Ni SD- kritiker tänk på var ni själva befinner er moraliskt

2022-09-23

Olle Ljungbeck


Ni SD- kritiker detta bör ni tänka på.

Ni SD-kritiker detta bör ni tänka på. Det fruktansvärda våld som nu pågår i Iran mot landets kvinnor är om inte sanktionerat så accepterat av den svenska vänstern med Socialdemokraterna och dåvarande statsministern Stefan Löfven i spetsen. När den svenska regeringen med Stefan Löfven besökte Iran och ett flertal svenska kvinnliga ministrar medföljde krävde denne (socialdemokratin) att de svenska ministrarna skulle bära slöjor! Om inte detta var ett svenskt godkännande av förtrycket av de iranska kvinnorna från Socialdemokraternas sida, vad var det då? Med ett starkt avståndstagande från den socialdemokratiske statsministerns  sida vad gäller bl a förtrycket att bära slöja hade kanske den dödade iranska kvinnan och ytterligare ett antal levt i dag.

När man ser sådant här agerande från den socialdemokratiska rörelsen inkl MP, och Centerns sida kan man givetvis inte ta deras lögner om SD på allvar. Men detta hyckleri är inte nog. I dag har mördandet från de insläppta barbarerna nått nya rekord. 48 mördade på tre kvarts år! Lägg därtill alla lemlästade,  våldtagna, skjutningar, sprängningar etc. Tänk på den lilla flickan som legat medvetslös i över en månad.

Med alla dessa falska värderingar och fördömandet av SD borde svenska folket inte ge en enda röst åt de nämnda partierna. I annat fall kan man inte förstå detta på annat sätt än att svenska folket hjärntvättats av socialdemokratiska regeringar inkl deras bundsförvanter.

Nu måste en kommande regering agera som det anstår demokrater och inte som tidigare regering. Ut med alla invandrare efter avtjänat fängelsestraff. Dra in alla bidrag till länder som inte lagstiftar om lika rättigheter för kvinnor och män. Men detta räcker inte. Socialdemokratiska partiet, Miljöpartiet och Centern måste ställas inför riksrätt. Om inte! Då är Sverige inte längre en demokrati. Sverige befinner sig i dag i stort sett på den absoluta botten när det gäller värnandet om det egna folket.

Kanske är  smutskastningen av SD ett försök att dölja den egna totala uselheten på snart sagt alla områden? Framförallt dessa tre partier borde efter riksrätt upplösas för att rena  politiken från ruttenhet.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Nja! Jag röstade motvilligt på Sd,(minst dåligt parti)egentligen är AFS bättre,men dom är för små för att komma in i riksdagen, Sd svek mej när dom blev positiva till EU,samt Nato + Vasselinpass!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: