
Xi betyder också 14 (fjorton i gematria =104)

Q-inlägg #104
Nu är det dags att be.
Vi är operativa.
Gud välsigne Amerikas förenta stater.
Q
__________
Hur många tillfälligheter innan matematiskt omöjligt?
Det var över innan det började.
Q
__________
~ Var försiktiga PATRIOTER/ANONS/ Frihetskämpar över hela världen……. Var försiktiga med dem som splittras i det stora UPPVAKNANDET……( Många är fulla av EGO> FÖLJARE>eller är helt enkelt fulla och höga och tar till sociala medier för att ventilera (hata/anklaga/>ego<) och istället för att söka hjälp för sina psykiska problem eller drogproblem eller alkoholproblem………/////

Jag är inte här för dessa spel eller följare eller för att vara en tangentbordskrigare som letar efter slagsmål och rasande nonsens….

Några av oss är här.. För att vi verkligen bryr oss om mänskligheten, naturen, djuren och jorden…

Oavsett var du befinner dig, sök fred.

Gud kommer inte att göra det för dig.. det kan du göra själv. (Detta betyder att du lär dig att använda alla dina heliga sinnen i Harmony….. Kom till ett rent liv.. LJUS)> DET STORA UPPVAKNANDET är mycket mer än vad man kan förstå…

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


🔴RÖDA OKTOBER; KOMMUNIKATIONSNEDSTÄNGNING.🔴

>När påven Franciskus reste till Asien och försökte ha ett möte med president XI, men nekades och avvisades …. Detta sista försök gjordes av familjen ROTHSCHILDS och Rockefellers/OBAMA [DS] i ett försök att stoppa XI från Militära operationer för att ta ner CCP-regimen och även be XI att öppna BRICS MONETÄRA RESERV TILL VATIKANENS banker. .. Men XI gjorde inget försök att träffa påven. Inom några timmar beordrade ROTHSCHILDS deras nästa drag att arrestera XI och påbörja KUPPEN och aktivera MSM vid arresteringen av XI. (Lyckligtvis hade deras planer fallit isär för tillfället.. SOM jag hade rapporterat var XI i säkert skydd efter mötet med PUTIN)…. Flera CCP-chefer lojala mot XI arresterade flera av de militära befälhavarna som hjälpte till vid kuppen och stoppade hela kuppen från eskalering för det aktuella ögonblicket….> back Channels > Från PUTIN rådde XI att göra ett framträdande på TV och motverka gripandet av MSM-berättelsen och skicka ett meddelande till DEEP STATE som låter dem veta att deras försök misslyckades.

_XI och Putin hade träffats tidigare och diskuterat växande svarta amerikanska militära operationer med brittiska styrkor som dödade och riktade in sig på ryska styrkor med drönare… Och vad nästa steg var var det för att motverka dessa brott i ett enda stort drag)////
>En flotta av ryska och kinesiska slagskepp i formation beordrades att gå in i USA:s vatten.
(Uppdatering bara 80 miles från U.S.A. Alaskas territorium sågs flottan med 2 kinesiska örlogsfartyg och 4 ryska örlogsfartyg och en jagare som lurar bara några miles bakom ..>insiders: rapporter med upp till 8 ubåtar i närheten.)/ ///

_CIA [DS] med mini militärubåtar hade länge planerat att utforska Nord Stream 2-rörledningen.. Som BIDEN hade sagt offentligt om innan hans operationer var på plats för att ta ner rörledningen utan tyskt medgivande.

_När ryska ubåtar gick in i Medelhavet i förra veckan kapade de gasledningarna till Frankrike från Algeriet, som CIA:s motåtgärd att ta ner Nord Stream 2 gasledningar med avsikten att ta ett efterlängtat kärnvapenkrig (som väntat av Cabal) ännu närmare. (denna HÄNDELSE var länge planerad av OBAMA, CLINTONS och DAVOS ECT ECT ECT.. Att få in ett kärnvapenkrig genom klassificerat DARKWINTER22-projekt …. Dagordningen för avfolkning och kärnvapennedfall skulle tydligt kopplas till nya vacciner som motverkar förmodad strålningsexponering för överlevande och mycket mer i New World operationer) /////

> Jag var en av de första som släppte INTEL Drops på dessa HÄNDELSER SOM KOMMER ifjol i januari och februari 2021 (många trodde att jag ljög och skapade bara rädsla och alla händelser som jag berättade om har nu skett eftersom vi befinner oss i en enorm MILITÄR UTVÄRDERING OCH KÄRNVAPENHÄNDELSE RUNT OMRING I VÄRLDEN..
CHNIA. RYSSLAND. U.S. IRAN. JAPAN. FRANKRIKE. TYSKLAND OCH FLERA ANDRA LÄNDER HAR SINA KÄRNVAPEN PÅ HÖG BEREDSKAP STAND BY……..(men du måste komma ihåg!!!!… Jag har varnat dig för att alla HÄNDELSER kommer./ som händer.. Från VÄRLDENS KOLLAPS TILL KOLLAPSEN PÅ BÖRSEN. FRÅN ATT LAGERFÖRSÖRJNINGSKEDJAN KOLLAPSAR TILL>>> KÄRNVAPENHÄNDELSE….
>>>///// JAG VARNADE DIG för att jag var sanningsenlig i vad som skulle hända…. Men jag har också berättat för dig många många gånger…… KÄRNVAPENHÄNDELSEN är PLANERAD… (om något försvinner kommer det att ske över haven…)… ALLA DESSA HÄNDELSER MÅSTE HÄNDA AV EN ANLEDNING SOM LEDER TILL FULLSTÄNDIG MILITÄRORDER OCH FULLSTÄNDIG UNDERSÖKNING AV ALLA MILITÄRKOMMANDON SOM HJÄLPER TILL MED ATT DRA I DESSA MILITÄRKUPPER OCH UPPFYLLER DEEP STATES AGENDA…..
> allt ansluter till FRAMTIDA MILITÄRTRIBUNALER I VÄRLDEN OCH TRIBULATIONER/////

ALLT KOMMER ATT KOLLIDERA… EXPONERINGEN AV PANDEMIN, BIO-VAPEN-VACCINER, EXPONERINGEN AV DEEP STATE. NÄRA DÖDEN CIVILISATIONSHÄNDELSEN
NUKLÄR 🎥 EVENT.

// Månaden OKTOBER ÄR RÖD PÅ TELEGRAM;;: ÄR HETA….. I den underjordiska mil. kanalerna, heter det KOMMUNIKATIONSHÄNDELSE.

spänn fast er smörblommor…
Inne i STORMEN….

Ingen olja för U.S.A., Europa betyder.. Stäng ner!!!!!
Det blir ingen gas för vardagliga saker och affärer..
__
MILITÄR är det enda sättet.

Det hela leder till militär intervention..11.3

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


Jag har släppt STÖRRE DROPS om TYSKLAND SOM KOLLAPSAR< de senaste månaderna och de senaste veckorna har jag ekat för att hålla ögonen på [TYSKLAND]

> EXPLOSIONEN AV NORD STREAM 1_2 TILL [TYSKLAND]< hände…..
Denna KRUSNINGS-effekt inträffar redan när hundratusentals företag letar efter gas/olja för nästa veckas efterfrågan som behöver leveranser om 84 000 000. Miljoner människor och miljontals företag, skolor, förnödenheter och leveranser av mat. Bra service……/////

[ TYSKLAND ]
__
Som jag sa EU är inne i en KOLLAPS och Tyskland skulle vara först ute.. Sedan FRANKRIKE… Sedan Nederländerna… Sedan Belgien… Ring-effekten…

CIA:s kontrollcenter vid CERN
hade en stor del i att hjälpa VATIKANEN att hämta pengar genom Europa innan de PLANERADE Nord Streams pipelines explosioner
….

Spänn fast er [TYSKLAND]
Så fort du kan…. Få din mat och förnödenheter!!!!!!…
__

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


INTRESSANTA FAKTA; Nord Stream-explosionen.

”Det kommer inte längre att finnas en Nord Stream 2 .. Vi kommer att få ett slut på det. Jag lovar att du kommer att kunna göra det. -Biden –

”På ett eller annat sätt kommer Nord Stream 2 inte att gå framåt”
Det amerikanska utrikesdepartementets talesperson Ned Price sa till NPR i en intervju.

CIA sa till TYSKLAND > UKRAINA skulle förstöra rörledningarna och de hade INTEL bara dagar innan explosionen av Nord Stream
(Även om Ukraina inte har militära ubåtar eller undervattensdrönare eller militär träning för att genomföra en underjordisk massexplosion på två olika platser)

>Tyskland befinner sig mitt i att vrida på Nord Stream 2 trots alla påtryckningar från NATO.& USA …. De gjorde testkörningar in i landet.

>Samma dag öppnar Baltic Pipe: Norge-Polen gasledningen Ledare från Polen, Norge och Danmark deltog i en ceremoni för att markera öppningen av den nya Baltic Pipe
(Deras största investerare är från BLACKROCK)

>Den amerikanska flottan genomförde övningar i samma region med Subs och drone-subs veckor innan

>NATO genomförde sjöövningar nära samma epicentrum av explosionerna i juli
__
Det pågick samtal angående PUTINs arbete med att återställa olja/gas till EU i slutet av januari… Dessa privata samtal ägde rum utan USA:s vetskap.
… Men nu är samtalen avstängda

MSM beskyller RYSSLAND för explosionerna…. Men sanningen är att WEF beställde detta evenemang med U.S. DEEP STATE. WEF Devos-gruppen fick sin katastrofala händelse för klimatförändringen med Nord Streams och Deep State-planerna för att hålla Europa som gisslan med MASSIV inflation genom att hindra att olja skulle komma från de baltiska rören från Polen. >>> Det mesta kommer att säljas till Kina på de svarta marknaderna eftersom nederländsk gas/olja också försvinner till TYSKLAND, NATO-operationer och till de kinesiska marknaderna.
__
Jag hade släppt en bomb ifjol…. Ger inblick i RYSK militär som vida överstiger antalet i falska Google och försvarsdepartementens antal på Rysslands aktiva soldater
> Aktiv personal
1 000 000 miljoner
>Reservpersonal
2 000 000 miljoner
(Vissa Google-sidor uppskattar över 3 500 000 miljoner soldater)

Den verkliga sanningen, dessa siffror är mycket blygsamma och insiders från ryska väpnade styrkor/världens underrättelsetjänst undertryckte informationen som avslöjar mellan 10 _ 20 MILJONER SOLDATER I RYSSLAND

Vad jag kan säga är… PUTIN. RYSSLAND är förbannat för dessa 9,5 MILJARDER $$$$$$$$$$$$$$$$$
de förlorade vid konstruktionen av Nord Stream och de FÖRVÄNTADE kvarts biljoner i olja/gasförsäljning SOM HAR FÖRSVUNNIT!…..

De ryska väpnade styrkorna har det största lagret av kärnvapen i världen och överträffar USA:s arsenal.

>KOMMER RYSSLAND ATT ATTACKERA POLEN
/ Norska RÖRLEDNINGAR ……????

What ever happening… Saker och ting tog bara en vändning till det värsta… Som RUSSIA CABLES; GÅ VARMA

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


Intressanta fakta; Nord Stream-uppdateringar

Amerikanska flygvapnets helikoptrar genomförde en serie utflykter i området där Nord Stream-explosionen och den mystiska gasläckan inträffade för bara några dagar sedan, långt före olyckan som Europa hävdar kan ha varit ett ”sabotage”, Oleg Makarov, militär- och försvarsanalytiker och medgrundare av Vatfor hävdade på tisdagen. Banan för de amerikanska helikoptrarnas flygning med anropssignalen ‘FFAB123’ sammanföll med platsen i Östersjön där de stora gasläckorna senare ägde rum på Nord Streams rörledningar till Europa

Han upptäckte att minst sex amerikanska flygplan använde anropssignalen FFAB123 och flög exakt längs området med Nord Streams rörledningar. _Militären och försvarsanalytiker betonade att han lyckades spåra svansnumret på tre amerikanska helikoptrar och fann att de var Sikorsky SH-60 Seahawk, de amerikanska flottans helikoptrar med flera uppdrag.

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


>SPÄNNINGEN I SERBIEN BYGGER PÅ ÄN GÅNG..
… Militär utrustning flyttas i täckmantel av natten till gränserna//))
__
Tidigare artikel;

I september, när den serbiska enheten firades som en del av en ny nationell helgdag, sa president Aleksandar Vucic att armén var ”fem gånger starkare” än för några år sedan, eftersom han tillkännagav större utgifter.

Efter en militärövning i juni i Sandzak-regionen sa Vucic att armén kommer att ”drastiskt utökas under de kommande nio månaderna” och kommer ”alltid att vara i en position att försvara vårt land och vårt folk”.

Reuf Bajrovic, medordförande för organisationen US-Europe Alliance, sa till Al Jazeera att han tror att Vucic förbereder sig för att använda militärt våld i Kosovo och Bosnien när internationella omständigheter förändras till hans fördel – som när amerikanska trupper drar sig tillbaka från KFOR (NATO) -ledde fredsbevarande styrkan i Kosovo) eller när Ryssland – Serbiens allierade – beslutar sig för att direkt ingripa i regionen.

”Rysktränade legosoldater i Bosnien och Montenegro är en integrerad del av den serbiska militärstrategin för regionen. Det är en kopia av [Rysslands president Vladimir] Putins handlingar före invasionen i Georgien och Ukraina”, sa Bajrovic

Vi har 14 MiG-29 nu”, berättade Vucic när han berättade för västerländska tjänstemän i en serbisk talkshow. ”De trodde att jag skämtade … Har Serbien inte rätt att [använda] sina helikoptrar och flygplan i centrala Serbien?”

Serbien skulle behöva överge alla EU-ambitioner om de agerade militärt mot Bosnien eller Kosovo, sade Serwer och tillade, ”Men Vucic verkar redan ha gett upp om EU-anslutningen.

”Situationen är farlig. Nato måste klargöra att man inte kommer att tolerera serbisk mobilisering av styrkor mot sina grannar, som man gjorde i förra veckan mot Kosovo, som inte har någon armé.”

Tillkännagivandena har gjort vissa i grannländer som Bosnien och Hercegovina, Kosovo och Montenegro försiktiga med Serbiens motiv, särskilt mot bakgrund av uppmaningar från inrikesminister Aleksandar Vulin om att bilda en ”serbisk värld”
___
[NATO] >KOMMER.< att [avslöjas] (..( Människohandel, VÄRLDSOMSPÄNNANDE vapenhandel, narkotikahandel, korruption kopplad till FN och centralbankssystemet, Rockefellers Foundation, Who.cdc. Big pharma. ECT ECT.ect . )///>Militära världen _ HÄNDELSER
äger rum och startar och positionerar ///

BALKAN kommer tillbaka till nyheterna i februari, mars
//
Europa på väg in i KRIGSTILLSTÅND<
___
[DS] vill inte att någon ska veta att de skapade viruset (BIOWAPON) med Kina. FN. Deep State Obama, FAUCI ROTHSCHILDs/Rockefellers World banks, GATES.. ECT ECT ECT…..)///

>TILL SLUT kommer dessa MILITÄRA RÖRELSER att leda till KRIGSLAGAR i stora länder
Och militären kommer att vända sig mot sina korrupta regeringar och domstolar. FALSK vetenskap, fake news-organisationer och alla som samarbetat med PLANDEMIC<<
____
11.3

Protokoll i VARJE STORT land äger rum…<<<

Militär är det enda sättet
___

Du tittar på en film.. 🎥
>>>>>>PLANERAD<<<<<

KABBALENS fall

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


USA[ DS, CIA FBI ] letar efter en anledning att skapa en FALSK FLAGGA… Skylla HÄNDELSEN på konvojerna och lägg in ytterligare en ny lag som KOMMER att täcka desinformation/inhemsk terrorism>>> vilket är vad CABAL/OBAMA / FN vill ta in FULL CENSUR… Och som i Kanada, Australien och i många andra länder kan man få böter/ få Bankfinanser beslagtagna eller tillgångar beslagtagna eller ARRESTAS eller ALLT..>>

Var försiktiga FRIHETSKÄMPARE, LASTBILSCHAUFFÖRER OCH PATRIOTER där ute i frontlinjerna ..

Mycket kärlek och respekt och var mycket MEDveten om din omgivning och rapportera allt som SKER (VARNING)🚨 … (och filma med dina telefoner allt misstänkt)

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy


Vi måste vara försiktiga… Patrioter, ANONER och speciellt HÖGPROFILERADE SANNINGAR som spridit det STORA UPPVAKNANDET, [EXPONERINGEN] av PLANDEMIN, DÖDSFALL MED VACCINER och FALSKA FLAGG HÄNDELSER SOM CABAL DEEP STATE har systematiskt medvetet SKAPAT.<<

5G är inget skämt och fullständiga obehöriga tester äger rum i USA och utomlands…
Officiell lansering av 5G i USA väntas efter den 19 januari.

(Kraften bakom 5G är mer än vad en människa kan förstå …
DARPA kan använda 5G som ett vapen på många många sätt.. Inklusive replikera sjukdomar och antagonisera kroppscellerna för att utsöndra proteiner/spikproteiner och grafenoxid kombineras med 5G för att kontrollera kroppen…..
Det finns många faktorer till att 5G orsakar sjukdom (som känt .. Även 3G 4G orsakar cancer detta står i din telefonmanual ..5G är MYCKET farligare)))
I många fall i de tidiga testerna av militär användning av 5G [ CLASS-IFI ED ] kan vapnet användas för att DÖDA ämnen genom placerade riktade vapen (små energivapen och kan hitta ämnen via nano, telefoner, wifi, RFID.)// //

____Vi kommer in i den SUPER farliga delen av KRIGET..
5G
(Det finns en anledning.. Viruset .5G rullades ut i Wuhan samtidigt)////
____

Var säker håll din andliga kroppsrustning stark!!!!

Gå med: Donald Trump (WWG1WGA)
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://t.me/+wnlL5MibZ9Y1Yjgy
Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: