Trump ber Allierade att riva olagliga DOJ-stämningar

En trotsig president Donald J. Trump gav på torsdagen medhjälpare, allierade och anställda ett verbalt förslag: strimla genast alla stämningar som betjänats av FBI eller andra militariserade grenar av justitiedepartementet, sa en Mar-a-Lago-källa till Real Raw News .

Trumps tillkännagivande kommer dagar efter att FBI utfärdat olagliga stämningar och/eller husrannsakningsorder på 40 av hans långvariga medarbetare eller vänner, inklusive My Pillows vd Mike Lindell, vars fordon FBI omringade efter att han precis hade avslutat en måltid på en Arby’s-restaurang. I alla fall beslagtog FBI på ett grundlagsstridigt sätt mobiltelefoner och andra elektroniska enheter som en del av en bredare operation – en häxjakt – för att avskräcka Trump från att gå in i 2024-års presidentval samtidigt som han förde ett utmattningskrig mot sina ivrigaste anhängare.

Trump ringde på torsdagskvällen en falang via telefonsamtal och nådde ut till över 100 personer som han sa kan vara nästa på FBI:s tillslagningslista. Han berättade för dem att alla som följde en stämning från DOJ gjorde det frivilligt, men troligen omedvetet. Han censurerade Biden-kartellen för dess flagranta förakt av konstitutionen och sa att det beväpnade DOJ inte har några betänkligheter med att undertrycka yttrandefriheten och bryta mot 4th Amendment.

”Du kan göra vad du vill, men om du följer dem, erkänner och legitimerar du några mycket dåliga människor”, sade Trump.

I några telefonsamtal berättade Trump en historia om hur hans personliga pilot, John Dunkin, (bilden) hade blivit trakasserad av FBI på Dulles internationella flygplats tidigare i veckan. Medan Trump besökte sin golfbana i Virginia tog FBI-agenter Dunkin till ett hörn på en flygplatsrestaurang, överlämnade en stämningsansökan till honom och krävde att han skulle överlämna sin mobiltelefon. Istället för att blint överlämna sin privata egendom ringde Dunkin Trump för råd. ”De trakasserar dig, John?” frågade Trump. ”Det här är upprörande. Landet har aldrig sett något liknande. Jag kan inte tala om för dig vad du ska göra, John, men om jag vore du skulle jag riva sönder det framför deras ansikten.

Och det, sa vår källa, var precis vad Dunkin gjorde, och FBI, även om det var förvirrat, lämnade de utan Mr. Dunkins mobiltelefon.

”Att de riktade in sig på presidentens pilot visar att det här inte handlar om den 6 januari. De går efter någon nära Trump, försöker skrämma dem, isolera Trump. Alla Trump pratade med var inte lika fräcka som John Dunkin. Vissa, och jag nämner inga namn, sa att de var rädda, säger vår källa.

Vissa personer som Trump talade med, tillade vår källa, ifrågasatte hans uppfattning om att FBI var maktlös att åtala dem. De hade en familj att tänka på och deras karriärer. De hade inte militärt skydd, hävdade de, och de ville ha en absolut försäkran om att Trump skulle skydda dem från Deep State-vedergällning.

Några beklagade Trumps oförmåga att befria de oförfärade och oförskämda patrioterna som DOJ felaktigt fängslade för att de besökte Capitolium – Folkets hus – den 6 januari.

Om du inte kunde skydda dem, hur kan du skydda oss? var budskapet. Trump svarade att verkligt patriotiska amerikaner – i motsats till Antifa-aktivisterna som var inblandade den 6 januari – skulle så småningom få rätt och få full benådning.

”Allt som händer med Biden-regimen är fakta, ville Trump att de skulle veta. The Deep State är lätt provocerad – det är sant. Trump vill ha en förbättrad sammanhängande hållning mot dem. Deep State bemyndigas av blind eftergivenhet. Ju större motstånd desto starkare är vi”, sa vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: