Trump varnar för Mörka Tider

https://realrawnews.com/2022/09/trump-warns-of-dark-times-ahead/

När en Biden-dubbelgångaren – troligen Arthur Roberts – i Philadelphia i går kväll levererade en bitande tirad mot MAGA-koalitionen, utfärdade president Donald J. Trump vid Trump Towers i New York ett eget meddelande på ett telefon-konferenssamtal med militära och politiska allierade. ”Om saker och ting inte förändras snabbt, och jag menar verkligen snabbt, är vi inne i mörka tider, de mörkaste som det här landet någonsin har sett”, sa Trump.

Deltagare i samtalet, en känd källa, berättade för Real Raw News inklusive Ohio-representanten Jim Jordan, senator Ted Cruz, högsta domstolens domare Brett Kavanaugh och marinkårens general David H. Berger.

En normalt optimistisk Trump talade apokalyptiskt och berättade för allierade att Amerika nu stod vid ett osäkert stup; mellanperioderna skulle diktera USA:s riktning – antingen en återgång till normalitet som föreställts av de grundande fäderna, eller en kaotisk mardröm där patriotiska, gudfruktiga medborgare oåterkalleligt fråntas de rättigheter och friheter de värdesätter. Trump sa att Amerika, under okontrollerat demokratiskt styre, snabbt skulle bli omöjligt att skilja från Sodom och Gomorra från biblisk tid. The Deep State skulle inleda en tid av ondska där pedofili normaliseras och barn lärs välkomna framsteg från vuxna främlingar.

Trumps kommentarer i den frågan var inte hyperboliska. Akademiska institutioner från dagis till mellanstadiet har tryckt och cirkulerat broschyrer som uppmuntrar unga barn att omfamna pedofiler snarare än att frukta dem.

Trump talade också om regimens drivkraft att urholka de första och andra ändringarna av Bill of Rights.

”Bidens ATF går från dörr till dörr för att beslagta lagligt ägda skjutvapen. En del starka medborgare, goda medborgare, goda människor, står fast och vägrar sökningar utan tillstånd, men andra som är rädda lämnar bara över sina vapen. De avväpnar för ett maktövertagande, sa Trump.

Dessutom gjorde Trump en fruktansvärd förutsägelse:

”Om de vinner, och de kommer bara att göra det genom att fuska, kommer maskmandat och obligatoriska vaccinationer att vara tillbaka direkt efter mellanårsvalet. Bensinen kommer att skjuta i höjden igen. Inflationen kommer att fördubblas. Och fler amerikaner kommer att pressas in i fattigdom medan illegala invandrare får gratis bostad och pengar. Det här måste sluta nu”, sa president Trump.

Han tog också ett svep mot Högsta domstolen och sa till domare Kavanaugh att SCJ gjorde ”ett stort misstag” genom att störta Roe V. Wade före mellanårsperioden.

”Jag vet att det fanns en läcka och jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det var den där förrädaren Roberts, men det var ett dåligt drag, väldigt, väldigt dåligt. Jag hade inte ens en heads up.”

Real Raw News kan inte rapportera om Kavanaughs (eller de andras) svar eftersom presidenten inte hade ringt på högtalartelefonen.

Han verkade sedan svara på en fråga från general Berger. ”Du gör ett enastående jobb med att rensa träsket, men när jag tillkännager kommer det att vara under min tid, inte deras. Du har en plan. Jag har min”, sa president Trump.

Han förödmjukade sig: ”Kom ihåg att MAGA är en ideologi, inte en person. Det är inte jag, inte du, inte någon av oss.”

Samtalet, sa vår källa, varade i cirka 45 minuter och slutade med att Trump vädjade till deltagarna om att upprätthålla sina plikter enligt USA:s konstitution.

RRN väntar på svar från källor på general Bergers kontor.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: