Kina avskyr den falska påven medan Ryssland kräver att Federal Reserves styrelse ska avskaffas – drottningen blev mördad!

2022-09-19

Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KM =Khazariska maffian
DS = Deep state


Khazariska Maffian och deras slavländer försöker i hemlighet förhandla om fred med Planetary Liberation Alliance, men deras erbjudanden avvisas, säger White Dragon Society –källor. Istället kräver Ryssland avskaffandet av Federal Reserve-styrelsen medan Kina förbereder sig för att invadera Taiwan, säger de ryska FSB och Asian Secret Society-källorna.

Samtidigt har det odeklarerade inbördeskriget i väst tagit en olycksbådande vändning när MI6 upptäcker att drottning Elizabeth mördades med ett riktat energivapen av Khazariska Maffian. Det är därför som den brittiska militära- och underrättelseapparaten har beslutat att alliera sig med Ryssland och Kina mot KM.

Det finns också stora undrevärldsåtgärder i Japan, Indonesien och på andra håll när KM-styret över hela världen fortsätter sin kollaps.

Det finns mycket att ta upp den här veckan så låt oss börja med erbjudandet till Ryssland som gjorts av KM-agenten som poserar som påven Francis. Den falska påven flög i förra veckan till kongressen för världsledare och traditionella religioner (Congress s of Leaders of World and Traditional Religions) i Kazakstans huvudstad Astana (bilden) och bad om ett möten med den kinesiska presidenten Xi Jinping och ärkebiskopen Kiril, chef för den ryska ortodoxa kyrkan. ”Pope” Francis blev förvånad.

Pope Francis reiterates need for meeting with Patriarch Kirill — Russian Church

Pope Francis visits Kazakhstan

https://www.reuters.com/world/vatican-sought-xi-pope-meeting-kazakhstan-china-declined-source-2022-09-15/

”Påven” erbjöd sig att ”ge bort Donetsk- och Luhansk-regionerna och göra ett fredsavtal”, enligt ryska FSB-källor. Men ryssarna avvisade det nya fredserbjudandet som ”bara en manipulation för att vinna tid och få gas- och oljeresurser.” De säger att ”Soros-stiftelsen och Rothschilds finansierar aktiviteter i Armenien, Azerbajdzjan och Khazakstan för att upprepa Ukraina-scenariot.”

FSB noterar också att ”USA redan har skrivit under på att finansiera de ukrainska nazisternas vapen och militärbaser fram till 2025 för att förbereda sig för en ny krigsrunda mot Ryssland.”

Ryssarna föreslog att det låg i deras intresse att ”vänta till efter vintern” innan de förhandlade och sa ”Fred kommer att börja från det att man avslutar Federal Reserves styrelse och det nuvarande finansiella systemet, samt bildar en ny multipolär världsordning med jämlikhet för alla länder.”

”Påven” upprepade också sitt erbjudande till Kina om kontroll över ASEAN, Japan, den koreanska halvön, Australien och Nya Zeeland genom att söta i grytan med att erbjuda det till Taiwan också, säger källor inom det asiatiska hemliga samhället. Allt KM ville ha i utbyte var fortsatt finansiering för deras United States OF AMERICA Corporation efter den 30 september.

Kineserna vet förstås att folket bakom påven bara försöker köpa tid så att de kan fortsätta sina försök att behålla makten genom att döda 90 % av världens befolkning. Det är därför Xi Jinping vägrade att träffa påven.

De har också en mycket berättigad rädsla för att KM bara skulle använda mötet till att döda Xi precis som de dödade Nordkoreas ledare Kim Jong Un och drottningen.

OK, låt oss nu titta på varför MI6 är säker på att drottningen mördades. Chefen för MI6 noterar att hennes död kom bara några dagar efter att hennes privatsekreterare mördats. ”Någon mycket nära Drottningen rapporterade samtidigt till oss att Hennes majestät var helt bra bortsett från åldersproblem. ” Mordet på drottningen kom strax efter att Alliansen installerade Liz Truss (bilden) som premiärminister istället för den som KM World Economic Forum utsett marionetten Rishi Sunak, (bilden) konstaterade han. ”Drottningen dog inte av naturliga orsaker. Jag vet detta eftersom hon skulle ha sagt till mig i förväg, ”tillade han.

KM -ledarskapet är ett ”gäng kryp som nu har varje MI6 och SAS-officer runt om i världen nere på sin rygg för att skjuta för att döda på mina order”, lovar chefen för brittisk underrättelse.

Det är därför MI6 öppnade en bakdörr tillsammans med Ryssland i förra veckan. ”Vi vet allt om KM och KM RUSSO-folkmordet på nära fem miljoner [mer som 50 miljoner] ryssar. Massgravarna är många. KM är grundorsaken till all världens terrorism, ”konstaterar MI6. ”Vi är inte ensamma. Jag har haft många hemliga kontakter de senaste dagarna”, tillade han.

Det är därför britterna håller med om följande uttalande från det kinesiska utrikesministeriet ”Kina är redo att arbeta tillsammans med Ryssland för att … främja utvecklingen av den internationella ordningen i en mer rättvis och rimlig riktning.”

Rysslands Putin reflekterade liknande känslor när han sa: ”Försöket att skapa en unipolär värld har nyligen tagit en fullständigt ful form och det är absolut oacceptabelt för det överväldigande antalet stater på planeten.”

Den ryska officiella nyhetsbyrån Tass meddelade också att Ryssland och Kina gick med Storbritannien för att förkasta den falska Covid-pandemin genom att notera att när ”Putin chattade med sin kinesiska motsvarighet Xi Jinping …  vidtog de inte COVID-restriktioner: de talade på nära håll, utan masker.”

https://tass.com/politics/1508073

Kineserna signalerade vidare till världen att de visste att de var under 5G elektromagnetisk attack och svarar genom att förstöra infrastrukturen som är involverad, vilket kan ses i den här videon av en massiv mobiltelefonanläggning som bränns ner.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=207653

Kina och Ryssland visade makten i sin allians i förra veckan vid toppmötet  Shanghai Cooperation Organization i Uzbekistan. Där utfärdade XI en krigsförklaring mot KM genom att säga ”Vi bör förhindra att yttre krafter inleder en färgrevolution.”

https://apnews.com/article/russia-ukraine-putin-health-covid-6da5f93a0427f4410ec12b0388c47019

Istället främjade han ”ömsesidigt förtroende, ömsesidig nytta, jämlikhet, samråd, respekt för mångfalden av civilisationer och strävan efter gemensam utveckling.”

De länder som är allierade med eller signalerar alliansen med SCO nu inkluderar Indien, Kina, Ryssland, Pakistan, Tadzjikistan, Uzbekistan, Kazakstan, Kirgizistan, Iran, Vitryssland, Egypten, Saudiarabien, Qatar, Bahrain, Maldiverna, The United Erabates, Kuwait , Myanmar, Afghanistan, Vitryssland, Mongoliet, Kambodja, Nepal, Sri Lanka, Turkiet, Armenien, Azerbajdzjan och Mongoliet,

Det fanns också ett tecken på att med denna enorma allians bakom sig förbereder sig Kina för att ta över Taiwan. På söndagen drabbades Taiwan av en jordbävning med 7,2 magnitud. Jordbävningen var nästan säkert konstgjord eftersom den ägde rum på ett djup av 10 kilometer och dess epicentrum var den enorma flygbasen i Hualien län på den östra kusten i Taiwan.

Den amerikanska militären är inte i stånd att motstå eftersom den saknar resurser att på så kort tid aktivera soldater som behöver matbokningar för att ha till sig själva och sina familjer.

Army suggests food stamps for soldiers battling inflation

Eftersom SCO-medlemskapet inkluderar de flesta av världens stora oljeexportländer, betyder detta att deras pågående avgränsning av olja till EU och USA kommer att orsaka fullständig ekonomiskt förödelse.

Indonesien, en annan stor oljeproducerande nation, kommer sannolikt också att gå med i Anti-KM-alliansen snart. Indonesiska underrättelsekällor säger att ett inbördeskrig rasar inom militära och polisstyrkor. Indonesiska vita hattarna har upptäckt ”spelsyndikater, prostitution, människohandel med minderåriga barn, droger och massor av pengar … speciellt har utredare redan spårat flera hundra miljoner dollar i offshore-banker, belägna i Singapore och Hong Kong.” Artiklarna som är länkade nedan återspeglar en liten del av det inre kriget som rasar där.

Indonesian police general suspended after bodyguard found dead with multiple gunshot wounds

Indonesian police general suspended after bodyguard found dead with multiple gunshot wounds

Indonesian police’s image in tatters as murder scandal widens

”Detta kommer sannolikt att ta ner den indonesiska regeringen före slutet av oktober,” säger källan.

Japan går också i hemlighet med i Alliansen. Det faktum att Ryssland fortfarande förser dem med gas och olja visar att japanerna redan har nått en hemlig överenskommelse.

Äldre medlemmar i den japanska undre världen träffade en WDS -representant (White Dragon) i förra veckan och sa att en allians hade nåtts mellan alla större japanska Ninkyo (det rätta sättet att hänvisa till det allmänt använda nedsättande ordet Yakuza) hade bildat en allians. Detta innebär att grupper som har underleverantör till KM för att leverera minderåriga barn, mord på politiker etc. kommer nu att behöva välja mellan ett överlämnande eller död.

Ninkyo Alliance lovar att ta tillbaka kontrollen över alla japanska listade företag från KM och deras lakejer.

Polska underrättelsekällor kontaktade också WDS i förra veckan för att meddela att de hade förklarat krig mot KM. De noterar:

Världen styrs av fyra företag: Black Rock, State Street Corp., Vanguard Group och FMR, som ägs av flera familjer, inklusive: Rockefeller, Rothschild, Onassis, Kennedy, McDonald, Disney, Bundy, Bush och Collins. Dessa företag har byggt upp sin förmögenhet på människohandel, vapen, droger, prostitution, global terrorism och falska flagg operationer. De är representerade i övervaknings-nämnderna för Internationella valutafonden, alla Centralbanker, Världsbanken och Federal Reserve-systemet. De äger också olja, mat, farmaceutiska-, kemiska- och teknikjättar.

De sa att den polska militären var redo att ta över KM-dotterbolaget ”ALTRIAs-innehav som hanterar den polska ekonomin, politiken, politiska partier, politiker, domstolar och näringsliv.”

En polsk underrättelsekälla noterade:

Ryssland vet att det leder en exit från Matrix. De lämnar ett korrupt finanssystem, media och internet bakom sig. De avslöjar den nya världsordningen, EU, USA, NATO, FN, CERN, WHO, CIA och MOSSAD. Allt är en enda stor ormgrop, full av mörker sammanfogat av den onda elitpyramiden. Det kommer snart att vara helt förstört.”

Den romersk-katolska kyrkans hierarki är också på väg att vidta avgörande åtgärder eftersom de flesta ärkebiskopar är medvetna om att ”Påve Franciskus” är en agent som arbetar för ”Mammon”. Ärkebiskop Carlo Vigano säger ”på kort sikt kommer kyrkan att behöva ta itu med de katastrofer som orsakats av Bergoglio (”påven Franciskus”) och hans lilla krets av korrupta medarbetare.”

https://www.catholicnewsagency.com/tags/5923/archbishop-carlo-vigano

Naturligtvis planerar KM, som vanligt, inte att gå tyst ut i natten trots det växande motståndet. Det som går runt på internet och i underrättelsebyråer är att någon sorts massiv 911- eller Fukushima-liknande händelse planeras för eller runt det judiska nyåret som börjar den 24 september. Vad de än gör kommer de inte att kunna mörda eller terrorisera sig själva ur hålet de har grävt åt sig själva.

Den stora frågan är dock om det länge planerade ”rymd/UFO”-evenemanget kommer att äga rum då eller där runtomkring.

På denna front kommer vi att avsluta, som vår senaste praxis, med de senaste bevisen på UFO och oidentifierade areala fenomen (UAP).

Forntida mosaik hittades i Palmyra, Syrien Forntida främmande farkost.

2. Ufo sett från ett flygplan

3. Drönare som flyger över en stad med helikoptervakt

4. UFO ses flyga förbi på TV-nyheter

5) Militär SSP-farkost avfyrar vapen

Slutligen, som ett tecken för att vi lever i intressanta tider: ”Ukrainska astronomer observerar bisarra, oidentifierade luftfenomen över Kiev.”

https://news.yahoo.com/ukrainian-astronomers-observe-bizarre-unidentified-133500858.html.

Astronomers report seeing strange objects ‘everywhere’ during observations for meteors. Illustrative photoKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: