Vita hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 32

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-09-13 på Telegram

NU försäkrar drottningens död [KOLLAPSEN] av WORLD CABAL DEEP STATE-regimen. Med 14 länder kontrollerade av drottningen >inklusive Australien, Nya Zeeland, KANADA ….. Nu är dessa vissa länder på väg in i en REPUBLIK STAT
De som länge ville ha frihet från den brittiska kontrollen och drottningen. (Vad allt detta betyder är att BNP för dessa länder är att biljoner$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>KOMMER SLUTA betalas till den av KABBALEN Installerade Royal Monarch-regimen. Vilket betyder att innehaven av det brittiska imperiet och företaget i 14 län runt om i världen KOMMER ATT STOPPA SLASK-FONDERNA/KOPPLADE TILL VÄRLDENS PENNINGTVÄTTSVERKSAMHETER GENOM STORBRITANNIEN. >VATIKANEN<

_Nu med VATIKANEN RÄDD för att förlora sina tillgångar och kontroll runt om i världen [har de] bett STATE Street, VANGUARD, BLACKROCK att återlämna tillgångar tillbaka till VATICAN Bank allt eftersom världens [KOLLAPS] FORTSÄTTER.


}TELEGRAM: Bakom kulisserna bland VATIKANENS toppkardinaler har tjänstemän lojala till den KHAZARISKA maffian, jesuiternas ledare och Knights of Malta stängts ner (fängslade inom Vatikanens murar och kan inte lämna godset)///
>Militära OPERATIONER har tyst beslagtagit
Befälsordningen i VATIKAN-imperiet.


Denna kommandokedja från Military order of the Knights of Malta kontrollerar och hade installerat FN under KHAZARISK kontroll.

Med PENGAR som upphör och snabbt försvinner genom EU-länder….NATO, FN är inne i en kamp för att samla in pengar …. Och striden är utom kontroll eftersom Tyskland gömmer sina sista lådor med guld. SCHWEIZ gömmer sitt guld, VATICAN ber om alla tillgångar som ska returneras och lagras i VATICAN Bank. . Och nu med drottningens döende länder, KANADA, Australien och flera andra bryter sig loss från den KABBALKONTROLLERADE MONARKIN och pengarna tar snabbt slut.

>TYSKLAND förväntas bli det första EU-landet att FALLA i den centrala regionen med en MILITÄR KRIGSLAG TILL ATT BÖRJA MED.
>Frankrike kommer att följa
> Storbritannien kommer att följa
>ITALIEN

NÄSTA STEG I DESSA DESPERATA FÖRSÖK AV [DS] ATT SVÄNGA UPPMÄRKSAMHETEN FRÅN KOLLAPSEN ÄR ATT SKAPA EN KÄRNVAPENHÄNDELSE ELLER ETT WORLD 911 SCENARIO EVENT_
____
Inne i århundradets storm

Spänn fast er smörblommor
Q
____
Och se till att fylla på med mat och varor…
Skit kommer att slå in i fläkten/fläktarna

Gå med i @WhiteHatsArmy


RAPPORTER om att över 50 Trump-allierade blivit plundrade och delgetts stämningar.
>Steve Bannon rapporterar om 35
>Enligt Underground nyhetsrapport över 50.

>DEEP STATE inledde nästa steg i sin plan.
_Fortsatt använder de sig av 6 januari (HOAX)-undersökningen med hjälp av FBI DOJ > PENCE-dokument och koppling till högskolevalsröster < vilket indikerar på att TRUMP skapade falska elektorer i ett försök att BLOCKERA Bidens presidentskap
_DoJ utfärdade storjuryns åtal mot TRUMP-organisationer som samlade in pengar i insamlingar för att vända valet.

(DOJ, FBI, DEMOCRATER, DEEP STATE OBAMA, DAVOS GROUP, ROCKEFELLERS.. ECT ECT ECT… Har nu gjort sitt drag för att stänga det REPUBLIKANSKA PARTIET OCH NYHETSKANALER och KOMMER att fortsätta med att använda 6 januari undersökningar och stämningar för att motivera kommande arresteringar och åtal…. Det här stora FBI DOJ-svepet av republikaner och TRUMP-allierade är kopplade till (FÖRSÖKER) att stänga ner konservativa NYHETSKANALER…..).
___

De flesta människor förstår fortfarande inte… TRUMP var inte dum nog att ställa upp som president ensam mot WORLD DEEP STATE CABAL. (Han behövde inte vara president.. Han hade ett bra enkelt liv innan han fyllde 45…) han ombads av de HÖGSTA leden inom Military Alliance att bli president…….///). …
TRUMP är inte ensam i den här striden…. Allt leder till MILITÄRA UNDERRÄTTELSEBATALJONER. GENERALER. AMIRALER, ECT ECT ECT på de högsta platserna av U.S. MILITÄRA kommandon.

Jag berättade för dig ifjol…. Dessa HÄNDELSER skulle komma!!!!… Jag sa till dig för några månader sedan att dessa HÄNDELSER skulle komma……
~dessa stunder där de KOMMER kommr att kännas som att allt hopp är förlorat och TRUMP kan/skulle bli arresterad ………. Men du måste förstå varför jag gav dig denna information tidigt och varför dessa HÄNDELSER var viktiga….. .. Mest av allt måste du FÖRSTÅ Q och låta dig veta att det är en 🎥
MANUSSKRIVEN..SHOW!!!.

DU ÄR INNE I STORMEN. DEVOLUTIONSPLANEN. REGERINGENS KONTINUITET
…….> Du är inne i den del av planen som heter PAIN PAIN PAIN PAIN och det måste se ut som att folket (WE THE PEOPLE) kämpar för vårt land och tar tillbaka det oavsett hur svåra oddsen är.. … DEN HÄNDELSEN HAR REDAN ÄGT RUM MED HUNDRA MILJONER VAKNA I USA GENOM FLERA UPPVAKNANDE RÖRELSER….////…..

TRUMP ÄR INTE ENSAM<
MILITÄREN SER TYST PÅ ATT EFFEKTERNA RULLAS UT ………. INTE BARA HÄR I AMERIKA UTAN RUNT OM BLAND VÄRLDENS REGERINGAR SOM ÄR I KAOS, FALLER .. KOLLAPSAR…..//))) JAG VARNADE så många gånger ifjol om alla dessa HÄNDELSER att de kommer att hända. Från KOLLAPSEN till kommande NUKLÄRT DÖDLÄGE till KRIG i flera stora länder som bryter ut PÅ PLATSER >>>>>> ALLA DESSA HÄNDELSER MÅSTE HÄNDA……. DET ÄR ALLT AV EN ANLEDNING////) ….

Oavsett vad som händer… Vet att MILITÄRALLIANSEN GUIDAR I TYSTHET BLAND HÄNDELSERNA…> SPELTEORI> NASH EQUILIBRIUM<<<<< (i ekonomi och spelteori) ett stabilt tillstånd av ett system som involverar interaktion mellan olika deltagare, där ingen deltagare kan vinna på en ensidig förändring av strategin om de andras strategier förblir oförändrade)

____
FLYNN spelar sin roll…… Han backar bort från Q. Och Trump är fortfarande presidentens historieberättelse
…( Men om du tittar tillbaka på videor där FLYNN ofta sa 2021 är Trump fortfarande presidenten….. Och om du fortfarande inte vet …. Flynn avlade Q-eden. WWG1WGA (where we go one we go all) som sin ed tillsammans med hela sin familjen…)//

FLYNN ger [desinformation]
Vilket är viktigt.

Som jag sa [DURHAM] Framtida åtal. Militära framtida domstolar/tribunaler…. Under den tiden KOMMER FLYNN att vara där och ge bevis på ALLA NERGRÄVDA KROPPER (MIL.INTEL KLASSIFICERADE RAPPORTER OM SVARTA OPERATIONER> 911>Bush-kopplingen till biovapen. /Obama IRAN KÄRNVAPEN-affärer. Verkliga berättelsen om bin Ladin/ CLINTONS trafficking ring….>VÄRLDSKORRUPTION OCH PEDOFILI RING ansluten till EPSTEIN< FBI.DOJ FIVE EYES ENGAGEMANG I VÄRLDENS COVER-UP BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN.

>Från och med nu… har Zuckerberg gett upp ALLT till Military INTEL….liksom Jeff Bezos gjorde …<
_
Att titta på en film och den läskigaste/svåraste delen av filmen närmar sig SLUTET när det känns som att allt hopp är förlorat.

Tro på skapelsens högsta kraft och GUD. Tro på en gudomlig PLAN…. 😉

Det bästa är kvar

Gå med i @WhiteHatsArmyAlex Jones

DIVISION>> SQUID-SPEL

ÖVER PÅ GENERAL FLYNN’S KANAL>>STEW PETERS CHANNEL… LIN WOODS POST>>VERNON JONES >> tiotusentals ANONS som bråkar och attackerar varandra >>>
Alex Jones attackerade Q igår och säger att allt är psyops>><<

Denna energi har vuxit fram, bryggt på länge >>>
Många andra Q-kanaler har ANONS-klassificeringen av andra SANNINGS SPEAKERS och kanaler som lockfåglar<<<<
__________________________
>här är mina tankar…
Jag litar på att general Flynn/// han har den verkliga informationen om alla hemligheter kring 911/djupa statens infiltration<<< [DS] FÖRSÖKET ATTFÖRSTÖRA FÖR HONOM på grund av informationen han bär ….. Flynn var chef för försvaret Underrättelsebyrå/ nationell säkerhetsrådgivare till presidenten<<och har mer än 30 års meriter som kämpar för det amerikanska folket… EXPONERAR deep state////

Varför skulle FLYNN ta eden Q/WWG1WGA?
VARFÖR HAR FLYNN ALDRIG AVSAGT SIG Q?
VARFÖR HAR TRUMP ALDRIG AVSSAGT SIG Q?
VARFÖR HAR DEN FEDERALA REGERINGEN ALDRIG HAFT RIKTIGA KONGRESSFÖRHÖR OM Q OCH UNDERSÖKT DET DJUPT?
VARFÖR STOPPDE FBI 2017 års UNDERSÖKNING AV Q INOM EN MÅNAD?
__________________________
Vilka är dessa SPEL>>
ALEX JONES AVFÄRDAR FRÅGAN I GÅR NATT.. FÖR HUNDRADE GÅNGEN … ÄNDÅ LÅTER FLYNN SIG BLI INTERVJUAD AV ALEX JONES OCH STÖDER JONES>>>>

ÄNDÅ>>ALEX JONES SÄGER ÄR TRUMP OMEDVETEN OM Q <<
ÄNDÅ VAR GENERAL FLYNN TRUMPS NATIONELLA SÄKERHETSRÅDGIVARE OCH GICK HONOM UNDERRÄTTELSESBRIEFINGS [KLASSIFICERADE] ( ALEX JONES HAR INGEN TILLGÅNG TILL DESSA BRIEFINGS..)

Nu den senaste månaden attackerar ANONS Flynn på grund av en bön där han hänvisar till Angels/seven light och [MSM] Google putsar berättelsen med att Flynn är SATANIST<<<
(VILKET SKÄMT))))

MEN DET SOM INTE ÄR ETT SKÄMT ÄR.. att ANONS HA ATTACKERAT VARANDRA OCH SKRIKIT TILL VARANDRA…..

Även ANGÅENDE PENGAR>>>
Kallar andra PAYTRIOTS
för att de har poddcasts och delat information och förvandlat sitt livsverk till att dela information och hjälpa (många människor i olika situationer .. alla har inte rätt till pengar och de har förlorat sina jobb under nedstängningen och i affärer.. Och vände sig till att dela information/// /
NYHETER<<

90 % av amerikanerna har blivit förslavade av den TYRANNISKA regeringen och använder fortfarande DEEP STATE pengarna som har gått genom händerna i djävulens mörker. Människohandel/droger/penningtvätt/Världsbanker ÄGDA banker.. Tryckta pengar/KONTROLLERADE skatter (stulna pengar)/digital valuta (skumma pengar/DS-penningtvätt)>>
>>Poängen är… Ingen är ren genom att tjäna pengar och böja sig för det TYRANNISKA hos det djupa statliga regeringssystemet som har funnits i decennier<<<<<////////
Det finns INGEN anledning att kalla andra PAYTRIOTER som delar värdefull information eller tjänar ärliga pengar på en bra rörelse om de vill tjäna pengar på sitt arbete>>>> de flesta patrioter röker dödliga cigaretter dagligen och får cancer orsakad av deep state, dricker dödlig alkohol som skapar så mycket problem i SAMHÄLLET eller för deras egen hälsa varje dag.. det finns så mycket gift i vardagliga snabbmaten och godis och läsk som placeras där avsiktligt för att skapa cancer, inaktivera HÄLSA…… Ändå VÄLJER PATRIOTER VARJE DAG ATT RÖKA, DRICKA, ÄTA OCH LEVA VARJE DAG INNE I DET TYRANNISKA BANKSYSTEMET (KRIGSPENGAR/MÄNNISKOHANDEL TVÄTTADE PENGAR/DROGPENGAR, ALLA KRIGEN SOM ÄR KOPPLADE TILL DET TYRANNISKA SYSTEMET)….. >>Och ändå har man andra Q anhängare som ringer dessa Q följare och truthers PAYTRIOTS eller lockfåglar eftersom de har en PODCAST eller webbplats och försöker med sina sinnen och din tid att dela sin information på sina plattformar, väljer att tjäna några extra dollar>>>>>>>

Q är inte en KULT (Q ÄR INTE GUD.. ELLER KRISTUS)….Q ÄR HELT ENKELT INTEL DROPS OCH ANONER HAR DISKRIMINERING/DISCRETION att välja att tro på att informationen släpps och avkodas med VILJA>>>>Det är bara information som delas och många andra som inte är Q följare men lär sig fantastiska saker från Q community drops…./////

Gå med i @WhiteHatsArmy


>Bloomberg rapporterar av misstag att Ryssland invaderade Ukraina

MOSKVA, 5 februari /TASS/. Den amerikanska nyhetsbyrån Bloomberg publicerade en rubrik som sa ”Ryssland invaderar Ukraina” på sin hemsida på fredagen, erkände sedan sitt misstag och tog bort artikeln.
________
☝️ Detta var ett Deep State beta test>>> för att se hur MILJONER reagerade på NYHETER /// DET SOM INTE RAPPORTERADES var hur tusentals ukrainska medborgare tog till vapen i PANIK<<<

(Denna falska artikel satte nästan igång en motinvasions ATTACK<<<)

CABALs djupa stat försöker desperat att starta ett KRIG… väl medveten om den ettåriga utländska ockupationen av USA (20 januari 2022> Biden ADMIN.CCP (CABAL/VATIKANEN/VÄRLDSBANKER/CIA MSM MOCKINGBIRD AGENDA ECT ECT) ECT) träffade försvarsdepartementets THE LAW OF WAR och Nürnberg-koden Statue and laws…..
DEEP STATE vet nu att VITA HATTAR, MILITÄR INTEL, ALLIANS OCH PLANERING KOMMER TILL EFFEKT OCH TAR PLATS.

(DEEP STATEN FÖRSÖKER DESPERT ATT SKAPA ETT KRIG FÖR DISTRAKTION OCH KAOS OCH TA IN ETT NYTT INTERNET SOM KOMMER ATT BEHÖVA PASS OCH FULL AUKTORITÄR KONTROLL ANSLUTEN TILL BANKER OCH PERSONUPPGIFTER OCH HÄLSO//PASS.)/

>Som ANONER HAR VISAT LÄNGE NU….
ETT TYST KRIG PÅGÅR OCH DE SOVANDE FÅREN VAKAR ÄNTLIGEN TILL AUKTORITÄRA REGLER OCH LAGAR…)//
_________
VI ÄR DJUPT INNE I STORMEN AV ÅR hundradets Patrioter, ANONS….

om några veckor.. är Kina klart med OS och >KOMMER MED<sina militära förflyttningar igen///

Nu börjar kupper i Afrika
Myanmar är under MILITÄR kontroll och har arresteringsorder för SOROS
Indiens gräns för in MILITÄR styrka och ammunition och gör sig redo för Kina.
EU/UK flyttar stora militära tillgångar till de östra gränserna.
Malaysia fortsätter att bygga upp militären..
I Sydeuropa börjar samtalen och militära RÖRELSER i SERBIEN återta Jugoslaviska kungariket.
U.S. MILITÄREN håller övningar och gemensamma övningar i olika delar av världen det senaste året och fortsätter…
Kina har militära krigsfartyg i
Nästan alla hamnar runt om i världen….
______
Vi kommer in i ett världsomspännande MILITÄRT _EVENT


 

FÖR FLERA VECKOR SEDAN… Militärregeringen i Myanmar har beslagtagit bankkontona hos George Soros Open Society Foundations, efter en kupp som provocerats fram av omfattande anklagelser om väljarfusk.
Myanmars militärregering har beslagtagit flera bankkonton som tillhör eller är anslutna till George Soros Open Society Foundations och utfärdat arresteringsorder för 11 medlemmar i organisationen ”misstänkta för att ge ekonomiskt stöd till den civila olydnadsrörelsen mot militärjuntan.”
Tjänstemän sa att Open Society Foundations bröt MOT ”restriktioner för sådana organisationers aktiviteter” genom att sätta in 5 miljoner dollar på deras Myanmar-bankkonton. De anklagas också för att ha stulit 1,4 miljoner dollar från sina bankkonton.
Union Solidarity and Development Party och andra militära fraktioner har anklagat Soros för att påverka Myanmars politik genom att finansiera civilsamhällets organisationer.

Det finns flera kopplingar mellan Soros, Hillary Clinton och nyligen sparkade statsrådet Aung San Suu Kyi, som National File har rapporterat om.
Clinton rekommenderade Aung San Suu Kyi att kandidera till en parlamentarisk plats i det burmesiska valet 2012, vilket hon gjorde, vilket inledde hennes officiella politiska karriär i Burma.

Fd president Barack Obama har ofta lobbat för att Aung San Suu Kyi ska släppas ur internering. Aung San Suu Kyi fängslades regelbundet på 1990- och 2000-talen för ”subversiva handlingar” efter att ha deltagit i protester mot regeringen.
Hon fick kongressens guldmedalj 2012, som hon kallade ”en av de mest rörande dagarna i mitt liv”. För att göra detta införde Obama-administrationen sanktioner mot Myanmar och lovade att häva dem endast om Aung San Suu Kyi fick en politisk position i nationen.

Aung San Suu Kyi hade också stöd av den progressiva miljardären George Soros och hans världsomspännande NGO-nätverk.

Efter det militära maktövertagandet har Myanmar förbjudit Facebook och Twitter för att de påstås ha främjat antimilitära demonstrationer.


Som väntat..>BLACKROCK/Vanguard (deep state) kontrollerade EU ELITES går nu efter TWITTER<///

EU. hotar med maximala böter till Twitter och eller att stänga av Twitter i sina länder…

>>>>PANIK panik betald panik PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK
🔥🔥🔥🔥>DC>KANADA>UK>EU…. Panik över>yttrandefriheten och DET STORA UPPVAKNANDET RÖRELSEN ,, att väcka människor till den falska PLANDEMISKA AGENDAN, DÖDSVACCINER, VALBEDRÄGERI, BIOVAPEN, UKRAINA KRIGET,> RETURNERING AV ELITER INNE I PEDOPHILIA RINGAR,.. EXPONERINGEN AV DEEP STATE WORLD CABAL , ECT ECT ECT ECT…….

..precis som jag sa.. [DS] ELITER kommer efter MUSK…

Den nuvarande civila oron mellan höger och vänster inom det politiska spektrumet över hela världen är på väg att utforskas 💥💥💥💥💥💥💥💥
____
Det ska bli intressant!!!!
Väldigt intressant…

TWITTER-SAMMANBROTTET börjar bara<<<<<
____
>) WIRES: En av ROTHSCHILDS slängdes för flera år sedan!!!! Och kommer/ har redan skapat kaos inuti VANGUARD…
>>>>> [ INFILTRATION ] 😉


Du måste förstå att det finns en militär operation som befriar mänskligheten och tar bort ett dolt brottssyndikat som har förslavat mänskligheten under hundratals år.

Förstå att Covid är teatern som sätter scenen och som tas bort, återställer och väcker mänskligheten från illusionen av frihet.

Förstå att alla politiska, finansiella, farmaceutiska scenarier är en del av samma militära operation bakom Covid-scenen.

Förstå att den här operationen handlar om att städa upp en ond matris av korruption, människohandel och giftig förorening av kroppen som har kapat vår planet.

Scenarierna som utspelar sig och sammanfaller kommer att kollapsa den matrisen eftersom den har imploderat under flera år.

Det hela kommer att krossas:
Finansmarknadssystemet
Det politiska brottsbekämpande systemet
Det huvudsakliga sociala mediesystemet
Det farmaceutiska läkemedelssystemet

Världen som du känner den kommer att ta slut. Det är bara så här som vi kan börja det nya.

När vi vrider på strömbrytaren
Från Swift > QFS
Från Maritim > Militär > Naturlag
Från MSM / Mossad > Project Odin
Från Toxic Drugs > Medbeds
Från federal energi > Tesla
Från € med stöd av noll > XRP-familj med stöd av ISO-metaller

Förstå sambandet mellan alla scenarier som utspelar sig framför dina ögon:
– Granskningar av valfusk
– crypto Sec bedrägeri och reglering
– Suezkanalens blockering av Sidenvägen
– Europe Defender 2021 Ryssland Ukraina
– Myranmar militären tar över
– Iranavtal och Biden
Etc…..

Det hela hänger ihop.
Q planen för att rädda världen
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: