Dubbelmoral är bara början

2022-09-15

https://petterssonsblogg.se/2022/09/14/dubbelmoral-ar-bara-borjan-2/

DUBBELMORAL, RASISM OCH INVANDRING. Moa Berglöf är ledarskribent på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad. Mellan 1996 och 2014 var hon aktiv på olika nivåer i Moderaterna, de sista åtta åren som politiskt sakkunnig och talskrivare åt statsminister Fredrik Reinfeldt. Moa Berglöf är kvinnan, bakom talet ”Öppna era hjärtan” och ”Tack för att ni valde Sverige” som dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt höll i augusti 2014. I talet som Reinfeldt höll och som Berglöf skrivit uppmanades svenska folket att välkomna de migrantströmmar som förväntades under kommande år.

Nu påstår Moa Berglöf i Sydsvenskan, bakom betalvägg att attackerna mot judarna har börjat. -Pettersson undrar i vilken värld Moa Berglöf lever, Malmö är nästan tömt på judar tack vare dem migrationspolitik som hon varit med att skapat. Moa har välkomnat hundratusentals judehatande muslimer till Sverige och Malmö och påstår att judeförföljelserna börjar nu, efter att Sverigedemokraterna eventuellt för första gången får inflytande på regeringspolitiken, skäms du inte Moa?


Moa, det måste göra j-igt ont att SD nu har blivit Sveriges näst största parti. Och det skall göra ont med tanke på vad du och andra slasktrattsjournalister ställt till med för det svenska folket med era skönskrivningar om mångkulturen.

För att inte tala om den censurjournalistik ni bedriver angående den grova invandringskriminaliteten som vi dagligen vi utsätts för.

Din artikel på ledarsidan i dagens Sydsvenska följer helt den linje som din kollega Petter Larsson skrev för några dagar sedan där han anklagade alla dom väljare som röstade på SD för att vara nynazister.

Dom attackerna som judar har utsatts för har till 100 % utförts av hatande muslimer och du själv bär en stor skuld till detta genom din glorifierande journalistik av muslimska våldskulturer som sökt sig till Sverige.

Jag har läst Sydsvenskan sedan mitten på 80 – talet och kan bara konstatera förfallet som blir värre och värre för varje år. Hur en s k oberoende liberal tidning kan tillåta sådana som dig och Petter Larsson skriva sådan dynga som ni båda presterat är en gåta.

Jonas Kanje och Heidi Avellan, tänker ni göra något åt detta eller kommer ni tillåta att tidningen sjunker ännu längre ner i dyn?

Det är nog bara en tidsfråga innan vi säger upp prenumerationen på tidningen om sådana som Moa Berglöf och Petter Larsson får sprida sina dyngtexter fritt i framtiden. I och för sig så blir det nog en befrielse för er om jag inte längre läser tidningen men samtidigt så kanske ni blir befriade från andra läsare också.

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: