Drottning Elizabeth II:s dolda historia – älskad eller hatad?

Här ska jag göra en historisk tillbakablick, som även får sin förgrening till det svenska kungahuset genom sin gemensamma anfader Saxe-Coburg & Gotha. De tog sig sedan namndet Windsor för att avskärma sig från sin nazistiska bakgrund.

Här får du en redogörelse för deras dolda historia som MSM-medierna aldrig skulle publicera. Längst ner finns en rad tidigare publicerat material.


2022-09-10

Familjen Windsor har sitt tyska ursprung i familjen Saxe-Coburg & Gotha liksom vår svenska kungafamilj genom kungens mor prinsesssan Sibylla.

Hertigdömet ifråga bildades dock 12 november 1826 när Ernst I av Sachsen-Coburg-Gotha (1784–1844, tidigare Ernst I av Sachsen-Coburg-Saalfeld) genom ett byte övertog de territoriellt åtskilda hertigdömena Coburg och Gotha när han avstod furstendömena Saalfeld och Themar till Meiningen. Gotha bibehöll egen författning. Efter att den siste hertigen (Karl Edvard av Sachsen-Coburg-Gotha) abdikerade 1918 genomfördes ett år senare en folkomröstning alltså 1919, varefter Coburg året därpå tillföll Bayern 1920 och Gotha förenades med Thüringen var far till prinsessan Sibylla av Sachsen-Coburg-Gotha som var mor till Carl XVI Gustaf av Sverige.

Sibyllas far hade på sin farmors, den brittiska drottning Victorias, begäran 1900 ärvt värdigheten av regerande furste av Sachsen-Coburg-Gotha. Han avsattes jämte andra tyska furstar 1918 vid den tyska novemberrevolutionen, varigenom även prinsessan Sibyllas position påverkades. Efter Hitlers maktövertagande 1933 blev Karl Edvard medlem i NSDAP, och mellan 1934 och 1945 var han ordförande för tyska Röda korset. Efter andra världskriget ställdes fadern inför rätta, misstänkt för brott mot mänskligheten.

Under ett besök i London i november 1931, där Sibylla, liksom Ingrid av Sverige, var brudtärna på bröllopet mellan Lady May Cambridge (brorsdotter till drottning Mary) och Henry Abel Smith, träffade hon sin syssling, arvprins Gustaf Adolf av Sverige, och tycke uppstod.

Karl Edvard av Sachsen-Coburg-Gota (bilden) (tyska: Carl Eduard, engelska: Charles Edward), född den 19 juli 1884 på Claremont House, Surrey i Storbritannien, död den 6 mars 1954 i Coburg i Västtyskland, var en brittisk prins, tysk furste, serafimerriddare och SA-Obergruppenführer i Nazityskland. Han var 1900-1918 den siste regerande hertigen av Sachsen-Coburg-Gotha. Han var morfar till Sveriges kung Carl Gustaf.

Han var både brittisk prins, tysk furste och nazist och Sibyllas pappa.

Så det är ju inte precis uteslutet att majestäternas bekantskap har en längre bakomliggande historia än vad som anförs i frågan som OS i München 1972.

Detta som en liten bakgrund till vårt svenska kungahus…


Kungliga lögner och släktförhållanden och nazismen

Carl Norberg
https://carlnorberg.se/2018/07/15/kungliga-logner-slaktforhallanden-nazism/

En av de största PR-bluffarna någonsin som begåtts av den brittiska kronan, är att kung Edward VIII, som abdikerade tronen 1938, på grund av hans stöd för nazisterna, var ett svart får, en avvikelse i en i övrigt opåverkad Windsor-linje. Nazismen var en skapelse av den Djupa Staten bakom IG Farben.

Ingenting kunde alltså på den tiden ligga längre från den då rådande verkligheten – än den allmänna uppfattningen. Hegemonin ifråga tycks faktiskt vara närmast homogen även ur det perspektivet på betraktelsen – så stor lögn som möjligt gäller.

Den brittiska monarkin, och City of Londons ledande bankirer som alltså inte exakt sällan utgjorde en del av IG Farben, stödde entusiastiskt Hitler och nazisterna, finansierade Führerns valkampanjer, och gjorde allt för att bygga upp den nazistiska krigsmaskinen, via IG Farben för Storbritanniens planerade geopolitiska krig mellan Tyskland och Ryssland.

För att som alltid återetablera kontrollen över strategiska naturresursflöden betalningsinfrastruktur och betalningsmedel.

Stöd för Nazi-stil på folkmord har därför givetvis alltid varit i centrum av huset Windsors politik och långt efter avsägelsen av Edward VIII, vidhöll Merry Windsor sina direkta ”nazistiska” kopplingar. Så när prins Philip, en av grundarna tillsammans med prins Bernhard av Nederländerna, av Världsnaturfonden (WWF), berättar för en intervjuare att han hoppas att återfödas som ett dödligt virus för att hjälpa till att lösa befolkningsproblemet på jorden, så tycks han bara göra vad som kommer naturligt för en ättling av den Anglozionistiska mest kungliga av det kungliga i oligarkin.

Men för att komma bortom såpoperan och verkligen förstå Windsors av i dag, är det bra att börja med prins Philip (bilden). Han var inte bara utbildad i Hitlerjugends läroplan på Wellanderskt manér, utan hans tyska svågrar som han levde med, blev alla högt uppsatta figurer inom nazistpartiet. Han är en av historiens mest djävulska människa som vandrat på denna jorden. Jag känner mig bekväm med att säga att prins Philip utrotades av säkerhetsskäl. Han ville ju inkarnera som ett virus som förgör hela jordens befolklning.

Innan hans familj tvingades i exil, hade prins Philip varit i successionslinjen till den grekiska tronen, som inrättades efter en brittiskt-driven kupp mot sonen till kung Ludwig av Bayern, som blev kung Otto I
(f. 1 Juni 1815 – 26 Juli 1867). Efter att ha avsatt Kung Otto 1862, körde City of Lonon en talangtävling, sökande efter en efterträdare, vilket resulterade i valet av prins William, son till den blivande arvtagaren och brorson till den danske(!) kungen, kronprins Christian. År 1862 blev prins William av Danmark installerad som kung George I av Grekland, och gifte sig med en dotterdotter till tsar Nikolaj I 1866.

Prins Philip är ett barnbarn till drottning Victoria, och han är släkt till de flesta av de nuvarande och tidigare krönta huvudena i Europa, däribland sju tsarer. Prins Philips mor var prinsessan Alice av Battenburg, som var dotter till prinsessan Victoria av Hessen, vars mor var en annan prinsessa, Alice, Victorias andra dotter och tredje barnet. Äktenskapen av prins Philip systrar stärkte definitivt de tyska aristokratiska banden.

Under 1931-1932, gifte sig Filips fyra äldre systrar enligt följande: Margarita med en tjeckisk-österrikisk prins vid namn Gottfried von Hohenlohe-Langenburg, ett barnbarnsbarn till Englands drottning Victoria; Theodora med Berthold, markgreve av Baden; Cecilia med Georg Donatus, storhertigen av Hessen-by-Rhen, också ett barnbarnsbarn till drottning Victoria; och, Sophie med Prins Christoph av Hessen.

Tre av Philip svågrar var alltså en del av en grupp tyska aristokrater som var dels anglofiler och pro-nazistiska zionister på samma gång och som fortfarande är en existerande subversiv kraft i Tyskland av i dag.

Hans Kungliga Höghet Prins Bernhard, (bilden) kunglig gemål till drottning Juliana av Nederländerna och far till den nuvarande drottning Beatrix, medgrundare och blev den första chefen för Världsnaturfonden (WWF..) i oktober 1961.

Bernhard av Lippe-Biesterfeld, född den 29 juni 1911 i Jena, död den 1 december 2004 i Utrecht, var en tyskfödd nederländsk prins, gift med och prinsgemål till drottning Juliana av Nederländerna och far till Beatrix av Nederländerna. Han var brorson till den siste regerande fursten av Lippe, Leopold IV. Den 29:e maj 1954 höll Bilderberggruppen sitt första möte på Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, under värdskap av prins Bernhard. År 1961 var han alltså behjälplig med att skapa Världsnaturfonden och blev dess förste ordförande. Syftet var inte alla människors väl eller lika behandling, det behöver knappast tilläggas eller utvecklas vid det här laget.

Som nyutexaminerad jurist var prins Berhard – helt häpnadsväckande nog – anställd av: I.G. Farben i Paris. Fram till 1936 var han medlem i SA och Reiter-SS samt i nazistpartiet. År 1935 lärde han känna prinsessan Juliana. Som furstlig och protestant var han acceptabel som svärson och tronföljarinnans gemål.

När Lockheed – samma gamla vanliga företag inom den Djupa Staten – skandalen tvingade Prins Bernhard att avgå från sina viktigaste offentliga funktioner år 1971, ersattes han av prins Philip. Prins Bernhard, som likt prins Philip, rekryterades till den eko-fascistiska kulissen, hade alltså också starka rötter i den Anglozionist-skapade nazistiska rörelsen. Faktum är – som Kalle Sjölin brukade säga -att hela Huset Oranien hade det: Drottning Wilhelmina, mor till den framtida drottning Juliana, gifte sig med en playboy som tiggde pengar för Hitlers räkning; Juliana gifte sig en SS-man (Prins Bernhard); och, Drottning Julianas dotter Beatrix gifte sig med en tidigare medlem i Hitlerjugend.

Så vem som bestämmer vad i detta? Tjaaaee det är som alltid Echelons herde som verkar utan att synas.

Svenska Ljungaverk

Prins Bernhard blev först intresserad av nazisterna 1934, under sitt sista studieår vid universitetet i Berlin. Han rekryterades av en medlem av den nazistiska underrättelsetjänsten, men arbetade först öppet i det motoriserade SS. Bernhard åkte till Paris för att arbeta för det gamla vanliga företaget – IG Farben, som banat väg för nazisternas ekonomiminister Hjalmar Schacht som etablerade slav – arbetsläger – systemet, dock inte utrotning, genom att bygga koncentrationsläger för att bland annat omvandla kol till syntetisk bensin och gummi – en verksamhet där IG Farbens verksamhet i svenska Ljungaverk inom kort kommer att hamna i ljuset av verkligheten.

Bernhards roll var att bedriva spionage på uppdrag av SS. Enligt den April 5, 1976 numret av Newsweek, var denna roll en del av en speciell SS underrättelseenhet inom IG Farbenindustrierna, det fanns även enheter från Gestapo på plats i exempelvis Ljungaverk i Sverige. Något som alltså har uppenbarats i vittnesmål vid Nürnbergrättegången, men nu även framkommer dokumenterat på andra håll samtidigt.

Hur som helst,när Bernhard lämnade SS för att gifta sig med den framtida drottningen Juliana, undertecknade han sin avskedsansökan till Adolf Hitler, Heil Hitler! William Hoffman skriver i sin bok Drottning Juliana: ”Spänningarna [över äktenskapet] minskade inte när Adolf Hitler lämnade sitt eget gratulations-meddelande. Tidningar uttryckte att ”det vore bättre om den framtida drottningen hade hittat en gemål i något demokratiskt land i stället för i tredje riket”. ” Det här är alltså mannen som rekryterade Prins Philip till miljön av fascism, men prins Philips egna nazistiska rötter sträckte minsann ut sig redan långt tidigare än så.

Hitlerjugend och Universalfascism var väl vad de var redan då, så även genom påverkan av hans syster Theodora, så blev unge Philip skickad till den med det Wellanderskt-klingande namnet Tyska skolan……. i närheten av Bodensjön som hade grundats av Bertholds far, Max von Baden, som arbetade genom hans sedan länge personliga sekreterare, Kurt Hahn.

Under första världskriget, hade prins Max von Baden varit kansler, medan Oxford-utbildade Hahn först tjänstgjorde som chef för Berlin UD:s underrättelsetjänst, då som särskild rådgivare till Prins Max i förhandlingar om Versaillesfördraget. Von Baden och Hahn hade inrättat en skola i en flygel, Schloss Salem, som sysselsatte sig med en kombination av klosterväsendet och nazisternas styrka-genom-glädje-system. Några andra som fanns med i kommittéväsendet efter Versailles var som bekant svenskar..

Först som en anhängare av nazisterna, kom Hahn, som var en del ”judisk”, snart i trubbel med SS eftersom allt inte gick att korrumpera, dölja och kom därför att stödja de mer centrala delarna av nazistpartiet. Vad Hahn verkligen hade blivit är vad som Henry Kissingers vän, Michael Ledeen har benämnt som en universell fascist – globalist, i betydelsen av Vladimir Jabotinsky, greve Coudenhove-Kalergi, Strasser bröderna, och andra fascister som de inbitna nationalromantiska nazisterna inte ville ha något att göra med. Det är lite som att ” antisemiter är judars bästa vänner” till dess att de inte är det längre och då har de blivit till något annat.

Även om både Hahns kraftfulla kontakter och den korrumperade strukturen givetvis tillät honom att undkomma koncentrationslägren, var han tvungen att lämna skolan som han grundade i Tyskland före Philips ankomst dit och han etablerade en ny skola i Skottland, som kallas Gordonstoun. Vilken skulle spela en viktig roll i att fostra alla gossebarn mellan drottning Elizabeth II och Philip. När Philip anlände till Hahns skola i Schloss Salem, var den under kontroll av nationalromantiska Hitlerjugend och nazistpartiet, och läroplanen hade blivit nazistisk ”rasvetenskap” påhittad av Ernst Rudin och finansierad av Rockefeller Foundation – på tal om Bill Gates och den amerikanske presidenten i dagar som dessa..

Hahn blev rådgivare till utrikesdepartementet i London och manade till politisk undfallenhet baserad på att det tilltalade de centristiska nazisterna. Philips anhöriga arbetade för SS. Maken till Philips syster Sophie, Prins Christoph, omfamnades av nazisterna, som såg honom som en kanal till en undfallenhetsfraktion i Storbritannien som personifierade av kung Edward VIII.

Genom att gå med i nazistpartiet 1933, blev Prins Christoph 1935 chef för Forschungsamt (direktoratet för vetenskaplig forskning), en särskild underrättelseoperation som drevs av Hermann Göring, och han blev också SS – överste inom Heinrich Himmlers personliga stab han var en klockren Anglozionist. Forschungsamt använde elektroniska spaningsmetoder för att övervaka nazistpartiet, samtidigt som de arbetade med Gestapo mot den katolska kyrkan, de religiösa judarna – precis som zionistgangsters så ofta tycks ha gjort – och såklart mot arbetsmarknadsorganisationerna.

Enligt en version så gällde att :när rykten om homosexualitet spreds mot kapten Ernst Roehm, vände sig Himmler till Forschungsamts tjuvlyssnare, och beordrade långa knivarnas natt som följd. Vilket naturligtvis även var det mest säkra sättet att manifestera en lögn genom reflexiv kontroll.

Den äldste av Prins Christophs och Sophies barn hette Karl Adolf, efter Hitler. Senare skulle Prins Philip främja dennes utbildning. Prins Christophs bror, Philip av Hessen, gifte sig med en dotter till kungen av Italien, och blev officiell kontaktperson mellan dessa nazistiska – fascistiska regimer. Mussolini tillsattes av samma bankirliga som vanligt genom Volpi Di Misurata och Italien blev precis som Japan en ”axelmakt”..

Fyra år efter att prins Philip lämnade Schloss Salem för att delta i Gordonstoun Academy i Skottland, den 16 november 1937 , så fick Philip veta att hans syster Cecilia och hennes man Georg Donatus, ärftlig storhertig av Hessen-by-Rhen, hade kraschat i ett av Görings Junkerflygplan under en resa till London för Georges brors bröllop. Enligt den brittiska tidskriften Private Eye, blev begravningen en samlingspunkt för ledande nazister och deras undfallande allierade.

Prins Philip själv hade utvecklat hemlighetsfulla band med kung Edward VIII, som fortsätter efter att Edvard avsattes 1938. Faktum är också att en av de centrala figurerna i 1930-talets Nazi brittiska backup-kanal var Filips farbror och sponsor, Lord Louis Mountbatten av Burma (ursprungligen, Battenberg, alltså en gren av huset av Hessen). Tills han tvingades abdikera, hade kung Edward VIII haft fullt stöd av Dickie Mountbatten.

Genom mycket av andra världskriget, upprätthölls hemliga kanaler för kommunikation mellan den brittiska kungafamiljen och deras pro-Hitler kusiner i Tyskland, av Lord Mountbatten, genom sin syster Louise, som var kronprinsessa av naturligtvis pro-nazistiska Sverige som redan då utåt sett var en Anglozionistkoloni, med ett dolt enormt inflytande i den Djupa Staten.

Louise var prins Philips moster. Även Buckingham Palaces ryktesspridning har försökt att skildra denna krigstida samarbete med fienden som enbart familjekorrespondens, i kanalen ingår tydligen meddelanden från prins Philip hemliga bundsförvant, hertigen av Windsor (fd Edward VIII). Den 20 November 1995, rapporterade Washington Times, något som bygger på nyligen upptäckta portugisiska Secret Service-filer först publicerade i London Observer, att hertigen av Windsor hade varit i nära samarbete med nazisterna i Spanien och Portugal för att underblåsa en revolution i krigstida Storbritannien, som skulle störta Churchill regeringen, avsätta sin bror kung George VI, och tillåta honom att återta tronen, med drottning Wallis [Simpson, den amerikanska för vilken han abdikerade tronen] vid sin sida. Om detta berättas det även i en bekant melodi av Karl Gerhard. Portugisiska underrättelsetjänstuppgifter visade att Walter Schellenberg, chef för Gestapo kontraspionage, var en kontaktpunkt i denna komplott.

Efter Schellenberg träffade den spanska ambassadören i Portugal, Nicolas Franco, bror till fascistiska general Francisco Franco, berättade ambassadör Franco för en portugisisk diplomat: Hertigen av Windsor, fri från ansvar för kriget i oenighet med engelska politiker, kunde vara mannen att sätta i toppen av Imperiet.

Oavsett, korrespondens var gömd i Sophie och prins Christophs slott Kronberg, kung George VI kände sig därför i juni 1945, tvungen att skicka den tidigare MI-5 officeren Anthony Blunt, för att samla upp denna korrespondens.

Drottning Elizabeth II insisterade enligt rapport på att det inte finns något förhör av Blunt om hans hemliga resa till slottet. Vilket gör det inte mindre än anmärkningsvärt att det startas ett utbyte av information i saken mellan kung George VI och president Eisenhower, hur som helst så har House of Windsor alltid varit desperata att undanhålla de sekretessbelagda handlingarna från Kronbergs slott som föll in i amerikanska arméns händer, långt bortom den normala tiden. Helt klart var att prins Philips beskyddare Lord Dickie Mountbatten, Mountbattens syster kronprinsessan Louise och Philips svåger Prins Christoph av Hessen inte alltid bara utbytte julhälsningar.

Så var finns då dessa handlingar idag…..

https://sv.wikipedia.org/…/Sibylla_av_Sachsen-Coburg-Gotha

Karl Gerhard – Om det slumpar sig och han får tid

https://youtu.be/Go85lnKF2W8

37097608_10214678361727516_7784467386064699392_n

”Den brittiska monarkin, och City of Londons ledande bankirer som alltså inte exakt sällan utgjorde en del av IG Farben, stödde entusiastiskt Hitler och nazisterna, finansierade Führerns valkampanjer, och gjorde allt för att bygga upp den nazistiska krigsmaskinen, via IG Farben för Storbritanniens planerade geopolitiska krig mellan Tyskland och Ryssland.”


Nu tittar vi på det brittiska kungahuset – rent historiskt

https://www.reformation.org/warming-pan-prince-of-wales-plot-exposed.html

HANS EXPOSÉ HANDLAR OM EN DIABOLISK ”PÅVLIG KOMPLOTT” FÖR ATT GE TYRANNISKA KUNG JAMES II EN MANLIG ARVINGE GENOM ATT SMUGGA IN EN BABY TILL MARY AV MODENAS ”FÖDELSESKAMMARE” I EN VÄRMANDE PANNA!!

1688 hade England en härlig revolution när påvens kung James II störtades och ersattes av den holländska kungen William III.

Revolutionen var en stor välsignelse för Israel i vildmarken eftersom James II beordrade jesuiten Sir Edmund Andros att samla alla koloniernas privilegiebrev och återlämna dem till London. Efter revolutionen beordrades Andros att återvända till London. . . utan

En annan stor välsignelse för de brittiska kristna var 1689 års Bill of Rights, som var en föregångaren till USA:s Bill of Rights.

År 1673 gifte sig James Stuart med påven Clement X:s dotter. Oförmögen att producera en manlig arvinge, låtsades hon vara gravid och en förfalskad prins av Wales introducerades i hennes ”födelsekammare”.

Innan han blev kung 1685 var James Stuart känd som hertigen av York och Albany. New York och Albany är uppkallade efter honom.

James var barnbarnsbarn till Mary Queen of Scots och David Rizzio, vilket skulle göra honom till påven Paul III:s barnbarns barnbarn.

År 1660 gifte sig hertigen med Anne Hyde.

   
Kung James II (1633–1701)      Anne Hyde (1637–1671)
Vanstyre från 1685 till 1688.

Paret fick 8 barn, men bara 2 flickor överlevde: prinsessorna Mary och Anne. Hertigen fick andra barn med flera älskarinnor men de var oäkta och därför inte i tronföljden.

Princess Mary    Princess Anne
Princess Mary            Princess Anne
(1662–1694)              (1665–1714)

Prinsessan Mary var den äldsta överlevande dottern till hertigen av York.
Prinsessan Anne var den yngsta överlevande dottern till hertigen av York.

Precis som prinsessan Diana fick båda prinsessorna en elak styvmor när deras far gifte sig med Maria av Modena!!

Prinsessan Mary gifte sig med prinsen av Orange 1677. Liksom sin syster Anne fick hon många missfall och hon fick giftbägaren vid 32 års ålder.

A portrait of William and Mary.
Ett porträtt av William och Mary.

William och Mary, laget som räddade Storbritannien från den värmande pannplanen. 1677 gifte sig prinsessan Mary med prins William av Orange.

Prince George of Denmark (1653–1708).
Prins George av Danmark (1653–1708)

Den 28 juli 1683 gifte sig prinsessan Anne med prins George av Danmark.

George och Anne gifte sig den 28 juli 1683 i det kungliga kapellet vid St James’s Palace, London, av Henry Compton, biskop av London. Bland gästerna fanns kung Charles II, drottning Catherine och hertigen och hertiginnan av York. Anne röstades fram en parlamentarisk ersättning på 20 000 pund om året, medan George fick
10 000 pund om året från sina danska gods, även om betalningar från Danmark ofta var sena eller ofullständiga. Kung Charles gav dem en uppsättning byggnader i Palace of Whitehall känd som Cockpit (nära platsen för vad som nu är Downing Street i Westminster) som deras London-residens.

Maria av Modena var dotter till påven Clemens X

År 1673 gifte sig James, hertig av York, med Maria av Modena, dotter till påven Clemens X. Mary Beatrice kallades påven Clements brorsdotter men det var bara en eufemism för ”dotter”. Barn till påvar kallas alltid syskonbarn.

1687 låtsades hon vara gravid, och 9 månader senare introducerades en ersättnings- eller ”värmande pannan” som den nyfödda prinsen av Wales.

Pope Clement X (1590–1676).                      Mary of Modena (1658–1718), was the daughter of Pope Clement X.
Påve Clement X (1590–1676)        Mary of Modena (1658–1718)
Påve från 1670 till 1676                  dotter till påve Clement X

Här är ett kort utdrag ur det brevet som befallde sin ”dotter i Kristus” att gifta sig med hertigen av York:

Kära dotter i Kristus, ädla flicka, hälsning etc.
Sedan planeringen av hertigen av York att ingå allians med din adel nådde våra öron, återvänder vi tack vare Barmhärtighetens Fader som, i vetskap om vår omsorg om hans härlighet, förbereder för oss , i kungariket England en riklig skörd av glädje. Med tanke på inflytandet av dina dygder, fick vi lätt ett fast hopp om att ett slut kunde komma på den förföljelse som fortfarande pyr i det riket och att den ortodoxa tron, återupprättad av dig på en hedersplats, skulle kunna återfå prakten och tryggheten från tidigare dagar, en effekt som ingen yttre makt kunde åstadkomma och som kan bli på grund av din fromhets seger, arvet efter din utomordentligt religiösa familj. Du kan därför lätt förstå, kära dotter i Kristus, den oro som fyllde Oss när Vi blev informerade om din avsky för äktenskapet. För även om vi förstod att det härrörde från en önskan, högst lovvärd i sig själv, att omfamna religiös disciplin, vilket återspeglar att det i det nuvarande tillfället motsätter sig religionens framsteg, blev vi ändå uppriktigt bedrövade.

(Påven Klemens brev till Maria av Modena).

Mary Beatrice lydde plikttroget sin fars befallning och anlände till Storbritannien 1673. Paret gifte sig snart, men efter 12 års äktenskap misslyckades Mary Beatrice med att få fram en manlig arvtagare till tronen.

King Charles II (1630–1685). King from 1660 to 1685.                      Queen Henrietta-Maria
Kung Charles II  (1630–1685)          Drottning Henrietta Maria (1609–1669)
Kung från 1660 till 1685

Kung Charles II var äldre bror till hertigen av York.
Hans mor var drottning Henrietta Maria av Frankrike.
Kungen var machiavellisk och hänsynslös men han ville inte sjunka så lågt att han tolererade uppvärmningen av pannan.

Som ett resultat beordrade hans egen bror sina läkare att förgifta honom.

Hans egen brors bortgång vid 55 års ålder gjorde det möjligt för hertigen av York att bestiga tronen som kung James II.

Någon gång i september 1687 meddelade Mary Beatrice att hon var ”med barn”. I verkligheten låtsades hon vara gravid och 9 månader senare introducerades en ersättnings- eller ”värmande panna”-bebis som den nyfödda prinsen av Wales.

St. James's Palace.   17th century warming pan.
St. James’s Palace          Värmepanna från 1600-talet.

Som ett resultat av den värmande pann-komplotten startade premiärminister Walpole en tradition att kungliga födslar alltid bevittnades av inrikesministern. Den försiktighetsvanan togs bort 2013.

Richard Talbot                          
Richard Talbot, Earl of Tyrconnell      Den falska James Francis Edward
(1630–1691)                                      (1688–1766)

Hans mor var en viss ”Mrs Grey” från Irland, som fraktades till en konvertit i Paris omedelbart efter hennes barns födelse.

”Mrs Grey” rymde från klostret och försökte återvända till sin baby i Storbritannien. Hon tillfångatogs snart och tystades sedan för alltid av jesuiterna!! ”Lying Dick” fick ett skamligt slut i sitt eget land när han förgiftades av en av sina egna män efter slaget vid Aughrim.

Frances Talbot       Lady Sarah Churchill
Frances Talbot                    Lady Sarah Churchill
(1647–1730)                      (1660–1744)

Äpplet faller inte långt från trädet!!

Alla framstående personer som arbetade för återupprättandet av påvedömet i Storbritannien kom från samma dynastier.

Frances Talbot, grevinna av Tyrconnell, var hustru till ”Lying Dick” Talbot och syster till Lady Sarah Churchill, hertiginna av Marlborough.

Tack vare William av Oranges ingripande i rätt tid misslyckades den värmande pannprinsen av Wales komplott och Britannia räddades från påvens dotters intrig:

Den sista triggern till invasionen var födelsen av James son, James Francis Edward. Trots att en liberal barnmorska, Mrs Wilkins, edsvurit att detta barn var Maria av Modenas sanna barn, och därför halvbror till Anne och Mary, spred kungens motståndare historien om att graviditeten hade varit en bluff. Ett rykte växte fram om att ett barn hade smugglats in i förlossningsrummet inne i en värmande panna. A Brief Discovery of the True Mother of the Pretended Prince of Wales (1696) påstod till exempel att barnet var en oäkta son till Dick Talbot, Sarahs svåger. Sarah skrev senare att om det var ett riktigt barn så var det verkligen väldigt illa ordnat, men om det inte var det så ser jag inte hur det skulle kunna bli bättre. (Field, Sarah Churchill, hertiginna av Marlborough, s. 53).

Till en början ville prins William bara sammankalla parlamentet och göra en opartisk utredning av den värmande pannan Prince of Wales. James flydde med dåligt samvete och prinsen blev inbjuden att stanna kvar som kung, med sin hustru Maria som drottning.

Prince of Orange landing                         King William III (1633 -1701).
Prince of Orange trappavsats      Kung Vilhelm III (1633–1701)
minnesmärke i Torbay.                Kung från 1689 till 1701

På den tiden i Storbritannien kallade katolikerna sig själva som ”kristna”, så de reformerade kristna kallade sig protestanter.

För att förhindra ytterligare en uppvärmning av pannan antogs 1701 års bosättningsakt som för alltid hindrade romersk-katoliker från tronen:

Att alla och varje person och personer som då var eller senare skulle försonas med eller ska hålla nattvard med stolen eller kyrkan i Rom eller skulle bekänna den påvliga religionen eller gifta sig med en papist bör uteslutas och är genom den lagen för alltid oförmögna att ärva äga eller åtnjuta kronan och regeringen i detta rike och Irland och herravälde därtill tillhörande eller någon del av detsamma eller att använda eller utöva någon kunglig maktmyndighet eller jurisdiktion inom samma och i alla sådana fall och fall folket av dessa riken skall vara och därigenom befrias från sin trohet och att nämnda krona och regering från tid till annan skall sjunka ned till och åtnjutas av den eller de personer som är protestanter som borde ha ärvt och åtnjutit detsamma i fall nämnda person eller Så försonade personer som höll nattvard som bekände sig till eller gifte sig enligt ovan var naturligt döda efter upprättandet av vilken stadga och förlikningen däri innehöll Ers Majestät es goda Ämnen återställts till full och fri besittning och njutning av sin religion Rättigheter och friheter genom Guds försyn. (1701 års förlikningsakt).

Tyvärr ger Satan aldrig upp och erkänner sig besegrad. Den ärorika lagen ifrågasattes snart av anhängare till den avsatte kung James II.

Den första utmaningen mot lagen om bosättning
kom 1731

Det finns 3 dynastier eller familjer i Storbritannien som är mer påvliga än påven själv. De är: Churchills, Seymours och Spencers.

Charles Spencer (1675–1722).                      Anne Churchill Spencer
Charles Spencer (1675–1722)          Anne Churchill Spencer (16831716)

Charles Spencer, 3:e earl av Sunderland, var far till Lady Diana Spencer.

Charles var son till Robert Spencer, 2:e earl av Sunderland, och en trångsynt katolsk rådgivare till kung James II.

Sarah Churchill and her favorite granddaughter Diana.     Lady Diana Spencer
Sarah Churchill och hennes        Lady Diana Spencer (17101735)
favoritbarnbarn Diana

Lady Anne Churchill Spencer var mamma till Lady Diana Spencer.

Även om Spencers var ivriga anhängare av King James och den värmande pann-komplotten, återfick de sitt inflytande efter den ärorika revolutionen.

Sir Winston Churchill hävdade härkomst från Anne Churchill Spencer men han adopterades av Lord Randolph Churchill.

Lady Sarah Churchill, hertiginna av Marlborough, var den rikaste och mest inflytelserika personen i de tre kungadömena.

Lady Diana Spencer blev föräldralös vid 12 och adopterad av Lady Churchill.

Den statyiska Lady Diana var själva avbilden till den mördade prinsessan Diana.

Prinsen av Wales var väldigt sugen på matchen, eftersom den där mutan eller hemgiften var en enorm summa pengar på den tiden. Det äktenskapet lades in sitt veto av premiärministern, Sir Robert Walpole, som visste att äktenskapet skulle bryta mot 1701 års förlikningsakt.

George Spencer      Jesuit Ignatius Spencer
George Spencer              Jesuiten Ignatius Spencer
(1758–1834)                    (17991864)

George John Spencer var far till Ignatius Spencer.

Galenskapen fanns inte i familjen Spencer. . . den galopperade!!

Ignatius Spencer var en jesuitpräst och den drivande kraften bakom upphävandet av 1701 års bosättningsakt.

Ignatius arbetade fanatiskt för ”Englands omvändelse” och han var upphovsmannen till den trojanska hästens ekumeniska rörelse. Han tillbringade mycket tid med att turnera på Irland och han upprepade ständigt detta talesätt för sin påvliga publik:

Han som skulle vinna England,
Med Irland måste det börja.

Hans munklika uniform skrämde dagsljuset på små barn. Här är ett citat från en hagiografi av Spencer:

Han brukade berätta om ett underhållande äventyr han en gång hade på ett tåg med sin vana på. På en viss station satte sig en medelålders herre med sin lilla dotter i den vagn som fader Ignatius hade för sig själv, eftersom alla undvek hans munkliga sällskap. Den lilla flickan blev rädd och ville inte komma in. Herrn vågade sig tappert in för att vara ett exempel för sitt barn, men allt till ingen nytta – barnet var fortfarande rädd. Till sist sa mannen högt: ”Kom igen barn, herrn biter inte!” betyder fader Ignatius. (The Life of Fader Ignatius of St. Paul, Passionist, s. 300).

”Ut ur munnen på brudar.” Man kan inte lura små barn som vuxna.

Den latinska hierarkin i Storbritannien ansåg att Ignatius var en ”lös kanon” på grund av de besynnerliga saker han gjorde för att främja ”Englands omvandling”.

Prins Charles och Lady Diana Spencers illegala äktenskap!

Spencers var en av de tre mest påvliga familjerna i Storbritannien. Det är ett obestridligt faktum. Enligt 1701 års lag om bosättning var det äktenskapet olagligt.

Frances Shand Kydd                Lady Diana Spencer
Frances Shand Kydd                Lady Diana Spencer (1961–1997)
(1936–2004).

Frances Shand Kydd var mamma till prinsessan Diana och hon döpte sin dotter efter den första Diana.

Påvliga Frances var fast besluten om att gifta sin dotter med prinsen av Wales och ändra lagen om bosättning.

Prins Charles var den mest berättigade ungkarlen i det brittiska imperiet och han hade en älskarinna som hette Camilla Parker-Bowles. Men hans mor vägrade honom tillstånd att gifta sig med henne. . . och beordrade honom att vänta tills Lady Diana Spencer nått äktenskaplig ålder.

Prince Charles         
Prins Charles                 Camilla Parker-Bowles (f.1947) bild från cirka 1975
(f. 1948) bild från cirka 1985

Drottning Elizabeth II använde Royal Marriage Act från 1772 för att lägga in sitt veto mot prins Charles och Camilla Parker-Bowles äktenskap.

Gode kung George III var upphovsmannen till den lagen för att hindra hans andra barn från att gifta sig med romerska katoliker.

Drottningen var mycket angelägen om att återuppta banden med påvedömet så hon beordrade Charles att vänta på Diana Spencer.

Den lagen upphävdes också genom Perthavtalet från 2015. Prins Charles fick äntligen tillåtelse att gifta sig med Camilla 2005, men vid det laget var hon över barnafödande ålder.

Prinsessan Diana trodde faktiskt att hon var den reinkarnerade Lady Diana, eftersom de såg ut som tvillingar. Saint Paul demolerade myten om hinduisk reinkarnation när han skrev:

Och som det är bestämt för män (och kvinnor) att dö en gång, men efter döden domen (Hebr 9:27).

Prinsessan rådfrågade flera spåmän eller klärvoajanter men de varnade henne aldrig för hennes förestående mord (kanske arbetade de alla för MI6).

The illegal wedding of Charles                 Prime Minister Margaret Thatcher had
Det illegala bröllopet mellan                  Premiärminister Margaret Thatcher hade en Charles och Diana.                               plats på första raden vid bröllopet.

Charles och Dianas illegala bröllop ägde rum i Saint Paul’s Cathedral den 29 juli 1981.

När ärkebiskopen av Canterbury frågade om någon hade några invändningar mot äktenskapet borde advokater eller advokaten Margaret Thatcher ha räckt upp handen högt!!

I monarkier är äktenskap aldrig hjärtans angelägenheter utan arrangeras för dynastiska eller religiösa syften. Sagans äktenskap började rivas mycket snabbt upp efter att Diana skapat en arvtagare och en reserv för att fortsätta Windsor-dynastin.

Handstilen sitter på väggen för den brittiska monarkin!

Även om 1701 års förlikningsakt upphävdes 2015, var den inte retroaktiv till 1981 – året för Charles och Dianas illegala äktenskap. Följaktligen skulle deras två barn inte vara berättigade till att ärva tronen.

Christ is the Rock who demolishes the                  Timeline of the 4 world empires
Kristus är klippan som raserar                    Tidslinje för de 4 världsimperierna
fötter och tår av järn och lera!!                    i Daniel kapitel 2.

Den 4 juli 1776, i Philadelphia, föddes en REPUBLIK ämnad att krossa och förstöra alla monarkier.

Den republiken, eller återupplivades i Israel, symboliserades av en sten utskuren ur berget utan händer, som skulle falla på fötterna av bilden av järn och lera och krossa järn- och lermonarkier till stoft.

Här är en del av den aktuella profetian som tolkades för kungen av profeten Daniel:

Du (Nebukadnessar) såg på medan en sten höggs ut utan händer, som träffade bilden på dess fötter av järn och lera och bröt dem i stycken. Då krossades järnet, leran, bronset, silvret och guldet samman och blev som agnar från sommarens tröskplatser; vinden förde bort dem så att inga spår av dem hittades. Och stenen som träffade bilden blev ett stort berg och fyllde hela jorden (Daniel 2:34-35).

Och i dessa kungars dagar skall himlens Elohim upprätta ett välde som aldrig skall förgöras; och makten skall inte överlåtas åt andra människor; men det skall krossas och förtära alla dessa riken, och det skall bestå för evigt (Daniel 2:44, Scrivener översättning).

Det fanns inget hebreiskt ord för republik, den närmaste approximationen till det ordet var DOMINION:

Han (Messias) skall också härska från hav till hav och från floden (Mississippi) till jordens ändar (Psalm 72:8).

Det fanns ett hebreiskt ord för PRESIDENT. Profeten Daniel utsågs till PRESIDENT av kung Darius av det medo-persiska riket:

Det behagade Darius att sätta över riket ett hundra tjugo furstar, som skulle vara över hela riket. Och över dessa tre PRESIDENTER (heb. carek); över vilken Daniel var den första: att furstarna skulle ge redovisning för dem, och kungen inte skulle ha någon förlust (Daniel 6:2, King James Version).

Under de första 450 åren av nationen Israels existens var det en REPUBLIK. Omkring 1000 f.Kr. gjorde folket uppror och vände JEHOVA ryggen genom att be om en KUNG. JEHOVA beviljade deras begäran genom att ge dem en kung som hette Saul. Saul visade sig vara en katastrof; så han ersattes av en herdepojke som hette David:

Jag gav dig en kung (Saul) i min vrede och tog bort honom i min vrede (Hosea 13:11).

Israels siste kung var Messias, Josua av Nasaret. Den israelitiska monarkin slutade för alltid när Shiloh eller Messias kom:

Spiran skall icke vika från Juda, ej heller en lagstiftare från hans fötter, förrän Silo kommer; och för honom skall folkets församling vara (1 Mos 49:10).

Lagar är inte retroaktiva, så sönerna födda till Charles och Diana kan inte ärva tronen enligt 1701 års förlikningsakt. Prins Charles fick äntligen tillstånd att gifta sig med Camilla Parker-Bowles 2005, men hon var för gammal för att få barn och legala arvingar.

Enligt den store profeten Daniel kommer den brittiska monarkin snart att vara BORTA MED VINDEN!!

Förutom att vara en turistattraktion, är den enda anledningen till att en brittisk monark finns att återigen bli en ”försvarare av den latinska tron”.

När den brittiska monarkin tar slut blir det också utfallet för handstilen på väggen för den påvliga monarkin!!

Queen Elizabeth II (b. 1936).    Prince Philip (b. 1921).
Drottning Elizabeth II     Prins Philip

Sedan 1776 har stenberget förtärt alla monarkier. Den stora nationen Ryssland är nu en REPUBLIK. Likaså Indien, Kina, Tyskland, Frankrike, Italien etc., etc. Det sista stora hållet är Britannia (Storbritannien), men hon är snart avsedd att gå med alla andra i den stora framstegsmarschen mot en äntligen monarkifri värld.

Trump accepts Queen Elizabeth's invite for UK state visit in June ...

President Trump gav en fingervisning när han promenerade framför drottningen när de inspekterade vakthållningen vid Buckingham Palace. Jag tror det var 2019. Detta var i högsta grad symboliskt. Vid den tiden påpekade MSM-media om att Trump var en buffel och att han inte följde protokollen och procedurerna och att detta inte respekterade drottningen. Men detta var ett kodat symboliskt meddelande att han hade tagit över makten från de kungliga.


Tidigare publicerat:

14 SKÄL TILL ATT Drottning ELIZABETH II ÄR DÖD (10 JAN 2017) – CIA:s högkvarter beläget under CERN vid Genèvesjön, Schweiz, försenar offentliggörandet av drottningens död som troligen inträffade runt den 20 december 2016

Åtalet mot drottning Elizabeth II för folkmord i Canada

Drottning Elizabeth och prins Philip besökte Bohemian Grove år 1996; prins Philip var också en stor kvinnotjusare

Drottning Elizabeths son kan dras ännu djupare in i Epstein-undersökningen

Kevin Annett: Arresteringsorder mot påve Francis och drottning Elizabeth; amerikansk biskop bryter med Vatikanen

Åtalet mot drottning Elizabeth II för folkmord i Canada

Europeiska blodlinjer möter slutet när en virvelvind exponerar allt

HÖGSTA DOMSTOLEN I KANADA VÄCKER ÅTAL FÖR BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN – ÅTAL VÄCKT MOT TRUDEAU, WHO OCH MÅNGA FLER…

Vatikanen, de brittiska kungligheterna och den globala pedofilringen släpper lös coronaviruset

Drottning Elizabeth II avsatt ~ och allmänheten vet ingenting. Möt King John III!

SEXÖVERGREPP PÅ BARN – Länkade till den brittiska kungliga familjen

Prinsen och pedofilen: Prins Charles kopplingar till pedofilnätverk

Prins Andrews kopplingar till påstådda pedofilen- och våldtäkts-modetykonen Peter Nygård

Åtal väcks mot prins Andrew i USA!

Kat Anonup-uppdatering: QTSR/Khazakstan, Blackout, ex-prins Andrew och CoVFeFe

F. Internationell barnsexhandel: Judy Byington

2 juni 2022

  • 9th Circle elitsatanister Barnsexofferkult styr Europa – och deltar i barnhandel, utövar ”människojakt” där kidnappade/drogade barn kläddes av, våldtogs, torterades, jagades till häst i skogen och dödades rituellt av adeln och deras gäster (som dricker sitt offers blod). Dessa mäktiga få vände sig också till kannabalism och åt delar av sina ”offer” till den demoniska guden som de vördar. Vittnen som överlevde kom inför Bryssel International Common Law Court of Justice 2014 fem domare/27 jurymedlemmar för att lägga fram bevisen. Vittnen uppgav att barn offrades regelbundet i Vatikanen, katakomberna i katolska katedraler, privata egendomar, lundar och regeringsmilitärbaser i Belgien, Holland, Spanien, Australien, Irland, Frankrike, England och USA. Barnen kom från interneringscenter i Belgien/Holland, enligt en före detta medlem i Octopus (Nederländernas kriminella drogkartell)
  • McDonalds och Zion-jävlarna som ger dig människokött att äta efter att de skördat barnens organ och blod/Adrenochrome. https://t.me/exposthePedos/180674

D. Massgravar för indiska barn i Kanada, Kevin Annett: (Se hela rapporten halvvägs nedanför)

Återställd republik via en GCR från och med 2 juni 2022 (stor uppdatering)

Vi har varit tvungna att börja begrava barn två eller tre i en grav. – John Zimmerman, rektor för Anglican’s Mohawk Indian Residential School, i ett brev till Department of Indian Affairs, 3 maj 1948.
Jag visste inte vad lukten var, hur brinnande kött luktade. Men de höll ugnarna i skolan brinnande tjugofyra/sju. Jag såg broder Murphy och en annan präst stoppa in de där små kropparna och de brände upp dem. – William Combes, överlevande från den katolska Kamloops indiska internatskolan, 2008.

”Ingen kan på ett meningsfullt sätt diskutera eller undersöka massgravarna för indianska barn i Kanada utan att överväga vem eller vad som orsakade deras död, och hur stor dödligheten var under många decennier. Men det är vad Kanada, dess domstolar och en medskyldig media har gjort, och fördunklat dessa orsaker i sin målning av frågan som ett brott utan brottslingar eller lösningar.
”Naturligtvis agerar folkmordsregimer så när deras offers gravar börjar öppnas, och deras fångna befolkningar undantagslöst sväljer deras bedrägerier. Normalt kan människor genomskåda en lögn – till och med en lögn som är så förankrad och absolut som den stora kanadensiska vittvätten – men de kan inte göra det om de har behov av den lögnen. Och vad som tydligt är, att Kanada år 2022 har ett desperat behov av att för alltid radera alla undersökningar om massgravar av indianer, som fortsätter att dö i händerna på de stora pengarna, och specifikt då från Kina: den de facto ägaren till Kanadas västkust.
―Enligt en Tsimshian Elder i norra British Columbia, ”Titta bara, de flesta av vårt folk försvinner fortfarande, längs Highway of Tears. Det är där Petro Chinas rörledningar för flytande naturgas finns och där Kina håller på att bosätta alla sina illegala invandrare för att ta tag i våra länder. Det finns dussintals färska gravar av vårt folk mellan Terrace och Prince George. De blir mördade av kineserna och Mounties för att få olja och gas.”
”När vi minns de fallna barnen och vägrar att förneka deras slakt, minns vi också det som utrotade dem och känner hur det drar ihop sig runt våra egna liv. Lär dig läxan, förneka lögnen och slå till medan du fortfarande kan.‖

Återställd republik via en GCR: 2022-02-28 med ”senaste nytt” om vad som händer i världen bakom kulisserna – MYCKET VIKTIG INFO!!!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: