Video: Coronakrisen och kriminaliseringen av rättvisan. Reiner Fuellmich och Michael Swinwood

Länk till Bitchute och Odysee 

Två enastående gäster på GRTV: Dr.  Reiner Fuellmich och Dr. Michael Swinwood om Coronakrisen och kriminaliseringen av rättvisa,  intervjuad av Prof. Michel ChossudovskyKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Den stora massan kommer aldrig att ”vakna” så länge dom litar på gammelmedia, politiker, myndigheter, ”experter”, läkare med flera som pushar för dessa giftinjektioner.

    Ett tydligt symtom på hur en stor del av mänskligheten går i dvala just nu och verkligen behöver öka sitt medvetande är hur vi konstant pumpas med distraktioner som gör allt för att vi inte ska rikta blicken inåt. Jag syftar framförallt på teknikens utveckling, inte minst på hur många av oss nästan konstant har näsan i mobilen eller datorn och har fullt upp med sociala medier. Vi lever i en väldigt informationsrik tid, där gammelmedia hela tiden matar in olika budskap i våra huvuden.

    Det är tyvärr sällan man ser människor idag som kan finna sig i att faktiskt göra ingenting, utan det handlar hela tiden om att vara sysselsatt så mycket som möjligt. Inte undra på att vi har ett stort samhällsproblem med mycket stress, utmattning och psykisk ohälsa. För hur ska vi kunna må bra när vi aldrig känner efter? Som tur är så har vi ett val, vi behöver inte ta del av detta om vi inte vill.

    Om vi bara kan öppna våra ögon och se på riktigt vad det är som händer, då kan vi också förändra. Det handlar om att vi ska bli medvetna om hur många av de ideal som man ser idag inte är sunda för oss, och istället för att fastna bakom en skärm så behöver vi lämna den hemma och ge oss ut i naturen och bara vara. För då händer något – vi börjar plötsligt upptäcka vår kontakt med vårt inre.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: