Tankar kring situationen i Sverige, nr 30

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Såhär i valtider är det extra intressant att se vad folket tycker. Här är ett tvärsnitt av det.


Så  var det lite valpropaganda…

Vi börjar med Centerpartiet


Miljöpartiet


Socialdemokraterna


Knapptryckarna


Och så ska vi förklara lite…


Hoppas det här klargjorde lite för hur du ska rösta i valet om du ännu inte har bestämt dig.  😉 

Ha de gott, gott folk!Kategorier:Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: