Kris på kris på kris på kris – Wallenbergs inflytande över svenska regeringen

https://www.youtube.com/watch?v=HpQ3vrlvpnQ

2022-09-04

Välkomna tillbaka till kanalen! 🙂

Allt fler amerikanska myndigheter ger sig nu in i bekämpningen av korruption i Sverige. I den här filmen står vi utanför SAS-koncernens huvudkontor och kommenterar de händelser som nu sker, samtidigt som befolkningen dunkas i huvudet – och plånboken – med händelse efter händelse som bör uppmuntra till större eftertanke. I denna film sätter jag lite nytt perspektiv på den debatt och de funderingar som kriserna resulterat i under den senaste tiden.

Du kan stötta kanalen på https://www.Patreon.com/MathiasAndersson och
även genom att prenumerera, dela, kommentera och lämna gilla-markeringar på filmerna. 🙂

Vill du följa kanalen närmare går det också på Telegram-appen på t.me/MathiasAnderssonKanal

Vi ses snart igen! Tack för allt stöd! 🙂

Mathias Andersson

En energikris att tjäna på…

https://www.youtube.com/watch?v=ObkBZKp3m54

OPEC bildades den 14:e september 1960 i Iraks huvudstad Baghdad mellan de fem länderna Kuwait, Iran, Saudiarabien, Irak och Venezuela för att utöka inflytandet över ländernas naturresurser. Men redan 1965 kommer deras huvudkontor att hamna i Europa. Nämligen i Österrikes huvudstad Wien…

Under 70-talet följer en oljekris som faktiskt innebär att de sju systrarna (dagens BP, Chevron, Shell och ExxonMobil) tjänar mer pengar och rentav så mycket pengar att de kan utveckla oljefyndigheter i Mexico och Nordsjön. Den här filmen handlar om att kunna se spår av den energikris världen hade för cirka 50 år sedan och hur kriser kan utnyttjas av stora – ljusskygga – aktörer än idag. Just såsom skedde då.

Vill du stödja kanalen kan du göra det via https://www.Patreon.com/MathiasAndersson Du kan följa kanalen närmare via Telegram-appen på t.me/MathiasAnderssonKanal

Stort TACK också för alla delningar, prenumerationer, kommentarer och gilla-markeringar!

Jag behöver Din hjälp att sprida dessa filmer vidare! Vi ses snart igen! Tack för allt stöd! 🙂Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: