Trump: STORMEN KOMMER! Nu börjar arresteringarna

På tisdagen postade president Donald J. Trump en bild av sig själv bärande en nål övertäckt med orden ”The Storm is Coming”, ett meddelande, sa Mar-a-Lago-källor till Real Raw News och informerade Trumps väljare om att White Hats har selektivt riktat in sig på och eliminera Deep State-tillgångar som en del av hans löfte att ”dränera träsket” – med många fler massarresteringar att vänta.

Trump, sa källorna, är mer beslutsam nu än någonsin att föra ett ”fullskaligt” krig mot en kriminell regim som har urholkat de rättigheter och friheter som amerikaner håller kära och fördomsfullt riktat in sig på personer som häftigt kritiserar kabbalens agenda. Trump som hade på sig nålen, tillade han, skickade ett dolt meddelande till White Hat-avdelningen av den amerikanska militären – ni har nu carte blanche, om ni så vill, att genomföra massarresteringar istället för att peka ut specifika individer som förrådde sin ed eller var inblandade i brottsliga förseelse i strid med Förenta staternas konstitution.

Trumps budskap markerar en vändning i sin hållning. Tidigare i år hade han bett White Hats befälhavare att avstå från massarresteringar tills efter mellanårsvalet. Nu, med bevis för att Deep State har en plan på plats för att stjäla mellanårsvalet, ber Trump militären, bemyndigad genom att han åberopade upprorslagen från 1807 före den 20 januari 2021, att vidta de åtgärder som krävs för att fånga och fängsla ” flera TUSEN primära mål” vars namn står på förseglade åtal som Trump hade hjälpt författaren med.

Dessa personer, sa vår källa, inkluderar otaliga politiker, kändisar och pedofiler, av vilka många har begått massmord eller outsägliga brott mot vår nations mest utsatta demografiska barn. Militären sägs ha ”massor av data” som involverar dessa avskyvärda individer i ofattbara brott.

”Detta är det. Tiden är inne, säger vår källa. ”Även om Trumps undertecknande av upprorslagen överlät auktoritet till militären, hoppas han nu att de kommer att agera med lagens fulla kraft för att ställa brottslingar inför rätta, återlämna makten i denna nation till folket, inte en korrupt marionettregering.”

Enligt vår källa talade Trump efteråt direkt till USMC-generalen David H. Berger, som enligt uppgift sa: ”Detta är vad vi har väntat på”, och lovade att hedra vår ed till Gud, kåren och hans president. General Berger ska ha berättat för Trump att rådsmedlemmar i White Hat som tidigare hade ifrågasatt Trumps ovilja att ta till sig massarresteringar nu sannolikt skulle omvärdera sin trohet.

”Vi håller på, herr president,” sa general Berger till Trump. ”Vi har din uppbackning. Vi kommer att göra stormen till en orkan.”

Rättelse: Originaltrycket nämnde Vita husets rådsmedlemmar. Det borde ha stått White Hat-rådsmedlemmar. Det har korrigerats.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: