Världsrevolutionen hägrar när människorna på planeten vaknar

2022-09-26
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


Det finns tecken i flera länder på att någon form av världsrevolution är på gång. Dessa inkluderar en maktkamp i Kina, upplopp i Iran, militär mobilisering av Ryssland, en krigsförklaring i Texas, kungliga oroligheter i Storbritannien och mycket mer. Vad allt detta pekar på är någon sorts historisk världsomspännande svart svan händelse, möjligen i oktober.

Låt oss börja med händelserna i Kina. Internet var fullt av rykten som utlöstes av Jennifer Zeng-rapporten som länkas till nedan.

Vi kollade in Zeng och det visar sig att hon är en medlem av Falun Gong-kulten som drivs ut av det amerikanska utrikesdepartementet av den khazariska maffia honchon Elliott Abrams. Ändå framstod rapporten som mycket trovärdig. Den visar en video av en 80 kilometer lång militärkonvoj som rör sig för att omringa Pekings huvudstad. Den noterar att det pågick ett stort möte med kinesiska militärbefälhavare som inte inkluderade Xi Jinping, den nominella chefen för den kinesiska militären. De två militärrelaterade politbyråmedlemmarna vid mötet nämnde mycket ovanligt inte Xi i sina tal. Dessutom satt en toppgeneral från norr, som skulle ha fått sparken av Xi, på första raden vid mötet. Dessutom övergav Xi uppenbarligen snabbt toppmötet i Shanghai Cooperation Organization i Uzbekistan och skyndade tillbaka till Kina men har inte setts offentligt sedan dess.

Det finns en rejäl maktklyfta i Kina mellan militär/underrättelsegruppen kring Jiang Zemin (bilden) och gruppen kring Xi Jinping. Det råder inga tvivel om att en stor maktkamp äger rum mellan de två grupperna.

Han runt Xi vill göra honom till en diktator för livet på det stora mötet för det kinesiska kommunistpartiet som äger rum en gång på fem år i oktober. Den andre är en våldsam motståndare till Xi och personlighetskulten som omger honom. En källa till det asiatiska hemliga sällskapet nära Xi försäkrade oss om att ryktena var falska och att Xi mådde bra. Våra källor nära Jiang returnerade inte våra meddelanden.

Det sista vi noterar är att flytten mot Xi ägde rum efter att han vägrade träffa den khazariska maffiaagenten som poserade som påve Franciskus i Khazakstan. Påven var där och deltog i en ”religiös världskonferens” i den blivande KM världshuvudstaden Astana. Här är ett fotografi från en konsert från mötet som skickades till oss av polsk underrättelsetjänst.

I vilket fall som helst kan det inte råda några tvivel om att den kinesiska regeringen är under attack eftersom den har berättat för världen obekväma sanningar om västvärldens verkliga meritlista. I det senaste exemplet har Kina anklagat USA för att illegalt stjäla 80 % av Syriens oljeproduktion trots att mer än 14 miljoner syrier är i stort behov av humanitärt bistånd, efter år av västerländska sanktioner.

Vårt råd till kineserna är att ta reda på vem som betalar massiva mutor för den utbredda användningen av de bedrägliga PCR-testerna och använda dem för att försöka förvandla Kina till en gigantisk djurgård.

Vi uppmanar de iranska myndigheterna att göra detsamma och arrestera alla pandemipådrivare. Det pågår upplopp i över 80 städer då den högsta ledaren Ayatollah Ali Khameini (bild) ligger kritiskt sjuk. Iranska kungafamiljens källor säger att Khameini är en Rothschild-agent och att hans död kommer att erbjuda en chans att störta KM-styret. Men med upprorsmakare som skjuts av poliser på motorcyklar kommer varje störtande sannolikt att bli blodig.

Låt oss nu titta på situationen i Ryssland där presidentens avatar Vladimir Putin beordrade den första militära mobiliseringen av civila sedan andra världskriget. Ryska FSB-källor säger att mobiliseringen utlöstes eftersom en välbeväpnad och vältränad militärgrupp ledd av Nato-officerare attackerade deras styrkor i Ukraina. Ryssarna säger att ytterligare 300 000 soldater har mobiliserats medan olika västerländska källor sätter siffran till närmare 1 miljon. Ryssland organiserade också folkomröstningar för att göra de territorier i Ukraina som de kontrollerar lagligt till en del av Ryssland. Detta skulle göra en attack mot dem till en legitim casus belli eller anledning till krig.

Polsk underrättelsetjänst bekräftar att stora mängder brittiska och amerikanska trupper har utplacerats i Polen som svar på det ryska draget. MI6-källor säger ”Vi skulle aldrig kommentera våra trupper eller deras plats [men] den ryska ukrainska eldsvådan är i eskalering så det kommer att bli allmän mobilisering av NATO i närheten såklart…detta är mycket orkestrerat för att resultera i full all-out termonukleärt krig till 2025.”

Låt oss sedan titta på situationen i Texas där guvernör Greg Abbott idag utfärdade en verkställande order som utser mexikanska drogkarteller som terroristorganisationer och instruerar Texas Department of Public Safety (DPS) att vidta omedelbara åtgärder för att hålla Texaner säkra. ”Det här är väldigt viktigt. Hur många är medvetna om att en guvernör kan förklara krig?” noterar´en CIA-källa?  ”Detta öppnar för ett sätt för militären att kliva in. Det är dags för handling”, tillägger källan. Våra egna källor i Arizona noterar att stora mängder kinesiska och ryska män i militäråldern har tagit sig in i USA under sken av att vara medlemmar i mexikanska karteller, vilket definitivt skulle vara en casus belli.

Guvernören skickade också ett brev till president Joe Biden och vicepresident Kamala Harris och begärde federala terroristklassificeringar för Sinaloa-kartellen och Jalisco New Generation-kartellen, såväl som andra karteller som producerar och distribuerar dödlig fentanyl. Det betyder att om Biden och Rockefeller-kabbalisterna som drar i hans trådar inte gör något åt ​​den öppna gränssituationen kan det utlösa ett inbördeskrig.

NSA-källor säger att 70 % av amerikanerna nu är vad som brukade kallas ”konspirationsteoretiker”, vilket gör landet moget för en revolution eller ett  inbördeskrig.

Trots KM:s försök att distrahera människor med frågor som Ukraina och abort, visar opinionsundersökningar att de flesta amerikaner är mycket mer oroade över brott och sjunkande levnadsstandard; som de borde vara. En färsk undersökning visade att inflationen har minskat genomsnitts amerikanska hushållsinkomsten med 11 500 dollar under det senaste året.

https://www.nerdwallet.com/article/finance/data-inflation-spending-recession

Ett inbördeskrig i USA skulle sannolikt involvera trupper från det kristna mellanvästern och Texas som flyttar mot KM-dominerade stater som New York och Kalifornien.

En sådan åtgärd skulle behövas för att äntligen få rättvisa åt de massmördande pedofiler som kontrollerar dessa stater såväl som Joe Bidens falska regim.

I de senaste bevisen på detta anklagade Arizona State senator David Farnsworth Arizona Department of Child Safety för att överlämna mer än 550 barn till globala sexhandlare och adrenochroma skördare.

Arizona State Senator Accuses Dept. of Child Safety Is Facilitating Global Sex Trafficking Ring After 550 Children Go Missing

För referens, se bilden nedan av Oprah Winfreys bästa vän, John of God, en satanistisk barnmisshandlare och sexslavmästare.

USA är inte ensamt. Även Kanada är nära att störta den öppet kriminella och allmänt föraktade kriminalministern Justin Castro.

Det finns också tecken på någon sorts massiv kamp som pågår i Storbritannien mellan rojalisterna och den anti-blodlinje-regeln gnostikska Illuminati. I ekon från det engelska inbördeskriget sågs ledamöter av parlamentet svära lojalitet till kung Charles, inte till kung Charles III.

Detta innebar att de syftade på kung Charles I, som avrättades varefter England för en kort stund blev en republik.

Vi såg också många andra ovanliga saker hända i Storbritannien, som en TV-rapporter som säger att drottning Elizabeth II har varit död i fyra år och offentliga framträdanden av ”King Charles III” utan några kungliga regalier. Ryska FSB-källor noterade också att många skådespelare sågs vid drottningens begravning som spelade rollerna som släktingar eller vänner till drottningen.

Här är vad en hemlig kunglig som har spelat rollen som drottning Elizabeth under de senaste åren hade att säga om situationen:

”Charles den förste förespråkade den gudomliga rätten att regera över kungar och motsatte sig den konstitutionella monarkin, liksom jag. Jag förespråkar absolut monarki och kunglig militärregering inklusive The Royal Prerogative. Charles tappade till slut tålamodet i frustration. Det finns så mycket jag inte kan säga [men] vi har gjort en mycket omfattande granskning av den nya kungen och jag kan bekräfta att han inte hade någon hand i, handling eller del i sin avlidna fru Dianas död.”

Vårt personliga råd till den här individen för att bevara monarkin skulle vara en övergång till en mer sympatisk symbol än Charles är tillrådlig. I vilket fall som helst, när bränslebrist och andra problem ökar, verkar det troligt att man ökar instabiliteten i Storbritannien under de kommande månaderna.

Det råder också instabilitet i andra delar av Västeuropa. I Italien tog ledaren för det postfascistiska partiet Brothers of Italy, Giorgia Meloni, makten, vilket markerade den största politiska förändringen där sedan Mussolinis fall. Meloni står nära den förre premiärministern Silvio Berlusconi som italienska P3 Frimurare källor säger var en god vän till Vladimir Putin (från innan han ersattes av en avatar). Detta innebär att Italien, Ungern, Polen och Sverige har alla fallit ur EU:s kontroll, vilket redan skett med Storbritannien.

Ursula Von der Leyen, den icke-valda ledaren för EU, hotade Italien och sa ”Vi har verktygen” för att kontrollera olydiga länder ”som vi visade med Ungern och Polen.

https://www.zerohedge.com/political/eu-commission-president-threatens-italy-eve-election-says-brussels-has-tools-if-wrong

Dessa ”verktyg” syftar främst på kontrollen av pengar. Agustín Carstens, chef för den KM-kontrollerade Bank for International Settlements eller centralbankernas centralbank (BIS) leder kampen för att ersätta alla kontanter med centralbankens digitala valutor (CBDCC) och säger ”med kontanter vet vi inte vem som är med en sedel på 100 dollar men med CBDC:er kommer centralbanken att ha absolut kontroll som avgör användningen”.

KM skyndar sig att öka sin kontroll över pengar delvis på grund av det pågående nedfallet från den falska pandemin och de mycket verkliga vaccinbrotten som åtföljde den.

Detta har rapporterats omfattande på andra håll så vi kommer bara att notera att en av de främsta vaccinpådrivarna, avataren Pfizers vd Albert Bourla meddelade att han har Covid igen, för andra gången på 40 dagar som bevisar att vaxet fungerar utmärkt.

”Han har hållits fängslad igen av de vita hattarna/alliansen verkar det som. Eller så har hans klon inte fungerat igen och behöver repareras”, kommenterar en Mossad-källa.

Det kan vara därför som cabal central, World Economic Forum nu försöker snurra hela ”pandemin” som en ”övning”. De lade ut en artikel som sa att covid-låsningar, social distansering, kontaktspårning, masker och vacciner var alla ett ”test” för att se om vi kommer att acceptera det ”sociala ansvaret” att ”spåra personliga koldioxidutsläpp”.

https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/

Andra topp KM-honchos verkar erkänna nederlag. BlackRocks vd Larry Fink sa att den ryska invasionen av Ukraina ”har satt stopp för den globalisering vi har upplevt under de senaste tre decennierna.”

https://nypost.com/2022/03/24/blackrocks-larry-fink-ukraine-war-spells-end-of-globalization/#:~:text=BlackRock%20CEO%20Larry%20Fink%20said%20that% 20den%20ryska,ekonomin%2C%20signalerar%20att%20inflationen%20är%20av%20särskilda%20oro.

Vi får också allt fler offentliga erkännanden att det som verkligen pågår är en kamp mot ”fallna änglar”. Våra egna esoteriska källor har berättat för oss att vi bevittnar slutet på ett krig som har rasat under många tusen år mot en satanistisk härskara som gör sitt sista ställningstagande på denna planet. Det är därför jorden befinner sig i karantän.

”KM-marionettmästarna försöker sitt bästa för att kommunicera med sina fallna änglar – de satanistiska varelserna”, instämmer en Mossad-källa. ”CERN erkänner nu att de kommunicerar med ”ENTITIES” från andra sidan”, bekräftar författaren Anthony Patch.

Så på denna esoteriska anteckning, avslutar vi med de senaste bevisen på besökare utanför världen på denna planet.

1. UAP ses av en folkmassa och försvinner

2. Ett eventuellt insvept moderskepp

3. Area 51 tunnel och levande operationer av UAP:er

4. Off world craft tar fart snabbt

Förhoppningsvis kommer vi snart alla att kunna åka flygande tefat för att besöka andra planeter när karantänen på vår planet hävs. Tills det dock händer, koncentrera dig på att befria den verkliga världen du upplever med dina egna sinnen och inte de digitala världarna som ses på skärmar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: