Trumps rådgivare kontrollerar Vita huset

Mainstreammedia blev igår galna av spekulationer när president Donald J. Trumps Boeing 757-200 oväntat landade på Dulles internationella flygplats i Washington, DC. Varför var han där? Var han sjuk, på väg till Walter Reed? Överlämnade han sig själv till DOJ? Hade en stor jury kallat honom? Var han i DC för att spela golf? Skvallret verkade oändligt. Media fick svar efter att Trump, skuggad av en

procession av törstiga paparazzi, dök upp på sin golfbana i Virginia. Men, sa källor till Real Raw News, Trumps golfutflykt var en avledning: medan den rabiata media fokuserade på Trump, smög en senior medhjälpare som hade rest med honom ombord på 757:an, tyst bort från folkmassan på ett hemligt uppdrag – för att besöka White House och, som källa uttryckte det, ”Se till att det är som Trump lämnade det.”

I juli 2021 publicerade Real Raw News en artikel som hävdade att Biden, trots sken om motsatsen, inte hade satt sin fot i Vita huset, och i själva verket avvisades av den amerikanska militären när han och Kabula Harris sökte inträde den 20 januari. år. Även om flera oberoende källor bekräftade historien, ifrågasatte vi fortfarande denna sanning, för om den var sann, så betydde det att varje medieorganisation i landet, inklusive Fox News, var en del av bedrägeriet. Källor hade sagt att Biden-regimen och dess mediefunktioner använde filmuppsättningar och ljudscener för att efterlikna Vita husets presshändelser.

Gårdagens information bekräftar förra årets påståenden.

En källa inom Trumps inre krets anförtrodde till RRN att medhjälparen – vi kallar honom ”Jeff” – hälsades i Vita huset av de amerikanska soldaterna som har skyddat Oval Office för antingen Donald J. Trump eller nästa ”lagliga” president.” Enligt vår källa var Jeff i Vita huset på Trumps vägnar för att leverera ett ”extremt viktigt meddelande” till den amerikanska arméns general James C. McConville, som har övervakat Vita husets säkerhet sedan Trump undertecknade upprorslagen från 1807, som provisoriskt avstår från makt till militären i frågor om nationell säkerhet.

”Jag vet inte innehållet i meddelandet, men för att Trump ska kunna ta dessa steg måste det vara av största vikt. Det var viktigt nog att kräva personlig leverans. Trump ansåg att det var för riskabelt att skickas via e-post, sms eller till och med diskutera det på ett telefonsamtal. Det kan vara en slump, men tidpunkten sammanfaller med att 40 av hans rådgivare blivit plundrade eller ställda inför rätta av DOJ, säger vår källa.

”Beltway”

Trump, tillade han, besökte inte Vita huset själv eftersom han var skuggad av paparazzi, och nyheterna om hans närvaro någonstans i närheten av Oval Office skulle ha ringt i Deep State-larmklockor i hela Beltway, i folkmun känd som Swamp. Med Trump svassande uppför Vita husets trappsteg, enkelt uttryckt, skulle vara jävligt iögonfallande.

Avslutningsvis sa vår källa att han skulle dela med sig av ytterligare detaljer när det är möjligt.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: