Biden anställer krisskådespelare för att porträttera amerikanska marinsoldater

https://realrawnews.com/2022/09/biden-hires-crisis-actors-to-portray-u-s-marines/

Den kriminella Biden-regimen anställde skådespelare för att porträttera marina vakter under den olagliga presidentens helvetiska tal på torsdagskvällen, sa en källa på general Bergers kontor till Real Raw News.

Stående framför en olycksbådande bakgrund och solande i glöden av röda ljus, blodets färg, höll Biden (eller hans dubbelgångare) det mest splittrande talet i politikens historia och gjorde klart att han förklarade krig mot tiotals miljoner amerikaner som stöder Make America Great Again-ideologin.

Flankerande honom var vad som verkade vara två kvadratiska marinvakter. De stod orörliga, med blicken framåt, medan en rasande Biden förtalade och demoniserade president Trump, hans anhängare, MAGA-anhängare från kust till kust. Men männen i uniform, sa vår källa, var inte alls marinsoldater. De var bedragare.

Enligt honom avsade sig hela kåren från Biden som en falsk president efter att White Hat-koalitionen bestämt fastställt att han verkligen hade stulit presidentvalet 2020. Sedan dess har kåren, under general Bergers order, fört ett utmattningskrig mot Biden och hans Deep State-kabbal.

”De var absolut inga riktiga marinsoldater,” sa vår källa. ”Totalt bedrägeri. Krisaktörer.”

Efter Bidens demonstrativa tirad mot MAGA försökte U.S. Marine Corps Cyberspace Command utan framgång att verifiera identiteten på Bidens vaktposter.

”Jag kan inte gå in på metoder, men de männen var inte marinsoldater. Någon i Bidens läger anställde folk för att spela marinsoldater, säger vår källa. ”Jag kan säga att general Berger är rykande förbannad. Han har kallat detta en förolämpning mot kåren och uppenbart stulit tapperheten. Endast sanna och ärade marinsoldater som har varit på Parris Island eller MRCD San Diego får bära den uniformen, säger vår källa.

Torsdagskvällens charad var inte en isolerad händelse. Biden har sedan starten av sitt stulna presidentskap setts i sällskap med så kallade marinsoldater många gånger. Vår källa sa att allt var förfalskningar, för ingen sann marinsoldat skulle vanära sig själv genom att ses någonstans i närheten av den falska presidenten.

För övrigt inträffade en jämförbar situation när Biden första gången försökte gå ombord på en VC-25, en modifierad Boeing 747 som bär anropssignalen Air Force One när POTUS är ombord, den 9 februari 2021, för en resa till Milwaukee, Wisconsin, där han var planerad att delta i ett stadshusmöte med CNN-pedofilen Anderson Cooper som värd. Det amerikanska flygvapnet nekade honom dock tillträde och sa att han ”inte var en riktig president.” För att råda bot på denna självupplevda orättvisa köpte Bidens (Deep) utrikesdepartement en pensionerad 747 från det tyska hangarfartyget Lufthansa och målade om den för att efterlikna utseendet på en VC-25, blå och vit med USA etsat på flygkroppen. Han sköt upp mötet i rådhuset tills ommålningen var klar en vecka senare.

”Bedrägerierna som pågår här liknar inte någonting som det här landet någonsin har sett. De har gått för långt nu, och det kommer att klaras upp. Om det gör någon skillnad kommer bara tiden att utvisa, säger vår källa.

Redigering: Rättad historia för att korrekt indikera att Lufthansa är en transportör, och inte en tillverkare.


Här kan du hyra sk. Crisis actors https://simbodies.com/
Bilderna du ser är bara fejk

https://www.police1.com/active-shooter/articles/what-are-crisis-actors-9QxVWKHi0LDADfir/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: