Brian Stelter avrättad

Den tidigare CNN-värden och dömde pedofilen Brian Stelter hängdes till döds på Guantanamo Bay i fredags, bara timmar innan anläggningen stängdes som en förberedelse för orkanen Ian.

Källor på ön berättade för Real Raw News att vakter väckte Stelter klockan 05:00 på morgonen och sa åt honom att förbereda sig för sin stora dag. Stelter frossade i sig äggröra, bruna bönor, korvbiffar och fullkornsrostat bröd – hans sista måltid – som en källa uttryckte sig, att frukosten kunde ha mättat fem fångar.

Inte förrän han hade ätit färdigt började han snyfta okontrollerat och osammanhängande tjafsa om hur han, en världsberömd studiovärd med miljontals fans, var ett offer för illvilligt åtal vars enda brott var att ha en dragning till unga pojkar i vilka han såg en enorm potential. Vakterna som eskorterade honom till galgen lyssnade på hans jämrande över ”Trumps militär.” Stelter jämrade sig och sa att han bara hade rört barn på det sätt som han själv hade blivit rörd som barn.

De anlände snart till galgen där viceamiral Darse E. Crandall och ett par högt uppsatta officerare stod och väntade. När Stelter lämnade Hummern tittade han på amiral Crandall och sa: ”Om du också hade fötts som en person som attraherades av minderåriga, kunde det ha varit ditt huvud som går in i snaran. Jag kan inte rå för vem jag är.”

”Du kommer att få tid för ett sista ord om ett ögonblick här,” skällde amiral Crandall.

”Snälla, mörda mig inte,” skrek Stelter medan en beväpnad marinsoldat styrde honom till den låga metalltrappan som gick upp till plattformen där många Deep Staters hade yttrat sina sista ord. Bödeln, en soldat som inte bar namnskylt och vars uniform inte bar några insignier, fäste och spände det flätade repet runt Stelters köttiga hals. Stelter sa till honom: ”Gör inte det här mot mig, du följer olagliga order.” Soldaten tog tyst tog ett steg tillbaka och ställde sig i paradvila.

”Fånge Stelter, du har befunnits skyldig av en militärdomstol och dömd till hängning för brott som begåtts mot barn. Normalt frågar vi de dömda om de vill ha den sista smörjelsen, men vi har inga rabbi- eller judiska präster här nu. Om du har några sista ord, är det dags nu”, sa amiral Crandall och tittade upp på Stelter med en stålsatt blick.

”Döda mig inte. Jag ska berätta vad du vill veta”, vädjade Stelter. ”Jag har en familj.”

”Kanske när du är borta, kommer de inte att vakna upp och skrika mitt i natten, och tyvärr för dig finns det egentligen ingenting du kan berätta för oss,” sa amiral Crandall och gjorde en vink till bödeln med ett pekfinger.

”Nej, snälla…” började Stelter.

Men det var för sent. Bödeln hade tryckt på knappen som utlöste den svängbara luckan under Stelters fötter. Ett sista rop, det gråtande ljudet av döden, flydde ut ur Stelters läppar ett ögonblick innan hans nacke brast.

En marinläkare förklarade honom död.

Real Raw News fick denna rapport i lördags.

Sedan dess har GITMO drabbats av en nästan total strömförlust, med undantag för reservgeneratorer. En källa sa att U.S. Army Corps of Engineers kommer att tillhandahålla ytterligare generatorer om strömmen inte snabbt återställs.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: