Tankar kring situationen i Sverige, nr 29

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Eftersom det händer så mycket ute i världen har denna sida blivit helt eftersatt med vad svenskarna tycker om Sverige.


Vallöften o annan propaganda


Våra politiker


Åsikter

Ursäkta inte hemska människor. Man kan inte sätta en blomma i röven och kalla den för en vas

Varning
Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

1 svar

  1. Klockrent,alltihop!

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: