# 505 – ABSOLUTE Brain – SVENSKTEXTAD – Denna MÅSTE du se!

2022-10-01

Den hemska dokumentären ”ABSOLUTE Brain” handlar om vetenskapen om cybernetik och dess politiska utveckling med hjärn-datorteknologi och manipulation av gener. Det visar den tidiga utvecklingen från New York Times-artiklarna och deras utmaning av CIA:s tankekontrollsystem.

Filmen refererar till fakta från svenska statliga utredningar och det amerikanska hälsodepartementet. Den speglar utvecklingen och de olika projekten ur ett amerikansk-svenskt perspektiv och denna version har ett slut relaterat till det svenska riksdagsvalet 11 september 2022. Här finns en utmaning till det nuvarande samhället och med filmen står vi på barrikaderna och kämpar för något nytt.

Ta tillbaka din rätt till din egen hjärna som politikerna försöker kapa!
SVENSKTEXTAD!

https://swebbtube.se/w/eftMVuKffzBeCoVrNq4Zj6Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: