Alla kommer inte att vara vakna Vita hattar; leder drottning Elizabeth II:s död till den västerländska civilisationens kollaps, Marthas Vineyard och andra obesvarade frågor

Reader Post | By TruthIsUnbreakable
2022-09-25
Ett mejl i min e-post

Alla har inte tålamodet, omdömet eller toleransen att ta sig an det ena eller det andra. Vi är alla kopplade på olika sätt och skapade perfekt till Guds avbild och likhet. Alla kan inte göra allt, alla har inte medel eller kopplingar. Känns fortfarande som att det enda sättet som dessa agendor och vansinnes agendor slutar på är i massunderlåtenhet och i ett fysiskt avlägsnande av alla onda verkställare i samhället. Tillsammans måste vi sätta vår tilltro och tillit till Gud och Jesus Kristus igen. Tillsammans med hur mycket Gud älskar oss alla och hur mycket vi älskar oss själva och andra. För din bekvämlighets skull, kolla in följande.

Vad är det egentligen som händer inom White hats and Q crew? Vi vet att saker och ting blir galnare, fler behöver hjälp i alla samhällsskikt. Medan Q-teamet och andra driver samma diskussionspunkter, ”det måste göras på det här sättet”, ”du måste visa dem”, och det här är teater/pantomim. Det som Charlie Ward tog upp är att om fler människor är vakna skulle det vara lättare med en övergång. Han tog upp i en av sina videor med Chas Carter om dem som inte vaknar tillräckligt snabbt. De kan behöva trycka på Central Bank Digital Currency (CDBC) för att få folk att vakna eftersom CDBC skulle användas för att stänga av deras konton och de förlorar allt. Om du gör det skulle det bli totalt kaos med inbördeskrig, FEMA-läger, mer lidande och död för både djur och människor, etc. Om du påstår att du har alla dina ankor på rad, men väntar på några saker, ja, gör dem, och sluta sedan att spela med i dessa psykologiska operationer.

När man hotar med att trycka på CDBC för att väcka människor, då driver man på med ondska. Du vet att det alltid kommer att finnas de som är vakna, bland dem som inte bryr sig, som är okunniga, dumma, galna eller onda. Om människor vill förändras till det bättre eller sämre kommer de att göra det av fri vilja. Vad sägs om dem som lider i världen pga agendor som väderkrigföring, förluster av sina hem, dör av hunger, törst, oförmögna att odla sina grödor, lider av det medicinska industriella komplexet, etc. Du måste tänka på dessa människor. Eftersom saker och ting fungerar bra för dig, betyder det inte att det fungerar bra för andra. Alla kommer inte att fungera som du gör. Alla har inte medlen eller kopplingarna till uppvaknade människor som kan säga och påstå så. Definiera att 80 % av det så kallade massuppvaknadet, eller så finns det inget Nesara/Gesara som förmodligen gynnar oss människor. Vad är det gemensamma diskussionsämnet för NDA:er (de som avgett tysthetslöte, red.anm) och andra BS (backspace), kan du berätta det för mig? Ju längre bedrägerierna, lögnerna och propagandan fortsätter desto värre kommer det att bli och ingen kommer att lita på någon, inklusive de så kallade goda killarna som tillåter dessa onda gärningsmän att blomstra.

Det faktum att ingen av er påstådda White Hats eller någon av Q-teamet har modet att kontakta mig och ha ett rationellt vuxensamtal säger mig allt jag behöver veta. Tystnad är samtycke.

Sluta åberopa ”det är Guds tid”, när det i själva verket är Gud som ger dig fri vilja att göra gott eller ont. Gud väntar på att se vad du gör. Om du hävdar att allt är klart och inställt på Nesara/Gesara, vad handlar det då om?

Inser du hur många som lider och behöver verklig lindring och hopp, och inte har tid för det ena eller andra i sina liv eller vilken tid de än har? Förmodligen planerar en del på att släpa ut den här rappakaljan under de närmaste åren. Du kommer prata om speciella typer av dumheter, men om det inte finns någon värme, ingen kylning, inget vatten, ingenting, och hur man ska planera återuppbyggnaden när allt är förstört och folk finns i FEMA-läger, masslidanden och dödsfall sker hos både djur och människor, eller vad?

När du vet bättre men fortsätter och fortsätter med de bedrägerier, lögner och propagandor som gör dig skyldig till synd. Okunskap är inget försvar. Drar man ut på den här teatern för att dra nytta av stora $$ under skenet av att sätta upp Antikrist-systemet? Förklara hur Q är ett spionprogram som för närvarande finns på våra telefoner som kontrolleras av Malteserriddarna? Om du hävdar att de goda killarna har kontrollen, varför tillåta de dessa hemliga sällskap att existera? Varför lita på ett datorprogram för att diktera dina handlingar, om det sägs att vi ska lita på Gud, inte på människan? Vad sägs om sunt förnuft med urskillning, kritiskt tänkande och principer? Berätta det för mig.

Jones och Trump, akta dig för att dyrka politiska frälsare som fortsätter den falska vänster/höger-paradigmlögnen: Alex Jones EX kastar honom under bussen på The Young Turks

https://www.youtube.com/watch?v=35hjhX45AMA

Alex Jones är en grindvakt för Israel och etablissemanget, men han får oss alla sanningssägare att verka aggressiva och galna genom hans handlingar. Jag tror att detta är avsiktligt och han spelar bara den roll han har fått. Akta dig för dem som blandar sanning med lögner. Ifrågasätt allt.

Efter 4 min. märket om Trump som ägs av Rothschilds, fader till vaxx, pro-röd flagglagar, aldrig avskaffat Fed Reserv, IRS, är pro-Israel, pro-Big Pharma, etc. Det är det andra det handlar om, varför förklarar inte Q-teamet, vita hattarna och andra bra killar hur Trump påstås ha tagit sig ur ägandet av Rothschilds trots att han blivit räddad sex gånger och hade Wilbur Ross i sin administration, förklara det? När man tittar på Abraham-överenskommelsen och ser på jubileumsmyntet och dess symbolik har det inget med fred att göra, utan slaveri och folkmord som passar Antikrists system. Det myntet visar 5G, sprutorna, Digital ID, CDBC, etc.

WOW!! Visa INTE denna video för DEMOKRATER … eller REPUBLIKANER!!

Brian uttalade följande: ”Det är olyckligt att under denna period av politisk klyfta kommer många på ”HÖGER” och ”VÄNSTER” kanten att se mig som fienden eftersom jag inte prenumererar på eller deltar i det politiska cirkustältet som de psykologiska operatörerna och sociala ingenjörerna har byggt för mänskligheten. Det enda sättet att slå sönder systemet är att först informera dig själv om att systemet finns och att det är ONT från topp till botten. Varje nano-partikel som utgör hela det politiska ekosystemet, såväl som alla deltagare, styrs de av osynliga individerna som har fullständig kontroll över detta lands valuta. Denna monetära kontroll ger dem befogenheten att sätta fast varje spelare (inklusive politiker, domare och dem som deltar i omröstningsprocessen) i denna ledningskontroll.

Alla som böjer sig för systemet på NÅGOT sätt blir promotor av det. Varje bonde i detta schackspel demoraliseras och avhumaniseras omedelbart. DET är den centrala rollen för alla regeringar. Tills vi inser detta, hittar vår moral och slutar att samtycka till den, kommer ingenting att förändras. Trump, Biden, Obama, Bush, Clinton …
INGEN galjonsmarionettpresident arbetar för dig (team Red eller team Blue) de arbetar för de globala maktmäklarna. Hur mycket människor än vill tro något annat (som sektmedlemmar), kommer ingenting att radera denna sanning. ”Inga människor kommer att lamt ge upp sina friheter, inte heller kan någon lätt underkuvas, när kunskapen sprids och dygden bevaras. Tvärtom, när människor är allmänt okunniga och utsvävade i sina seder, kommer de att sjunka under sin egen vikt utan hjälp av främmande inkräktare.” — Samuel Adams

AVSLÖJANDEN OCH MER: CDC medger att MÖRDARsatser av COVID-19-sprutor fortfarande ges till allmänheten

https://www.newstarget.com/2022-09-12-killer-batches-covid-shots-still-given-public.html

Data från USA:s guvernör avslöjar att varje enskilt dödsfall på grund av covid-vaccination orsakades av bara 4 till 5 % av de producerade covid-vaccinpartierna men läkemedelsmyndigheter har vägrat att dra tillbaka dem

https://expose-news.com/2022/09/08/gov-data-4percent-batches-caused-all-covid-jab-deaths/

Eftersom avfolkning säljer $$ stort. Må de verkliga Nürnberg II-rättegångarna börja.

”Fantastiskt”: den verkliga anledningen till att hälsotjänstemän inte låter oberoende forskare undersöka mRNA-vaccinflaskor

‘Stunning’: The Real Reason Health Officials Won’t Let Independent Scientists Examine mRNA Vaccine Vials

En dataläcka antyder att den verkliga anledningen till att hälsotjänstemän inte vill att enskilda vaccinflaskor undersöks av oberoende forskare är att flaskorna är alla olika – och mRNA:t i sprutorna inte är intakt.

https://dailytelegraph.co.nz/covid-19/crisis-in-slovenia-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-of-mrna-jab

https://www.howbadismybatch.com/

Bidens verkställande order påskyndar transhumanistisk agenda, CRISPR mRNA-vaccin är biodigital konvergens som omdefinierar ”mänskligheten”

https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-15_22-02-10:f

ISKALLT: Biden skriver på en ny order för att utveckla genteknik för att ”utveckla kretsar för celler” och ”förutsägbart programmera biologi” https://www.newstarget.com/2022-09-14-biden-signs-order-genetic-engineering- program-biology.html Den senaste tyranniska EO kommer direkt från WEF-agendan för att främja transhumanism. Eftersom dessa onda gärningsmän vill ändra vårt DNA till Vilddjurets tecken. Dessa onda verkställare kommer inte att sluta förrän de behandlas permanent.

Covid vaccinations now PROHIBITED in people under 50 in Denmark https://www.newstarget.com/2022-09-16-covid-vaccination-no-more-under-50-denmark.html

More young athletes are falling: Teen golfer dies suddenly while at practice https://www.naturalnews.com/2022-09-16-teen-golfer-suddenly-dies-while-practicing.html#

USDA air dropping vaccines from helicopters across 13 states, using vaccine “bait” deemed HAZARDOUS if ingested https://www.naturalnews.com/2022-09-20-usda-air-dropping-vaccines-from-helicopters-across-13-states.html#

New study finds organ recipients rejecting transplant after receiving COVID vaccine https://www.wishtv.com/news/medical/new-study-finds-organ-recipients-rejecting-transplant-after-receiving-covid-vaccine/

Veterinarian Speaks Out About Vaccine Adverse Effects In Dogs & Cats (see link below for more info on this subject) https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-13_21-31-38:5https://www.dogsnaturallymagazine.com/lifelong-immunity-vets/

Woman Escapes COVID-19 Hospital Treatment Protocols, Says Others Not So Lucky https://mohodgeministries.substack.com/p/woman-escapes-covid-19-hospital-treatment

FDA Uses Transhumanist Slogans to Push New COVID Boosters https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-transhumanist-covid-booster-cola/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=8ad4e1dd-353b-431d-9c30-7212afb73ef1

U.S. Food and Drug Administration annonserar om den nya COVID-19-boostern som en ”antikroppsuppdatering” för att ”ladda din immunitet” – som om ditt immunsystem vore ett batteri som behöver laddas upp eller ett mjukvarusystem som kräver ”uppdateringar av genterapi”.

CDC Report Blames Pregnancy-Related Deaths on Heart, Mental Health Issues, But No Mention of Vaccines as Possible Risk Factor https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-maternal-death-rate-heart-mental-health-vaccination-pregnancy/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=85fe9c29-0c51-470e-a80c-39f40e1003f3

1.4 Million Adverse Events After COVID Vaccines Reported to VAERS, Canadian Woman Dies 7 Minutes After Bivalent Booster Shot https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-covid-vaccines-canadian-woman-dies-bivalent-booster-shot/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=85fe9c29-0c51-470e-a80c-39f40e1003f3

MIGRANTS ON MARTHA’S VINEYARD: Border Crisis Now Far Worse, Border State Residents Scared, 1,000’s On Streets, But 48 Migrants On Martha’s Vineyard Removed By Nat’l Guard In Less Than 24 Hrs https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-17_22-25-02:a

Racist Karen From Martha’s Vineyard Homeless Shelter Upset Over 50 Illegals

Det här skulle inte ske

Martha’s Vineyard Newspaper listar 50 jobbannonser trots påståenden om inget arbete på ön

Martha’s Vineyard Newspaper Lists 50 Job Ads Despite Claims of No Work on Island

Wealthy elites create GoFundMe campaign to pay for illegal immigrants https://americasfrontlinenews.com/post/wealthy-elites-create-gofundme-campaign-to-pay-for-illegal-immigrants

Genom att skicka 50 personer till Marthas Vineyard är en nödsituation, men de är inte tänkta att vara som fristadsstäder. Här är din tidiga julklapp och vad de bad om. Fortsätt skicka många fler till dessa rika människors trösklar. Dessa Karens behov av att sluta klaga och anställa dessa illegala för att hjälpa dem i deras hem. Fortsätt att skicka dit fler migranter med flyg, tåg, till och med kryssningsfartygsstatus och byt namn på ön till Nya Honduras. Och ge dem tält, Obamas megatält för 500 personer, och säg åt dem att stanna där och skicka dem till de fina husen och in i deras hem. Jag trodde att murar var rasistiska. Konstigt att Kamala Harris har en mur runt huset. Jag hoppas att de sätter upp en tältstad i deras nya stadsdel. Det är kulturell uppskattning eftersom det är vad dessa Karens och politiska parasiter ville ha. Tja, här är din tidiga julklapp, men de visar ingen humanitärism, jag är chockad. Det här beskriver demonaterna som vill ha dem hit!

De skriftlärda och fariséerna ”Matt:23 1-4 Då sade Jesus till folket och till sina lärjungar: ”De skriftlärda och fariséerna sitter på Mose stol. inte de arbeten de gör. För de predikar, men praktiserar inte. De binder tunga bördor, svåra att bära,[a] och lägger dem på människors axlar, men själva är de inte villiga att röra dem med ett finger.”

Breaking! Illegal Aliens Flown to Martha’s Vineyard File Lawsuit Against Ron DeSantis https://www.youtube.com/watch?v=3u4Iak6rYak    They don’t have ANY rights at all being that they are here illegally!

Both California And New York Shipped Homeless Americans Out Of Their States https://www.youtube.com/watch?v=xOfEShhn9Ok

QUEEN LIZ II AND KING CHARLES III:  What the Media Won’t Tell You About KING CHARLES III https://www.youtube.com/watch?v=eeNZ7CseBLo

What the Media Won’t Tell You About KING CHARLES III (Part 2) https://www.youtube.com/watch?v=CFROfhXgMuA

THE GREAT RESET has been launched tweet https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1268187326703898627?s=20&t=Vsd-fzMf_pOtnpZxrKYMvg

‘A golden opportunity’ – HRH the Prince of Wales and other leaders on the Forum’s Great Reset  https://www.weforum.org/agenda/2020/06/great-reset-launch-prince-charles-guterres-georgieva-burrow/

What the Media Won’t Tell You About King Charles (Part 3) https://www.youtube.com/watch?v=YIYkSaLMssg

Sending Illegals to Martha’s Vineyard, Letting Prisoners Out, Trudeau and More https://www.youtube.com/watch?v=RWdBWOcwVs

Väl prisa Herren, de fick det sällskap de bad om. Den enorma raden av får som väntar på att se Queen Lizard-andas är häpnadsväckande, har de inget jobb?

The Queen’s Guard Collapses At Her Coffin – A Common Sight Since The Roll Out Of Covid Vaccines https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-14_23-26-59:c

”Åh för helvete, en har gått ner, hämta en till av slavarna”, sa kung Charles medan han stirrade tomt i avsky på den nedskjutna mannen. — Jason/Freedom Fighter Until Death/Vermont, BSA (‘BSA’, som betyder ”The Brainwashed States Of America”)

The Matrix is Tearing 

Fin Blade Runner bakgrund. Jean-Pierre kallar Inflation Reduction (Acceleration) Act för ”Infrastructure Reduction Act”. Fördelar för kabbalen. Parasitpolitiker och deras undersåtar ljuger så fort de talar, uppmärksamma vad de verkligen gör och associera det till detta. Som allt som främjar kontroll, depop och separation från Gud främjar denna 9th Degree (är en satanistisk orden som tillämpar barnoffer, red.anm). Solljus är det bästa desinfektionsmedlet.

Med ett klipp av den politiska parasiten Lindsey Graham och andra kumpaner som fortfarande främjar abort som uppoffringar till Moloch, samtidigt som de föreslår ett lagförslag om rikstäckande abortförbud vid 15 veckors ålder. Abort är mord och livet börjar före befruktningen och de har rätt att leva.

Efter 6 min. 40 sek. Kung Charles III:s kan inte räta ut datumet och får ett infall om att skriva fel datum, inklusive det med pennan också. Medan efter 7 min. 30 sek. Människorna står precis framför palatset och skanderar ”vi vill inte ha pedofiler”. Det är vad kabbalmedia inte kommer att visa, låt det sjunka in.

King Charles Makes Twitter Users Lose It After Video of Him Getting Snappy with Staff Goes Viral https://www.westernjournal.com/king-charles-makes-twitter-users-lose-video-getting-snappy-staff-goes-viral/

Drottning Elizabeth II:s begravning: Men vad gjorde hon och vad kommer Charles att göra?

Ingenting, men fortsätt med samma agendor. Medan Charles fortsätter att implementera den stora återställningen och ingår i en fjäderfä flock.

Oktoberrevolutionen hägrar i väst när drottning Elizabeth II går vidare

Enligt detta har den riktiga Queen Lizard Breath varit död i 10 år eller så, och ersatt av kloner. Eftersom den ursprungliga drottningen var emot agendan för 90 % avfolkning. Liz var pro-klimatförändringsagenda och var pro-Al Gore-administration och var emot Bush-klanen eftersom de senare togs bort från makten. Medan den nya Storbritanniens premiärminister, Elizabeth Truss, inte bara är en WEF-medlem utan hon har anslutit sig till den planetariska befrielsealliansen. Samma sak kommer att hända i resten av Västeuropa också. Låt oss se vad som verkligen händer.

BEN FULFORD: China spurns fake pope while Russian demands abolition of Federal Reserve Board https://sunnysjournal.com/2022/09/19/ben-fulford-china-spurns-fake-pope-while-russian-demands-abolition-of-federal-reserve-board/

Uppenbarligen mördades drottningen av Khazariska Maffian (KM) genom användningen av DEW (Directed Energy Weapon) och hon verkade vara vid god hälsa när hon träffade den nya premiärministern som både är en WEF-agent och förmodligen en ny medlem i Planetary Alliance, och sedan nästa dag, dog hon plötsligt. Dessutom håller den brittiska militären och underrättelsetjänsten på att anpassa sig till Ryssland nu. Jordbävningar på 10 km djup betyder att en stor DUMB togs ut. Eftersom Taiwan har haft 7,0 jordbävningar och KM är starkt involverade i Taiwan, eftersom Kina gör slut på detta så att de kan återta ön.

POLITICAL AND OTHER INSANITY AND OUR RIGHTS ARE USURPED: I Think I Found What’s Wrong with our World

Nanshee (Nancy) Pelosi, årets insiderhandlare, fruktansvärd skådespelerska och alkoholist i huset som gör korsets tecken är grejen med mardrömmar, ärligt talat. Det paret som försöker lägga propan i sin elbil är helt insatta och uppdaterade med alla boosters. Efter 1 min. märket med den falska Biden/Brandon intervjun i 60 minuter. Han hävdade att inflationen månad efter månad steg en tum. Han ansåg att en inflation på upp till 8,3 % är goda nyheter, när den i själva verket är mycket högre än vad som sägs, i verkligheten är den 73 %. Fler företag säger upp sig och tillverkningen minskar.

Bias 60 Minutes Interview With Joe Biden Compared To Donald Trump Interview 

Biden Not Worried About Hunter Biden Scandals Effecting USA Or Himself

Underbart att se folket i Storbritannien ropa ut Biden, men de sa inte Let’s Go Brandon. Dessutom var Biden sen till drottningens begravning.

60 lies in 60 minutes 

Biden’s Mental Health Mocked & Questioned on House Floor

Jag litar på att min regering gör fel till 100 %. Allt dessa parasitpolitiker gör är att de ljuger. Varför vi inte behöver regeringen eller överherrarna!

My Unbelievable Interview with Biden!

Fantastiskt!! Åtminstone var Creepy Old Joe vaken. Tack JP Sears!

Biden Declares ‘Pandemic Is Over,’ Prompting Calls for End to ‘Absurd’ Vaccine Mandates, Federal Health Emergency https://childrenshealthdefense.org/defender/biden-covid-pandemic-over-vaccine-mandates-federal-health-emergency/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=9419524c-3d9e-46d9-89df-ffa75483deba

Det fanns aldrig en pandemi, det var en plandemi/scamdemi under Project Lockstep som användes för att ta bort våra friheter, krascha ekonomin och etablera den digitala identiteten, det kontantlösa samhället som gynnar de få på bekostnad av många. Dessa konformister beställer anhängare som fortfarande känner att de behöver lyda tyrannernas bud och doktriner, underblåser förslavning och folkmord genom deras samtycke. De inser inte att under år av programmering, medveten okunnighet och masspsykos av skadan de har orsakat under säkerhetstäckmanteln och/eller girighet. Okunskap är inget försvar. Du kan inte följa en grupp ut ur tyranni. Tyvärr kommer inte alla att vara vakna, eftersom de valde att inte ifrågasätta allt och förblir okunniga, dumma, inte bry sig, galna eller onda.

Eftersom dessa mellanvalsperioder… Dessa onda gärningsmän vill komma undan från att stå till svars för brott mot mänskligheten. De kommer att göra allt för att behålla sin makt till varje pris. De fortsätter att avslöja sina sanna färger. Vi behöver inte regeringen eller någon av dessa politiska parasiter, inte heller dessa bokstavsbyråer, falska media och företag som drar nytta av agendor, kontroll, avfolkning och separation från Gud. Fake Biden/Brandon följer bara order från sina WEF-mästare. Kontrollanterna vill driva agendan för klimatförändringar/väderkrigföring och bristen på allt. Ondskan blomstrar när goda män och kvinnor vägrar att hålla onda gärningsmän ansvariga för brott mot mänskligheten. Det enda sättet som detta slutar är massunderlåtenhet och fysiskt avlägsnande av alla onda gärningsmän i samhället.

Pelosi Visits Armenia, Blames Azerbaijan for Border Violence https://nationalinterest.org/blog/buzz/pelosi-visits-armenia-blames-azerbaijan-border-violence-204859

Situation Update, Sep 18, 2022 – Banks are preparing for massive BAIL-INS while RESTRICTING withdrawals https://www.brighteon.com/2a98e065-f9d6-4c4b-9abb-e7afc9c6631f

Collapse incoming: Pope Francis orders Holy See to transfer all assets to Vatican Bank to protect the Church’s finances https://www.newstarget.com/2022-09-21-pope-francis-transfer-assets-to-vatican-bank.html

Government Pushes A “Digital Dollar” So It Can Seize Assets At Will & Enslave Humanity https://www.shtfplan.com/headline-news/government-pushs-a-digital-dollar-so-it-can-seize-assets-at-will-enslave-humanity

Samsung och Bill & Melinda Gates Foundation tillkännager ny INCINERATION-toaletter som använder elnät för att förvandla ditt toalettinnehåll till aska och återvunnet vatten https://www.naturalnews.com/2022-09-19-samsung-bill-gates-incineration- toilet-ash-water.html# Varför lyssna på hans utlägg från Satan, som en av dessa Overlords som förde oss till globalt folkmord. Allt detta är en del av allt som gynnar kontroll, avfolkning och separation från Gud och främjas av 9th Cricle. Eftersom den här senaste enheten och enheterna är tänkta att förstöra rutnätet, precis som deras EV (elbil), medan de få gynnas på bekostnad av många med deras Great Reset. Må deras onda onda planer misslyckas!

White House Nutrition Advisor creates “Food Compass” that vilifies whole foods while promoting junk like Lucky Charms https://www.naturalnews.com/2022-09-20-white-house-nutrition-advisor-food-compass-promotes-junk.html#

Gör motsatsen till vad dessa experter säger. Snacka om förgiftning och att skapa fler kroniska sjukdomar som passar det medicinska industriella komplexet. Allt som främjar depop, kontroll och separation från Gud främjas av 9th Circle.

Biden Admin Awards Over $100M To Dismantle “Racist” Highway In Detroit https://www.zerohedge.com/political/biden-admin-starts-fixing-racist-roads-grant-dismantle-highway

Experts Say Upgrading U.S. Power Grid “could cost $2 trillion between now and the year 2050”; More Rolling Blackouts Expected https://www.activistpost.com/2022/09/experts-say-upgrading-u-s-power-grid-could-cost-2-trillion-between-now-and-the-year-2050-more-rolling-blackouts-expected.htm

Till att börja med, ta bort dessa hundratals miljarder dollar för Ukraina, NASA, Israel, TSA, etc. Men naturligtvis är detta allt genom design som passar avfolkningsagendan.

New Study: Charging EVs Overnight Costs More and “could stress out your local electric grid” https://www.activistpost.com/2022/09/new-study-charging-evs-overnight-costs-more-and-could-stress-out-your-local-electric-grid.html

Just Talking: 41 Year Old Democrat Intentionally Kills An 18 Year Old Republican, Democrats Spewing Hateful Rhetoric Are 100% Responsible https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-21_13-50-35:a

Why Are Walmart And Other Major U.S. Retailers Canceling BILLIONS Of Dollars In Orders As Summer Comes To An End? http://theeconomiccollapseblog.com/why-are-walmart-and-other-major-u-s-retailers-canceling-billions-of-dollars-in-orders-as-summer-comes-to-an-end/

Onsdagen den 21 september på Monkey Werx US:s kanal tog han upp den här artikeln. Han vet att återförsäljarna inte kommer att få sina beställningar i slutet av året på grund av att bristerna och leveranserna från Kina börjar ta slut. Det är därför återförsäljarna avbryter sina beställningar. Är detta en del av den världsomspännande ekonomiska kollapsen?

Economic Collapse Has Arrived In Germany. Will The U.S. Be Close Behind? http://theeconomiccollapseblog.com/economic-collapse-has-arrived-in-germany-will-the-u-s-be-close-behind/

Energy prices in Germany soar 1,000% as companies go bankrupt https://www.newstarget.com/2022-09-18-energy-prices-germany-soar-companies-going-bankrupt.html

They Know That They Are Killing The Economy, But They Are Doing It Anyway… http://theeconomiccollapseblog.com/they-know-that-they-are-killing-the-economy-but-they-are-doing-it-anyway/

The Biden Administration Embraces Technocracy with Promise of $2 Billion in Funding for the “BioEconomy” https://www.thelastamericanvagabond.com/biden-embarces-technocracy-funding-2-billion-bioeconomy/

It’s HAPPENING: Bank of England Eliminating Old 20 & 50 Notes on Sept 30

Fake Creepy Biden: ”Vi går långt tillbaka, hon var 12 och jag var 30” Bara en provkörning innan de verkligen gör det här med CBDC.

San Francisco homeless people PAID by Biden Regime over $800 in cash and food stamps to be druggie street urchins who deal fentanyl to minors https://www.newstarget.com/2022-09-18-san-francisco-homeless-people-paid-by-biden-regime.html

Canadian School Defends Transgender Teacher With Prosthetic Breasts 

https://youtu.be/o4O2w8kUql0

Att utsätta elever för detta beteende och annan tyranni är barnmisshandel. Hur kan någon ta sig igenom den klassen utan att sätta på sig skygglappar? Vilken rationell och förnuftig princip som helst skulle ha sparkat den här personen från början. Är förvånad över att de inte har sågat av bröstproteserna nu? Det är en psykiskt sjuk fru med mycket bagage. Det är inte naturligt om du förstår vad jag menar. Det ser mer ut som att hans ryggsäck har transplanterats på hans bröst och inte håller. Varför mentala kolonier behöver öppna igen och placera dessa människor i dem och lämna dem där med sina egna gelikar. Och en separat koloni för de politiska parasiterna.

Cowards! HDSB trustees run away when asked about Kayla Lemieux at board meeting https://www.rebelnews.com/cowards_hdsb_trustees_run_away_when_asked_about_kayla_lemieux_at_board_meeting?utm_campaign=dm_fetishshowteacher_9_24_22&utm_medium=email&utm_source=therebel   

Halton District School Boards senaste möte blev surt när frågor väcktes om den virala läraren känd för att ha på sig gigantiska bröstproteser till lektionen.

Conservatives Are FINALLY Starting To DO SOMETHING About It!

Den här läraren kommer inte att få sparken för att han dyker upp på jobbet klädd i den här vansinniga kostymen eftersom transen är en skyddad klass, men han skulle få sparken om det var en charad/upptåg.

Demonstranter samlas i skolan för demonstration mot biologisk manlig lärare som bär gigantiska bröstproteser

https://www.rebelnews.com/protesters_gather_at_school_for_rally_against_biological_male_teacher_who_wears_giant_prosthetic_breasts

Explosive report reveals Vanderbilt promoted transgender surgeries to make ‘huge money’ https://www.lifesitenews.com/news/explosive-report-reveals-vanderbilt-founded-transgender-clinic-to-make-huge-money/?utm_source=daily-usa-2022-09-22&utm_medium=email

Om du inte vill göra den här typen av arbete, jobba inte på Vanderbilt.’

Newsom (Kaliforniens guvernör, red.anm) lanserar annonskampanj i pro-life-stater som använder Skriften för att främja aborter i Kalifornien https://www.lifesitenews.com/news/newsom-launches-ad-campaign-using-scripture-to-promote-abortion-in-pro- life-states/?utm_source=daily-usa-2022-09-17&utm_medium=email Anslagstavlor som planeras att sättas upp i Mississippi och Oklahoma informerar kvinnor om att ”Kalifornien är redo att hjälpa” om de ”behöver en abort.” Tecknen citerar Mark 12: 31, som lyder: ‘Älska din nästa som dig själv. Det finns inget större budord än detta.

NEWSOM’S BILLBOARDS USE BIBLE VERSES TO PROMOTE ABORTION 

Demoner som Newsom hånar Gud, medan de främjar sina offer till sin gud Moloch. Allt som främjar kontroll, avfolkning och separation från Gud främjas av 9th Circle. Rättfärdig ilska och handling mot dessa onda verkställare är nödvändig!

Jeremia 1:5 KJV ”Innan jag formade dig i magen kände jag dig; och innan du kom ut ur moderlivet helgade jag dig, och jag påbjöd dig till en profet för folken.” Psaltaren 139:13 ”Ty du har format mitt inre; du knöt ihop mig i min mammas mage.”

California to legalize state-sponsored trafficking of children combined with child mutilation and castration surgeries in the name of transgenderism https://www.naturalnews.com/2022-09-23-california-legalize-trafficking-children-mutilation-castration-transgender.html#

Commiefornia är ytterligare ett steg bort från att bli förstörd precis som Sodom och Gomorra. Dessa människor är onda och sjuka!

The rise and fall of Beyond Meat https://www.naturalnews.com/2022-09-23-rise-fall-beyond-meat.html#

Glad att se att Beyond Meat kraschar och brinner med den senaste börskraschen och bristande intresse för soylent grön GMO-skit. Det ska allt ner, många fler också. Må deras onda onda planer misslyckas!

Ultra TWILIGHT ZONE: This CAN’T Be REAL…or CAN it?! 

Global Energy Crisis Update, Food Plant/Natural Gas/Oil Refinery Explosions, Imports Down

0 Ways in Which Our Rights Have Been Usurped https://off-guardian.org/2022/09/17/10-ways-in-which-our-rights-have-been-usurped/

The Globalist Ruling Class Is The Enemy Of The People: “One World Government” 

Såg detta av Ask the Doctor of Common Sense. Var uppmärksam efter 12-15 min. markören, ”se efter din egen kulu”.

When Yoga People Become Conservative

”Mitt gamla samhälle handlar om kärlek och acceptans. De undvek mig för att jag tänkte annorlunda än de.” ”De vägrade att stoppa in något onaturligt i kroppen. Följaktligen fick de alla sprutor” och ”låt oss gå in på vår inställning om demokrater” LOL! Att vara en konservativ yogaentusiast känns som att vara en dubbelagent.

WEATHER WARFARE:    Weather Warfare Strikes In Spain, Italy, Canada, Guadalupe, Taiwan, California, Alaska; Climate Change Denial Is Mental Illness https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-19_15-35-42:7 

Sun Pulsating, Mexico 7.4 EQ, Signatures Of Manufactured ‘Hurricane’ Fiona, Climate Lockdowns Are Coming https://odysee.com/@neverlosetruth:0/2022-09-19_19-49-12:1

TANKAR? Vem vet vad Queen of the Lizards falska dödssymbolik verkligen betyder härifrån. Huruvida det är kollapsen av den västerländska civilisationen och vi står närmare den förmodade Nesara/Gesara. Det är upp till dig att avgöra.

Du har människor som fortfarande smyger med ödlans andedräkt och ställer upp för att stå i flera kilometer i kö hela dagen för att få se en glimt av kistan.

Till och med på BBC kölar en av drottningens vakter på grund av klantskallevaccinet. Fortfarande ser man flera av dessa vaxx som kollapsar. Du har människor som är indoktrinerade oavsett om de är läkare, lärare, etc. eller är intresserade av Covid-teatern och fortfarande befinner sig under kognitiv dissonans, medveten okunnighet och masspsykos. De tog alla sina stick, även när de var sjuka, på sjukhus eller om de inte tror de att sprutan skyddar dem. De inser inte att det är biovapnet som dödar dem snabbt eller långsamt beroende på deras gifter. Än idag ställer människor fortfarande upp för sina blodproppssprutor, även om det kan döda dem vid giftinjektionscentrat. Snacka om okunskap och dumhet, även djur som hundar är smartare än människor. Det finns inget att säga om den första arresteringen som skulle chockera världen, såsom den falska Charles III som den falska anti-påven jesuiten Francis.

Den 15 september har jesuiternas anti-påve Franciskus förklarat CHRISLAM som EN VÄRLDSRELIGION. Det finns alltid distraktioner, avledningar och bedrägerier oavsett om vad som händer. Varför fortsätta att ersätta parasiter WEF-agenter med andra WEF-agenter, och vad är det med dessa hemliga sällskap, är det inte meningen att vi ska göra oss av med dessa mysteriereligioner och hemliga sällskap, eller är det under skenet av att upprätta Antikrist-systemet?

Hur är det med Emergency Broadcast System (EBS) fåren som inte kommer att vakna om de inte finns på TV. Du har också människor som sitter fastklistrade vid sina telefoner. Alla kommer inte att vara på samma nivå av uppvaknande som du. Vem än som bestämmer över uppvakningsnivån på 80 % fortsätter de att flytta på målstolpen. Det finns bara en sak som jag kan finna om dessa cirka 80% som håller med om den ekonomiska information från regeringen. Det är ”orimligt” för banker att dela din ekonomiska information med regeringen, säger 8 av 10 amerikaner.

https://fee.org/articles/its-unreasonable-for-banks-to-share-your-financial-info-with-the-government-8-in-10-americans-say/

Man vill prata om att det får allvarliga konsekvenser att spela Gud. Att underblåsa det minsta av två onda ting underblåser fortfarande ondskan. Det inkluderar dem som fortfarande tror på den falska vänster/högerparadigmlögnen. Vad hände med dem som stannade på den smala vägen som leder till Jesus Kristus? Man kan inte säga att de litar på Gud som finns inom dig, medan de å andra sidan spelar Gud i sina medmänniskors liv med deras psykologiska operationer. Att inkludera och förlita sig på ett Q spyware AI-system för att diktera åtgärder och så vidare, är inte det smartaste att göra eller hur? Det är väldigt svårt för majoriteten att komma överens om allt eftersom vi lever splittrade. Kom bara ihåg att ett delat hus inte kan stå. Ju längre de psykologiska operationerna och lögnerna fortsätter, kommer fler att vända sig emot er för att ni låter agendor och galenskapen att fortsätta. Det finns inga som helst ursäkter och om ni förmodat bra killgrupper tillåter detta att fortsätta under flera år och implementerar antikristsystemet, då har ni bekänt era sanna färger och era sanna frukter.

Om du väljer att undersöka något eller inte är upp till dig. De flesta har inte tid eller tålamod att titta på den eller den videon, läsa den eller den artikeln, på den eller den sidan, etc.

Det beror på år av programmering, kognitiv dissonans, medveten okunnighet, ideologisk subversion och masspsykos. Alla kommer inte att operera eller vara på samma vakna nivå som du. Hur mycket eller lite man än förbereder sig varar den bara tillfälligt. Det finns gott om människor som behöver växa upp oavsett om de är vakna eller inte. Ju längre lögnerna fortsätter desto värre blir det för alla. Vänligen acceptera att vita hattarna och andra bra killgrupper finns, om du så vill. Det finns ingen anledning att tillåta att dagordningarna fortsätter eftersom striden mellan gott och ont kommer fortfarande att finnas där tills Jesus Kristus kommer tillbaka för att ställa saker till rätta.

Vad krävs för att ni bra killgrupper, Q-teamet och det de vita hattarna förstår finns förutom hos mig? Människor behöver ett verkligt hopp och lättnad från och med igår, från all skit de har gått igenom eftersom lögnerna, bedrägerierna och stressen dödar.

Det inkluderar användningen av Med Beds och de sex tusen patenten. Sanningen måste komma fram i sin helhet för att kunna läka, återuppbyggas och gå framåt. Är de förmodade hundra åren av lagringsbar mat som finns i DUMBS en annan lögn samtidigt som fler lider och dör, är det en del av planen att ha en kontrollerad avfolkningsagenda som gynnar det falska ljuset? Sanningen tål ingen granskning och håller på att bli en utrotningshotad art. Föredrar du farliga friheter framför fredligt slaveri när som helst? Du berättar för mig om de vita hattar om vad som verkligen händer. Man kan inte tjäna både Gud och Djävulen?

Ni vill prata om att höja vibrationerna när fler fortsätter att lida och dö på grund av att de följer order och fortsätter deras agenda. På en andlig nivå baserad på våra tankar, ord och handlingar gör det skillnad på om vi lever i kaos via det negativa eller i fred via det positiva. Naturligtvis finns det parallella världar också. Faktum kvarstår att inte alla kommer att vakna och det finns inte längre tid för dessa spel. Fler behöver växa upp, eftersom det kommer att finnas de som väljer att inte göra det av olika anledningar och programmering därav. Kalla det okunnighet, förnedrat sinne, kognitiv dissonans, ideologisk subversion och/eller masspsykos. Det finns alltid ett bättre sätt och så många obesvarade frågor som om hur det kvantekonomiska systemet verkligen fungerar, det verkliga Nesara/Gesara som gynnar oss människor, gratis energi, sex tusen patent, Med-Beds, etc.

Men att lita på en Quantum dator för att diktera era handlingar och sedan hävda att ”det är Guds tid” är inte okej. Om du har dina ankor på rad och om dessa elaka är uppvärmda, finns det inga ursäkter eller några skäl för att fortsätta dessa psykologiska operationer. Samtidigt som människor hotas med att dra ut detta till CDBC och skapa värre förhållanden, inklusive rullande strömavbrott, vilket gör EMF-frekvenser som 4-5G människor sjuka, dränerade och/eller gör människor galna, och väderkrigsoperationer under skenet av att väcka upp människor. Vill du prata om vem som gynnas?

Om det är sant att ni bra killgrupper och de vita hattarna har förstört fler av de onda verkställarna och DUMBS, bevisa det då att ni tjänar Gud och jag tackar er på förhand och ska be om ursäkt för mina utskällningar mot er? Vad krävs för att ni bra killgrupper och vita hattar ska förstå att de står bakom mig? Man kan bara göra så mycket, men de kan inte göra allt, vilket ni inser.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. Hejsan! Jag har lite funderingar kring dina utskick… Det är svÃ¥rt att förstora texten och bilderna i mobilen (det blir ”fladdrigt”) och ibland är texten pytteliten (bifogar en skärmdump).. 🙈 Ibland är den däremot jättestor och det blir bara nÃ¥gra ord per rad…. NÃ¥gon inställning som kan justera det? 

    Ha en fortsatt fin söndag! Kram,Tone

    Skickat från Yahoo Mail på Android

    Gilla

%d bloggare gillar detta: