Global maffiaring är upplöst

2022-09-07
Peter M Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/08/30/global-mafia-ring-is-broken-up/

Det stora solutbrottet kommer

Meddelande från Pléiadiens högsta råd

Final Wakeup Call-artiklar är noggrant undersökta och skrivna på ett begripligt språk, men marknadsförs inte. Sanningen som presenteras känns igen, förstås och sprids endast av de verkligt vakna.

Äntligen är det dags att presentera några avslöjanden som många har väntat på. Väntan har varit ett svårt, men absolut nödvändigt beslut, eftersom de framväxande avslöjanden kommer att chocka många i befolkningen. Särskilt de som fortfarande sover djupt. Om de vaknar ur sin illusion kommer de inte ens att förstå den sanna verkligheten.

För dem som är vakna och medvetna är viktiga förändringar på gång. Här är en blick in i den närmaste framtiden, för att bekräfta att vi är på rätt väg i våra liv. Var säker på att allt går som ursprungligen planerat av våra högre utomjordiska hjälpare, Galactic Federation. Den här gången är alla parametrar på plats för att säkerställa framgång. Det är på väg att börja.

Det ger oss ljuset för högre nivåer av handling för att ta bort alla negativa krafter och helt rena planeten Jorden. För att sedan gå in i den nya positivt polariserade världen. Detta är ett formidabelt åtagande, men i slutändan kommer triumfen att bli vår.

De flesta av människorna har ingen aning om vad som hände på planeten Jorden och har inte förstått eller vill inte förstå, eller vad elimineringen av Deep State betyder för hela universum.

De kommer inte och kan inte följa uppstigningen, eftersom de har stannat kvar i lägre vibrationer och åtminstone inte utvecklat sin 4:e dimensionella medvetenhet för att vara redo för sin uppstigning till 5D. Det finns också de som inte vill tro på detta skifte på planeten Jorden och fortfarande lever inom sin komfortzon. Det är deras val och ingen kan ifrågasätta det eftersom det är deras själ som har beslutat att den behöver mer tid för att utveckla andlighet för uppstigning till högre vibrationer.

Phil Schneider, en geolog och ingenjör vid den amerikanska regeringen med mer än 17 års erfarenhet av att arbeta med svarta projekt, är utan tvekan en av de viktigaste whistleblowers i modern historia.

Phil turnerade i USA på 1990-talet och utbildade allmänheten om utomjordingar som lever under vår jords yta. Han hade till och med ett nära möte med en 2,15 meter lång utomjording Gray och överlevde knappt.

Han har lagt ut ett antal videor på Internet som nämner Dulcemassakern 1979 där vi förlorade 60 personer och de gråa förlorade 35. Det var då som makthavarna bestämde sig för att starta ett aktivt program för att eliminera dessa främmande raser och så småningom berätta för människorna om deras existens.

Med hjälp av vänliga utomjordingar som Pléiadiens, Arcturians, Andromedines vanns denna strid nyligen. Ett krig mot cirka 20 miljoner interdimensionella varelser, av vilka några förklädde sig till människor för att umgås med människorna. Phil Schneider dödades så småningom 1996 och har lämnat videor för oss att titta på och lära oss.

Deep State Cabal har gått sönder på alla nivåer, utrensningen är i full gång. Stora förändringar är på väg, för att guida människor in i det högre medvetandet av den 5:e dimensionen när ljuset fortskrider. Den gångna tiden har inte varit bortkastad. Tidigare åtgärder behövdes för att få allt på rätt plats. För att föra vår planet till en högre resonansfrekvens och för att uppmuntra människor att fortsätta.

Den globala maffians kamp mot ljuset är definitivt förlorad. De kommer att behöva svara på alla frågor så småningom. Ingen kommer att fly förrän rättvisa har skipats. De har bokstavligen ryggen mot väggen. Den här gången är segern vår.

Det ligger en monumental uppgift framför oss att förhindra dolda kabbalmaffior från att orsaka förödelse när de måste acceptera nederlag.

När man ser tillbaka så har mycket gjorts de senaste åren. Livet på jorden har varit allvarligt hotat fram till 2012 .

Vi kan få utomjordisk hjälp, men vi måste göra förändringarna själva, eftersom det är vår planet. Det finns ingen längre rädsla psykos. Planet Earth kommer att bli en fridfull problemfri värld där alla kan vara avslappnade. Var säker på att vår nya era redan har börjat. Bättre saker kommer; vår nya livsstil kommer att bli väldigt annorlunda.

Vår återkommande gästskribent Michael Love talar om detta ämne baserat på hans senaste sändning med Pleiadian Light Forces

Det stora solutbrottet kommer

Pleiadian Light Forces transmission, 2022-08-25

Sänds av Michael Love

Ett speciellt meddelande till Starseeds av den nya jorden för omedelbar planetarisk överföring.

Förord

Plejadierna är mästare av ljus, medvetande och uppstigning, de är verkligen de välvilliga väktarna av mänsklighetens utveckling på jorden. De talar tydligt till mänskligheten om högre sanningar på ett jordnära och lättbegripligt sätt. Informationen de kommer med är rent ljus och är kodad på ett sådant sätt att vilande DNA-strängar aktiveras och medvetandenivån höjs.

Pléiadiens kom för att öppna mänsklighetens ögon om många saker, och det är ljuset som lyser på denna värld. Om du ser allvarligt på punkterna nedan för dig själv, kommer du att börja se att detta verkligen är ett mycket verkligt scenario.

När du läser och tänker på det kommer du med respekt uppleva chocken av det som hände på jorden förr i tiden, om du tar in det hela kommer du att se att du har ett annat öde. Vet nu att välvilliga krafter är närvarande som skyddar planeten jorden och dess varelser från allt ont.

Uppgången och tidslinjen för den stora solblixten är känd, vilket leder till den härliga nya guldåldern och den fem-dimensionella nya jorden. Endast en handfull ljusvarelser på jorden har satt ihop alla bitar om detta ämne, och uppmuntrar dig att lita på dina instinkter, göra din egen metodiska forskning och dra slutsatsen vad du vill.

Här talas det inte om konspirationer eller rädsla, och detta budskap presenteras endast med den största kärleken till hela mänskligheten. Det är verkligen ett budskap om stort hopp och spänning. Här är det fantastiska innehållet i detta viktigaste nya Light Force-meddelande.

Börjar sändning…

En stor en,

Earth Alliance mottog nyligen en stor ny dataöverföring från Ljuskrafterna som beskriver ett mycket verkligt och nära förestående stort solutbrott som är på väg att inträffa på planeten Jorden. Vad är det här för stora solflamma?

Den stora solflammen är en mycket kraftfull solflamma, riktad mot jorden, känd som en superflare som kan registrera en 50 X till 100 X eller högre klass på röntgenskalan. Ett sådant intensivt superutbrott från solen mot jorden kommer att uppfattas som en bländande blixt av magnetiskt vitt ljus. Ljuset som sänds ut av denna stora kosmiska blixt är exotiskt ljus på gammanivå som kommer från en extrastjärna i den galaktiska kärnan.

Även om detta ljus är högenergiska gammastrålar, när de skjuts ut från den galaktiska kärnan, men de minskar kraftigt i kraft efter att ha studsat genom solens korona och fortsätter i riktning mot jorden.

Detta mycket vibrerande gammaljus innehåller extremt komplexa och strukturerade universella datapaket. När de kommer i kontakt med DNA, skriver den om och uppgraderar den genetiska koden helt så att den fungerar på en högre, mer avancerad nivå.

Denna genetiska uppgradering kommer att åstadkomma en stor expansion av medvetandet på planeten Jorden.

Denna globala biologiska evolutionära händelse är känd som ” händelsen ”. Denna femtedimensionella händelse markerar början på en ny era av ljus för den moderna mänskligheten, där fred, frihet och välstånd kommer att råda på jorden.

Här är nyckelpunkterna om denna fantastiska solblixt som finns i den senaste ljuskraftsöverföringen.

Som alla andliga ting finns det en orsak bakom allt och den stöds av en sund vetenskaplig förklaring.

*** Pleiadian Light Forces – stor överföring av solsken – nyckelpunkter ***

* Just nu sker en snabb uppvärmning på planeten jorden. Har du märkt att det är väldigt varmt? Har du märkt att det är mycket varmare än vanligt? Har du hört att om något inte ser bra ut så är det förmodligen inte det? Det är sant, och detta är din intuition och ditt högsta andliga sinne. Det är för att varna dig när det är viktigt att märka något.

Vad sa ditt andliga sinne om att det var konstigt och alldeles för varmt?

Ja, det har varit varmare än normalt på ytan under de senaste två jordmånaderna, cirka 12 % varmare, och färska medicinska rapporter visar att solens strålar orsakar måttliga till smärtsamma brännskador på huden på bara några minuter.

Äldste säger att denna snabba uppvärmningscykel är den primära cykeln som leder till den stora solflammen. Denna senaste uppvärmning av planeten började 2012 och har bara ökat sedan dess.

Pléiadiens säger att denna globala uppvärmning inte orsakas av mänsklighetens CO2-utsläpp. Så vad är det som gör att jorden är så varm?

* Jordens skyddande ozonskikt minskar snabbt. Jordforskare har känt till det enorma hålet i ozonskiktet över Antarktis under en tid, och vi kan berätta att detta gapande hål inte har reparerats magiskt nyligen. Dessutom upptäcktes nyligen ett nytt stort ozonhål över tropikerna, som är sju gånger större än hålet i ozonskiktet över Antarktis, och det landområde som påverkas av detta gigantiska hål är där hälften av världens befolkning bor.

Mindre ozonskydd innebär att fler kosmiska strålar med hög energi kommer i kontakt med jordens yta och därmed även med din kropp.

Varför försvinner jordens ozonskikt så snabbt?

*Jordens magnetfält försvagas snabbt. Magnetfältet runt jorden blir allt svagare och det får konsekvenser för hela planeten. Detta försvagade magnetfält är huvudorsaken till det minskande ozonskiktet. Dessutom har magnetpolerna redan förskjutits hundratals kilometer i förhållande till varandra och är helt sneda.

Jordens försvagade magnetfält är orsaken till den nuvarande globala uppvärmningen, men även detta måste ha en anledning, så vad är det?

* Jordens sol har en kraftfull tvillingstjärna, cirka 50 miljarder kilometer inuti Oortmolnet .

Denna kraftfulla stjärna har avsevärd gravitation och är ansvarigt för gravitationslutningen för varje objekt i detta solsystem, såväl som processionen av dagjämningarna. Denna andra sol kallas den dolda solen eller den svarta solen. Den avger inget ljus, men är 1000 gånger kraftfullare än jordens sol. Denna sol har en medföljande planet i sin bana som kallas Planet X eller Nibiru.

Banan för detta ”planet och sol”-system närmar sig jordens sol vart 13 000:e år, hälften av dagjämningsprocessionen, precis enligt schemat, och när omloppsbanan för detta kosmiska system anländer till perihelium med jordens sol, orsakar det att solens korona bygga upp en enorm elektromagnetisk laddning som kommer att explodera eller blixtra till för att släppa partikeltrycket.

Äldste säger att när detta närmar sig solen, orsakar det exakt vad som nu observeras på planeten jorden, ett försvagat magnetfält, förlust av ozon och snabb planetuppvärmning.

De säger också att när den svarta solen kommer tillräckligt nära, släpper solens korona en intensiv plasmablixt i riktning mot jorden, vilket orsakar omedelbar polomkastning, omedelbar frysning eller överhettning, vilket utlöser massiv tektonisk aktivitet och skapar milsvida havsöversvämningar. En katastrofal utrotning bortom fantasi är slutresultatet.

* En fullständig katastrofcykel med magnetisk polomkastning äger rum på jorden vart 13 000:e år.

Exakt hälften av dagjämningarnas rotation på 26 000 år. Som ett urverk är mänskligheten nästan helt utplånad från planetens yta. Modern geovetenskap verifierar och bekräftar att de senaste 5 gångerna har detta hänt i jordens förhistoria. Den sista cykeln var den stora översvämningen för 13 000 år sedan.

Det är verkligen ingen slump att detta också var ögonblicket då Atlantis sjönk under vatten på en dag och natt. Förr i tiden, även om mänskligheten var mycket avancerad, hade den inte kapacitet att förhindra dess undergång och utrotning. Pléiadiens säger att denna katastrofcykel alltid utlöstes av ett supersolutbrott och inte av en komet eller asteroid.

* Den senaste informationen från Ljuskrafterna visar att planeten Jorden befinner sig i början av en av dessa 13 000-åriga kataklysmiska cykler, i själva verket är jorden från idag exakt 9 år, 8 månader och 5 dagar in i den sista 13 000-åriga cykeln. Den nuvarande cykeln förutspåddes av Mayakulturen och började 2012. Därför, enligt data, är vi tio jordår in i denna sista katastrofala cykel, och jorden borde redan uppleva en stor katastrof vid denna tidpunkt.

Förresten, längden på den mest intensiva planetariska katastrofperioden efter polskiftet och början av katastrofen verkar vara i cirka 1000-1200 år.

*Om vi ​​är tio år in i denna 13 000-åriga katastrofcykel, och om katastrofen skulle inträffa på jorden nu, som den har gjort 5 gånger tidigare, varför händer den inte?

Pléiadiens säger: ”Det är känt att jorden 2022 för närvarande befinner sig i tiden för den sjätte solen som började 2012 när det stora solutbrottet inträffade. Men den här gången kommer något helt annat att hända på jorden. Mänskligheten kommer inte att förstöras, utan kommer omedelbart att förvandlas till den 5:e dimensionen.”

Hur är detta möjligt? För första gången i mänsklighetens historia har mänskligheten, med hjälp av ljuskrafter, skaffat sig tillräckligt med kunskap och teknologi för att förhindra ett planetariskt polskifte orsakat av en stor solkatastrof.

Under flera jordår har Light Forces, ledarna för planetens ljus, hjälpt till att utveckla ett artificiellt magnetfält som kan motverka ett polskifte. Tekniken för att göra detta är ett speciellt hemligt projekt som existerar utanför allmänhetens ögon på Antarktis. Det gäller Tesla Scalar-vågteknik. Denna teknik finns redan och har använts i mer än tio år. Detta superkonstgjorda magnetfält uppväger nu jordens obalanserade magnetiska nordpol.

Jordens framtida tidslinje är helt känd, och välvilliga ljuskrafter har full kontroll över dessa system. Det är en positiv 5D gamma-tidslinje med vilken mänskligheten stiger upp till den nya 5D-jorden. Det kan aldrig mer bli en planetarisk katastrof av något slag.

När får vi äntligen se det stora evenemanget? När kommer det stora solskenet att hända? Det kan vara idag. Det kan bli imorgon.

Vad vi vet är att allt i kosmos pekar mot det ögonblick då ”händelsen” i våra liv kommer att inträffa.

Tiden för det att hända är nu. Alla kännetecken för dess ankomst, som de gamla talade om, observeras nu på jorden.

Man kan också säga att denna solflamma är det kristna ljusets ankomst. Den stora solflamman är verkligen nära förestående, och i precis rätt ögonblick kommer du att absorberas av den femte dimensionens verklighet.

Var säker på att när detta stora solutbrott inträffar, kommer de negativa katastrofala effekterna omedelbart att mildras av den Pleiadiska magnetfältsteknologin.

För första gången i mänsklighetens historia, när det stora ljuset kommer, har jordens varelser teknologin och förståelsen för hur de ska ta sig till nästa önskade nivå.

När någon lyssnar på sin inre röst säger den: det är dags. Titta omkring dig. Känner du hur saker och ting förändras subtilt? Ser du skylten på väggen som förutsäger vad som komma skall? Vad är anledningen till att vara här? Jag har väntat så länge och orkat så mycket; när kommer jag i mål?

Världens vise män är eniga. De kan läsa vad som står på väggen. Du är en av dessa vise män, och innan du ens vaknar imorgon kan allt ha förändrats på ett stort och positivt sätt, och då kommer du att säga: Jag ser nu varför jag var tvungen att vänta. Att se detta och uppleva detta var värt allt jag gick igenom.

Nära och kära,

Varje dag letar vi efter det stora ljuset som kommer från himlen, eftersom vi känner till detta ljus, och vi är ett med det.

Tack för att du kom till jorden vid denna tid för att skapa en bättre värld för alla.

Dela gärna den här artikeln och berätta hur du gör på din evolutionära resa.

Lycka till,

Michael och Pléiadiens

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis, utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

Stort event pågår nu!

Viktig Earth Alliance Space Weather Update för 2022Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: