WEF beordrar journalister att ”upphöra med och avstå” från att avslöja den hemliga globalistiska agendan

Här visar dessa Great Reset förespråkare vilka de är. Att de INTE för allt i världen, går att lita på det de säger, för allt är bara lögn. De vill inte vårt bästa utan vill förslava hela mänskligheten. En video väl värd att läsa eller lyssna till, för att höra (se) hur de avslöjar sig själva. Skrämmer folket med pandemier och klimatförändringar som inte finns. 


7 sep. 2022

https://www.youtube.com/watch?v=6O8iGPaWOwk

World Economic Forum har instruerat MSM-media kanaler och journalister att ”upphöra med och avstå” från att avslöja deras hemliga agenda och istället fokusera sig mer på viktiga ämnen såsom klimatförändringar och felaktig information på internet. 

 Adrian Monk, verkställande direktör för WEF gav även en slänga till politikerna som ifrågasatte det globalistiska kroppspolitiska policyförslaget, speciellt i Kanada där nationella debatter har rasat angående WEF:s ökande kontroll över världen sedan pandemin började och den roll som WEF har spelat i vad som gäller energikrisen.

Enligt Monk, spyr var och en som ifrågasätter vad som helst som WEF säger, eller gör, desinformation.

Tyvärr var Kanada en av de platser där det finns en sårbarhet för desinformation. Det är ett öppet samhälle och inte särskilt sträng mot desinformaton vad gäller MSM-media, berättade Monk för huset CBC Radios vid en intervju på lördagen. 

Kanada borde prata om en hel del saker idag. Det borde egentligen prata om World Economic Forum med säte  här i Geneve. Men problemet är, att Word Economic Forum med säte i Geneve, drar i marionettrådarna inom det kanadensiska parlamentet.

Klaus Schwab har skrutit om att han penetrerat det kanadensiska parlamentet genom sina Young Global Leaders, som inkluderar deras premiärminister och vice premiärminister och många fler. Så varför skulle inte kanadensarna prata om deras verkliga ledare där borta i Geneve och bland World Economic Forum i Schweiz?

Monk fortsatte med att påstå att termen Great Reset (den stora återställningen) är ingenting annat än ett harmlöst diskussionsämne som uppfanns under Covid-pandemin. Det förtjänar inte någon egentlig uppmärksamhet. Han nämnde Cathrine Cullen (bilden) studiovärdinnan för CBC Radio som House of Common följer. 

En av de saker som vår organisation försöker göra är att säga till folket, titta vad som skedde för en vecka till för tre månader sedan, och tänk på några av de långsiktiga sakerna du skulle kunna göra, det var vad Great Reset syftade till att göra redan under sommaren 2022.

Naturligtvis är Monks argument i sig självt redan desinformation. Grundaren för WEF, Klaus Schwab själv, skröt med att hans organisation penetrerade kabinetten inom de flesta regeringar genom sina Young Global Leaders program, för att underlätta för sina Great Reset-policyn.

Bara detta enda fakta är tillräckligt för att avfärda Monks klagomål.

Klaus Schwab: Jag måste säga, att när jag nämner våra namn såsom Fru Merkel, även Vladimin Putin, osv. så har de alla varit Young Global Learders för World Economic Forum, men det vi är mycket stolta över är att den unga generationen nu, sådana som premiärminister Trudeau, Argentinas president osv.  vi penetrerar kabinetten och igår var jag på en mottagning med premiärminister Trudeau, och jag känner till att hälften av detta kabinett eller kanske också mer än hälften av detta kabinett,  är avsatt för våra nuvarande Young Global Leaders för World Economic Forum.

Röst: Detta gäller även Argentina? 

Klaus: Det gäller Argentina, och det gäller Frankrike genom arméchefen och presidenten som är en Young Global Leader, 

The Great Reset är ett mångsidigt initiativ för att avindustrialisera den utvecklade världen och omvandla deras globala matsystem genom att fasa ut köttet till förmån för insekter, för att utveckla ett kines-inspirerat socialt kreditkorts skolsystem för att tätt kontrollera folks rörelser, allt till namnen av att man bekämpar klimatförändringar och bevarar demokratin och för att få folk att inse att de är kloka nog att inse WEF:s Great Reset agenda.  Sin Great Reset agenda sammankallad av WEF med en toppkonferens tidigare i somras för att diskutera hur man ska återupprätta förtroendet från folket. 

Man kom på dem också med att de raderat från internet om deras planer på att använda sig av mind control  på massorna genom det allra senaste att använda sig av vågteknik. 

Tyvärr för Klaus Schwabs WEF, kommer internet att bestå, och år 2018 publicerade de en artikel med rubriken, Använder de sig av Mind Control ljudvågor? Vi frågar en vetenskapsman hur det fungerar.

Naturligtvis blev det raderat från deras sajt, men tack vare vår back up maskin, så har vi bevis på deras teknokratiska sedefördärv. Vi har också bevis på deras vanliga organvariationsfördärv och de har inte bara nöjt sig med att tvinga mänskligheten till att livnära sig på en diet bestående av insekter och skalbaggar.

WEF vill nu också tvinga oss till att dricka återvunnet avloppsvatten. 

Chefen för Storbritanniens miljöbyrå som har täta kopplingar till WEF, kom ut i förra veckan med att vanligt folk måste vara mindre noga med och kunna dricka toalettvatten från återvunnet vatten från avloppsanläggningar och konstaterade att runt om i världen måste man börja använda sig av återvunnet avloppsvatten för mänsklig konsumtion.

Genom att återgå till lockstep i WEF:s ideologi gav Sir James Bevan (bilden) i en tidskrift sitt synsätt på att detta nyligen, och att det har spridits ut av WEF där man nämner, genom att dricka återvunnet avloppsvatten kommer det att bli vår framtid. 

Idén om att dricka återvunnet avloppsvatten för mänsklig konsumtion, en gång i det dystopiska vetenskapliga riket i fiction filmer, vinner dragkraft globalt när WEF penetrerar regeringar. 

Kanadas och pemiärminister Justin Trudeau samt nederländernas har följt tätt i WEF:s Great Reset agenda. Speciellt vad gäller förslaget om att minska konstgödselanvändingen genom att begränsa gödselmedel, har resulterat i massiva protester bland jordbrukare. 

På samma sätt har den franska premärministern Emmanuelle Macron förkunnat under den senaste månaden ”ett slut på överflöd” för sina invånare mitt i rapporter om högre energipriser som är väckta av WEF-kopplade regeringar som ett svar på Ukraina, vilket kunde drastiskt minska folks möjligheter till att värma upp sina hem i vinter. 

Macron: Det vi går igenom är en tid av stora omvälvningar, för det första på grund av det vi bevittnar och inte bara sedan denna sommar utan redan under de senaste åren, något som vi har sett som ett överflöd av rikedom, och för dem som kunde åtnjuta dem utgör detta även slutet på en bekymmerslös tid. Vår frihet, den frihet som vi har vant oss vid i våra liv har ett pris, och ibland när vi har behövt försvara den, har vi behövt göra vissa uppoffringar som när vi försvarar den.

Kom ihåg att landet Sri Lanka kollapsade pga att deras regering tvingades att godkänna WEF:s policyn genom att åberopa deras miljösociala styrningspoäng, vilken förmodligen utgör orsaken till varför WEF helt nyligen avlägsnade artikeln om där man skryter om  deras plan på att göra Sri Lanka till en utopi fram till 2025. 

Och glöm inte att Young Global Leader, Jacinda Arden, som säger ”att regeringen är din enda källa till sanning och om du inte hör det från oss, så är det inte sant. 

”Jag måste förmedla till dig den aktuellaste dagliga informationen om att du kan förlita dig på våra informationskällor.

Du kan också lita på generaldirektören för hälsa och hälsoministern för den information du får genom att  besöka deras sajt när som helt för att klargöra varje rykte du hör talas om. Vi kommer fortsättningsvis att vara din enda informationskälla som framför sanningen och vi kommer att förse dig med information ofta. Vi kommer att dela den med oss om allt vi kan. Allt annat kan du ta med en nypa salt, och kom ihåg, att om du inte hört det från oss så är det inte sant och jag ber människorna att endast besöka sidan covert19.govt.edu som har all uppdaterad information. Och vi kommer att se till att du får all det du behöver”. 

Det är inte konstigt att folket är kloka nog att inse att Great Reset agendan och det de säger, och att vi upplever ett stort uppvaknande. Jag tror att det är mer relevant att påstå att det är ett stort ihågkommande på gång. Vi kommer ihåg vilka vi är, vi återtar vår gudomliga suveränitet och avvisar slaveriet från The Great Reset agendan.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: