Kung Charles beordras att inställa sig inför internationell domstol 1.11 2022 gällande William Combes och andras död

20.9.2022
Kevin Annett

https://youtu.be/uucZ7Q4SJU0

Charles Windsor kallades idag, den 20 september, att infinna sig inför en internationell domstol den 1.11 2022 för att svara på anklagelserna om hans delaktighet i dödandet av inhemska barn och ögonvittnen som William Combes. Kallelsen kan läsas i sin helhet på www.murderbydecree.com under ITCCS-uppdateringar för 20 september 2022. Utfärdad av International Common Law Court of Justice.
(Obs: Datumet är enligt Greenwich Mean Time)


London, Storbritannien:

Charles Windsor, den så kallade kungen av England, beordrades idag att inställa sig inför en särskild internationell domstol. Tribunalen kommer att sammanträda den 1 november 2022 för att utreda Charles kunskap om och delaktighet i brott mot mänskligheten som begåtts av hans föräldrar, Elizabeth och Philip Windsor, och deras medbrottslingar i kyrkan, staten och företag.

Det juridiska meddelandet att visa sig levererades till Charles Windsor vid Buckingham Palace och andra platser av sherifferna vid domstolen. En kopia av meddelandet följer och som en pdf-bilaga.

Tribunalen den 1 november ber alla som har kunskap om eller bevis för Charles Windsors delaktighet i något av dessa brott att omedelbart kontakta domstolen på itccsoffice@gmail.com. Belöningar och immunitet från åtal kommer att ges i utbyte mot sådana bevis.

Vänta för mer information och uppdateringar varje söndag kl. 18.00 öst på http://www.bbsradio.com.herewestand och på www.murderbydecree.com under ITCCS Updates och www.republicofkanata.org under Breaking News.
Utfärdad 19/20 september 2022 av International Common Law Court of JusticeKategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

 1. Hejsan Yrsa

  Har du sett detta på telegram.

  https://t.me/+8VgcD2md-EdkMGY8

  Hoppas det är sant så de inte är någon klon

  Lelle

  Gilla

%d bloggare gillar detta: