Hela Natos ledning avsätts när interregnum börjar

2022-09-05

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KS = Khazariska maffian
DS = Deep state


Avlägsnandet av de högsta leden inom Malteserriddarna i Vatikanen innebär att hela Natos ledning har avskedats, säger källor i P3 Freemason. Det pågår också en utrensning inuti Vatikanstaten när ”sionistiska kabbal”-medlemmar avlägsnas, säger källorna. Detta orsakar ett ledarskapsvakuum i G7-gruppen av länder när hela deras ekonomiska/sociala system kollapsar.

Vi får också flera rapporter från underrättelsetjänstkällor runt om i världen om en ny händelse av 9/11- eller Fukushima-typ som planeras för denna månad. Källor på hög nivå nämner datum som 8:e, 11:e och 23:e september. Allt detta är en del i ett försök från den khazariska maffian att pressa ut pengar från resten av världen när deadline för betalningar den 30:e september närmar sig för USA:s amerikanska företag och dess KM-ägare.

I det här sammanhanget finns det en mycket reell sannolikhet att EU och de flesta regeringar i EU kommer att kollapsa, möjligen före slutet av månaden. Det beror på att ryssarna har stängt av gasflödena till Europa medan resten av världen också har slutat skicka olja till regionen. Det här handlar inte bara om att värma upp europeiska hem: avstängningen kommer säkerligen att leda till en nedläggning av de flesta industrier i Västeuropa. Till exempel säger en affärslobby att höga energipriser redan hotar att stänga 60 % av brittiska fabriker.

Britain Collapsing Under Energy Costs; 6 in 10 Factories May Be Forced To CloseKategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: