En röst på Centern är också en röst på pedofili

2022-09-05

Reaction Video: Federley och FRA-lagen

https://www.youtube.com/watch?v=GPv9RZ093OU

Även om detta är en video från 2021 är den högst aktuell idag. Mathias Andersson förklarar här vem pedofilen Federley är och att han en gång röstade för FRA-lagen för mer övervakning av vårt samhälle. Lyssna till den, den är lika aktuell idag, nu när Centerns och Annie Lööfs kopplingar till pedofiler och sex-orgier kommit fram i alternativa medier vilket de vanliga MSM-medierna inte har berört.

Då, 2021, snappade jag upp artikeln om Federley och hans sambo från Stoppa presserna som även namngav personen ifråga, vilket jag gjorde på min hemsida här  https://bakomkulisserna.biz/2020/12/07/fredrick-federley-lankas-till-en-tredje-pedofil/

Denna artikel fick nämnda pedofil att ringa upp mig och hota med polisanmälan och rättegång om jag inte tog bort hans namn från artikeln (!!) Namnet har jag fortfarande sparat så jag vet vem det är, även om jag valde att ta bort det från publicering. Det var också Stoppa pressarna som namngav honom.

Nu har Annie själv dykt upp i pedofilsammanhang och det är skäl att göra detta allmänt känt eftersom MSM-medierna väljer att tiga om saken.

Annie Lööf direkt kopplad till gruppsex och kokain

Några dagar senare dyker denna rubrik upp, men vad värre kanske är, att även prins Daniel och kungahuset dras in i detta sammanhang…

Mäktiga sexmännen som stöttar Annie Lööf

https://stoppapressarna.se/politik/maktiga-sexmannen-som-stottar-annie-loof/

Olämpligt sällskap.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Annie Lööf stöttas av mäktiga sexmän.
De inflytelserika männen brukar arrangera drogfyllda sexorgier med tonårspojkar när de inte ger råd till Centerledaren.

STOPPA PRESSARNA 

Per Nilsson

| 2022-09-02 kl 07:47 | 

Annie Lööf, 39, är som bekant mycket noga med vilka hon associeras med. Hela hennes politiska projekt de senaste åren bygger på hennes aversion gentemot Sverigedemokraterna. En strategi som dels riskerar att isolera henne politiskt, dels alienera väljarna som är mer intresserade av att hitta sakpolitiska lösningar.

Det står självfallet Annie Lööf fritt att bygga hela sitt pedofilanfäktade partis politik på ett avståndstagande från Sverigedemokraterna – den rödhåriga småländskan tycks varse vikten av att man ska passa sig i vilket sällskap man umgås.

Därför ter det sig lite överraskande att partiledaren väljer att frottera sig med mäktiga män som har för vana att arrangera chemsex-fester i Stockholms innerstad. De inflytelserika och förmögna männen bjuder inte lite bräckliga och sökande tonårspojkar till exklusiva våningar på Östermalm i Stockholm.

Sexorgier med unga pojkar

Man bjuder pojkarna på kokain och röker Crystal Meth. Därefter vidtar veritabla sexorgier som kan pågå i flera dygn. Såvitt känt är det ingen av pojkarna som har varit under 18 år.

En mycket framgångsrik och förmögen entreprenör ska vara en av de drivande arrangörerna. Ofta håller man till i hans magnifika och moderna lyxvåning på Östermalm i Stockholm där hans badrum utgör själva ”hjärtat” i sexorgierna som ofta börjar i hans spektakulärt utformade badkar.

Stoppa Pressarna har under en längre tid kartlagt den förmögne företagsledaren och vår fotograf lyckades fånga honom på bild nära lyxvåningen med badkaret. Mannen rör sig snabbt och smidigt trots att han börjar bli till åren kommen, han är en etablerad samhällsmedborgare men på nätterna tar han droger och deltar i sexorgier med unga pojkar.

När mannen går till sitt företag på morgonen lämnar han gärna ett par linor kokain till sin nattliga erövring.

Till sin hjälp att ragga unga killar har företagaren sin nära vän som är en känd PR-man med djupgående politiska kontakter. PR-mannen har direkt access till en centerpartistisk riksdagskandidat som han har varit rådgivare åt under flera år.

Centerpartisten, som avser göra comeback i politiken efter ett par år i näringslivet, har använt PR-mannen som konsult under flera års tid. Den kvinnliga riksdagskandidaten har haft flera toppbefattningar inom politiken innan hon lämnade den för att göra något annat i ett par år.

Tar knark och ger råd

Nu ska hon återvända till riksdagen bland annat med hjälp av PR-mannen som är drivande bakom de olagliga chemsex-festerna.

Även Annie Lööf har direkt kontakt med flera av de mäktiga chemsex-männen. Hon använder männen, som hyser drogliberala värderingar i enlighet med ”Stureplans-centerns” inriktning, som ett slags informella rådgivare.

– Ja, de tar knark och ger henne råd om strategin och ibland kring direkta utspel, ofta informellt, de här killarna behöver inte fakturera för sin överlevnad. De är mer intresserade av inflytandet och av att vrida Centerpartiet i en mer drog- och sexliberal riktning, säger en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Den avgångne EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 44, är bekant med flera av chemsex-männen och den pedofilskandaliserade ex-politikern uppges ha introducerat flera av sexmännen till sin vän Annie Lööf genom åren.

– Det är inte så att de planerar en koordinerad ”chemsex-kupp” i Centerpartiet. Det här är en mer organisk process som har pågått i många år. Det finns ingen överordnad plan från de här männens sida, säger Stoppa Pressarnas centralt placerade uppgiftslämnare och fortsätter:

– De vill ha ett parti som går mer i takt med deras intressen och kanske problematiken med pedofiler, pedofilvurmare och dömda våldtäktsmän i Centern i någon mån kan kopplas till det här. De blir en acceptans och högre i tak i ett parti där chemsex-män har ett direkt inflytande över partiledaren, det är inte orimligt att anta.

Uppgiftslämnaren, som är ytterst centralt placerad med en god insikt i vad som försiggår är säker på att Annie Lööf i någon mening vet eller i vart fall anar vad männen ägnar sig åt på sin fritid.

– Det här är extremt framgångsrika personer och med framgång kommer lätt arrogans och nonchalans, de är inte direkt diskreta i sin jargong och om Annie inte förstår så är hon dummare än jag trott, eller låt mig säga naiv.

Federleys sambo

Uppgiftslämnaren är noga med att understryka att hen inte vill vara alltför kategorisk.

– Samtidigt ska man akta sig för att fastslå ett direkt samband mellan chemsex-männens inflytande och den uppkomna pedofilproblematiken i partiet, så långt vill jag inte sträcka mig. Chemsex-männen gillar unga killar, men inte barn som Federleys sambo. (”Björbo-pedofilen”, reds. anm.)

Den nyligen kokaindömde tv-kändisen, som arbetat nära både prins Daniel, 48, och drottning Silvia, 78, har även han varit i direkt kontakt med Annie Lööf. Även han har en koppling till chemsex-festerna.

Spindeln i nätet kring sexfesterna är den förmögne företagsledaren med det speciella badkaret i den moderna lyxvåningen centralt på Östermalm. Han har en direkt koppling till en mycket anrik och inflytelserik näringslivsorganisation. Företagsledaren har dock en mer direkt partipolitisk koppling till Moderaterna i Stockholms stad och län.

Ett styrelseproffs med grundläggande liberala värderingar som gränsar till libertarianism är en av männen som fungerar som ideologiskt bollplank åt Annie Lööf. Den mannen ska enligt uppgift vid flera tillfällen förlustat sig på chemsex-festerna.

– Jag kan tycka att Annie Lööf borde sopa lite framför sin egen dörr med tanke på den moraliska svansföring hon för sig med. Om folk visste vilka hon umgås med och vad de sysslar med skulle hon tvingas avgå, säger uppgiftslämnaren och avslutar:

– Annie Lööf månar om sitt rykte kring Sverigedemokraterna, kanske hon även borde se över vilka hon umgås med i det lite mer fördolda?


Här hittar du fler artiklar om Centerpartiet och pedofili:

https://bakomkulisserna.biz/?s=federley&x=4&y=5Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: