JAG, EN RASIST OCH NYSSNAZIST

https://etidning.sydsvenskan.se/p/sydsvenskan-malmo/2022-09-13/r/10/18-19/2790/576855

2022-09-14

På Sydsvenskans kultursidor skriver journalisten Petter Larsson en helt otrolig artikel där han går ut med att kalla alla dom som röstade på SD för nyssnazister. Benämningen nyssnazister har jag aldrig varken läst eller hört talas om men naturligtvis så menar han nynazister. Troligtvis så vågar han inte skriva nynazister men det råder inget tvivel om att det är det han menar i den meningen som lyder ”Men i vårt vackra land kan nyssnazister kamma hem var femte röst”.

Ja du Peter Larsson, du kallar var femte röstberättigade medborgare i Sverige för nynazister. Jag tycker att du med denna helt otroliga anklagelse med all önskvärdhet visar att du tillhör skaran slasktrattsjournalister som tydligen har stor skuld till att Sverige idag ser ut som det gör där mångkulturella vildar härjar fritt på våra dagar så till den milda grad att det många gånger är förenat med livsfara att vistas på allmänna platser.

Sydsvenskans ledning med Jonas Kanje i spetsen  visar också i och med att man publicerar denna artikel att tidningen nu har sjunkit långt ner i slaskbehållaren.

Jag erkänner gärna att jag tillhör skaran rasister och nyssnazister om du menar att man kvalificerar sig till dessa grupper genom att man värnar om sitt hemland och sitt hemlands kultur och framtid framför att man värnar om allt hitkommande mångkulturellt slödder vars enda mål tydligen är att ställa till med all form av kriminalitet, kostnader och sociala problem för det folk som tagit emot dom.

I din nästa artikel tycker jag att du skall framföra en ursäkt till dom väljare som röstat på SD och som du kallar för nyssnazister men jag hyser inget hopp om att du gör det för antagligen är du alldeles för korkad för att förstå vilken allvarlig anklagelse du kommit med.

Lika lite hopp hyser jag om att chefredaktören Jonas Kanje framför samma ursäkt till dom aktuella väljarna.

Snacka om att nervärdera allt vad demokrati innebär!

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Hej Sandor, jag heter Per Petru. Hur kommer jag i kontakt med dig? Det gäller feedback.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: